|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
hej
![]() Drugi dzień z rzędu zasypiam jak TŻ idzie do pracy, wcześniej mi się nie zdarzało ![]() Karo niezła byłaś ![]() Stygmatku fajne buty. Słodki się rozkręca ![]() Carmi Twoje też świetne a zakwasami niech sięTŻ zajmie![]() Karo ![]() Peach bo facet jak ma Taką Gorączkę to już szpital w domu powinno się organizować mam podobnie w domu jak Mąż ma katar jest chory, lezy w łóżku, do lekarza nie pójdzie![]() Justyna ociekaj ociekaj ![]() i kciuki będą ![]() Osz ale za to masz babskie popołudnie ![]() ja się nie mogę doczekać spotkania z przyjaciółką ![]() Elena ale za to za miesiąc będzie pięknie, nie będziesz czuć żadnego zmęczenia, i problemy dzsisijesze zostanądaleko ![]() Aleks ![]() Medoby tak dalej ![]() i chcę lato.kto wymyślił żeby była jesień i zima ![]() w piątek TŻ zabiera mnie na kabaret i kolację już się nie mogę doczekać![]() Kawka to kiedy powtórka skakania no i witam nową zazdrośnicę![]() Carmi Ty nasz Aniele ![]() ************************* ***** po przeczytaniu o dolaniu octu cofam ![]() ************************* ****** Caprioszku dużo sił ![]() wczorajsze tom model to już było tap żenadl Majasn ból brzucha przeszedł? Frezyjko u mnie też dziś by pewnie łóżko wygrało
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-22 o 10:06 |
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Hej
![]() Byou, nie przeszedł ![]() jednak czymś się strułam i niefajne to jest ![]() w ogóle to dzisiaj kolejny dzień z serii beznadziejnych.. przylazłam do pracy i kolega od razu mnie zaatakował, że drukarka nie drukuje.. zdążyłam zdjąć kurtkę i usłyszałam, że lodówka nie działa.. jeden koleś wysłał mi maila, że mam mu przesłać dokument, którego szablonu nie mam, a bez szablonu nie wymyślę treści, bo jest ułożona pod konkretną firmę.. szukam serwisu agd, a wszytskie wydają się takie rodem z "Usterki"... ![]() niech ktoś mnie stąd zabierze
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Byou ja jestem Aniołem
![]() Frezi i nie pojechałaś z teściową? ![]() Ile mniej więcej pozycji powinna liczyć bibliografia?
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie!!! my 4.10 idziemy do Opery.... cooool no wygrało... mam nadzieję, że teściowa się nie obrazi, że nie pojechałam a nimi na badania..... żeby nie wyszło, że się o nią nie martwię.... ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- maju - bidulko carmel - noooo nie pojechałam
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ok. 50
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w magisterskiej czy licencjackiej?
Moja pierwsza magisterka miała 96 pozycji, teraz mam 68 i zastanawiam się, czy czegoś nie dościemniać
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-09-22 o 10:24 |
|
|
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() powodzenia
|
|
|
#4328 |
|
MBZ♥
|
Carmi a to co cofam cofnięcie
![]() ja miałam ok 55 plus artykuły z czasopism kierunkowych Majasn ale Ci się nagromadziło ![]() ![]() o książce jest tu: http://www.empik.com/kukulka-kozlows...7363,ksiazka-p Frezyjko spokojnie, na pewno tak nie pomyśli
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-22 o 10:27 |
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że nie musisz dopisywać niczego.
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko już wiem!
teściowa już po badaniach i w pon do środy jestem w Krk, bo ona ma zabieg, a TŻ musi wyjechać w trasę... więc jeszcze zdążę się zaopiekować mamunią ktoś nwe wtorek ma ochotę na szybką kawę w Krk???
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byou zazdroszczę kabaretu i kolacji ![]() Maju niech ten dzień jak najszybciej się skończy!
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
śniła mi się dziś Carmi i Maja ![]() jestem głodna,a nie chcę mi się wstać i zrobić.
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
carmi ja mialam ok 20 pozycji w bibliografii w magisterce i mi promotor powiedzial, ze 20 to minimum. Wiec mysle, ze tyle co masz to bedzie dobrze
|
|
#4335 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Helloł lachony
![]() Mój M. ma dzisiaj urodziny.Upiekłam mu wcczoraj ciacho (na torta już nie miałam czasu,siedziałabym do północy) ![]() Jezdem z siebie dumna. A dziś jedziemy do foto po zdjęcia ![]() Cytat:
Co do mieszkania to posuwamy się do przodu ![]() Pokój Mani (czyli gabinet) mamy już właściwie gotowy ,bo daliśmy kawalerskie meble Małża. Tylko KTOŚ zawalił z wykładziną,bo położyli ją w złą stronę i z jednej strony było za dużo, a z drugiej zabrakło i trzeba było docinać,żeby dosztukować tam gdzie zabrakło.Wygląda to beznadziejnie. Szafa do sypialni już gotowa, w przyszłym tygodniu będą ją zakładać Łazienka już niemal gotowa,jeszcze tylko mają założyć kinkiety i piec (w końcu będzie ciepła woda Ogólnie fajnie jest urządzać mieszkanie.Jak już będę miała wszystko gotowe łącznie z kuchnią,to się pochwalę ![]() Cytat:
Ojeju mój Małż wczoraj ciachnął się naszym mega ostrym nożem i potem cały dzień rozpaczał ![]() Cytat:
Kurcze nie wiem czy ja kiedyś byłam w tak słodkim stanie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My też na samym początku i na samym końcu przygotowań żałowaliśmy,że się za to zabraliśmy.Ale te wspomnienia są tego warte. Mimo wszystko cieszę się,że już jest po i możemy sobie normalnie egzystować ![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wchłonęłam pizzę
byłoby idealnie, gdyby nie to, że mnie coś boli szczęka u góry i promieniuje na policzek, nie wiem, czemu Frezi, jaaaaa chcę na kawkę!
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeśli dojadę już do krk, ale raczej dojadę
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam już, że kocham mojego promotora? Sam mi zrobił korektę każdego rozdziału. Uzupełnił przecinki, poprawił literówki i nawet ze 3 błędy stylistyczne skorygował
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
prawda ze za✂✂✂isty http://allegro.pl/show_item.php?item=1835980491
moja przyjaciółka robi dla mnei zrobi z lateksu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie każdy miał okazje spróbowac nie z ćwiczeniami JUKARI FIT TO FLY zboku ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Kawciu nie jest to wykluczone.Wszak jeszcze nie zwiedziłaś Bielska.
Szczerze mówiąc mam nadzieję,że nasi faceci tego jeszcze nie probowali
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Wrr, nie moge dziś iść do chrześniaka bo psia fryzjerka zmieniła mi wizytę, mam pójść dziś z dwoma psami i to teraz, anie po południu
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
w tamtym roku jak chodzilysmy razem na bieżnie przed nami telewizor to ciagle na vivie ta reklama orbitek leciała ia my na diecie i zachwycałysmy sie paczkiem i chialysmy takiego miec, wiec Agatka wzieła sie i zrobiła
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-09-22 o 11:17 |
|
|
|
#4348 |
|
MBZ♥
|
pączek Kawowy rządzi
![]() Butterfly mega uczucie urządzać swój kąt a z tą wykładziną to nie obciążycie fachowca za to?Carmi super ![]() Frezyjko zrekompensujesz Jej dzisiejszą nieobecnośc ![]() Oszmasowanko to jest to ![]() cieszę się z tego wyjścia bo uwielbiam kabarety na żywo
|
|
|
|
#4349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama zobaczysz po weselu, że nie ma czego żałować to jest najlepsza impreza w życiu ![]() Cytat:
![]() Co do tap madl nie podobał mi się pokaz gdzie na widowni były małe dzieci a tam gołe tyłki i cycki ![]() A no i co jeszcze chciałam powiedziec.... , że do ..... ślubu .... został Tylko rok ![]() szybko zleci i za rok o tej porze będę już u fryzjera a suknia będzie wisieć na wieszaku więc ....Już mi niosą suknie z welonem .... nananana nanana ![]() ![]() |
||
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
czas na sesyjkę z brzydulą na tvn
tak - lubię ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Smerfi - to napiszę do Was smsa co do wtorku o której będę wolna... boj jeszcze nie wiem na ile będę potrzebna teściowej po zabiegu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

mam podobnie w domu jak Mąż ma katar

01.08.2013
15.08.2014

cooool 
nie mogę się opanować 

pokłóciliśmy się bo nic nie jest ważne tylko to, że on ma 36,9 i katarek i on jest CHORY:/ wydarł się na mnie i w końcu poszłam do domu, a on mi teraz pisze, że ma dość moich fochów

ble, ociekam lukrem, ble, ble ble, to takie nie "ja"