Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-22, 20:10   #3151
Palulitka
Raczkowanie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

dziewczyny proszę pomóżcie, dopiero zaczynam zabawę z tym forum, powiedzcie mi dlaczego niektóre moje posty sie nie chcą dodać i wyskakuje mi taki komunikat :
Twój wpis nie będzie widoczny dopóki moderator nie sprawdzi jego treści. Jeśli wpis nie spełnia wymogów regulaminowych, to będzie usunięty z bazy.
Jeśli zaznaczyłaś(eś) opcję dodawania sondy, program przeniesie Ciebie teraz do formularza zakładania sondy

Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:13   #3152
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja sama się nad tym zastanawiam, chyba zrezygnuję z prezencików i zostanę tylko przy gościńcach

szukamy zatem tego samego

pokłóciłam się z Tżtem
ja też tylko gościńce nie ma co się kosztować... przecież taki gościniec to podziękowanie za przybycie
o to jak któraś z nas znajdzie to daje cynka drugiej
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witam nowe PM

nencia o co poszło jeśli mozna wiedzieć ??

przed chwilą pokazałam mojej mamie suknie i wybrała falbankową
kindziu ale to ty masz wybrać. W obu wyglądasz ślicznie tak zostało uznane przez większość. Więc jeśli tak długi czas marzyłaś o greczynce to ją po prostu kup. Raz w życiu ma się ślub po co masz brać falbaniastą skoro sercem jesteś przy tamtej zobacz mama powiedziała falbankową i jakoś ten fakt Cię nie ucieszył prawda?? a pomyśl jak byś się czuła gdyby powiedziała greczynka. Była byś w skowronkach?? Jeśli tak to naprawdę masz prosty wybór.
Cytat:
pokazałam mu swoje zdjęcia w blond włosach (z wirtualnego fryzjera) i powiedział, że mu się nie podoba
jak on tak mógł powiedzieć?? przecież powinnam zawsze i wszędzie wyglądać dla niego przepięknie.... nawet w blondzie
no więc foch

super, butki bardzo ładne - mam identyczne, tylko matowe i są bardzo wygodne
oj biedactwo nie przejmuj się walnij się na blond potem zawsze można wrócić do ciemnych włosów
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:16   #3153
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam ze spotkania z Madzią i jakoś niedosyt mam chyba o czymś nie pogadałyśmy do końca Ale za to odrobiłyśmy pracę domową z nauk przedmałżeńskich Ostatnie nauki jutro
Aktualnie siedzę i niańczę moją chrześnicę, całe szczęście, że zasnęła bo ta dzidzia to istny wulkan energii i by mi żyć nie dała

A widziałaś może, albo mierzyłaś suknie Lineii ?
To było takie moje małe nieosiągalne marzenie, żeby je przymierzyć, strasznie podobają mi się fasony.

Witamy serdecznie Opowiadaj o Was, zaręczynach i pokazuj pierścień

Superowa
Madziu też mi sie wydaje że o czymś nie porozmawiałyśmy tylko nie wiem o czym
kurde my to się nie możemy nagadac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:24   #3154
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
oj biedactwo nie przejmuj się walnij się na blond potem zawsze można wrócić do ciemnych włosów
oj to nie o to chodzi, i tak się nie walnę na blond, nawet nie chciałam...ale byłam taka excited, jak mówiłam Tżtowi, że jest taki fajny programik, że można fryzury sobie zmieniać i w ogóle, a on po obejrzeniu przeróbek stwierdził, że blond mi nie pasuje, i w ogóle wyglądam na tych zdjęciach jak nie ja. Zgasił mnie no i tyle

jagodziu, znalazłam coś takiego http://allegro.pl/srebrny-komplet-z-...836590284.html - zastanawiam się czy nie kupić

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:25   #3155
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
witam i dziekuje
a mnie a mnie? dopiszecie mnie na 15.09.2012??

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość
witam szanowne PM-ki
organizujemy ślub na 26 maja 2012, wiec najwyższa pora rozejrzeć się za suknią. Bardzo mi się spodobały suknie firmy Nabla, wiem że te suknie są dostępne w Warszawie w salonie Carmen, czy może któraś z was orientuje się czy jeszcze w jakimś innym salonie warszawskim można je dostać ? i jakie są ceny tych sukien ?
Najbardziej mi się spodobały te suknie:
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...15/susan.html#
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...15/sally.html#
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek.../belisma.html#
Nabla tylko w Carmen jeśłi o Wwe chodzi mierzyłam wszystkie 3 i są śliczne ale tak jakby bez szału. Mój TŻ pokochał Belismę miłością nieodwzajemnioną bo zobaczyłam na jakiejś fotce śłubnej potem, (przeglądałam pomysły na sesję zdjęciową) że jedna PMka miała Belismę i w trakcie wesela ta koronka jej się zwałkowała baaaardzo nieestetycznie...
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

dziewczyny mam do Was pytanie: co Wy na taki zestaw na sobotnie wesele koleżanki? do tego założę żakiet w kolorze butów. nie wiem tylko w jakim kolorze wziąć torebkę
p.s. coś mi się wkradły jakieś plamy na telefon- normalnie ta sukienka nie ma żadnych białych plam
Evoonia... jak ja bym miała takie nogi to bym chyba w majtkach samych do ślubu szła butki też jak złoto (zapodaj może sprzedawcę jeśli polecasz) ogól dla mnie bomba!

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:25   #3156
jagodzia133
Zakorzenienie

Dziewczyny zobaczcie wpisy na FB jednej dziewczyny. Ona jest z tego pekinu co tam tylu tych meneli i przestępców jest także nie przejmujcie się językiem.
Ewelina

Wiecie co??? Jak można mieć kogoś a komplementy innej sypać???
Dlaczego faceci to świnie??

• Agatka Takie k u r wa stworzenia dziwne, nie przejmuj się miej wyb ene 18 września o 17:31

Ilona Bo nie umieja doceniać i szanowac.... Tak juz mają...:/poniedziałek, 12:49

Ewelina Chyba masz racje nie doceniaja tego co maja :/poniedziałek, 13:50

i drugi wpis:
Ewelina

P o j e b a n e życie, p o j e b a n i ludzie!!!
Nie CHCE ! Rozumiecie nie chcę !!!

• Katarzyna a Tobie co? ;O18 września o 13:27 ·

• Ewelina Kasia to nie na fejsa rozmowa ;/ ale krótko powiem "Bartek"18 września o 13:31 ·

• Katarzyna uuu ;/18 września o 13:31 ·

• Ewelina no właśnie nie mam ochoty nigdzie wychodzić ani nic robić znowu się przejechalam18 września o 13:32 ·

• Anna j e b a c falszywe twarze ! miej w y j e b a n e na nich ! pokaz ze jestes twada i stan na nogi.. 18 września o 13:34 ·

• Ewelina Gorzej jak sie przejedziesz na osobie ktora jest twoim mezem! ale nie dam sie tak szybko18 września o 14:01 ·

• Anna ‎... przykro mi z tego powodu.. ale takie jest zycie z j e b a n e.. pamietaj nie daj sie !!!18 września o 15:49 ·

Lili & Gabryś

Stary 2011-09-22, 20:26   #3157
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
-

nena co to są "gościńce"
u mnie tak nazywa się paczka z ciastami, którą wręcza się gościom jak wychodzą z wesela
Stary 2011-09-22, 20:33   #3158
jagodzia133
Zakorzenienie

eh tak to jest jak się dwie osoby zejda tylko i wyłącznie ze względu na dziecko szkoda jej
Lili & Gabryś

Stary 2011-09-22, 20:35   #3159
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
wow jakie powitanie ;D

juz sie przedstawiam ;D

w czerwcu obronilam mgr, mój TŻ tak samo. Mieszkamy razem od roku na stancji

po obronie pojechalismy na tydzien nad morze i tam moj Tż postanowił mi sie oswiadczyć ;D
bylismy na plaży, był zachod słonca, dał mi list, tam opisał swoje uczucia do mnie i ja sie odwracam zeby mu podziekowac a on kleczy z pierscionkiem ;D

byłam w mega szoku!!! ludzi ful - jak to na plazy o zachodzie slonca ;D mielismy kibiców ;D

oczywiscie było tak a potem 7 cudownych dni ;D

mój pierscien jest z białego złota ( żółtego wprost nie znosze) . Poszukam zaraz fotki i Wam pokaże
Witaj Piękne zaręczyny i śliczny pierścionek

Cytat:
ale wybierając ręczny grawer zdecydowaliśmy się na :
kocham Cię bardziej 7.7.12
co myślicie?
Hehe, to jest fraza, którą zwykle sprzeczamy się z TŻtem Bardzo fajny i oryginalny grawer chociaż osobiście bym datę dała przed frazą
Też jestem ciekawa, co takiego powiedzieliście sobie po raz pierwszy

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ja, kupiłam, ja!

Już w przymierzalni mi się spodobała, ma świetny materiał, bardzo przyjemny w dotyku i zakrywa moje blizny na dekolcie czym się bardzo martwiłam
Minę na zdjęciach mam nietęgą, ale nawet Pani z salonu powiedziała, że widziała uśmiech na mojej twarzy jak wyszłam w tej na podest
Oczywiście jest zbyt długa, za szeroka itd, ale bardzo się cieszę
Szkoda, że zdjęcia z przodu nie ma, bo ładnie talie podkreślała, ale nic to
Oooo, jak cudnie wyglądasz!!!!! Gratuluję zakupu, fantastyczny wybór! Eh, następna szczęśliwa posiadaczka

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Chatka Jeszcze nie widzę idealnie, ale obraz mam niewiele rozmyty. Na jednym oku zostanie mi już mała wada (podobno -0,5), bo nie byli w stanie zredukować mi do zera. W jednym dniu widzę lepiej a w drugim gorzej. Teraz dostałam nowe krople które osłabiają trochę widzenie na początku i oczka muszą się z nimi oswoić We wtorek ściągali mi soczewki i teraz musi się wygoić rogówka.
Dziwne, że nie mogli usunąć całej wady, ale w sumie te 0,5 to już prawie jak nie wada, szczególnie, jak miałaś, jaką miałaś... Także bardzo się cieszę, że wszystko się udało i że jest coraz lepiej Niech się pięknie goi

Cytat:
witam szanowne PM-ki
organizujemy ślub na 26 maja 2012, wiec najwyższa pora rozejrzeć się za suknią. Bardzo mi się spodobały suknie firmy Nabla, wiem że te suknie są dostępne w Warszawie w salonie Carmen, czy może któraś z was orientuje się czy jeszcze w jakimś innym salonie warszawskim można je dostać ? i jakie są ceny tych sukien ?
Najbardziej mi się spodobały te suknie:
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek...15/sally.html#
http://www.slubnesuknie.com.pl/kolek.../belisma.html#
Witaj O tej firmie niestety nic nie wiem, a sukienki ładne, ale nie w moim stylu

Cytat:
Napisane przez halunia86 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM 2012 i ja dołączam do tego grona
Ciebie również witam Ciekawy miałaś temat pracy, w sumie tak teraz myślę, że zamiast tych nudów, co pisałam, mogłam sobie napisać coś o chorwackich weselach, czy coś Szkoda, że nie pomyślałam

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mam dla Was perełke na dzisiaj
Zabije się jak ktoś już ją Wam pokazał

http://allegro.pl/sukienka-slubna-i1832969576.html
Łooooooooomatulu, czysty sex!!!!!!

Cytat:
Napisane przez luzna_krk Pokaż wiadomość
Hej Dołączam do Was PM 2012 Mam nadzieję, że to forum pomoże mi przy organizacji wesela. Ślub planujemy na 18.08.2012 a oprócz sali nie mamy nic A wam jak idą przygotowania? Pozdrawiam
Witaj i Ty Ale tu dziś nowych PMek mamy!
Radzę się pospieszyć z zamawianiem, bo naprawdę już niewiele czasu na to zostało... My mamy salę, DJa, fotografów, kamerzystów i kościół, bo to takie rzeczy, które naprawdę wcześniej powinno się ogarnąć... A teraz jesteśmy w trakcie kombinowania projektu zaproszeń, niedługo pierwszego tańca i wszystkich innych pierdółek

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wlasnie nabylismy kolejną wspolną rzecz: kanape ale to do mojego pokoiku w Polsce, jest taki maly, ale mam tam 1 osobowa kanape, a po slubie jak bedziemy np przyjezdzac na swieta czy wakacje bedziemy spali u mnie w domu foto ponizej moze nie jest jakas piekna, ale prawie najtansza i czarna jak bedziemy sie gdzies kiedys przepsowadzac to zawsze juz mamy swoją kanape i stolik tez czarny heheh
Bardzo ładna

Kasiu, po ślubie możesz się ciachnąć nawet na łyso, ale do ślubu ani się waż!!!!!!

neniu, TŻ na pewno szybciutko zrozumie, jakie głupoty wygadywał

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:39   #3160
E87
Wtajemniczenie

Czytam te zabawy weselne i ta jest niezla:
Konkurs tańca dla panów

Panowie zgłaszają się do zabawy. Zdejmują marynarki i podwijają spodnie do kolan. Następnie po kolei tańczą Jezioro Łabędzi przy stosownym akompaniamencie. Wygrywa ten, który otrzyma najgorętsze owacje od płci pięknej. Zabawa bardzo udana gdy panowie są kreatywni i lekko podpici.

A na koniec (wybralabym np 6 facetow) kazala im sie dobrac w pary i tanczyc Jezioro parami - jeden z nich musi udawac kobiete co o tym myslicie?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:42   #3161
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Konkurs tańca dla panów

Panowie zgłaszają się do zabawy. Zdejmują marynarki i podwijają spodnie do kolan. Następnie po kolei tańczą Jezioro Łabędzi przy stosownym akompaniamencie. Wygrywa ten, który otrzyma najgorętsze owacje od płci pięknej. Zabawa bardzo udana gdy panowie są kreatywni i lekko podpici.

A na koniec (wybralabym np 6 facetow) kazala im sie dobrac w pary i tanczyc Jezioro parami - jeden z nich musi udawac kobiete co o tym myslicie?
na weselu brata to było mega żałosne, jeden podchmielony facet pomylił tą zabawę ze striptizem i ściągnął pasek i koszulę a potem, tańcząc sambę bawił się swoimi cyckami - a że był gruby, to miał większe od moich. Oczywiście wszystko uwiecznione na dvd

Stary 2011-09-22, 20:44   #3162
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Konkurs tańca dla panów

http://www.youtube.com/watch?v=5dmvIqiOWwI
przykład

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
na weselu brata to było mega żałosne, jeden podchmielony facet pomylił tą zabawę ze striptizem i ściągnął pasek i koszulę a potem, tańcząc sambę bawił się swoimi cyckami - a że był gruby, to miał większe od moich. Oczywiście wszystko uwiecznione na dvd
co????? masakra
Stary 2011-09-22, 20:45   #3163
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
co????? masakra
jego żonie było tak wstyd, że myślałam, że spłonie żywym ogniem, albo się pod ziemie zapadnie

Stary 2011-09-22, 20:46   #3164
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
jego żonie było tak wstyd, że myślałam, że spłonie żywym ogniem, albo się pod ziemie zapadnie
Tak widać mężusia pilnowała
Stary 2011-09-22, 20:47   #3165
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
nie dziwię się jej !! ja bym chyba nie zniosła takiego widoku mojego męża
Stary 2011-09-22, 20:49   #3166
E87
Wtajemniczenie

Hehehe ten 1 i 2 extra;p 3 sie troche pomylily tance... czyli mowicie ze nie radzicie to szukam dalej
Stary 2011-09-22, 20:49   #3167
M_ilkaa
Rozeznanie

http://www.pudelek.pl/artykul/35229/...narskiej_sexy/
ledwo ją poznałam - jak makijaż i fryzura zmieniają kobietę
Stary 2011-09-22, 20:54   #3168
E87
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=y6Puv...eature=related
Stary 2011-09-22, 20:57   #3169
M_ilkaa
Rozeznanie

ten staruszek smieszny
Stary 2011-09-22, 20:59   #3170
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wlasnie nabylismy kolejną wspolną rzecz: kanape ale to do mojego pokoiku w Polsce, jest taki maly, ale mam tam 1 osobowa kanape, a po slubie jak bedziemy np przyjezdzac na swieta czy wakacje bedziemy spali u mnie w domu foto ponizej moze nie jest jakas piekna, ale prawie najtansza i czarna jak bedziemy sie gdzies kiedys przepsowadzac to zawsze juz mamy swoją kanape i stolik tez czarny heheh
Śliczna bardzo mi się podoba!! Sama bym taką kupiła

Cytat:
czy nikt nic nie wie o firmie Nabla ?
a co myślicie o tej sukience ?
Dla mnie rewelacja. Bardzo mi się podobały takie sukienki ale jednak prawdziwa księżniczka do mnie przemówiła bardziej.

Cytat:

dziewczyny mam do Was pytanie: co Wy na taki zestaw na sobotnie wesele koleżanki? do tego założę żakiet w kolorze butów. nie wiem tylko w jakim kolorze wziąć torebkę
p.s. coś mi się wkradły jakieś plamy na telefon- normalnie ta sukienka nie ma żadnych białych plam
Tak jak dziewczyny wzięłabym torebką w kolorze sukienki. Butki ekstra.

Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/35229/...narskiej_sexy/
ledwo ją poznałam - jak makijaż i fryzura zmieniają kobietę
Masakra! Czasem się zastanawiam czy oni nie patrzą w lustro jak wychodzą gdzieś.

Witam wszystkie nowe Pm

Dzwoniła już do Tż jutro zabierze mnie do lekarza bo chyba jednak moje przeziębienie się tak łatwo nie da! Już mam 38,5 gorączkę :/

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:00   #3171
E87
Wtajemniczenie

No taki Boroczek... hehe teraz bede kombinowac jakie tu zabawy wymyslec ide na House'a! Do jutra!
Stary 2011-09-22, 21:05   #3172
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Śliczna bardzo mi się podoba!! Sama bym taką kupiła

Dla mnie rewelacja. Bardzo mi się podobały takie sukienki ale jednak prawdziwa księżniczka do mnie przemówiła bardziej.

Tak jak dziewczyny wzięłabym torebką w kolorze sukienki. Butki ekstra.

Masakra! Czasem się zastanawiam czy oni nie patrzą w lustro jak wychodzą gdzieś.

Witam wszystkie nowe Pm

Dzwoniła już do Tż jutro zabierze mnie do lekarza bo chyba jednak moje przeziębienie się tak łatwo nie da! Już mam 38,5 gorączkę :/
wysoką masz temperaturę ! życzę szybkiego powrotu do zdrowia

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

http://moda.allegro.pl/sliczna-sukni...818873995.html
kolorek
http://moda.allegro.pl/sprzedam-sukn...821260946.html

Edytowane przez M_ilkaa
Czas edycji: 2011-09-22 o 21:06
M_ilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:05   #3173
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
nono nie ma żartów

Stary 2011-09-22, 21:09   #3174
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
a mnie a mnie? dopiszecie mnie na 15.09.2012??
.
Evoonia... jak ja bym miała takie nogi to bym chyba w majtkach samych do ślubu szła butki też jak złoto (zapodaj może sprzedawcę jeśli polecasz) ogól dla mnie bomba!
dopisane dziękuję za komplement

spodobała mi się ta zabawa na test zgodności- zrobiliśmy sobie z Tż no i wynik jest taki, że nie ma zgodności ale co się uśmialiśmy to nasze

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

właśnie złożyliśmy w całość 21 pierwszych zaproszeń na ślub
Stary 2011-09-22, 21:12   #3175
M_ilkaa
Rozeznanie

http://moda.allegro.pl/koronkowa-swe...830230976.html
na tym głównym zdjęciu wygląda jakby nóg nie miała

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
dopisane dziękuję za komplement

spodobała mi się ta zabawa na test zgodności- zrobiliśmy sobie z Tż no i wynik jest taki, że nie ma zgodności ale co się uśmialiśmy to nasze

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

właśnie złożyliśmy w całość 21 pierwszych zaproszeń na ślub
gratulacje
a co to za zaproszenia?? sami robiliście czy kupiliście do złożenia
Stary 2011-09-22, 21:14   #3176
Ania_M_
Raczkowanie

justyna_g4
Zdrówka
Stary 2011-09-22, 21:14   #3177
M_ilkaa
Rozeznanie

ja zakochałam się w projektach tej Pani - zwłaszcza wzór peonii.
Na razie ma tylko menu i zaproszenia w tym wzorze, ale napisałam do niej z zapytaniem czy pojawią się tez winietki odpisała mi ju z, ze właśnie kończy projekt i pojawią się na dniach
http://moda.allegro.pl/eleganckie-me...831503969.html
Stary 2011-09-22, 21:20   #3178
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
nono nie ma żartów
A miałam nadzieję, że to choć raz tylko przeziębienie.
Dobrze, że teraz bo od początku października zaczynam praktyki w szkole.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:21   #3179
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
gratulacje
a co to za zaproszenia?? sami robiliście czy kupiliście do złożenia
sami musieliśmy je poskładać, przewiązać rafią i siup do koperty

Cytat:
Na razie ma tylko menu i zaproszenia w tym wzorze, ale napisałam do niej z zapytaniem czy pojawią się tez winietki odpisała mi ju z, ze właśnie kończy projekt i pojawią się na dniach
o kurcze, ale fajne kolorowe

justyna_g4 szybkiego powrotu do zdrowia
Stary 2011-09-22, 21:23   #3180
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:

Ja chciałabym mieć bukiet z peonii bardzo mi się podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagesb.jpg (9,9 KB, 19 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości