![]() |
#481 |
Przyczajenie
|
Dot.: Naprawde "Wasze" Perfumy, ktorych lubicie uzywac na kazda okazje/ na codzien
Euphoria CK, chyba nigdy mi się nie znudzi.
No i Escada Magnetism- wyjątkowy, szalony, zapach najpiękniejszych chwil w moim życiu. Już go nie używam ale mam do niego ogromny sentyment. A poza tym to ostatnio często zmieniam perfumy ale są takie do których z chęcią wracam: Be Delicious DKNY, Light Blue D&G, Girl GNV, Coco Mademoselle Chanel. To chyba najważniejsze. Oczywiście było mnóstwo innych ale nie odegrały większej roli. Ostatnio używam joy of pink Lacoste ale to chyba nie będzie długa znajomość. Natomiast jest jeden perfum, którego nie znoszę,wręcz przyprawia mnie o mdłości - DUNE Dior. Jakieś 5 lat temu miałam fioła na punkcie promesse cacharel a dzisiaj mi się już kompletnie nie podoba, przypomina zapach proszku do prania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze ulubione perfumy
Od zawsze CK In2U
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam Flowerbombkę, Aliena, Tresor in Love, Cineme, Addicta... ach dużo tego. nie potrafię wybrać tych jednych, jedynych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
Ostanio przez 5 min udało mi się kupić Gucci Guilty, bo to było tak, jedno wciągnięcie przez nozdrza i wciągnęło mnie kompletnie, także porównanie z Dolce Gabbaną wyszło na plus dla Gucciego i polecam ochoczo, bo ładnie kusi
![]()
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
co jakis czas powracam do Lanvi Eclat d'Arpege - własnie sie mi skonczyly
![]()
![]() |
#486 |
Zona najukochanszego Meza
|
Moje ulubione - prawie na rowni Chloe Innocence, Eau d'Eden i Escada Collection (widac po ilosciach flaszek
![]()
![]() |
#487 |
Zadomowienie
|
Moje ulubione:
- U by Ungaro Fever (Avon) - Beyonce Heat Rush - nie wszystkim sie podoba, ale moim zdaniem zapach jest fantastyczny ![]() - Today Tomorrow Always Gold (ale tylko Gold, zwykły mi się nie podoba) - Euphoria Sunset
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
Kenzo Amour i Lancome Magnifique
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Oj, mam kilka ulubionych. Na gorące dni: D&G 3 L'Imperatrice, Cacharel Amor Amor, Armani Diamonds i Guerlain AA Mandarine Basilic. Na ciepłe: Diamonds Intense, L de Lolita. Na chłodne: Il Profumo Macadam. Na mroźne: Lutens - Rousse i Un bois vanille, Ginestet Botrytis, Belle de Minuit
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Zadomowienie
|
pisałam tu czy nie pisałam
![]() Uprzejmie donoszę, że mam miłości dwie ----> no trzy ---->Fumidus, Incense Normy Kamali i Paczula SMN ![]()
![]() |
#491 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na chwilę obecną chyba ulubionymi są Bombki, Botrytis, Sensuous, Shalimar, Duel, Lady Vengeance, Rose Noir, Opus IV, Musc Ravageur.... i jeszcze trochę by się znalazło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Zadomowienie
|
ech, dziewczyny, zazdroszczę Wam... bo u mnie jeszcze żadne z wypróbowanych do tej pory perfum nie wyszły poza kategorię "nawet ładne ale to jeszcze nie TO"
![]()
Impossible is nothing Don't wish for it, work for it ! Edytowane przez Aaabecanka Czas edycji: 2011-09-20 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Przyczajenie
|
Chanel Coco czarna, Tom Ford Black Orchid, Dior Poison, Narciso Rodriguez EDT.
Coś wszystko to jakieś czarne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
moja aktualizacja:
chanel chance edp coco mademoiselle edt e.lauder sensuous edp flowerbomb edp i od niedawa shiseido ZEN white heat edition edp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Wtajemniczenie
|
Calvin Klein - Euphoria
Escada - Absolutely Me ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Od kilku lat na mojej półce nie moze zabraknac Lanvin Eclat d'Arpege,Dior Pure Poison, Givenchy Ange ou Demon,Burberry The Beat i Brit.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Panaroja
|
U mnie chyba prawie wszystkie , które mam , inaczej ich posiadanie i używanie nie miałoby sensu
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo nie potrafię żyć w monogamii albo mam wąską specjalizację kolekcjonerską, czyli używam wciąż tego samego zapachu w różnych odsłonach ![]() Mój ukochany zbiorek: BC, Padpa, Ouarzazate, Jaisalmer, Idole Lubina, Nu, Incense Williamsona, Nilowy, Gucci PH. Brakuje mi okrutnie do pełni zaspokojenia: Fille, Messe, Arso, Wazamba, Poison klasyk, Memoir Men. Gdzieś był magiczny wątek chciejstw - idę zaklinać ![]()
![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Moje najulubieńsze:
- Maroussia naj naj naj ![]() - BC - Shalimar edp - Słonik - Smok edt - Poison
Edytowane przez Keket Czas edycji: 2011-10-23 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zadomowienie
|
Moje must have perfumeryjne które po prostu kocham
![]() 1 thierry mugler ANGEL edp 2 versace BRIGHT CRYSTAL 3 dior MISS DIOR CHERIE 4 calvin klein EUPHORIA 5 versace VERSENSE 6 britney spears FANTASY i MIDNIGHT FANTASY 7 avon PERCEIVE i SUMMER WHITE
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 Edytowane przez aniuta26 Czas edycji: 2011-10-16 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Raczkowanie
|
Moje ukochane perfumy to Kylie Minogue Sweet darling! uzywam od lat ,moglabym je wypic
![]() a dla odmiany kolejne ukochane w podobnej nucie to Paco Rabanne Black XS For Her ,te dwa zapachy u mnie rzadza,nie zamienilabym na zadne inne!
![]() |
#502 |
Konto usunięte
|
Histoires de parfums - 1740
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Rozeznanie
|
Na dzien dzisiejszy ulubionymi sa Molecule 01
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Czarna Coco Chanel
Opium edp YSL Belle d'Opium YSL ![]()
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
A u mnie coraz mniej ulubionych, co gorsza wszystkie mnie drażnią albo powodują mdłości, migrenę albo refluks. Pozostały mi jedynie:
Safari - cudownie suche latem i ciepłe zimą Soir de Lune - zapach niedostępnej kobiety sukcesu Cinema - słodycz i ciepłota Fleurs de Lavande - Chloe - tak pachną wakacje we Francji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Raczkowanie
|
Eau des Merveilles
![]() Kupiłam kolejny raz i cały czas to jest to ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Raczkowanie
|
Dla mnie lista zaczyna sie od ,,mgielki´´ Green Tea E.A. Latem nie moge sie bez niej obejsc.
Inne na lato: -ogrodek nilowy Hermesa, -Addict2+ Shine, -Puma woman -Eclat D´Arpege Lanvin -Boss Femme, -Escada Especjally-od niedawna; Na zimniejsze dni lub letnie wieczory: -Dune, -Dolce Vita, -Samsara, -Smok, -Daim Blond Lutens -Sensuous E.L. -Jasmin Noir Bvlgari, -Amour Indian Holi Kenzo, -Poison Midnight, -Inside-Trussardi+ Skin -Jesien VC&A+ Feerie Uffff to i tak nie wszystkie ale gdybym miala wybrac tylko 2 to bylaby to Dune ![]() ![]() ![]()
Swiadomosc, ze gdzies istnieje Ktos, kto mnie rozumie i o mnie mysli, mimo odleglosci i niewypowiedzianych uczuc przemienia me zycie w kwitnacy ogrod ![]() Edytowane przez doogma Czas edycji: 2011-10-12 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
Moje ukochane to :
212 VIP carolina herrera zlote halle berry te zolte beyonce heat lubie slodkie zapachy ![]()
![]() |
#509 |
Raczkowanie
|
Moje ulubieństwa to Zen Shiseido, Coco Mademoiselle EDT, Boss Femme, a na upał Mintea. Czasem też Chloe EDT, zależy od dnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
Najczęściej pachnę Hypnotic Poison Eau Sensuelle, trochę rzadziej Feerie Van Cleef&Arpels
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.