|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Bzyczka oj... to teraz trzeba się szybko pogodzić
|
|
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wyszpiegowałam na wątku mamuś wrześniowych i już wiem MAGiALENA urodziła wczoraj przez cc ![]() Magialenko jeśli do nas zajrzysz - serdecznie Ci gratuluję i życzę dużo zdrówka dla Kacperka! ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Kasę będziesz dostawała z zusu, czy przelewem czy przekazem pocztowym to już zależy od tego jak zakład pracy zgłosi - mnie przynosi listonosz. Nie wiem nad czym się zastanawiasz, zanosisz zwolnienie do pracy i na tym Twoja rola się kończy, to już interes firmy, żeby dopilnować terminów. Pieniądze, tak jak pisałyśmy z Aniką, będziesz dostawać za okres zwolnienia i w różnych terminach a nie zawsze 10-go. |
||
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu ja tak samo. Dywan mam tylko w salonie przy ławie a w jadalni nic.
oooo Magialena moje gratulacje
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu szybko to my się nie pogodzimy. Nie jestem osobą której można pluć w twarz i mówić że to deszcz. To on zawinił więc powinien przeprosić, a wiem że na przepraszam mogę sobie czekać i czekać. On się już położył spać a jutro wstanie i będzie udawał że wszystko ok jest. Zostawił mi w pokoju cały bałagan po kąpieli Lilki no i sorry ale ja wanienki nie wyniosę bo za ciężka jest. Do kąpieli wody przynoszę w misce na dwa razy ale po on zawsze sprząta. Zostawiłam mu to posprząta jutro przed albo po pracy. Mam dość.
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ma ktoś wieści co u Klion? |
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
dawno jej nie było
bzyczko aaa to skoro tak poważnie, to nie ma co. |
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
Magialena gratulacje!
Bzyczka Dziewczyny kupiłam ocet balsamiczny, do czego można go wykorzystać? że do sałatek to wiem, ale do czego jeszcze?
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no wiecie, w końcu będzie ok. Ale mam dość jego huśtawek nastrojów. Ja rozumiem że jest zmęczony, ale ja również jestem zmęczona, czego on nie widzi. Ja muszę mieć siłę bo przecież zajmowanie się Lilką męczące nie jest
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
![]() hej ![]() starania nadal trwają
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Magialenko GRATULUJE!!!!! dużo zdrówka dla was i sił!! kupiłam sobie spodnie w cotton clubie
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spodnie super! |
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następne dopiero na konto bo podałam i wtedy ok 2 tyg po "końcu" tego zaniesionego zwolnienia a spodnie też mi się podobają
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oo fotki mam nadzieje, ze wkrotce je zobaczymy ![]() Cytat:
![]() tesciowa juz dowieziona wczoraj małe zakupy w Ikei, ale bez szalenst. zachciało mi sie kwiata!! haha pierwszy w naszym domu i pewnie ostatni. ja to mam nasrane... jechałam 1,5m dracena z Gdanska do Torunia jakby u nas takich kwiatów nie było ale ten mi sie akurat spodobał hihia dzis zajrzałam do SH w oczekiwaniu na tesciowa bo była mu dentysty i w 5 min zakupiłam spodnie i spodnice za niecałe 20zł chyba zaczne czesciej zagladac do takich miejsc ![]() aaa jeszcze tylko jutro do pracy ide pod prosznic i zaraz wracam
|
|||
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! gratulacje dla nowej mamusi ![]() trzymam kciuki Mysle ze jak bysmy kupili taki rozmiar jak na pierwszym zdjeciu nie wygladalo by to zle .. a reszta to dywany ktore mi wpadly w oko
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-09-21 o 21:16 |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś fajne spodnie
czekam na zdjęcie na Tobie ![]() India ja od dawna zachwalam sh tylko u mnie w mieście nie ma fajnych ;( Magialena gratulacje moje
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
grunt to pozytywne nastawienie
![]() U nas dopiero polowa dnia wlasnie ogladam "Linie Zycia"
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
zabcia taki rozmiar bedzie ok, a dywan szary jest super
wiesz ja widze jak znajome potrafia sie super ubrac w sh, ale u mnie problem tkwi w tym, ze nie mam cierpliwosci do wyszukiwania. jak od razu nie wpadnie mi cos w rece to na pewno nie bedzie mi sie chciało "szperac" |
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
A Wy macie u siebie dywan pod stolem? bo nie kojarze
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
halo
wpadam zameldowac sie w nowej czesci ![]() Magialena - GRATULACJE! zajrzyj do nas koniecznie i pochwal sie swoim synciem! Marta - suuper te spodnie! ile za nie dalas? Uratowalam zeba na przeswietleniu wyszlo ze jest OK i dzis mi go dentystka zaplombowala! musze brac jeszcze do konca antybiotyk - a juz mnie od niego zoladek boli ale wole pocierpiec zeby dokonczyc leczenie a nie miec wyrwanego zeba. Malo mam czasu ostatnio do was zagladac, bo czesto jestem w pracy. Ostatnio kolezanka zadzwonila o 9 zebym przyjechala ich ratowac bo 3 panie chore! zebralam sie w 10 min, Tomka ze soba i do pracy. Fajnie z moge z nim jezdzic. Szykujemy powoli roczek-zaproszenia dzis dostalam-fajnie wyszly. Planuje mala dekoracje sali i ustalam menu w restauracji. Jak sadzicie-mamy msze na 10.30 potem obiad na 12, potem ok 14 tort, ciasta, kawa. Czy robic jeszcze kolacje?? ![]() wszystko jest w restaracji. Roznica w cenie 65 z kolacja 40 bez! a nie wiem czy bedzie sie chcialo gosciom tyle siedziec tym bardziej ze bedzie tam 4 malych dzieci...
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mysle ze nie ma sensu robic kolacji ... jesli bedzie obiad i ciasto to w sam raz
|
|
|
#178 | ||
|
Zakorzenienie
|
dlatego potem dzwoniłam - dzień po końcu l4 i pytałam kiedy będzie -to mówili ooo faktycznie koniec dobra to wtedy i wtedy będzie (tu padał termin do 2 tygodni)
Cytat:
wiem bo sama tego doświadczyłam i teraz rzadko piankuje plus używam dyfuzora, wolę szybko wyprostować ewelntulanie bez pianki lekko żeby się falowały... a fotki pokaże do weekendu na bank ![]() spodnie super polecam ![]() aaa w sh fajnie rzeczy można kupić ![]() ![]() zobaczymy co się da zrobić ![]() Cytat:
![]() cieszę się że ząb uratowany, trzymam kciuki za urodzinki ja bym kolacji już nie robiła bez sensu jak będzie ładnie to możecie iśc na spacer po torcie itd.. a cena mocno mnie w tym poglądzie ugruntowuje ![]() ciesze się że ząb uratowany, jak Tomcio się odnajduje w grupie? no i nie przeszkadza ci w pracy? ja wczoraj jechałam podłączać ten sprzęt z wojtkiem no i wzięliśmy Patam bo co z nim zrobić, poszedł do razu do dzieci i nas olał bawił się fajnie i zjadł im cały winogron buhahah tak podchodził aż zjadł moja Pani dyr nie umiała wyjść z podziwu że on się cały czas uśmiecha i nie boi, nawet poszedł z nią do piaskownicy a jak puściliśmy muzykę to zaczął tańczyć mięliśmy ubaw ![]() ale teraz jest mi mniej śmiesznie, z każdym gryzem czuje narastającą tremę i napięcie.. chyba ze stresu nic nie zjem... ehsss nie jestem obyta z mikrofonem mam wrażenie że mój głos brzmi śmiesznie no i że zacznę się mylić denerwować jąkać.. ehsss.. byle do 18!
|
|
|
#179 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że zgłoszą mi na konto bo w pracy wypłatę też mam na konto a jeszcze za przekaz płacić Cytat:
dlatego ja wolałabym żeby TŻ był już przy porodzie i zobaczył jaki to już jest wysiłek czekamy na dobre wieści Cytat:
ja sądzę że z moimi kadrami też będzie kłopot wielki, dobrze że oszczędności jakieś mamy by ratę zapłacić wtedy jakby co Cytat:
Cytat:
u mnie trzeba chodzić na dostawy bo tak to same szmaty, a na dostawie bitwa i kolejki do przymierzalni Cytat:
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś będzie dobrze
jak mogłoby być inaczej :P Śliwieńko mój tż był przy porodzie ale czasami nadal twierdzi że ja przecież nic nie robię, bo naczynia nie umyte albo na obiad zupa z wczoraj albo najlpesze...świnka morska nie dostała jeść Katunia zrezygnuj z kolacji, kto to będzie tyle siedział ? Żabciu ja bym położyła dywan ale tak tylko żeby był pod stołem i tylko tyle żeby można było na nim stopy położyć India no moja mama takie perełki wyszukuje że szok tylko że ona u nas na targu, bo handlują używaną odzieżą. Ostatnio mojej siostrze wytargała nowe z metką jeszcze buty, mustangi, takie do pół łydki coś w tym stylu http://moda.allegro.pl/wenecja-sexy-...825690451.html skórzane, za całe 15 zł
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

My naszemu podawaliśmy jedzenie przez strzykawkę, bo sam nie chciał jeść, gotowałam mu mannę na wodzie albo siemie lniane.
waży całe 6600
mój wielkolud

albo coś innego, byleby jakaś konkretna zmiana i nie wiem w czym by mi było do twarzy