|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Ooo tak!
Piżama party to jest to!![]() Musimy menago przywołać do porządku! ![]() Cytat:
A propos farbowania to właśnie mi się przypomniało, że przed urlopem wyprałam moją ulubioną koszulkę (biała z przyszytą czerwoną kokardką i koralikami) i oczywiście kokardka mi pofarbowała bluzkę
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-09-22 o 13:30 |
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Katunia: super, że ząbek uratowany. bzyczka ja robiłam ostatnio piersi kurczaka z mozzarellą, oscypkiem, zawijane boczkiem ![]() anika super, że uznali reklamację. |
|
|
|
#213 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj afera u mnie w firmie straszna...pokłóciłam się na maxa z szefem - napisałam mu, że jeśli chce mnie zwolnić, to niech mi to powie, bo nie mam już sił się wykłócać o pierdoły. A lasce powiedziałam, że jest kabel i dziękuję jej bardzo za wywołanie afery, a ta mi na to, że mówienie prawdy nie jest kablowaniem!!!! Do tego non stop czyta moja pocztą, więc jej zwróciłam uwagę, że nie życzę sobie, żeby szperała w moim komputerze, ona na to, że ma prawo, bo szef jej pozwolił. No krtań jej bym wygryzła normalnie !!!!
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dosyp jej sroek przeczyszczajacy do kawy/herbaty nie no bez jaj bezczelna na maxa
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
AgatkaL, jestem w szoku! No normalnie nienormalna jest ta laska!
Idź jutro na L4. Nie czekaj, Posiedź do końca miesiąca. Nie będziesz się denerwować a już zaczniesz szukać czegoś nowego. A szef widać też nie lepszy, skoro pozwala szpiegować swojego pracownika, z którym tyle pracował przez jakąś ledwo zatrudnioną siksę.
|
#217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka o kurde. Co za laska. Idź na l4 tak jak dziewczyny radzą. Coś mi sie wydaje, że to jakaś kochanka szefa
Na bank nie pierwsza lepsza i nowo zatrudniona.
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Agatka dziewczyny dobrze piszą o tym L4 |
|
|
|
#220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Cie długo nie było czad bardzo mi się podobają Cytat:
Wiecie co.... zostały mi niecałe 2 miechy do 30-tki (a zawsze te urodziny wydawały mi sie takim momentem przełomowym ) i chyba w zwiazku z tym zaczynam jakoś inaczej na siebie patrzeć. Może coś w tym jest że kobieta w okolicach 30-tki dojrzewa i już wie czego chce Np. ostatnio przeglądałam moje ciuchy i stwierdziłam, że niektóre sweterki mam od czasów studenckich... 7/8 lat! Kolor: różowy jakoś tak się przyzwyczaiłam do nich i od czasu do czasu je zakładałam doszłam do jednego wniosku- ROBIĘ BAZĘ i tak.... ubrania w kolorze bieli, czarni, szarości, beżu, ewentualnie braz Kurcze, przed chwilą nawiedziała mnie w pracy mama ) To jej powiedziałam, ze powinna po prostu odmówić skoro jej za to nie zapłącą i powiedziałam głośno słowo ,,umyć okna" akurat jak przechodził obok mój dyrektor. On poszedł do siebie a mnie moja mama zbeształa, że powinnam być dyskretna, że po co tak głosno mówię, i może jeszcze powinnam powiedzieć ,,umyć kibel" i że ona myślała, że będzie mogła mi sie wyżalić Więc jej mówię, że po pierwsze to jak zwykle przesadza, po drugie to czy uważa, ze 14.30 w czwartek, w mojej pracy to odpowiedni czas i miejsce na przychodzenie bez uprzedzenia i wyżalanie się ?????? ![]() I sobie poszła. Sfochowana. Po tej całej akcji jaką mi/nam zafundowała 3 miesiace temu on naprawdę nie czuje nawet grama wstydu i ostatnio nachodzi mnie bez zapowiedzi w pracy średnio raz w tygodniu.... |
||
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Gold no to nieźle. Nie powinna cie tak odwiedzać w pracy.
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze myślę żeby może kupić te firaneczki z Ikea
zamiast tych co ostatnio dawałamco myślicie? nazwywają się Lill i sa mea tanie ![]() http://allegro.pl/ikea-firanki-zaslo...831592433.html |
|
|
|
#223 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ja już spałam dziś 2 h ale dalej bym się kimłaCytat:
Cytat:
Cytat:
mi się coś zdaje że my tam u Ciebie zjazd wizażanek zrobić by sobie z nią porozmawiaćCytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
ja miałam ja w dużym pokoju i nie podobają mi się raz wisiały i na tym się skończyło, jak tobie tak to kup
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za jedza!
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Gold, a dlaczego zmieniasz garderobę? Tzn, lubisz te kolory, czy uważasz, że teraz "wypada" się tak ubierać?
Najważniejsze, żebyś się dobrze czuła. Ja uwielbiam szarości, czernie i w zasadzie same takie rzeczy można znaleźć u mnie w szafie, więc dla mnie rewelacja. Za to nie znoszę beży i brązów. A kolory, od czasu do czasu też są super ![]() A co do mamy... hmm... ciężko. I dziwie się Twojej mamie, że przychodzi do Ciebie do pracy, przecież Ty nie masz przerw, ani czasu na pogawędki... Myślę, że musisz jej to uświadomić, tym bardziej, że jak piszesz bywa u Ciebie często. Może idź do niej po pracy i spróbuj sobie z nią wszystko wyjaśnić. Powiedz jej o tym, że czujesz się urażona po tym co się działo 3 m-ce temu, że nie powinna przychodzić do Ciebie do pracy, że chętnie się z nią spotkasz, ale poza pracą. Jeszcze godzina i długi weekend! Dlaczego ten czas stoi w miejscu???
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia jakie plany na dłuższy weekend??
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#228 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
Mięliśmy gdzieś jechać, ale że dzisiaj musiałam iść do pracy, to niestety nie wypaliło i tym samym będziemy trochę na ranczu, trochę u siebie, bo w sobotę mamy mieć gości, także relaks i fajne towarzystwo
![]() Mój by mnie chyba ozłocił, gdybym go uprzedzała w jakim nastroju jestem
|
#230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet epizod teatralny na studiach mi za wiele nie pomógł tego zmienić. PowodzeniaCytat:
Cytat:
Cytat:
Magialena serdecznie gratuluje maleństwa
|
||||
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś TŻ wyśle do Biedronki, ja bym najlepiej znów poszła spać
|
#232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś z koleżanką z pracy po drodze do pracy snułyśmy takie marzenia A potem kijem przez łeb jak wchodziłyśmy do pracy - zderzenie z szarą rzeczywistością Cytat:
nogi z du.py bym jej powyrywała. Dla mnie tacy ludzie to dno totalne, a i szef wcale nie lepszy. Uciekaj na l4 i miej ich gdzieś.Cytat:
Pogoda dup.na to i spać się chce.
|
|||
|
|
|
#233 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosia, nawet dostaniesz kartę VIPowską
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) mi tez się spać chce. Wogóle to Tż ostatnio zgrał od kolegi chyba z 15 filmów i tak prawie co wieczór jakiś odpalamy na kompie, tylko, że ja jestem ,,obecna" przez 15 minut a potem mi się film urywa |
|
|
|
|
#236 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Jejejeeeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w okresie letnim poproszę o Murzyna z wachlarzem co bym się nie zgrzała zanadto przy czytaniu
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-09-22 o 15:53 |
|
|
|
#238 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
padło na frytki i pierś z kurczaka z grilla i na to oscypek w kawałkach (mam nadzieję że się roztopi). Chciałam zrobić znowu kieszonki ale źle rozcięłam pierś i du*a blada kieszonek nie będzie
a do tego surówka z marchewki z jabłkiem Śliwieńko ja na początku nawet w okolice działu mięsnego nie podchodziłam, po pierwsze nie miałam ochoty na mięso a po drugie cofało mnie na sam widok. Aż pewnego dnia zachciało mi się hot doga z orlenu ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Piżama party to jest to!

Na bank nie pierwsza lepsza i nowo zatrudniona.

) i chyba w zwiazku z tym zaczynam jakoś inaczej na siebie patrzeć. Może coś w tym jest że kobieta w okolicach 30-tki dojrzewa i już wie czego chce
jakoś tak się przyzwyczaiłam do nich i od czasu do czasu je zakładałam
doszłam do jednego wniosku- ROBIĘ BAZĘ i tak.... ubrania w kolorze bieli, czarni, szarości, beżu, ewentualnie braz

Sytuacja jest kiepska. Jak tu nawet zostanę, to co z tego jak na papierze mam najniższą krajową. Jak będę chciała być w ciąży i będę na zwolnieniu, to dostanę 1000 zł, a tyle nam nie wystarczy na wynajem i życie...aaaaa ...maskara.
A potem kijem przez łeb jak wchodziłyśmy do pracy - zderzenie z szarą rzeczywistością