![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety są głupsze - twierdzi PiS
Właśnie. Niefortunnie to mogłoby się jej coś "wymsknąć" w trakcie wywiadu na żywo na przykład. Artykuły publikowane publicznie są na pewno głęboko przemyślane.
![]() |
#182 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
mam dośc hmmm "przepastne"? konto, nie wiem, czy w tej otchłani coś da się znaleźć kiedykolwiek, a tym bardziej we wrześniu
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
A Cię rozpuścił...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954774 1]Oddzielnie szatnie są pewnie dlatego, żeby nie skazić męskich umysłów naszą naiwnością i kobiecością.
Tak tak, to urocze, że stając w opozycji z krzywdzącymi nas postulatami jakiejś pani od razu jesteśmy w szufladce PO. Sweet, nawet na nich nie głosuję. Ale niech będzie. Bo można mieć albo poglądy zgodne z PiS albo WCALE. Bo od razu zarzucanie przynależności do partii. Dla mnie bomba. ![]() Oddzielne szatnie są też dlatego, że przecież gdzie indziej jest miejsce kobiety, a gdzie indziej mężczyzny. Wcale, ale to wcale nie z powodów fizjonomii i tego, że mamy "to samo". Znam jedną panią, która nie tylko nazwała by nas bojówką PO (bo to przecież Tusk osobiście nas wynajął żebyśmy szkalowały świętego pana prezesa), ale i zdrajcami polskiego narodu i bezbożnikami. Ale by nam wybaczyła, bo to tylko przez naszą kobiecą głupotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i również przykro mi oraz współczuję, że masz takie towarzystwo, w którym uważają Cię za głupszą.. no ale każdy sam wybiera to co chce... ![]() nadrobiłam wasze 3-4 strony od południa i naprawdę brak mi słów na autorkę szanownego cytatu ![]()
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-09-21 o 19:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
zaraz zwymiotuję... Szymborska, Skłodowska-Curie, Konopnicka itp itd, to przecież byli mężczyźni
![]() Wiecie, ja myślę, że ona ma rację... no ma rację, że jest głupsza, mniej pomysłowa, wszystko ją zadziwia i o wszystko musi się pytać. No cóż... a studia, no studia każdy może skończyć ![]() Proponuję, abyśmy napisały petycję do szanownej Pani z prośbą, by wycofała się z polityki i zajęła opieką nad swym gospodarstwem. Tyle dobrego dla ludzkości zrobi... Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2011-09-21 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy tylko chciałaś jakoś nieudolnie bronić pani Żuraw? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
błąd
![]()
![]() |
#193 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiesz, my to możemy pisać i pisać. Ale aż mną trzęsie, że pójdą za taką naiwne i młode do urn. I nie tylko one. Starsze kobiety i o zgrozo mężczyźni. To jest tragedia i kalectwo umysłowe. Aż ciśnie mi się na usta ... KLIK ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pisałam tylko o tych facetach którzy tak myślą ,a i tacy po tej ziemi chodzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
a czemu mieliby nie chodzic skoro utwierdzani są w swoich przekonaniach przez same kobiety
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Jak widać niektóre panie z PiSu też tak myślą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954803 1]Myślałam o tym samym
![]() Wiesz, my to możemy pisać i pisać. Ale aż mną trzęsie, że pójdą za taką naiwne i młode do urn. I nie tylko one. Starsze kobiety i o zgrozo mężczyźni. To jest tragedia i kalectwo umysłowe. Aż ciśnie mi się na usta ... KLIK ![/QUOTE] Prawda! I to jest naprawdę straszne! Ciemnogród... Ja już bym zrozumiała starsze pokolenie, ale nie młodą - wydawało się - inteligentną osobę. Zastanawiam się również, czy ona faktycznie ma taki światopogląd, czy też musi być INNA, bardziej kontrowersyjna. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
a właściwie to co ona robi w polityce??
Czyżby przeczyła samej sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie trzeba pisać na podstawie doświadczeń z życia ''swojego'' a życia innych kobiet którym współczuję . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
na pewno nie sa glupsze. sa za to slabsze fizycznie, i chyba mniej zdeterminowane. i tez bardziej wrazliwe jestesmy. niestety wiele kobiet ma niskie poczucie wartosci stad min. takie wypowiedzi. czy sporo zwiazkow typu arab-polka itp. ja i tak wole PiS niz PO. Tusk samym straszeniem za dlugo siedzial przy korycie. SLD - normalny czlowiek nie glosuje na komunistow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
teraz zamiast się czymś konkretnym zająć, to czytam teksty pani Żuraw i nie wiem, czy się śmiać, czy płakać. o, tu przykładzik:
"Ale skąd wzięły się feministki? Bo przecież nie z dziewczynek, które w dzieciństwie wybrały spędzanie czasu z chłopakami. Kobiety wyrosłe z tych dziewczynek, w odróżnieniu od feministek, obracają się w przeważnie męskim gronie i, w odróżnieniu od feministek, wcale nie chcą stać się mężczyznami. To skąd? A z kompleksów." jak żyję, nie spotkałam kobiety, która chciałaby być facetem! bo pewnie, są przypadki transseksualizmu (ale nikogo takiego nie spotkałam osobiście), ale to chyba nie do końca pani o to chodzi. a znalazłam tu: http://www.debata.olsztyn.pl/index.p...uraw&Itemid=97 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
A pani Żuraw nie współczujesz poglądów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głośno apeluję, aby TA PANI odeszła z polityki, uwolniła Internet od swojej obecności, ponieważ zajmuje miejsce niezwykle rozwiniętym jednostkom, jakimi są mężczyźni! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie wiem jak można głosować na PiS i Jarka, ale raczej powstrzymuję się od komentowania czy osoby głosujące na ww. są normalne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Najbardziej popularnymi kobietami pisu są obecnie Aniołki Prezesa ...
![]() ![]() ![]() Edytowane przez niczka11 Czas edycji: 2011-09-21 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() idąc dalej jeżeli by Cię to nie dotyczyło nie pisałabyś, że chłop to chłop ZAWSZE uważa się za Bóg wie co.. ![]() więc teraz nie szukaj wykrętu na siłę bo i po co.. każdy widzi co napisałaś.. czarno na białym, odwracanie kota ogonem, bronienie się nic nie da.. ale.. tonący brzytwy się chwyta ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.