|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() Bry , u mnie szaro, buro, wstałam strasznie późno, bo mi się tak nie chciało, że szok |
|
|
|
|
#4562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prawko to świetna rzecz ja już szykuję się na płytkarzy dziś mają przyjechać i z łaski dokończyć fugę na korytarzu a kuchnię kiedy indziej o niedoczekanie już ja ich zjadę do końca tygodnia mam mieć kuchnię!
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jiuna, trzymam kciuki za Twój remont, i za pracę )
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wiem, od marca 2012
![]() Wybrałam opcję "tygodniowej nauki" znaczy, dzień w dzień, teoria, szybciej przejdę do jazd, a co za tym idzie, moze szybciej zdam egzamin... Może.. I kupiłam stepper, moze ciut polepsze kondycje, a potem, zaczne biegac, albo co...
|
#4565 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej, hej
Kaarooo, powodzenia ![]() Cytat:
Ale mnie to i tak jakoś nie przekonuje, jak to ma się zaliczać do tzw. sztuki, to ja dziękuję bardzo...Cytat:
Jestem zielona, jeśli chodzi o wysyłanie jakichkolwiek przesyłek i naklejanie na nie właściwych znaczków, i trochę miałam z tym zagwozdkę![]() A co do kolorów, to bardzo się cieszę, że Ci podpasowały, bo wybierałam wg własnego widzimisię i się zastanawiałam później, czy za cukierkowe trochę nie są ![]() Grzeczna ![]() Tylko do Lou mam adres, to jej mogę słać prezenty Teraz sobie tak pomyślalam, że, nie licząc Lou i Gip (aha, i kaarooo ), nie znam nawet Waszych nazwiskAle świetna pogoda dziś Nawet narzekać się odechciewa![]() Cytat:
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-09-21 o 14:03 |
|||
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam mogę podać, plus adres i liczyć na cudowne i piękne pocztówki, jakie otrzymałam już od dziewcząt - i będę wielbić po wsze czasy
![]() A jak zostanę kimś ważnym, to się odwdzięczę
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm, ja chętnie podam pełne dane w klubie - nie ukrywam się ![]() Odebraliśmy złomka z warsztatu - jupi I nawet tanio wyszło...
|
|
|
|
|
#4568 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Jeden mi zaczal szwankowac, oddalam do reklamacji. Obecnie ten co mam to skrzypi bardzo, a smarowalam wd40 no i licznik nie dziala. Wiec juz potem wlasnie zamiast ilosc krokow, np 3000 to przerzucilam sie na mierzenie czasu, najpierw ustalalam sobie tempo, a potem juz szlo. Albo interwaly. Jak film nie pomagal to wlaczalam muzyke, ale wtedy to "nosilo mnie", machalam rekami co konczylo sie spadkiem ze steppera A tak hot news....trafila mi sie okazja wziecia maine coon
|
|
#4569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak za free to też chętnie wezmę ..nawet dwa
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
bry
w ck nawet nawet chociaz slonca nie ma, a bedzie gorzej i mnie tesh taka pogoda rozwala psychicznie, dobrze ze mozemy sobie zusammen posmecic ![]() kaarooo, zacznij wkuwac znaki, pozniej Ci bedzie latwiej na kursie zaniu, wyguglowalam sobie kota, fajny ![]() Milko, gdzies mi sie ostatnio przewinal probas Sandalo, moge Ci podeslac, a zeby nie slac jednego to doloze Ci jakies drzewne, bo tych co szukasz akurat nie mam...
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, no i ja kota wygooglałam... ładne zwierzę
Jak zmienimy mieszkanko na ciut większe - to Jurka musi być koniecznie...Lou - ja bym od Ciebie chętnie capnęła Westwood Boudoir 2,5 ml. Wybierz co chcesz, nie licz ml - teraz bardzo selekcjonuję rozbiórki, dużo mi nie przybędzie - a nie ma sensu trzymać tych próbek. Chętnie bym oddała też ten nieszczęsny balsam...Zimą miałam fazę na smarowidła do ciała, mam potężny zapas - a słynny balsam gosh nie pasuje mi całkiem:/Zapach niemiły, mnie akurat nieco podrażnił...i pól litra do zużycia
|
|
|
|
#4572 |
|
Konto usunięte
|
Witam
![]() zrobiłam eurotripa po galeriach handlowych celem znalezienia zwykłych czarnych, długich legginsów które nie kosztowałyby majątku udało się! Ale już byłam wyjątkowo blisko poddania się![]() Rilla, niestety ale w tę niedzielę muszę odwołać Justina bo zostałam oddelegowana do pracy ale kolejny weekend na 100%mam wolny więc mam nadzieję, że gdzieś uda się wyskoczyć
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygrzebalam dla Cie probasy M7, Padparadscha, Shaal Nur, Le Baiser du Dragon, Santal Lutensa, Czarny Kosciol Durbano ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-09-21 o 15:51 |
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam dragona - nie podszedł mi, i z tego co pamiętam (mogłam pomylić z dzying) - ma jakieś nuty palonej gumy. Gucci męski chętnie, dużo o nim czytam, i chętnie jeśli nie dla mnie - to bym coś nowego Mareczkowi sprawiła. Nie chcę, żebyś była poszkodowana - w końcu te próbki to żywa gotówka. Mogę oddać samplerek Frapin 1270 - już zdecydowałam, że muszę go kupić, kasę prawie mam - więc chętnie użyczę. Poczekajmy jeszcze dwa dni - ma kilka próbek niesprawdzonych, może Ci podejdą. Dziewczyny - ponawiam pytanie o jesienny zlot - czy jest to możliwe? |
|
|
|
|
#4575 |
|
Zadomowienie
|
To ja zadam podobne pytanie
![]() Drogie Dziewczęta wrocławskie, czy sprawa z wyprawą w góry na początku października wciąż jest aktualna? Ja się tak intensywnie dopytuję dlatego, że muszę zawczasu pokombinować z wolnym, jeśli też miałabym się zabierać A trochę chyba tego kombinowania jednak będzie
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frapina mam odlewajke, a ze to ktorastam z dziesiatek odlewajek to nie zobacze dna jeszcze dlugo, podobnie z probkami, dlatego zaden problem u mnie to tylko lezy i kurz zbiera
|
|
#4577 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jutro idę na 4godz na dzień próbny w sklepie
trochę kicha że trzeba, ale cóż
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze dzien probny czy jush Ci sie odechcialo tej pracy? Cytat:
Mnie znajomi kiedys zalatwili prace w poddublinskim Take Away'u, kiedy jeszcze mieszkalam na poddublinskiej wsi wieki temu. Dokladnie 7h ustalam bez siedzenie, a wracajac do domu kucalam co chwile na ulicy z bolu nog, plecow. Ciag dalszy w tej pracy oczywiscie nie nastapil :/
|
|
#4582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko dla mnie takie dni próbne bez zapłaty to trochę wykorzystywanie, bo nikt ci nie gwarantuje że cię po tym zatrudnioczywiście rozumiem pracodawcę że różni ludzie są i on też nie chce być wykiwany więc woli sprawdzić no ale...o stołku mogę sobie pomarzyć już na rozmowie pan powiedział że u niego się nie siedzi
|
|
|
#4583 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jiuna, nie cieszysz się? Bo jak Cię chcą na dzień próbny, to chyba znaczy, że jest duże prawdopodobieństwo, że zostaniesz przyjęta?![]() Edit: już doczytałam, ze się cieszysz Na szczęście to tylko 4 h, na pewno szybko zleciCytat:
Tylko jeszcze chciałabym wiedzieć dokładniej, jak chcecie wypad w góry zaplanować - tzn. którego dnia i mniej więcej w jakiej porze chciałybyście tam jechać i wrócić Np. załóżmy, że chciałybyście ruszyć w sobotę rano To ja mogę się przyplątać do Wro, dajmy na to, w czwartek po południu Albo w piątek, jak sobie tylko życzycie![]() Jak coś, możemy się jeszcze na privie/ gg/ smsowo dokładniej poumawiać ![]() Cytat:
8 h (w tym zbytek łaski - półgodzinna przerwa ) na nogach - wyłącznie na nogach, bo siadać przez ten czas nie było można, nawet, jak nie było klientów A szefostwo nie popuszczało i sobie intensywnie obserwowało pracowników przez kamery![]() Wytrzymałam tam miesiąc, jak zobaczyłam wypłatę, to myślałam, że się rozpłaczę (bynajmniej nie ze szczęścia ) Nigdy więcej takich klimatów![]() Ale: do tych paru h na nogach można się przyzwyczaić, i po jakimś czasie już się robi całkiem spoko Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-09-21 o 18:23 |
|||
|
|
|
#4584 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Ale nie rozumiem, nawet jak nie ma klientow to nie moge sobie usiasc na 10 min? Zeby odciazyc kregoslup? Bo rozumiem, wchodzi klientka, ok, trzeba (w)stac. Ale jak nikogo nie ma? Tak przelatuje w pamieci po sklepach i chyba w kazdym stala lada i krzeselko, jedynie w sieciowkach, np house, orsey nie widuje. Ale ok, tam sie ludzie kreca. No ale w takim sklepie jak twoj? No nie wiem, nie wiem ![]() Inne wyjscie: czesto lataj do kibelka, tam sobie mozesz siedziec Jiuna, bedzie dobrze, trzeba sie tylko pozytywnie nastawic
|
|
#4585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pęcherz to ja mam słaby więc czy chcą czy nie to musza mnie na siku puszczać bo inaczej nie ręczę za siebie ogólnie się cieszę bo kasy mi trzeba jakiejkolwiek więc nie ma co narzekać i brać się trzeba za robotę
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Jjuna, a przepraszam, z jakiej paki ty pracujesz za darmo? Dzień próbny, w dodatku czwarty, powinien być płatny, a jak nie to się kłóć :/ Wg prawa, każdy dzień próbny (nie okres próbny) powinien być rozliczony zapłatą, nie ważne, czy Cie przyjmą czy nie.
|
#4587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kaarooo no w przepisach tak jest.. ale rzeczywistość... no jak się zacznę wykłócać na początku to czuje że tej umowy ze mną nie podpiszą a na pracy mi zależy więc musze siedzieć cicho
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
I walczmy o swoje prawa by polepszać byt...
Jaki ten kraj jest chory... :/
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
otóżto...dobrze, że na 4 godziny idziesz - ja miałam kiedyś dzień próbny 12-togodzinny. Na szczęście spodobałam się szefowej, i mi za niego zapłacili - na co się współpracownice obruszały...
|
|
|
|
#4590 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiem szczerzenasze oczędności sa na wykończeniu bo co możemy to ładujemy w dom TŻ nie pracuje więc chociażby ten mój tysiak ratuje nas trochę nawet jak będzie ciężko to musze wytrzymać bo nie ma innego wyjścia a jak coś mi się trafi lepszego to zawsze mogę zmienić pracę mam nadzieję że będzie ok i jakoś da się normalnie pracować... i tak domu nie dokończymy bo jak tylko pomalujemy ściany to robimy wyjazd nawet mebli do kuchni nie będziemy miec bo nie ma kasy na to więc będzie pełna prowizorka ale czego się nie robi żeby opuścić teściową ![]() tak liczymy że jeszcze z miesiąc nam zejdzie Cytat:
![]() mają mnie wszystkiego nauczyć, pokazać co i jak i tyle
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

I poszukam kursow, poki szkoly ruszyc nie mogę... 

, u mnie szaro, buro, wstałam strasznie późno, bo mi się tak nie chciało, że szok
już ja ich zjadę

おはよう! 

Ja się tak intensywnie dopytuję dlatego, że muszę zawczasu pokombinować z wolnym, jeśli też miałabym się zabierać