|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Mamusia Luty 2016
|
![]() Walka z pomarańczową skórką - czy to wystarczy?
Witam serdecznie
![]() Dziwne, gdyż jestem młodą osobą (20 lat), nie urodziłam dziecka, jednak cellulit pojawił się u mnie już na początku liceum (4 lata temu). Wtedy to głodziłam się na zmianę z niedrowym żywieniem, potem zaczelam jesc mnostwo węgli (glownie biale pieczywo) i niestety 1-2 x w tyg zapiekanka/kfc. Podejrzewam, ze organizm zmagazynowal mnostwo tłuszczu. Ponadto zawsze mialam malo ruchu ze wzgledu na stan zdrowia. Jedyne co wchodzi w grę to spacery ktorych jakoś namiętnie nie uprawiałam. [nie bede sie rozpisywac o mojej chorobie bo nie po to wątek zakładam] Tryb życia mam jednak nie-siedzący jak to studentka ![]() Cellulit nie jest zaawansowany - widać go jak "zepnę" pośladki lub jestem w szpilkach (wtedy na udach widac go dosyc mocno), takto widac jedynie zarysy nierownosci w dolnej części ud. Czy taki plan wystarczy?: - staram się jak najwięcej spacerowac, postaram sie tez ćwiczyć w miare mozliwosci cos co nie podnosi oddechu czyli jakiś rowerek, krzesełko, leżenie na boku i noga w gore dol itp. Tak zeby dodatkowego ruchu bylo 60 min dziennie - smaruję sie codziennie antycellulitowym balsamem Bielendy (ma dobre opinie) - kazdy prysznic konczę lodowatym prysznicem ud i pupy - myję posladki i uda masując dosyc ostrą szczotką - + dieta na ktorej aktualnie jestem, duzo wody, malo soli, zero fast foodow i slodyczy Da rade? Z gory dziekuje za odpowiedzi ![]() ![]() Masakra, ze mlode osoby i to nawet niektore b.aktywne maja to cholerstwo ![]()
![]() |
#2 |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Walka z pomarańczową skórką - czy to wystarczy?
ok poczytam o nim, dzieki
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
bardzo dobry plan
![]() ja też walcze z cellulitem, chociaż jestem szczupła to ma go na udach ![]() Plan walki mam podobny. Uda smaruje Nivea goodbye cellulite, na razie od 2 tyg ale kiedyś już go miałam i byłam bardzo zadowolona więc polecam ![]() ![]() życze powodzenia w Twojej walce z cellulitem ![]()
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mamusia Luty 2016
|
oo, no to jak mi sie skonczy Bielenda to moze wyprobuję to Nivea, w koncu to niedroga firma (choc bardzo nie lubie ich szamponow i odzywek). Dziekuje slicznie i Tobie tez powodzenia
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.