|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Dziewczyny, dawno mnie nie było - miałam odwyk od neta (przymusowy). Zaraz zacznę nadrabiać te milion stron
Napisze tylko, że udało mi się dzisiaj kupić H&M dział DIVIDED kurteczkę jesienną za dobrą cenę 129 zł. Wklejam bardzo podobną (trochę droższa 199zł). Ta też była fajna ale moja lepsza, bo miała coś w rodzaju wszytego paska pod biustem i lepiej leżała. Polecam |
|
|
|
#1203 | ||||
|
Zadomowienie
|
19mala83 trzymam kciuki za badania
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
oby wszystko dalej też Wam się tak pomyślnie układało.---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1204 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za odpowiedzi w klubie,dopisalam cos jeszcze, jak macie sile i checi to piszcie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale najwazniejsze ze wszystko ok.kochane przepraszam, ze tak po lebkach, ale naprawde nie mam do niczego glowy
|
|||||||
|
|
|
#1205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odkąd wykryto u mnie anemie to odrzuciło mnie od mięsa wogóle nie mam na nie ochoty i muszę się zmuszać żeby je zjeść za to jak widzę surowe to aż się trzęse bo tak strasznie mi się go chce![]() co do spania to ja staram się spać na lewym boku ale marnie mi idzie większość nocy spędzam na prawym, może dlatego że uwielbiam spać przy ścianie i mam ją akurat z prawej strony |
|
|
|
|
#1207 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje w takim razie 200% synka i wracaj szybko do zdrowia---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cześć Ewula. Jak tam samopoczucie męża? |
||
|
|
|
#1208 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A plecy to masakra, prawie cały czas bolą, aż sie boje pomyślec co bedzie za jakiś czas Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla dzidziolka, i kciuki za jutrzejsze siuśki![]() Cytat:
dla dzidzi.Nie zazdroszę tej glukozy Cytat:
Cytat:
Gratulacje synusia![]() Powodzenia Mujus oby kotka szybko do zdrowia wróciła. A teściowej należy się co za kretyński(sory) tekst.
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
my z juniorem po kolacji
chlebek z twarożkiem zmuszam się trszokę do nabiału bo nie bardzo mam ochotę no ale trza dla dzidzi
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zadomowienie
|
jak urodzę to się najem za te 9 miesięcy, póki co zadowoliłam się kanapką z suchą kiełbaską krakowską![]() Cytat:
![]() Gratuluję!
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Zadomowienie
|
hej mamuski.. cos sie slabo czuje wiec ide spac jutro nadrobie..
trzymajcie kciuki za moja glukoze jutro ![]() dobranoc
|
#1213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dopiero zaczynam nadrabianie Cytat:
Monika, fajnie, że już jesteś w domku Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie, że dochodzisz do siebie
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Uska Hania kciuki za Waszą glukozę jutro
|
|
|
|
#1215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też jestem ciekawa czy dużo będzie takich pomyłek chociaż w dzisiejszych czasach przy dzisiejszej technice i sprzęcie jakoś nie wydaje mi się żeby to było częste
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie się z glukozą!!
![]() nie idźcie w moje ślady...
|
#1218 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisane przez pearpearl Dziewczyny, a ja mam pytanie. Dostalismy od znajomych lozeczko, fotelik maxi cosi cabrioFix i baze easy base II jednak nie moge nigdzie znalezc wynikow z crash testow dla tego zestawu - wszedzie sa wyniki dla cabrioFix + easyFix Nie wiem teraz, czy zostac przy tym wariancie, czy jednak nie skorzystac z fotelika, ale dokupic wlasna baze easyFix Slyszalyscie cos o tym? Co byscie zrobily?Cytat:
ja jednak nie wyobrazam sobie nie uzywac bazy zreszta nie tylko ze wzgledu na bezpieczenstwo, ale tez na wygode - nie trzeba za kazdym razem przytwierdzac tego fotelika pasami,tylko "wklikujesz" go i wyklikujesz i wklikujesz do wozeczka i na zakupy ![]() czy moglaby sie jeszcze ktoras wypowiedziec, bo troche mnie to meczy moja dzidzia bedzie raczej czesto podrozowac z wawy do giza i z powrotem i zalezy mi,zeby ja zabezpieczyc tutaj mamy juz baze i fotelik totalnie za darmo, a wiadomo, ze nie mamy wlasnej kasy, wiec bylaby dla nas duza oszczednosc... ale nie wiem, jak ta baza easy base ![]() Haniula, Uska trzymam kciuki za jutrzejsze glukozy! Cytat:
Cytat:
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-09-22 o 20:23 |
|||
|
|
|
#1219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Renatka, trzymam kciuki za wizytę u diabetologa Wszystko będzie dobrze ![]() Cytat:
|
|
|
#1220 |
|
Raczkowanie
|
hm. ja wiem na 80 % ,że będzie chłopak....ale jak tak czytam dzisiaj to też zaczynam się zastanawiać. Wydaje mi się ,że wiem co widziałam ![]() oj.... moja dzidzia to nazywana jest przeze mnie kruszynka, i na razie staram się nie przyzwyczajać do chłopca i może dobrze ? Kolejne USG mam dopiero 13 października - to będzie ostatni dzień 20 tygodnia - połówkowe USG i mam nadzieję ,że wtedy już na 200 % będziemy widzieć ![]() Dziewczyny powiedzcie mi , czy naprawdę jest tak ciężko po wypiciu tej glukozy? Wiem ,że mnie też to czeka i jak czytam to zaczynam się bać. W prawdzie nie miałam żadnych problemów z nudnościami czy wymiotami od początku ciąży ,ale jeśli to takie świństwo ...to... Jedyne to reaguje mocno na coś co śmierdzi- muszę szybko unicestwić to z pola mojego widzenia i nosa....bo wtedy mi się podnosi... jutro piątek i znowu będę rano się zastanawiać co zjeść na śniadanie... ten problem chyba nie skończy się nigdy... jutro też mam na 7.30 egzamin- ostatni już w mojej sesji letniej... i kto wymyślił tą godzinę???? egzamin trwa 3 godziny i samo liczenie..... boję się ,że będę tak głodna i nie wytrzymam tam... muszę wstać wcześnie więc powoli zmykam do spania. pozdrawiam i dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#1221 | ||
|
Zadomowienie
|
No ciekawe...moja Milenka to tak jest na 75%
i oby tak zostało bo ja tyle słodkich ciuszków dostałam![]() Cytat:
za glukoze---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Uska, Hania za glukozę
|
|
#1223 |
|
Zadomowienie
|
Co do leżenia na lewym boku. Ja jak sie kładę spać sie na chwilę na plecach kładę żebysmy mogli z tżtem nacieszyc sie kopniaczkami bo wtedy Milenka najbardziej szaleje.....później odwracam sie na prawy bok tak na 10 minut i później już na lewy i tak zasypiam i czasami mi sie nawet zdaży tak do rańca zostać
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia na egzaminie
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
mam nadzieję ,że z tą glukozą będzie ok. bo normalnie był by to mój pierwszy raz w kibelku
![]() a egzamin... podobno się nie dziękuję za powodzenie... ale ja podziękuję
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1227 |
|
Raczkowanie
|
Za wszystki dziewczyny mające jutro glukozę
![]() nawojka8583 dzięki za kciuki annyonne moja 80% Natalka tez okazała się chłopcem a Pan doktor na połówkowym widział wszystko co ma dziewczynka, nawet mi tłumaczył co i gdzie a tu kolejna wizyta i z dziewczynki zrobił się chłopak Mniejsza o to ważne żeby zdrowe było ![]() Anulka86 za egzamin, będzie dobrze
Edytowane przez 19mala83 Czas edycji: 2011-09-22 o 20:45 |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
na prawdę będą niezłe jaja jak mój Kacperek okaże się Mają
![]() chociaż mam nawet foto jego męskośći
|
|
|
|
#1229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Zniknęłam na chwile, a Wy tu już piszecie bez końca :P Wczoraj miałam glukoze , hehehehe, wiecej smiechu przy tym było. Nie wiem czy ja na taka trafiłam czy ona ma byc taka, ale mialam wrazenie, ze pije słodka wode z piaskiem i kurzem. Smak nie był zły, dało sie wytrzymac , gdyby nie to, ze było to nierozpuszczone do konca. Pielegniarka mi to w malutkim kubeczku wymieszała. Juz mialam zwrocic, mialam to w buzi i siup spowrotem to połknęłam , ale dało jakoś radę. Wyniki juz odebrałam i wyszły ok. Byłam z tż-tem na usg. Musielismy czekac ,az lekarz wroci z operacji. Jak juz wrocil to nas z buta potraktował. Usg nie trwało dłuzej niz 2 minuty, rozmawiał tylko z pielegniarka, mi nawet ekranu nie pokazał, tylko tż widział co sie tam dzieje. Z dzieckiem wszystko ok, waży 400g, jak zapytałam o płec to powiedział ,że dziewczynka, ale odniosłam wrażenie, że powiedział to na chybił trafił :/ Taki niemiły, stary dziad, nawet zdjec nie dał, ani jednego, a jak ostatnio tam byłam to dostałam zdjecia na 1m długie Nosz trudno, mam nadzieje, ze nastepnym razem sie ktos normalny trafi.. |
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Ja tylko na chwilkę, wykorzystałam włączonego lapka na nadrobienie Was
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

jakby co będę leciała przez pół przychodni i wrzeszczała: wc!gdzie tu jest wc! gorzej jak nie zdąże
oby wszystko dalej też Wam się tak pomyślnie układało.
Chyba najbardziej to mam ochotę na surowe mięsko, takiego tatara albo metkę...mmmmm

Slyszalyscie cos o tym? Co byscie zrobily?

co za kretyński(sory) tekst.