Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13. - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-21, 20:33   #4141
Ineso
Matka Smoka

Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29546546]
Ineso czy jest możliwość, żebyś była u mnie po 15? Bo o 14 mam spotkanie i pewnie będzie tak do 15 trwać.[/QUOTE]
Postaram się przed 14, a jak się nie uda to 16. Pośrodku szkolę.
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Ineso brać krem dla Ciebie żeby ktoś Ci przekazał?
Cholerce daj (jakiś głęboki sens widzę teraz w fakcie, że wczoraj od Ciebie wzięłam rzeczy dla niej).
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
przynieść jutro komuś jakieś książki na spotkanie ??? poza tym mam niedaleko do TO więc można będzie podskoczyć
Jak możesz Cholerce dać to ja poproszę: jakiegoś Murakamiego, Kapuścińskiego i Grę Anioła.

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja się czuję jak biblioteka, ty jesteś ta obwoźna część Obojętne mi, co z maską - na spotkaniu planuję być i do Ciebie podjechać też mogę jutro po spotkaniu, w zasadzie, jeżeli nie będzie dla Ciebie za późno. A jeżeli chcesz się spotkać, a nie tylko przerzucić rzeczami, to proponowałam piątek, przed moim imprezowaniem tradycyjnym
Miałam Ci właśnie odpisać a propos piątku - niestety o 18.30 mam depilację - mogłabym się z Tobą ustawić w rynku, ale pojęcia nie mam ile to potrwa i jak po tym się będę czuć
Na czwartek możemy się umówić tak, że jak nie będziesz później niż 21 to wpadaj. Zdążymy herbatę wypić
Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Jak ktoś coś dla mnie ma i będzie jutro na spotkaniu, to proszę o wzięcie.
Możesz wziąć moje rzeczy i dać Cholerce?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 20:35   #4142
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
No i też uważam, że Lentilki i Studencka są fuuuuj ale Toblerone
Ja tak nie uważam
Lentilki są pycha, a studenckiej nie mogłam sobie przypomnieć co to...

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29544289]Ja nie jestem z niej zadowlona. Ja ją KOCHAM! Nie oddam nikomu nawet za cenę życia moich kotów No dobra, poniosło mnie... Nie oddam nawet za cenę życia mojego P.![/QUOTE]

Kusicie, już z rok mam na nią chrapkę...

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
200 g więc 6 zł to nie taka draka, bo nasze średnio ok. 3 zł kosztują
po prostu jest smaczna, ma bakalie i galaretkę
Aha, myślałam, że za 100g tak zdzierają
Jadłam kiedyś te czekolady, dobre

Świetni http://www.youtube.com/watch?v=kjPd-Z6w3QM
Stary 2011-09-21, 20:37   #4143
nicRu
maszyna, nie człowiek

Lentilki
Stary 2011-09-21, 20:38   #4144
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Haha ja w innym lidlu ostatnio widzialam jak wykladali - bylam pewna ze pozbywaja sie jakis pozostalosci z zeszlej zimy a jednak nie
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 20:45   #4145
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Postaram się przed 14, a jak się nie uda to 16. Pośrodku szkolę.
To bądź bliżej 16 to już na pewno będę miała luz i będę wolna. Jak coś to spokojnie mogę na Ciebie poczekać

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Kusicie, już z rok mam na nią chrapkę...
Bo jest czym kusić To jak, zakładać w klubie?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 20:49   #4146
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Ale bomba To tak zrobię, dziewczyna i tak wysłała mi 20 zł na przesyłkę to się akurat wymieszczę
Ja 20 zl placilam za paczke, ktorej nie bylam w stanie sama podniesc Zreszta jak sie rejestrujesz to od razu placisz-jak kosz bedzie za duzy to mozesz przeciez zrezygnowac...chyba:brzyd al:

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Żal mi tego że się chwalą na fejsiku wszem i wobec. Że sprawy cudowne i ważne i piękne są teraz takie na sprzedaż, że każdy może wejść z butami, itp. Poza tym znam te osoby, i one naprawdę nie umiały o niczym innym gadać niż o tych sprawach, o ksiązkach nie o kosmetykach nie, o filmach nie itp.
Yyy no ale wiesz...to normalne, ze sie chwala. Mysle, ze wiekszosc osob wrzuca zdjecia z takich uroczystosci nawet z tak banalnego powodu, ze sa to ladne zdjecia (fotograf itp, kazdy fajnie wychodzi). Ja nie widze w tym nic dziwnego i zapewne postapilabym podobnie Poza tym jak czlowiek jest przed takim wydarzeniem/tuz po to normalne, ze w kolko o tym gada. Tak samo jak dziewczyna spotyka sie z nowym facetem to czesto jedyny temat to wlasnie jakis tam pan X.
No to tyle mojej teorii...
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:05   #4147
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
GG22,
Mnie weź, przyjdziemy z P. na chwilę
ok
:brzyda l:

Cytat:
Cholerce daj (jakiś głęboki sens widzę teraz w fakcie, że wczoraj od Ciebie wzięłam rzeczy dla niej).
fakt, to jest jakiś głęboki sens

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Szyrek- jesteś? co z Twoim mydełkiem? bo ja na fitness to dotrę dopiero od początku października
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:10   #4148
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
GG22,
Mnie weź, przyjdziemy z P. na chwilę

Jak ktoś coś dla mnie ma i będzie jutro na spotkaniu, to proszę o wzięcie.
Ja bym miała prośbę, żebyś wzięła dla mnie moje zamówienie ze słonika z końca lipca... jakoś dotąd nie udało mi się odebrać

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:14   #4149
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja bym miała prośbę, żebyś wzięła dla mnie moje zamówienie ze słonika z końca lipca... jakoś dotąd nie udało mi się odebrać
jakiego słonika???

edit: aaa to było do Ecrulo? zobaczyłam swój nick przepraszam, ale dzisiaj mam już dośc
.
Stary 2011-09-21, 21:18   #4150
Ineso
Matka Smoka

gg - a jak książki?
Stary 2011-09-21, 21:23   #4151
blair witch
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak macie coś dla mnie to proszę weźcie na spotkanie jutro i przekażcie gg - u Cholerki coś mam i u Ecrulo chyba pomadkę do ust

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2011-09-21 o 21:24
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:26   #4152
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja to nawet fotek z TŻ nie wrzucam, bo już kilka razy się nasłuchałam jaki to ten związek nie jest (w sensei różnicy wieku)...

Ale podejrzewam, że gdybym (hipotetycznie) miala sie zareczac przy znajomych czy miala fajne zdjecia ze slubu, to jakies pewnie bym wrzucila, ale na pewno nie kilkanascie jak niektorzy (co innego jedna-dwie fotki a cala sesja). Bardziej mnie dziwi moda na wrzucanie pierdyliarda zdjęc dzieci, od golasow w zasikanej pieluszce po kilkuletnie brzdące w ilosci kilkudziesięciu miesiecznie...
Stary 2011-09-21, 21:35   #4153
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
Haha ja w innym lidlu ostatnio widzialam jak wykladali - bylam pewna ze pozbywaja sie jakis pozostalosci z zeszlej zimy a jednak nie
no dajcie spokój, ja jeszcze w balerinach chodzę, żadnych świąt! chyba, że przedłużamy wakacje

chyba wypadłam z obiegu - śledziłam wątek tej magicznej szczotki i w końcu nie wiem - czy ktoś zamawia, kto właściwie i na jakiej zasadzie? słyszałam o niej wiele dobrego i sama się✂zastanawiałam, a okazja się nadarza, bo przy mojej akurat ułamała się rączka

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ja to nawet fotek z TŻ nie wrzucam, bo już kilka razy się nasłuchałam jaki to ten związek nie jest (w sensei różnicy wieku)...

Ale podejrzewam, że gdybym (hipotetycznie) miala sie zareczac przy znajomych czy miala fajne zdjecia ze slubu, to jakies pewnie bym wrzucila, ale na pewno nie kilkanascie jak niektorzy (co innego jedna-dwie fotki a cala sesja). Bardziej mnie dziwi moda na wrzucanie pierdyliarda zdjęc dzieci, od golasow w zasikanej pieluszce po kilkuletnie brzdące w ilosci kilkudziesięciu miesiecznie...

a zapytam z ciekawości - dużo macie?
ja tego nie rozumiem, tak się✂ludzie czepiają. ostatnio moja przyjaciółka wyszła za mąż - ona 21 lat, on bodajże 26 i sama mi opowiadała jak to ludzie pytali czy to wpadka, ona że nie, że z miłości, a oni "a to jeszcze tak się ludzie pobierają...?
no rany, co komu do tego. zresztą faceci później dojrzewają, lepiej inwestować w kogoś, kto już✂ma w głowie poukładane

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:44   #4154
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
chyba wypadłam z obiegu - śledziłam wątek tej magicznej szczotki i w końcu nie wiem - czy ktoś zamawia, kto właściwie i na jakiej zasadzie? słyszałam o niej wiele dobrego i sama się✂zastanawiałam, a okazja się nadarza, bo przy mojej akurat ułamała się rączka
Zamawiam ja. Po raz drugi
Zapewne od tego samego sprzedawcy co poprzednio.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 21:45   #4155
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg - a jak książki?
jeszcze nie przeczytałam
ostatnio czytam tylko to, co się tyczy mojej pracy lic. i obrony
a co potrzebujesz ich? to mogę oddać

Cytat:

no własnie jaka jest różnica wieku? chyba pisałaś ale nie pamiętam

ja nie rozumiem ani wrzucania zdjęć ze ślubów ani z dzieciakami, ale ja inna jestem. dla mnie nk i fb to wielkie inwigilatory. jeśli chcę się z przyjaciółmi podzielić zdjęciami to im je pokazuję. wsio. cała reszta nie musi wszystkiego widzieć.
a z dzieciakami to już jest przegięcie- ja rozumiem dumę i bla bla bla ale żeby wrzucać zdjęcia niemal z porodówki???!!! widziałam już kilka razy jak ktoś wrzucił zdjęcie dzieciaka całego w śluzie, pomarszczonego, czerwonego itd. brrr
.
Stary 2011-09-21, 21:57   #4156
Ineso
Matka Smoka

gg - pytam o te, które oddałaś
Stary 2011-09-21, 22:21   #4157
Soline
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29549357]Zamawiam ja. Po raz drugi
Zapewne od tego samego sprzedawcy co poprzednio.[/QUOTE]
a można jakieś szczegóły? typu cena, procedura zamówienia, odbioru itp
nowa tu jestem, to jeszcze nie do końca orientuję się co jest grane, kto i co, jak, gdzie, kiedy właściwie to praktycznie nic nie ogarniam

Do pracy rodacy!

Stary 2011-09-21, 22:26   #4158
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
a można jakieś szczegóły? typu cena, procedura zamówienia, odbioru itp
nowa tu jestem, to jeszcze nie do końca orientuję się co jest grane, kto i co, jak, gdzie, kiedy właściwie to praktycznie nic nie ogarniam
Bo mamy do tego Klub, ale tam zapraszamy osoby ze stażem. Wcześniej organizatorka może Cię przygarnąć jak ma taką ochotę. hiper zamawia stąd chyba: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=12156034 Koszty przesyłki do podziału na uczestniczki. Odbiór uzgadniany i dopasowywany do zainteresowanych
Stary 2011-09-21, 22:30   #4159
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:

a zapytam z ciekawości - dużo macie?
ja tego nie rozumiem, tak się✂ludzie czepiają. ostatnio moja przyjaciółka wyszła za mąż - ona 21 lat, on bodajże 26 i sama mi opowiadała jak to ludzie pytali czy to wpadka, ona że nie, że z miłości, a oni "a to jeszcze tak się ludzie pobierają...?
no rany, co komu do tego. zresztą faceci później dojrzewają, lepiej inwestować w kogoś, kto już✂ma w głowie poukładane
Cytat:

no własnie jaka jest różnica wieku? chyba pisałaś ale nie pamiętam

ja nie rozumiem ani wrzucania zdjęć ze ślubów ani z dzieciakami, ale ja inna jestem. dla mnie nk i fb to wielkie inwigilatory. jeśli chcę się z przyjaciółmi podzielić zdjęciami to im je pokazuję. wsio. cała reszta nie musi wszystkiego widzieć.
a z dzieciakami to już jest przegięcie- ja rozumiem dumę i bla bla bla ale żeby wrzucać zdjęcia niemal z porodówki???!!! widziałam już kilka razy jak ktoś wrzucił zdjęcie dzieciaka całego w śluzie, pomarszczonego, czerwonego itd. brrr
7... ile razy juz się nasluchałam, ze jak moge odkladac cos w strefe planow, "niech mi XYZ kupi" No jakbym miala cycki, to by opadaly, tak opadaja mi tylko rece, a juz teraz mam dlugie jak malpa od tego opadania. Na szczęście po roku z kawałkiem takie teksty już pojawiają się rzadziej
Ja tez jak wrzucam to predzej foto mnie samej, czy czegos fajnego co zobaczylam, zdjecia z imprez czy z TŻ jak pokazuje to w formie wyslania emailem czy linka z Picasy
Fajne foto wlasnego dziecka tez rozumiem, ale zdjecia z zabawy w blocie czy sesja z pieluszką... po co to? kiedys wlasnie czytalam fajnie napisana opinie, ze gdyby za kazde zdjecia zrobine cyfrówka trzeba by liczyc jak za wypstrykany film, to przynajmniej nie byloby tego typu fotek
Stary 2011-09-21, 22:45   #4160
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
no dajcie spokój, ja jeszcze w balerinach chodzę, żadnych świąt! chyba, że przedłużamy wakacje
Ja dzisiaj chodzilam w sandalkach...i krotkich spodenkach
OneMoreDress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:53   #4161
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
No to może dorzucę parę szczegółów Kuchnie są wspólne na korytarzu, natomiast jedna łazienka przypada na skład 4 pokoi. Ja byłam u koleżanki i teraz kwaterowali po 2 osoby, ale pokój był teoretycznie 3-osobowy - jak dla mnie to na 3 osoby trochę mały. Było tam jedno łóżko piętrowe i jedno "normalne", ale pozostałe meble tak jakby przewidziane na 2 osoby - 2 biureczka, 2 półki na ścianie itd. Chyba, że czegoś nie zauważyłam łazienki są dość fajnie rozwiązane, bo pośrodku składu jest taki cały "kompleks" - 2 umywalki, a osobno prysznic i osobno wc, więc nie ma tak, że ktoś bierze prysznic i inni nie mają dostępu do łazienki No tylko trzeba wszystkie kosmetyki i przybory kuchenne trzymać w pokoju wg mnie było tam całkiem nieźle, ale zbyt wielkiego porównania nie mam, bo wcześniej byłam tylko w Alfie, a tam jest zupełnie inaczej wszystko zorganizowane - składy są dwupokojowe, z łazienkami i aneksami kuchennymi. Wszyscy jednak trąbią, że Alfa to hotel, a ja jakiejś różnicy w standardzie nie widzę
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

No, też mi się tak wydaje, ale nie wiem, co wie Tindo, więc starałam się jej ładnie opisać
Nie wiedziałam nic, a teraz już wiem bardzo dużo dziękuję bardzo za tak dokładny opis, kochana jesteś teraz mam mniej więcej wyobrażenie na ten temat, i wiem czego się spodziewać

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ps. co do akademików i rozważań Tindo - ja byłam kiedyś u koleżanki w Nawojce, nie wiem, nie nadawałabym się do mieszkania w takich warunkach... pokój nie za duży a dzielą go w 4 osoby (chyba przynajmniej miały łazienkę dla siebie, ale chyba), do tego kuchnia byle jaka na korytarzu. płaci mało, ale mnie by nikt do tego nie zmusił. ja jestem wygodnicką domatorką
Cytat:

Ja też nigdy nie myślałam o akademiku, ale byłam w Nawojce u koleżanki i bardzo mi się podobało Miały fajny duży pokój z łazienką
widze, że co osoba to inna opinia Zobaczymy jak to będzie, będę wam na pewno pisać jak to wygląda, z reszta pewnie spotkamy się wreszcie na żywo

Przez Was zaczęłam się zastanawiać nad tą szczotka cały czas myślałam, że bez sensu, mam loki itd. a teraz zaczęłam myśleć, że skoro i tak kupuje prostownice to taka super szczotka-legenda też sie przyda
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 22:59   #4162
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Bo mamy do tego Klub, ale tam zapraszamy osoby ze stażem. Wcześniej organizatorka może Cię przygarnąć jak ma taką ochotę. hiper zamawia stąd chyba: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=12156034 Koszty przesyłki do podziału na uczestniczki. Odbiór uzgadniany i dopasowywany do zainteresowanych
achh, to wszystko jasne, dziękuję za oświecenie w takim razie mam nadzieję, że prędzej czy później uda mi się do Was dołączyć

Cytat:
7... ile razy juz się nasluchałam, ze jak moge odkladac cos w strefe planow, "niech mi XYZ kupi" No jakbym miala cycki, to by opadaly, tak opadaja mi tylko rece, a juz teraz mam dlugie jak malpa od tego opadania. Na szczęście po roku z kawałkiem takie teksty już pojawiają się rzadziej
Ja tez jak wrzucam to predzej foto mnie samej, czy czegos fajnego co zobaczylam, zdjecia z imprez czy z TŻ jak pokazuje to w formie wyslania emailem czy linka z Picasy
Fajne foto wlasnego dziecka tez rozumiem, ale zdjecia z zabawy w blocie czy sesja z pieluszką... po co to? kiedys wlasnie czytalam fajnie napisana opinie, ze gdyby za kazde zdjecia zrobine cyfrówka trzeba by liczyc jak za wypstrykany film, to przynajmniej nie byloby tego typu fotek
to nie jest jakaś zatrważająca różnica, no rany.. dziwny jest ten świat. Teraz wszystko się poprzesuwało, kobiety później wychodzą za mąż, decydują✂się na dzieci, żyjemy dłużej... Kilka lat w tą czy w tamtą to nie aż tak różnica jak kiedyś
Co do zdjęć - racja. Dlatego nie lubię cyfrówek. Pstryka się miliony zdjęć, bo to nic nie kosztuje, a 99% z nich ląduje na dysku, odtwarzane od wielkiego dzwonu lub w ogóle zapomniane...

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj chodzilam w sandalkach...i krotkich spodenkach
ja w dresie i polarze, ale to się nie liczy, bo po domu i zasiedziałam się✂przy lapku
ale fakt, pięknie było, żałuję, że tak miałam beznadziejnie dzień ustawiony bez spaceru

Do pracy rodacy!

Stary 2011-09-21, 23:00   #4163
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
gg - pytam o te, które oddałaś
aaaa
tę Grocholi to przeczytałam do połowy bo nie rozumiałam jej głębokiego i chaotycznego sensu, a tę drugą owszem przeczytałam- lekka, fajna i przyjemna, ale jak Ci oddawałam to musiałam zajrzeć, przeczytać kilka stron bo nie pamiętałam o czym była
.
Stary 2011-09-21, 23:02   #4164
Soline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam nic, a teraz już wiem bardzo dużo dziękuję bardzo za tak dokładny opis, kochana jesteś teraz mam mniej więcej wyobrażenie na ten temat, i wiem czego się spodziewać

widze, że co osoba to inna opinia Zobaczymy jak to będzie, będę wam na pewno pisać jak to wygląda, z reszta pewnie spotkamy się wreszcie na żywo

Przez Was zaczęłam się zastanawiać nad tą szczotka cały czas myślałam, że bez sensu, mam loki itd. a teraz zaczęłam myśleć, że skoro i tak kupuje prostownice to taka super szczotka-legenda też sie przyda
wybacz za wtrącenie, ale widzę, że o akademikowych warunkach dyskutujecie i przypomniało mi się, jak kiedyś kolegów odwiedzałam, a oni w lodówce zmiętą gazetę trzymali, żeby nieprzyjemne zapachy wchłaniała

nooo, a jak będziesz włosy prostownicą męczyć, to przecież✂trzeba je porządnie wygładzić, wypieścić, a to tylko potrafi taka szczotka..

Do pracy rodacy!

Stary 2011-09-21, 23:03   #4165
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
A sprobuj znalezc na nas cos w bialym kolorze-to jest dopiero wyczyn! W zime i tak nosze w wiekszosci grube bluzki wiec wlasnie moze pora zaszalec z kolorem...Bo jak normalnie kupuje stanik to zawsze szkoda mi kasy na cos malo uniwersalnego
No racja, zimą można zaszaleć Nie sądziłam, że tak ciężko znaleźć coś białego

Cytat:
Też mi się podoba

No właśnie, bo oni tę promocji zakończyli wcześniej niż było planowane, prawda? I co, napisałaś do nich i dali Ci zniżkę? A nie powiedzieli, czemu tak zrobili?

Byłam dziś w tym Lidlu i własnie rzuciło mi się to stoisko w oczy
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Hiper, a jakie ona ma działanie? Bo zastanawiam się, czy poradzi coś na moje włosy, które, chociaż proste, odstają we wszystkich kierunkach...

Edit: ale z plątaniem się problemów nie mam.
Ja też nie mam problemów z plątaniem, ale kiedyś sobie kupię TT, bo ona w ogóle ponoć zdrowa dla włosów zresztą Hiper już wyjaśniła, że wygładza

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
WTF

Cytat:
powinnam jutro dotrzeć na spotkanie- komu mam wziąć zamówienie?
Ineso brać krem dla Ciebie żeby ktoś Ci przekazał?
Mall- weź i moje lakiery
Weź proszę moje i przekaż je Ecrulo

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 23:09   #4166
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
aaaa
tę Grocholi to przeczytałam do połowy bo nie rozumiałam jej głębokiego i chaotycznego sensu, a tę drugą owszem przeczytałam- lekka, fajna i przyjemna, ale jak Ci oddawałam to musiałam zajrzeć, przeczytać kilka stron bo nie pamiętałam o czym była
A Cholerka po niej miała doła
Stary 2011-09-21, 23:09   #4167
mmmmmm
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;29547638]
Bo jest czym kusić To jak, zakładać w klubie?[/QUOTE]
No dobra, chyba chcę

Zaraz kończymy wątek a pierwszego posta jak nie było tak nie ma...
Stary 2011-09-21, 23:10   #4168
nicRu
maszyna, nie człowiek

Soline, ja to widze, szczegolnie, ze dogadanie sie z facetami-rowiesnikami czasami jest ciezkie, nawet z kolezankami, bo jak mowie, ze nie potrafilabym zyc w malym miescie, bo czulam sie glupio w meiscie X jak preszłam w te i nazad i czulam, ze to koniec, balabym sie, ze nie znajde dla siebie miejsca, pracy, a jako odpowiedź dostaje "no tak, w takich malych miastach to pewnie nie ma w ogóle fajnych klubow zeby poimprezowac"
Stary 2011-09-21, 23:13   #4169
Annabelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
W Akropolu jest ciekawie, bo kwaterują tam ludzi ze wszystkich krakowskich uczelni. Wszystko tak, jak opisały dziewczyny Od siebie dorzucę może jeszcze jakieś info odnośnie kuchni Są tam właściwie tylko płyty (gazowe?), które szczególnie rano długo się nagrzewają
W pokojach są czujniki dymu, trzeba uważać z paleniem. Nam przypadkowo włączył się kiedyś alarm, kiedy zapaliliśmy na urodzinach koleżanki taką wybuchającą świeczkę, nie wiem jak to się nazywa Z drugiej strony jednak kiedy wybuchł pożar i było maksymalne zadymienie, to alarm włączył się dopiero 5 pięter niżej, po ponad pół godziny
I zapraszam oczywiście zaraz na początku października do siebie

Annabelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 23:14   #4170
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Zaraz kończymy wątek a pierwszego posta jak nie było tak nie ma...
Też dzisiaj sprawdzałam

Proponuję się tak nie spieszyć z zakładaniem nowego - na plotkowych tak nie ścigają po 5000. Nadal któraś z naszych poprzednich części jest nie zamknięta (kolejna rzecz - otwierająca nowy wątek, zgłasza stary do zamknięcia!). Więc niech nowy założy ktoś komu naprawdę się chce, nie panikujmy od razu przy 4999 poście
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości