|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Jaka śliczna ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() ![]() a ja właśnie wysłałam tatę po czekoladę nussbaiser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
Oj Mamusie, coś mi się porobiło. Zwymiotowałam raz i myśle: może coś synkowi nie podeszło? Zrobiłam się głodna i zjadłam (wiem, że to nie był dobry pomysł) trochę zupy ogórkowej i znów... nie zdążyłam deski podnieść. A przed chwilą sąsiadka z dołu przyniosła mi racuchy, zjadłam jednego i chyba znów coś nie tak. Głowa mi pęka, nie mam siły siedzieć, idę się położyć. Buziaki, do jutra.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
Kurcze nie było mnie tylko przez wee a dopiero teraz udało mi się Was nadrobic
![]() Gratuluje wszystkim Mamusiom poznanych płci, rzeczywiście styczniówki pozabierały wszystkie jajcochy ![]() ![]() Uskaa zdjęcia z sesji prześliczne, widziałam że pisałaś coś o spotkaniu we wrocławiu, tak myślałam że można by coś wykombinować ![]() Agatku ty to masz kolorowe życie jak to mówi mój Tz "ZAWSZE COŚ ZAWSZE ✂✂✂✂A COŚ" się u Ciebie ciekawego dzieje ![]() ostatnio też dowiedziałam się o fajnej rzeczy, jeśli chcesz poczuć ruchy dzieciaczka bo martwisz się że dawno się nie ruszał to można zrobić coś takiego: położyć się na plecach i zacząć robić głębokie wdechy takie żeby powietrze doszło do brzuszka po kilku wdechach mały zaczyna się wiercić, bo podobno dostaje więcej tlenu u mnie się to sprawdza powiedziałam też o tym kilki znajomym i one też potwierdziły działanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc mamuśki ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() Ale dzisiaj rano sie zmartwiłam bo codziennie o ok 7 rano mam pobutke kopniaczkową a dzisiaj nic. Spałam do 10 i dalej nic.......ale jak sie położyłam na plecach i właśnie tak głebiej pooddychałam to mała zaczłea fikac.......a później skopała plecy tatusia tak jak Agatkowy Sebuś ![]()
![]() |
#1120 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1121 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a Twoj rzeczywiscie ma fajna zonke na pewno sie nie nudzi ![]() Cytat:
kurcze...ja tez myslalam ewentualnie o Hani, tylko nie wiem, czy nie bedzie za bardzo popularne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak powaznie,to popytaj, mysle, ze jak dzidzia bedzie ladnieulozona, to nie bedzie problemu,zeby powiedzial Ci plec ![]() A psiura biore i ze sraczka ![]() ![]() A tutaj kawak a'propos Agatka pozerajacego dzieci ![]() Podchodzi Jasiu do pani w ciąży i pyta: - A co pani tam ma ? -Dzidziusia - odpowiada pani - A kocha pani tego dzidziusia? - Tak, bardzo! - To dlaczego go pani zjadła...? Uska, racuchy super !!! ![]() Zmodyfikowalam troche przepis,zeby byly niby zdrowsze. Dalam make razowa i fruktoze zamiast cukru i wyszly palce lizac.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zadomowienie
|
![]()
#1124 | ||
Zakorzenienie
|
Hej mamuski
![]() my z maleństwem nadal w łóżku. Wczoraj dzwonili do mnie z salonu sukien ślubnych z wiadomością że już mają moją suknię slubną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z męskich mieliśmy wybór albo Staś albo Julian. Po wielu dyskusjach został Staś, tz inaczej nie mówi do mojego brzucha jak ,, Stasiu". Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-09-22 o 07:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry Mamusie
![]() Tak sobie Was ostatnio tylko podczytuje, niestety nie mam nastroju na odpisywanie. Od wtorku walcze o to, że by moja kicia wyzdrowiała. Na zdjęciu szwów okazało się, że kot ma jakieś zakażenie, że niezrosło się wszystko jak powinno. Kota mam szpitalu pod stałą opieką weta, niestety bidula nie je, musze ją zabierać do chatki na kilka godzin, żeby ochłoneła i zjadła coś. Takiej rany się już nie szyje, więc czekamy aż się zrośnie i modlę się aby nie dostała zapalenia otrzewnej jak nie daj Boże potoczy się w tą złą stronę. Dostaje masę antybiotyków i innych leków, oczyszczają jej tą rankę pary razy dziennie, dbają o nią, ale czy to wystarczy ![]() Jestem strzępkiem nerwów, non-stop płacz choć bardzo sie staram żeby nie odbiło się to na Gabrysi to jest cieżko. Do tego wczoraj teściowa wq*******mnie na maxa! Zadzwoniła i powiedziała, że mamy przywieść koty do teścia (myśliwy) i on je zabije, bo jak można mieć koty przy dziecku, że one je zagryzą ![]() Co za kretynka!Było o krok od tego, żebym wyrwała tż słuchawkę i jej nawtykała! Obiecuje sobie, że jeszcze raz i mam w dupie uprzejmości! Jeszcze usłyszeliśmy, że kuzynka tż ( też w ciąży) remontuje mieszkanie na przyjście dziecka, a my mieszkamy w jakimś małym, nie wiadomo jakim wynajętym mieszkaniu gdzieś w Łodzi ![]() Do tego tż dziś wyjeżdża i wraca w sobotę więc zostaje sama...do dupy! Dobrze że Gabrysia ok ![]() ![]() Za tydzień sobie pomachamy na USG - nie mogę się doczekać! Miłego dnia Mamuśki!
#1126 |
Rozeznanie
|
a ja od rana oglądam na allegro łóżeczka
![]() ![]() interesuje mnie cały zestaw z pościlą odrazu: http://allegro.onet.pl/zestaw-serca-...827261535.html, http://allegro.onet.pl/arus-22-el-lo...814663856.html, lub http://allegro.onet.pl/lozeczko-mis-...820954072.html lub http://allegro.onet.pl/lozeczko-kolo...816890509.html lub http://allegro.onet.pl/arus-16el-loz...812161688.html lub http://allegro.onet.pl/17el-biale-lo...815426220.html Wszystkie są urocze ,każde ma cos w sobie ![]() ![]() Edytowane przez NataliaM1103 Czas edycji: 2011-09-22 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie wiem dlaczego Dariusz i Daria jakos mni się nie kojarzą że to jedno od drugiego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do teściowej to brak mi słów ![]() ![]() Uciekam na razie, bo zaraz lecę na spotkanie (chyba) a potem szef ma dzień gabinetowy, więc pewnie nie zajrzę do Was, bo co chwilę będzie mi tu wyłaził ![]() Natalia, obejrzę lóżeczka w domu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Łóżeczka są cudne ![]() My na początek chcemy kołyskę, a później kupimy łóżeczko, ale jak na nie patrzę... to już mam ochotę kupić... można fajnie dokupić dodatkowo przewijak i kosz na bieliznę, wszystko w tym samym wzorze- to jest fajne. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1131 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teściowej należą się bęcki ![]() dzisiaj pierwszy raz w sklepie pani w kasie powiedziała: "panią w ciąży proszę pierwszą" ![]() postaram się wkleić do klubiku fote mojego bebzolka, bo jeszcze Wam się nie chwaliłam... a wydaje mi się, ze dawno też Zośka nie zaglądała.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a brzusio musi być super fajny jak już widać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1133 | |||
Zadomowienie
|
Dooobry dzień
![]() Cytat:
![]() Poniżej masz zdjęcie mojego pitbula, żeby nie było że nie wiesz co bierzesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dlaczego ktoś ma Ci dyktować jak masz żyć i gdzie mieszkać? Jak jest taka mądra to niech Wam zafunduje mieszkanie własnościowe, to nie będziesz mieszkała na lokatorce... kurcze, aż sama się wkurzyłam ![]() Mój pies (ten ze zdjęcia) życzy dużo zdrówka Twojej kici ![]() P.S. on się uśmiecha ![]()
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj zrobiłam te racuchy i były pyszne ![]() ciezaroweczka ![]() nawojka8583 biedaku ![]() dph mi się jeszcze Diana i Dagmara na 'D', ale skoro dorotka przyklepane to super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Starsza córka, zresztą jak i my wszyscy bardzo mocno sie cieszymy ![]() Dziękuje za gratulacje ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamunie!!
wczoraj byłam na wizycie u ginki, no i stwierdziła że "maciczka coś za twarda" i dostałam luteinę... ech, miałam nadzieję, że się obędzie bez tego i nastroj mi się popsuł ![]() Wczoraj też byliśmy na urodzinach mojej Mamy, ogórki kiszone zajadałam sernikiem ![]() Gratuluje Mamuniom ujawnionych płci, za przeziębione tzrymam kciukasy o zdrówko, a tym zdrowym życze - oby tak dalej.
40 42 44 46 .... 64 ![]() ![]() zapuszczam włosy Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł Edytowane przez pozycja77 Czas edycji: 2011-09-22 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Rozeznanie
|
Agawoo, Anabellito i Mała_stopko - dziękuję Wam bardzo za wsparcie
![]() Proszę wygłaskać ode mnie tą prześliczną mordeczkę ze zdjęcia ![]()
![]() |
#1138 |
Zadomowienie
|
czesc dziewuszki
![]() Mijus nie martw sie mojemu tez sie dlugo goilo i sie papralo, nie mogli go z narkozy wybudzic;/ ale juz wszystko ok nie martw sie troche to potrwa ale bedzie ok ![]() a ja na sniadanie wrypalam z pol kilo pistacji tylko nie mowcie ze nie wolno?;/
#1139 |
Zadomowienie
|
Hej kochane!
Daje znak , ze zyje i mamy sie z mala dobrze ![]() W szpitalu lezalam 3 dni zrobili badania usg i wszystko jest ok dostalam dopegyt na te cisnienie i teraz jest w normie. Bardzo sie ciesze chociaz nie dowiedzialam sie czemu mi tak skacze ;/ Oczywiscie nie nadrobie tego co naskrobalyscie , wiec nie bijcie , ze nie odpisuje ![]()
#1140 | |
Zadomowienie
|
Mijus współczuje przeżyć z kotką,ale jak teraz jest u weta to już musi być dobrze,a co do teściowej to nie wiem jak można takie coś powiedzieć
![]() Cytat:
Dziś ide do gina więc sobie pewnie posłucham serduszka małej.Ide się położyć bo coś słabo się czuje ,to pewnie przez tą anemię
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.