|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
Ja też dziś musze jechac na zakupy bo lodówka pusta.
|
|
|
|
#242 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gold Twoja mam mnie osłabia Laski , ale sie ciesze jutro juz nie ide do pracy tylko jade do SPA
|
||||
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
India no to super rozpoczęcie weekendu przed tobą
|
|
|
|
#244 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się co do głosu Indii
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski! Jeszcze tylko jutro i weekendzik.
Gold - ja bym wzięła albo ten drugi wzór firany albo w ogóle gładką. JAk się patrzy na fotki to nie do uwierzenia, że to to samo mieszkanie które kupiliście ![]() I z tymi żelami do higieny coś jest, po jednym z nich dostałam paskudnej infekcji ... brrr Aguś - przykro mi z powodu włamania ... nie obwiniaj się, że mogłaś zajrzeć bo skąd miałaś wiedzieć. Dobrze, że pomyślałaś o kopertach! Agatka, co pacan ten Twój szef, gadałaś z nim? Jak to przyjmuje Ci laskę "do pomocy" a za dwa dni mianuje ją kierowniczką ![]() Nie płacz - pamiętam jak wspominałaś, że chcesz czegoś poszukać i tak, więc może to znak???? Żabcia - brawa dla męża za dobre wyniki! Ja bardzo nie lubię dywanu pod stołem w jadalni, już widzę jego odkurzanie z okruchów i czyszczenie rozlanych rzeczy (zwłaszcza przy maluchu którego planujecie ). Mnie się nie wydaje pusty.---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Martucha - ale fajowe spodnie!
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2011-09-22 o 20:00 |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinka śpi, męża nie ma, to wykorzystuje chwilę spokoju i piszę pracę. Guciu możesz być ze mnie dumna, mam już prawie 10 stron
![]() Jutro bardzo proszę o kciuki około godziny 13.
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam do domu padam
ale było boskoooo na początku byłam zestresowana a potem mówię olać to - zaczęłam tańczyć na scenie z dzieciakami szaleć, nawet mikrofon mi nie przeszkadzał ![]() wu się śmiał że chyba to polubiłam ![]() co ważne dzieci i pani dyr - zadowoleni ![]() idę spać
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam że się uda |
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Bzyczka to teraz trzeba przyjąć przeprosiny i przytulić sie do męża!
Anika super z tą sukienką, dostaniesz nową czy zwrot kasy? AgatkaL brak słów na tą laskę i szefa mam nadzieję że znajdziesz lepszą pracę.Laski jesień idzie bo mnie na twarzy wysypało, często mi coś wyskakuje ale teraz to do przesady, wyglądam jak nastolatka
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Gold - co do firanki to ona jest dość "rzadka" że tak powiem i trzeba po prostu lubić taki wzór - najlepiej jakbyś ją na żywo zobaczyła czy Ci się podoba. Ja ze względu na wzór na ścianie obstawiłabym gładką firankę, bez wzorków, będzie bardzo klasycznie wyglądała do tych zasłon.
A z mamą pogadaj, przecież nie można tak wpadać komuś do pracy na wyżalanie się. Fajny szef ok, ale zazwyczaj do czasu.... Żabcia - świetny ten szary dywan i ten czwarty też (te gałązki z kropkami) ale ja bym je przygarnęła do salonu. India - niezły początek weekendu!
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki juz wrociłam bylam u brata na cmentarzu bo trza bylo odnowic apis na pomniku super wyszło
co do sukienki to tez sie baaardzo ciesze mona za te sama kase mam zrobic nowe zakupy co jest mi jak najbardziej na reke bo musze kupic kilka nowyc ubran bo nie mam w czym pojsc do pracy w stare sie nei mieszcze a na ciazowe nie moge patrzecnatula dostała od mojej mamy bombową czpke na jesien i jeszcze bardziej bombowy kombinezonik ktory okazał sie za mały marta su[per ze sie udało india zazdroszcze spa ![]() Agatka utukłabym idiotke golymi rekami
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-09-22 o 21:16 |
|
|
|
#253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny to K. wrzuciłam postepy z domku jakby, ktoras była chetna zobaczyc
|
|||
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka zupelnie jakbym sobie przypomniala moja ukochana kolezanke z pracy... ehs
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na twoj powrot i relacje
|
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem wiem w oazie tez jest czerwony wystroj moze dlatego tak pomyslalas ja tez sie ciesze Cytat:
ja sie tylko dolaczam do zdanie dzieczyn-idz na l4 i odpocznij od tej calej sytuacji |
||
|
|
|
#257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak myslisz? dziekuje Cytat:
a duzo ludzi bedzie? ![]() Cytat:
![]() no wlasnie z tym odkurzaniem moze byc problem ![]() Cytat:
no kurcze glosy sa podzielone bylam nastawiona na dywan ale sama nie wiem co wkoncu zrobic ...
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
AgatkaL porażka, zgadzam się z dziewczynami., l4!
anika cieszę się że reklamacja uwzględniona ![]() ciesze się że nie jestem sama w odczuciach do mikrofonowego przekładu głosowego ale mój wu dużo nagrywał kiedyś muzyczki i mówił że on i kumple mięli tak samo więc to chyba dotyczy zdecydowanej większości ![]() baja jaki miałaś epizod na studiach? goldi twoja mama czasem mnie rozwala.. mocno cię tule, nie czuj wyrzutów sumienia.. Rosette ktosia cieszę się że nie macie zastrzeżeń co do mego głosu hahaha padam wam do stóp!! ktosia mona_ja anika india Katunia nawet nie wiecie jak mi kamień spadł z serducha, na początku stres był ale mówię sobie ejj laska przeca nikt nie przyszedł się z ciebie śmiać nie będą wytykać ci błędów oni chcą żeby ich dzieci się świetnie bawiły więc.... no i olałam "dorosłych" choć ci też szaleli z nami ;D Gucia odpoczywaj!!
|
|
#259 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
AgatkaL - mam nadzieję, ze dostałaś się do lekarza. A co w ogóle na to szef, ze myślisz, że planuje Cię zwolnic, coś odpowiedział?
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wam
AgatkaL no może lepiej iść na zwolnienie jeśli rzeczywiście chce cię zwolnić , ale w tym momencie dajesz mu kolejny powód że tak powiem żeby to zrobił, bo tak ledwo miałaś urlop i nie było cię w pracy , owszem urlop się należy, zaraz zmykasz na zwolnienie , więc w rozumowaniu szefa olewasz obowiązki w pracy , nie wiem ja jednak wyjaśniłabym tą sytuację , może jednak źle odbierasz sygnały od szefa a ta laska no cóż jak ja bym była na twoim miejscu to tez że tak powiem podłożyłabym jej świnię , skoro taka małpa z niej , nie wiem np. jesli czegoś nie wie to jej wytłumacz ale tak okrężną drogą a może sie pomyli , a najlepiej wogole jej nic nie tłumacz skoro jest taka mądra to niech sama sobie radzi, zmień sobie hasło do poczty albo haslo do kompa , nie wiem u mnie w pracy nie można było zajrzeć do kompa pracownika, no chyba że przy tobie i w konkretnej sprawie a może buszuje po necie może uda się jakąś fote zrobić jak olewa pracę albo obija sie w godzinach pracy a do szefa karteczka i liścik " tak Pani P pracuje" no nie wiem wymyśl coś żeby sucz uprzykrzyć troszkę życie india udanego wypadu zazdraszczam a u mnie po staremu , znowu do bani , jednak musze szukac innej pracy bo koleś okazał sie palantem ktory obiecuje wszystko a nic się nie dzieje , no coż ja to mam pecha pozdrawiam
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaką pracę piszesz? na jaki temat?
|
|
|
|
#263 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#265 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę pracę dyplomową na temat dysleksji w odniesieniu do nauki języka obcego. Oj bidulko
|
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzięki za dobre rady - jesteście niezastąpione !!!
![]() A mój szef jak to Hiszpan, to jest dopiero krętacz. Jak spytałam czy chce mnie zwolnić, to nie nie, chciałem, żebyś tylko pomagała nowej dziewczynie, ale i tak wiem swoje. Poza tym kolega mówił, ze szef coś przebąkiwał do niego, ze chce mnie zwolnić, zresztą nie pierwszy raz w mojej pięcioletniej kadencji. Uwziął się na mnie strasznie. Teoretycznie mam 3 m-ce wypowiedzenia, więc mogłabym olać robotę, ale za coś musimy żyć i nie mogę tak zaryzykować. Muszę po prostu intensywnie szukać pracy.
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta cieszę się z twojego sukcesu!
![]() Rosi to wskakuj spowrotem do łóżka! ![]() Laski dzwoniła do mnie babka z Orange z ofertą Zetafon i się teraz zastanawiam bo by się mi przydał nowy telefon, do wyboru są takie http://www.orange.pl/portal/map/map/...tegory=ZETAFON# , babka zachwalała mi Samsunga C3050 przyzwyczajona jestem do Nokii, sama nie wiem czy się zdecydować, muszę z mężulem przedyskutować sprawe A dziś jestem cały dzień sama bo mąż pojechał na targi i mam ambitny plan wysprzątać mieszkanie
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Zanim obmyślę strategie jak mam nadrobic te wszystkie strony melduję że chwilowo jestem w domu po 2-tygodniowym pobycie w szpitalu. pisałam Wam wcześniej, że znacznie podskoczylo mi ciśnienie i lekarka skierowała mnie do szpitala. Ciśnienie się unormowało, biorę leki i w przyszły czwartek mam się ponownie zgłosic do szpitala, chyba że wcześniej zacznie się cos dziac. Zabieram się za nadrabianie ....
|
|
#270 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

a jak puściliśmy muzykę to zaczął tańczyć
ale czasami nadal twierdzi że ja przecież nic nie robię, bo naczynia nie umyte albo na obiad zupa z wczoraj
albo najlpesze...świnka morska nie dostała jeść
Sytuacja jest kiepska. Jak tu nawet zostanę, to co z tego jak na papierze mam najniższą krajową. Jak będę chciała być w ciąży i będę na zwolnieniu, to dostanę 1000 zł, a tyle nam nie wystarczy na wynajem i życie...aaaaa ...maskara.

mam nadzieję że znajdziesz lepszą pracę.

klask i:
bylam nastawiona na dywan ale sama nie wiem co wkoncu zrobic ...