|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziś byłam na glukozie 75 g i przeżyłam ![]()
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
sandra1892 super, że już wszystko gra
![]() mijus przepraszam, że nie piszę nic o kotce, ja nie mogę nawet czytać takich rzeczy bo płaczę... jestem strasznie wrażliwa na punkcie chorych/smutnych/niechcianych zwierząt. Twoja oczywiście zalicza się do pierwszych. Nie wiem co to za firma i czy cena przed promocją naprawdę taka była, ale jeśli tak, to warto pomyśleć. http://www.babyclub.pl/product-pol-6...NEO-TS802.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zadomowienie
|
Zuzia ja ide jutro i na sama mysl mi nie dobrze
![]() prowadzilas jakas diete wczoraj? zero owocow slodyczy napoji itd? ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Chyba to nie jest super promocja
![]() http://allegro.pl/termometr-douszny-...833889242.html ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Uska wydaje się fajny, a dobrze działa? Bo wiem, że niektóre te dotykowe przekłamują i nie są miarodajne. Mi w piątek da skierowanie na 75g właśnie. nie wiem od czego zależy czy lekarz daje 50 czy 75 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to gratulację, też pewnie mnie to niedługo czeka. Mam nadzieję, że dam radę ![]() Kurczę, a ja cały czas czekam aż poczuję ruchy Bąbelka i cały czas nic. Ale jeszcze ma czas na to. Dziewczyny a zdarza wam się może ból brzucha jak się kładziecie na brzuchu. Bo ja w nocy chciałam się przewrócić na brzuszek i coś mnie zabolało aż się obudziłam i nie mogłam tak leżeć.
![]() |
#1146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-09-22 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zadomowienie
|
znalazłam coś na temat ubierania niemowlaczka i niezbędnych ciuszków:
http://www.mamazone.pl/slajdy/male-d...odka/body.aspx ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Ja też baaardzo czekałam na pierwsze ruchy. W moim przypadku to z początku nie wiedziałam czy to brzdąc mnie pyka czy jelita mi szaleją, ale z czasem zaczęłam to rozróżniać bo dzidziuś pyka coraz mocniej ![]() Co do leżenia na brzuchu to ja od samego początku ciąży nie mogłam bo mi się robiło niedobrze i tak też mi pozostało. Śpię na boku
CÓRCIA "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem". Edytowane przez Anabellita Czas edycji: 2011-09-22 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-09-22 o 12:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI !!!!!!!!!!!!!!!
ja nareszcie u siebie w domku na moim kochanym kompku ![]() ciezaroweczka gratulacje Michalinki też mi się marzyło że jak będzie dziewczynka to będzie Michasia no ale jest chłopiec i będzie Michaś wczoraj mnie tż zszokował bo mówie mu co Michaś dostał od kogo a on jaki Michaś?? a ja mu mówię że nasz synek więc się pyta dlaczego Michał - bo mi się podoba i zawsze mi sie marzył Michałek i się zapytałam jakie on ma imię upatrzone może jest jakieś jakie mu się podoba jak ma propozycję niech mówi poprostu nie mówił nic na temat imienia więc sama wybrałam a on na to że chce - Juliana ![]() ![]() a ja dziś zaczynam właśnie 7mc ![]() ![]() dziękuję dziewczyny za miłe słowa noo powiem wam szczerze że na pierwsze pół roku życia dzidziusia mam już spokój z ciuszkami wszytskiego po trochu mam tak się martwiłam że nic mi się nie skapnie bo do okoła same dziewczyny ale znalazło się kilka bardzo życzliwych osób które mnie miło zaskoczyły i sprezentowały dużo ciuszków za co jestem bardzo wdzięczna bo tu zaoszczędziliśmy na ciuszkach więc za to będzie można kupić materacyk do łózeczka i wózek trochę droższy ten wymarzony kupić bo większą część sponsoruje dziadek a my tylko dołożymy 400zł
#1150 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jakie smaki masz hihi sernik z ogórkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja byłam wczoraj na takiej samej glukozie i było ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
Hej ! Mnie co noc męczy niestrawność, nie wiem co się dzieje z moim żołądkiem, tym bardziej, że pilnuję tego co jem na noc
![]() Co do imienia Dorotka to jestem jak najbardziej za, bo sama mam tak na imię ![]()
#1152 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przy Mężu staram się nie siedzieć przy kompie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba spanie na brzuchu w ciąży nie jest wskazane ![]() _________________________ ________ Hi ![]() po waszych ostatnich postach o pasztecie kupiłam ostatnio kawałek, do tego świeże bułeczki, majonezik, pomidorek... ahhh ![]() Dzidziol wczoraj robił sobie w moim brzuchu jakąś dżamprezę - wyginał się na wszystkie strony, co chwilę coś wystawało i kilka razy dostałam kopa w jakiś organ ![]() Aż mój mąż siedział nade mną i oglądał z profilu, co tam się wyprawia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
A czemu na lewej koniecznie?
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
hej kochane ciesze sie ze u was wszystko dobrze ze dzieciaczki rosna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
Monika w końcu jesteś z nami
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam Mamusie
![]() Cytat:
co prawda wole duze psy, ale na jakis czas to bardzo chetnie tylko zeby mi kici nie pozarl ![]() Mijus, strasznie mi przykro, ze Twoja koteczka jest taka biedna no i ze Ty masz takie nerwy. Trzymam kciuki, zeby jak najpredzej doszla do siebie. Nie mysl o najgorszym, mysl, ze wszystko wroci do normy, ze kicia wyzdrowieje, a ze trwa to dlugo...no coz...moze u kotkow ze wzgledu na futerko i zyjace na nim pasozyty ten proces sie wydluza? Zreszta Dziewczyny Tobie juz pisaly, ze ich kotki tez dlugo wracaly do zdrowia. A tesciowa sama niech sie wybierze do tego lasu... ![]() Dobrze, ze Gabi Cie pociesza ![]() Cytat:
malo tego - sa bardzo wskazane jako zrodlo zelaza i oczywiscie omega tylko nie wiem, czy az w takich ilosciach ![]() no i zawieraja duzo soli, wiec miej to na uwadze ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, a ja mam pytanie. Dostalismy od znajomych lozeczko, fotelik maxi cosi cabrioFix i baze easy base II jednak nie moge nigdzie znalezc wynikow z crash testow dla tego zestawu - wszedzie sa wyniki dla cabrioFix + easyFix Nie wiem teraz, czy zostac przy tym wariancie, czy jednak nie skorzystac z fotelika, ale dokupic wlasna baze easyFix ![]()
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-09-22 o 12:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1158 |
Raczkowanie
|
tak nie zagladalam na tamto forum musialam sie pozbierac jest lepiej chodze czasami do psychologa ktory mnie wzmacnia a moge prosic link na to forum ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() przepraszam ze nie odpisuje na nic, nadrobie was napewno , ale u mnie od kilku dni w glowie armagedon. napisalam w kllubie prosze was o rade. pozniej zajrze, bo zaraz Tz bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proszę, tylko jeszcze raz piszę, nie zrażaj się tym co piszemy, ponieważ sporo nas po raz kolejny jest w ciąży i te tematy się przewijają ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post29559372 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
Pearpearl a o co chodzi z ta sola?? kurde 7 mc w ciazy i nic nie wiem;p
a co do pistacji to dzis wyczytalam ze raczej mnie bo maja plesn? maja? moj maly ciagle na dyskotece jest chyba trzeba mu to ukrocic;p laski tez was tak plecy bola??? ja juz mam dosc co tu robic;/
#1162 |
Raczkowanie
|
nie zrazam sie raczej sie ciesze ze udaje sie kobietom po takich przejsciach donosic ciaze ;D nie mam tez urazu do kobiet w ciazy na ulicy wrecz przeciwnie bo przeciez nie wiadomo czy ich tez to kiedys nie spotkalo
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana, niewielka ilosc jest jak najbardziej wskazana wlasnie ze wzgledu na zelazo i zdrowy tluszcz - nawet moj gin mi mowil, zeby poskubac od czasu do czasu tylko wlasnie istotna rzecza jest ta "niewielka ilosc" mnie plecy bylaly, ale odkad spie na kojcu motherhood to (tfu tfu tfu przez lewe ramie) bol zniknal moze sprobuj porobic lekkie cwiczenia na wzmocnienie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | ||||||
Zakorzenienie
|
czeeeeesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, ze glukoza ok ![]() ![]() Cytat:
tak tez w necie czytałam Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześc lasunie
![]() Spałam do 13,15, ale znów nocka z głowy, chyba się już 'naspałam' ![]() Sandra ![]() ![]() Mijus kotki wolniej dochodzą do siebie niż koty ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mmonika9dziś wpadł mi przypadkiem w oko wózek roan marita jak ogladałam adamexa clasic , bardzo mi się spodobał ![]() Idę myc włoski i ogolić co trzeba ,zeby gina nie straszyć ![]()
![]() |
#1167 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() najlepiej włoskie jeśc ![]() a pleśń mają włoskie (z mojego drzewa np. ale może dlatego, że jest stare ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1168 | |
Zadomowienie
|
heloooooooo
![]() za mna kolejna nieprzespana noc ![]() Livka juz wieczorem zaczeła tak szlec ze mi brzuch rozsadzalo :/ i tak trwało to całą noc ![]() ![]() udalo mi sie ja uspokoic dopiero jak zjadłam płatki i jak narzie jest spokój ![]() ![]() i tak mam krejzzzzzzzolke w brzuchu ![]() Cytat:
![]() Aniołkowe Mamusie to super terapia ![]()
![]() |
#1169 |
Raczkowanie
|
Hej mamusie
![]() Półtora dnia człowiek nie czyta forumu i już 7 stron do nadrabiania ![]() Ciezaroweczka gratulacje córci, śliczna jest ![]() Mijus nie martw się kotka wydobrzeje a tego co mówi teściowa nawet nie słuchaj, bo szkoda nerwów. nawojka8583 oby to było jednorazowei żeby ci przeszło tak szybko jak się pojawiło. Anabellita piesek przesłodki ![]() Renata ja staram się spać na lewym boku ale nie zawsze mi wychodzi, bo ja najbardziej lubie spać na prawym. Sandra dobrze że już z cisnieniem ok i że wróciłaś do nas ![]() madzia16094 cieszę się, że już lepiej się czujesz i że wizyty u psychologa pomagają, zobaczysz Tobie też bedzie dane doczekać się zdrowej dzidzi ![]() Agatek aż do Niemiec musiałaś wyjechać żeby dziecko ukraść, ze niby zagraniczne lepsze ![]() Jak o kimś i o czymś zapomniałam to przepraszam ale tyle naskrobałyście że zapamiętać się nie da ![]() Ja jutro idę na badania i w tym glukoza oby dobrze poszło. Edytowane przez 19mala83 Czas edycji: 2011-09-22 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Ale interes życia zrobiłam z tym czosnkiem
![]() ![]() ![]() Teraz jem kanapki z pomidorkiem i czosnkiem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.