|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce
Cytat:
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim PM, wyglądałyście pięknie!!!!
magduś2 kiedy byłaś ostatnio z zespołem Novi na weselu?? Dziewczyny ja byłam wczoraj na próbnej fryzurze i wogóle mi się nie podobało
|
|
#3933 |
|
Raczkowanie
|
aga_09 słyszałaś jakieś niepochlebne opinie o zespole novi?
Dziewczyny proszę o opinie na temat następujących zespołow (będą mi bardzo pomocne bo się zastanawiam):- mix music band - novi - na luzie - rytmix
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele dziewczyn wróciła ze swoich pierwszych próbnych fryzur wręcz załamanych. I po prostu szukały dalej innej fryzjerki
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2011-09-22 o 18:37 |
|
|
|
|
#3935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w salonie coco na Paderewskiego u p. Anity.
Ja mam zespół Novi na swoim weselu, mnie się bardzo podoba jak grają.
|
|
#3937 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny chciałam się Wam pochwalić filmikiem od 3D Foto Video już się nie mogę doczekać całości :
http://www.youtube.com/watch?v=Z4iw3BhurD8
|
#3938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bylam w sierpniu i pani miala juz duuuzy brzuszek
|
|
#3939 | ||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Od 2 dni mam jakieś kłopoty z logowaniem na wizażu ![]() Wybiera się ktoś na nauki przedmałżeńskie na podkarczówkę w tą sobotę? nic się nie zmieniło,trzeba być przed godz 9 i ofiara co łaska? bo na stronie internetowej parafii bodajże jest podane 75zł od osoby za kurs. Ja idę potowarzyszyć mojemu Tż bo ja już nauki mam ![]() Cytat:
Cytat:
widać że się znają na rzeczy.możesz napisać na priv ile kosztuje u nich wideofilmowanie i fotografowanie,będę wdzięczna.
|
||
|
|
|
#3940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie nie jestem entuzjastką filmów ślubno-weselnych, ale ten bardzo fajnie zrobiony ![]()
|
|
#3941 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My dopiero za tydzień dostaniemy zdjęcia czyli półtora miesiąca po ślubie
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz mi napisać ile on bierze za wesele i czy masz 2 dni czy jeden?Jak nie na forum to na priv? Barwineczek nie widziałam w spisie na 1 stronie tego DJ-a dla dlatego nie brałam pod uwagę... Teraz może popytam. Chociaż nie bardzo jest kogo ba nie wiadomo czemu wszyscy moi znajomi na wesele wolą zespół...
|
|
#3945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3946 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, pomóżcie
Widziałyście gdzieś taką suknię?? Docelowo chciałam bardziej zdobiony gorset ale czegoś takiego cały czas szukam
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Wtajemniczenie
|
- ta tutaj niemal idealna
widziałyście może taką?
|
#3949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spróbuj tam, może jeszcze coś takiego będzie
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że padł już temat niedzielnej wyprzedaży w Cymbeline ale jakoś ucichł. Nikt się nie wybiera? Bo ja się właśnie zastanawiam
|
|
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I z tego przejęcia nawet zdjęcia nie zrobiłam jak w niej wyglądam jak znajdę gdzieś ten model to pokażę
|
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że nie wiedziałam, wybrałabym się wczoraj. Bo jutro chyba sobie odpuszczę, przeraża mnie ta wizja tłumów . Może zajrzę w poniedziałek, zobaczę co zostało. Chociaż nie mam jeszcze ciśnienia na kupowanie sukni, mam jeszcze prawie rok. A znam siebie i wiem, że jakbym kupiła teraz to jest spore ryzyko, że suknia mi się odwidzi ![]() Co do prostoty to ja jestem baardzo na tak ![]() Koniecznie pochwal się suknią jak znajdziesz gdzieś zdjęcie |
|
|
|
|
#3955 |
|
Raczkowanie
|
Czika to super !
koniecznie się pochwal
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3957 |
|
Raczkowanie
|
No i przyszedl czas na moja relacje!!W sobote wstalam rano fryzier ,powrot do domu i przyszla moja kolezanka zeby zrobic mi makeup( szczerze polecam wam Agnieszke jest fantastyczna ,a jak ktos bedzie zainteresowany to ma swoj salon na Swietokrzyskim w pawilonach kolo biedronki wiec szczerze doradzam,nazywa sie Look at me),nastepnie pojawil sie Sebastian Zimmer fantastyczny czlowiek i profesjonalista w 100% zamieszanie bylo straszne cale mieszkanie zawalone ludzmi ,no i pojawil sie moj kochany mąż zestresowany niesamowicie,a ja natomiast caly czas bylam bardzo spokojna!Udalismy sie do koscola pieknym samochodem Alfa Romeo z 1923(pan kierowca rowniez bardzo mily) no i zaczela sie ceremonia ksiądz bardzo sympatyczny i pozytywny czlowiek wszystkim bardzo podobalo sie kazanie no i zyczenia i zaczelo sie nie bylo osoby ktora zwrocila by mi uwage ze jestem niestosownie do uroczystosci ubrana wrecz przeciwie wszyscy mi gratulowali odwagi i pomyslu zrzeszta o ile mi wiadomo to biala suknia oznacza czystosc a badzmy szczerzy to w wiekszosci przypadkow zupelnie sie nie sprawdza wiec przynajmniej dla mnie nie bylo w tym nic przeklamanego a moj maz byl wrecz oczarowany,a ja bardzo z siebie dumna!No a pozniej przyjecie w Dworku w Maslowie (fantastyczne miejsce ,obsluga,wlasciciele, jedzenia pelno i pyszne goscie byli oczarowani tym miejscem nic dodac nic ujac)Umilał nam czas Dj Karol kozlowski bardzo sympatyczny i kompetentny czlowiek i nie krzywil sie jak poprosilismy zeby po 1 w nocy pojechal po całosci i puscil dosc nietypowa muzyke!Tort podany zostal okolo 22.30 tak jak chcielismy a smakowal niesamowiecie tak jak wszystkie ciasta z Dorotki!Zabawa trwala do samego rana o 6 koniec a od 16 poproawiny w Palacyku Zielinskiego (ten sam wlasciciel co Dworku)impreza mniejsza bo juz tylko dla 25 osob ale klimat panowal tam wyjatkowy!Ogolem wam powiem ze to byl najpiekniejszy dzien w moim zyciu niezapomniane wspomnienia!A najbardziej jestem dumna ze mnie i swojego meza bo zorganizowalismy i sfinansowalismy sobie wszystko sami mimo tego ze nie ma nas w kraju!A zebym nie zapomniala Pani Ania z bazar fenomenalna robota i mimo waszych nieprzychylnych opini powiem wam ze moze nie jest jakos bardzo wylewna w kontacie oko w oko ale dla mnie osobiscie liczy sie to ze jest zaj..... w tym co robi,proboszcz w Duchu powiedzial ze nie widzial jeszcze tak pieknej dekoracji ,wiazanke zrobila mi rowniez piekna no i kwiaty w wazonach na sali rowniez wygladaly fenomenalnie,a atmosfre w kosciele dopelnilo Trio ktore zagralo przepieknie!Nastepnie w srode byl plener ale tu nie bede nic zdradzac bo bylo dosyc zaskakujaco,pomyslowo i nietypowo juz sie nie moge doczekac tych zdjec,no i oczywiscie podziekowania dla naszej Łowczyni dzieki ktorej moja skora wygladala fantastycznie kobieto rob to co robisz bo jestes magikiem i gatuluje Wam coreczki dziekuje jeszcze raz i do zobaczenia jak bede w domu!sorry dziewczyny ze tak dlugo ale ciezko jest opisac te emocje bo to jest cos fenomenalnego jeden z najpiekniejszych dni w moim zyciu i wam rowniez tego zycze by ten dzien bym dla Was wlasnie taki!!
pozdrawiam
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja po prostu uwielbiam kosmetykę tak mój mały bzik.Bardzo się cieszę że wszystko wam się udało i nie mogę się doczekać na zdjęcia wstaw szybko jakieś kobito bo umrę ze zniecierpliwienia ![]() czika gratuluje kupna sukni jeśli masz te wrażenie że to jest TA to dobrze zrobiłaś, bo ja należę do tych niezdecydowanych i trochę mi zeszło z szukaniem sukni![]()
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2011-09-24 o 21:52 |
|
|
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
A dziękuję
Jej strasznie się cieszę jak dziecko z tej sukni,właśnie wróciłam z TŻ od kuzynki,po małej imprezie i to moje takie małe świętowanie z powodu zakupu sukni![]() I wklejam zdjęcie to jest ten model bodajże,taka koronka,biała,kształt delikatnej literki A pod biustem ładnie się odcina i ma taką małą kokardkę,dół taki,tylko moja ma taka górę tyle,że marszczenie też ma delikatną koronkę |
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

nasz ślub 08.10.2011 r.
proszę o opinie na temat następujących zespołow (będą mi bardzo pomocne bo się zastanawiam):

jak znajdę gdzieś ten model to pokażę