|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
witam
![]() Ja już po małym spacerku, wizyta w sklepie i w piekarni.Niestety jeszcze raz muszę wyjść po coś do picia i szynkę dla Tż ![]() Super pogoda u mnie, słonecznie, więc i nastrój lepszy ![]() Nie wiem co dziś na obiad, brak pomysłu ![]()
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień chłopaka mam prezent
![]() ![]() Dziękuję w imieniu TŻ ![]() Dzisiaj się lenię, ale tylko od pracy. Muszę zrobić parę rzeczy przed wyjazdem i kolację na urodziny TŻ. Mam też plan i da się go jakoś pogodzić z pracą na szczęście... TŻ stwierdził, że założy jednak krawat więc jedziemy przed pracą mu go kupić i będzie dodatek do prezentu
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakis obiad rodzinny na wiecej osob? super tez bym zjadla
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem ale mam potężnego nerwa.
![]() i jednemu panu, i dwóm paniom mogę powiedzieć tylko - zobaczymy za rok
|
#2495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 osobCytat:
ja już wróciłam ale myslalam ze nie dojde bo mam tak pełen brzuszek pycha byłyEdytowane przez nurek119 Czas edycji: 2011-09-21 o 15:52 |
||
|
|
|
#2496 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ja też mam moment potężnej irytacji Ale damy radę ![]()
|
|
|
#2497 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla Tż. Cytat:
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-09-21 o 15:56 |
||
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2499 |
|
zawsze mam racje
|
U mnie dzis na kolacje pierogi biedronkowe z kapusta i grzybami, niestety podsmazane(niestety w sensie kalorycznosci, bo smak lubie). A wieczorem maseczka, top model i jakis drink
![]() Zaglosowalybyscie na mnie w rossmanowskim konkursie? ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=771698
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-09-21 o 20:17 |
|
|
|
#2500 | |
|
Rozeznanie
|
Ugotowałam na jutro krupnik i chyba wezmę długa kąpiel i nałożę maseczkę z glinki.
Cytat:
|
|
#2501 |
|
kobieta za ladą
|
hejka
no na nic nie mam czasu ale cały czas podczytuje zeby nie byłodzis w pracy byłam tylko 3 godzinki do 12 potem zrobiłam szybko pomidorową i zabrałam młodą na długi spacer matko jak ciepło wróciłam koło 16 usmażyłam młodej frytki sama też zjadłam i padłam jak kawka spałam 2 h także nie wiem o której teraz zasne...jutro w końcu umyje okna tak wiem miałam wcześniej ale lało a teraz zapowiadają polską złotą jesien do pracy na 16tą więc spoko zdąże nie![]() w piątek będę 5 godxin bo musi mi sie grafik zgadzać ![]() musze sie pochwalić wygrałam jakieś produkty knoora w jakimś konkursie nawet nie wiem jakim bo wiem ze coś jakiś przepis wysyłałam ale nie wiem kiedy i jaki no i załapałam sie na recenzentkę produktów do higieny intymnej
|
#2502 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
A ja dzisiaj kupiłam płyn do higieny intymnej z Ziaji... zdradziłam Nivea
Ale to przez brak keszu 36549_250.jpg Przy okazji jeszcze wzięłam mleczko oliwkowe do ciała. Miejmy nadzieję, że nie będzie złe - TŻowi zapach się nie spodobał ![]() ![]() 33748_250.jpg Opinie na KWC mają niezłe więc się skusiłam. Zaraz obejrzę TM i w tym czasie pedicure strzelę
|
|
#2503 |
|
kobieta za ladą
|
ja soraye zawsze używałam i tylko zel więc fajnie będzie spróbować czegoś nowego
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też już wczesniej zagłosowałam ![]() Nuruś, kurczak orzeszkowy jest bardzo smakowity ![]() Zerkam na top model
|
|
#2505 |
|
Wtajemniczenie
|
Nurek - irytuje mnie, jak ktoś na starcie, widząc mnie 30 sekund na oczy, mówi mi - nie da pani sobie rady.
i dlatego się wnerwiłam Dudi gratki za wygraną moja puma już daaaaawno wywietrzała ![]() Punciak fajne zakupy, lubię ziajkę, a najbardziej mleczko pomarańczowe Kelpie - zapomniałam o tym dniu chłopaka dzięki
|
#2506 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Też. Żenada na maksa
![]() Cytat:
Ale balsamu już użyłam i mi się spodobał ![]() A co to za mleczko? Do ciała? Czy demakijaż? TŻ gotuje On zwierzę nocne jak ja Ale lubię jak gotuje, nawet nocą
|
|
|
#2507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mleczko do mycia pod prysznic kurde jak to jest że ja piszę połowę tego co myślę ? pomarańczowe mydło o to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ic.html&next=1 ale koniecznie w nieprzezroczystym opakowaniu, w przezroczystym jest coś jak żel, i ten żel wali okropnie. a mydełko pachnie jak pomarańcze na święta jeszcze jest masło do ciała https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 i jak będzie pachnieć tak jak mydło, to też będzie moje. już za tydzień jeszcze jest coś takiego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...la.html&next=1 ale bez ocen, ja też nie widziałam w sklepach, poszukam w rossmanie w sobotę i zobaczę co to to jest warte ![]() pomarańcza rulez ![]() też nie bardzo lubię płyny do demakijażu, ale jak już muszę, to trudno, i nie/stety tylko różowego garniera, po innych mnie sypie + tonik też różowy no chyyyyba ze ziajka wypuści coś do demakijażu tak pachnącego pomarańczą jak to mydło, to trudno, będą syfki ale będzie i pomarańcza TM beznadzieja. takie ciepłe kluchy te laski. ja nie wiem, chcą być modelkami, wiadomo ze modelka MUSI mieć twardą dupę i mocny charakter i być gotowa na wszystko a po żadnej poza mulatką tego nie widać, że wredne niektóre z gęby to inna sprawa, ale nie twarde może potem się okaże co innego, ale na razie to lipne panienki. idę do wyrka
|
|
#2508 |
|
zawsze mam racje
|
Dziekuje za glosy
![]() golden: to moze rob demakijaz oczu plynem dwufazowym a reszty twarzy plynem micelarnym? Ja tak robie, bo po mleczku tez mnie wypryszczalo
|
#2509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i miałas oczywiscie racje![]() o TM sie nie wypowiem ![]() dzień dobry ja zaraz sie pakuje a potem do denstysty i znowu o Warszawy |
|||
|
|
|
#2510 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Nic nie pisze ale Was podczytuje ![]() Nie lubie bo wyplata mi sie zmniejsza a czas specjalizacji wydluza ale fizycznie juz nie dawalam rady Stwierdzilam ze nie wyzdrowieje biorac leki i latajac do pracy, potrzebuje sie wygrzac pod kolderka.Uparlam sie jednak ze max do konca tyg czyli w sumie do jutra bo weekend mam pracujacy i musze byc na chodzie ![]() Dudi - super, gratuluje wygranej ![]() Doszly do mnie buty i ubrania - buty super, sweterki i bluzeczka tez ale koszule odsylam bo sa zle uszyte, brzydko skrojone i w ogole takie jakies Takze koszul nie polecam, reszte tak |
|
|
|
#2511 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
W ogóle to świra masz na punkcie pomarańczy ![]() Ja do demakijażu Garniera zielonego mam i w sumie mi z nim dobrze ![]() Dzień dobry ![]() Ja dziś nie gniję od rana przed kompem Dopiero usiadłam przy kawie i to do tego pierwszą ale taką smołę.. ![]() Włączyłam DDTVN i jest o zazdrości. Tak się zastanawiam i kiedyś chyba byłam bardziej zazdrosna. Po latach moja zazdrość przysnęła ale w sumie kiedy trzeba to się budzi No ale akcji typu sprawdzanie kieszeni, tel czy gg to nie robiłam i nie robię ![]() Golden, jest jakaś odżywka do kwiatków lepsiejsza niż inne dla tych moich nie wydarzonych Postanowiłam zrobić im dobrze z jesienią co by deprechy nie załapały Tylko nie wiem czy one właśnie jesienią mniej tych wszystkich pychotek nie potrzebują... Czekam na opinię experta Dzisiaj chłodno ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Ale mam nadzieję, że wystarczy.. Tallu, pracowita pszczółka z Ciebie ![]() Zapomniałam ![]() Dzisiaj ostatni dzień lata!!
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-09-22 o 10:57 |
|
|
|
|
#2512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musi wystarczyc Noooo zaszalalam, kiedys w pracy i po pracy mnie tak strasznie brzuch bolal ze wyladowalam na IP internistycznej u kumpla pod kroplowka, wzielam caly jeden nastepny dzien zwolnienia i uwazalam ze to i tak duzo ![]() Aaaa kumpel to myslalam ze mnie zabije wzrokiem jak kilka dni po tym zdarzeniu minelismy sie ok 2 w nocy na szpitalnym korytarzu bo akurat nam sie dyzur zbiegl, jego wzrok mowil - co ty tu robisz, ledwo zipialas Ech, duzo tego lata to nie bylo, szkoda
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-09-22 o 11:00 |
|
|
|
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ziajkę lubię U mnie jesień w pełni ![]() Gotuję małej rosół, bo apetytu nie ma na nic. Tż dziś kiełbachę będzie jadł ![]() Ja mam makaron z tuńczykiem ![]() Mi jakiś poradnik z Bebilonu przyjdzie i próbka mleka ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
dudi- super, że wygrałaś (chociaż ty
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-22 o 11:31 |
||
|
|
|
#2514 | ||
|
Wtajemniczenie
|
jestem i ja
![]() koszmary jakieś miałam w nocy, migdał mnie nawala i do tego jeszcze wywaliło mi zimno i dzisiaj zamiast kusić straszę. aż normalnie napiszę - widzę słońce łaaaał. w porę. ostatni dzień lata to się pokaże, a co, żeby nie gadali, że nie było na obiad naleśniki ![]() w ogóle to głodna jestem i chyba sobie kawę zrobię kto pije ze mną ?? Cytat:
aleeeee jak jesteś w domu to możesz poczatować widzisz zawsze jakiś plus się znajdzie Cytat:
, ale jak chcesz delikatnie zacząć (bo np. wcześniej nie nawoziłaś i nie chcesz żeby szoku doznały ) to super jest naturalny nawóz z dżdżownic - BIOHUMUS, i do zielonych i do kwitnących ( Twoje są przez większość swojego życia zielone ale zdarza im się zakwitnąć, więc będzie pasować ale jak trafisz na typowane, to weź ten do roślin zielonych, stymulowanie kwitnienia na zimę niepotrzebne) i to spokojnie przez jesień i zimę możesz do podlewania dawać, każdą dawkę, (ja kiedyś lałam prosto z butelki pod kwiatka) nie da się tym zaszkodzić ani spalić żadnej roślinki. bardzo fajnie się przygotują do wiosny, odżyją, przyzwyczają się do nawożenia i urosną,a wiosną im zapodamy chemicznego coś, to Ci w marcu napiszę dokładnie i będziesz miała taką dżunglę w mieszkaniu, że łooo i wiosną przesadzanie Cię czeka no. ![]() idę po kawusię ![]() edit - już piję ![]() Kobieta - na razie ten zestaw garniera jest idealny, nie zmienię bo się to źle kończyło wcześniej. z małymi przerwami używam już 3 lata i poprawa buzi jest szokująca. dla mnie przynajmniej. różnica jest nawet po jednym użyciu. jak nie zmienią składu i nie spieprzą taj cudownej formuły, to do oporu będę używać Punto - zielonego też miałam, też fajny, ale mój ryjek woli różowego i tak - na punkcie pomarańczy (i cynamonu) to mam świra kiedyś kiedyś były w perfumetkach avonowskich takie obłędne pomarańczowe perfumy... szkoda że tak szybko wycofali.
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2011-09-22 o 12:02 Powód: kawusia :-) |
||
|
|
|
#2515 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Dzięki I oczywiście zakupię co trzeba ![]() Ja różowego nie próbowałam. Muszę teraz kupić to zerknę na niego - ale pewnie jakiś delikatniejszy bo w różu to zawsze te delikatniejsze ![]() Już pierwsza Ale ten czas leci... żeby nie powiedzieć dosadniej Moje włosy właśnie mi dziękują bo posiedziały z Waxem - już raz kolejny - znaczy, że działam regularnie Skóra po tym nowym balsamie jest boska więc ją też dopieściłam Zaraz biorę się do wieszania biżu bo w końcu kupiłam stojak ![]()
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
poka poka
![]() Ja też mam stojak, a właściwie 2 , ale marzą mi się takie porządniejsze, bo te moje za 8 zł były - w Chińczyku kupiłam kiedyś ![]() Ja nakarmiłam małą rosołem, jak jest chora to mleko jej nie smakuje, ale rosół zjadła Zaraz kawę sobie machnę ![]() Mam ochotę posprzątać szpargały w szafie, ale nie wiem czy się na to zdobędę, bo mała zaraz się dorwie ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-22 o 13:04 |
|
|
|
#2517 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ale wiesz, żebyś się nie zaorała ![]()
|
|
|
#2518 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Taki. Już kiedyś miałam identyczny tylko niższy i mama mi zapierniczyła
W końcu znalazłam i mam (fota pożyczona z all od raffali31) i nie wiem czemu nie połączyło ![]() stojak.jpg
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-09-22 o 13:08 |
|
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
za rączkę, z fotami co i jak, jak będziesz chciała tak zrobię
ale zdjęcie Z biżu też zrobisz? ![]() pożeram orzechy włoskie. takie wielkie, jaaaami
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym jeszcze chciała takiego manekina do strojenia ![]() Wypatrzyłam u kilku osób w sypialni jak w necie szperałam i bardzo mi się spodobał ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

i w piekarni.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale damy radę 

ale cały czas podczytuje zeby nie było
On zwierzę nocne jak ja

Takze koszul nie polecam, reszte tak 
No ale akcji typu sprawdzanie kieszeni, tel czy gg to nie robiłam i nie robię
Postanowiłam zrobić im dobrze z jesienią co by deprechy nie załapały
Ale ten czas leci... żeby nie powiedzieć dosadniej