Prrrawie narzeczone i kolejne daty ślubów - cz. 13! - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-22, 20:53   #4501
BeautifulShe
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i kolejne daty ślubów - cz. 13!

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście... Widoki przepiękne Może pojedziemy tam z TŻ kiedyś
Ale to są widoki na aktywne wakacje Chociaż... Naprawdę warto pojechać Ale tak w środku września bo pojawiają się te piękne kolory!

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Ale romantyczni ci Wasi faceci. Mój dziś szedł na rozmowę o pracę, więc założył dżinsy i koszulę (zwykle biega w tshircie i bojówkach). Ja ślinotok, bo jak trochę o siebie zadba to mega przystojny ten mój narzeczony i mówię"czemu dla mnie się tak nie ubierasz?" na co on z pełną powagą " bo Ty mi nie płacisz." - i głupkowaty uśmiech. Zabić to za mało
Dobre! Rewelacyjny jest

Co do piąteczki.... Mrrrau Ty Nasza Mądralko! Jestem z Ciebie taaaaka dumna!

Co do zaręczyn... Ehh... No trudno... Co poradzić...

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:53   #4502
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvi, aleś się wkopała z tą pracą. Podziwiam, żeś jej jeszcze nie rzuciła. ja dużo zniosę, ale nienawidzę wciskać ludziom kitu. Dla mnie NIE znaczy NIE i już, żadnego ale. Szukaj czegoś nowego A P. po uszy zakochany. Jakbyście tyle lat na coś czekały i niespodziewanie by się spełniło Wasze największe marzenie, też byście fruwały w ekstazie

Ale romantyczni ci Wasi faceci. Mój dziś szedł na rozmowę o pracę, więc założył dżinsy i koszulę (zwykle biega w tshircie i bojówkach). Ja ślinotok, bo jak trochę o siebie zadba to mega przystojny ten mój narzeczony i mówię"czemu dla mnie się tak nie ubierasz?" na co on z pełną powagą " bo Ty mi nie płacisz." - i głupkowaty uśmiech. Zabić to za mało
a sex to co? nie zaplata?:P

oj bede szukac bede. ja np jak ktos mowi nie to nie i nie przekonuje takiej osoby, jak ktos bedzie chcial to sam przyjdzie.. i rzeczywiscie przychodza tacy i sie pytaja bo moga miec 30tys za samo przejscie do nas. ale zobaczymy. obym cos "normalnego" wyhaczyla, ja chce jakas prace w ktorej cos ode mnie zalezy a jak ktos karty nie chce to mu jej nie wcisne na sile;/ chociaz niektorzy potrafia
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 20:55   #4503
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
A po prawie 5 dniach buntu, powoli zaczynam wygrywać wojnę psychologiczną z Ciką. Małpa przestała kuwetkować, przestawiłam więc kuwetkę pod poidło, żeby perpetum mobile waliło pod siebie i co? I lamer wolał nie pić cały dzień niż wejśc do kuwety, a jak była otwarta klatka to nagle jej szyja się wydłużała i z poza klatki dosiegała jęzorem wredota do wody. rety rety. ale dziś wymiękła
A nagrodziłaś ją?

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
a sex to co? nie zaplata?:P

oj bede szukac bede. ja np jak ktos mowi nie to nie i nie przekonuje takiej osoby, jak ktos bedzie chcial to sam przyjdzie.. i rzeczywiscie przychodza tacy i sie pytaja bo moga miec 30tys za samo przejscie do nas. ale zobaczymy. obym cos "normalnego" wyhaczyla, ja chce jakas prace w ktorej cos ode mnie zalezy a jak ktos karty nie chce to mu jej nie wcisne na sile;/ chociaz niektorzy potrafia
Sex zapłata? No, no, no Sylvuś

Sikaj na pracę i szukaj ciekawej w każdym wolnym czasie! Uda się

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-09-22, 20:57   #4504
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

tak, dostała jabłuszko w nagrodę, mimo że nie powinna bo mi podżerała banana ze śniadania

Sylvi, z drugiej strony lepiej mieć pracę niż nie mieć. Dziś koleżanka mi opowiedziała, że jedna z naszych animatorek urodzinowych przyjechała do Wawy za miłością swoją, ale od miecha nie może znaleźć pracy. Zaproponowali jej w jakimś żłobku 10zł/h za opiekę nad 7 dzieci, a ona...odmówiła, bo dla niej to za mało. NIe ma jakiegoś mega doświadczenia, to raz, a dwa - w przeliczeniu na etat to wychodzi ok 1600 zł. Za to da się wyżyć swobodnie.

Bjuti, jak Ty się łatwo godzisz z losem. Zazdroszczę Ci tej pokory

Seksu ostatnio nie ma, bo nie mam siły po 10h w SD
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 21:00   #4505
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
tak, dostała jabłuszko w nagrodę, mimo że nie powinna bo mi podżerała banana ze śniadania

Sylvi, z drugiej strony lepiej mieć pracę niż nie mieć. Dziś koleżanka mi opowiedziała, że jedna z naszych animatorek urodzinowych przyjechała do Wawy za miłością swoją, ale od miecha nie może znaleźć pracy. Zaproponowali jej w jakimś żłobku 10zł/h za opiekę nad 7 dzieci, a ona...odmówiła, bo dla niej to za mało. NIe ma jakiegoś mega doświadczenia, to raz, a dwa - w przeliczeniu na etat to wychodzi ok 1600 zł. Za to da się wyżyć swobodnie.

Bjuti, jak Ty się łatwo godzisz z losem. Zazdroszczę Ci tej pokory

Seksu ostatnio nie ma, bo nie mam siły po 10h w SD
Dobra Pani dla Ciki, dooobra

A ta laska to jakaś nienormalna?! Przecież od czegoś trzeba zacząć!

Co do mnie... Nie mam co poradzić Płaczem niczego nie załatwię. Znaczy załatwię albo no... Nie będzie to spełnienie mojego marzenia ani marzenia Mojego P... Nie mam co zrobić

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-09-22, 21:04   #4506
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Jasne, że dobra. na tyle, że Ciku jako stworzenie wredne acz towarzyskie, woli siedzieć ze mną w salonie niż sama w sypialni, w której ma więcej miejsca do biegania i leży taki zwłoczek przy łóżku, joj

Właśnie, od czegoś trzeba zacząć. też tego nie rozumiem

Boś dzielna i mądra! Moje zaręczyny to też nie było niczyje spełnione marzenie, heh. Tak to jest w tych długich związkach. bardziej formalność niż radocha i zaskoczenie.
Stary 2011-09-22, 21:05   #4507
sylvi_86
Zakorzenienie

no niektorzy mowia ze nie ma pracy a tak naprawde wybrzydzaja... ja teraz tez nie chce brac co popadnie tylko prace ktora bedzie mi odpowiadac. no chyba ze po 3 miechach mi podziekuja to bedzie znowu wysylanie miliona cv
Stary 2011-09-22, 21:08   #4508
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że dobra. na tyle, że Ciku jako stworzenie wredne acz towarzyskie, woli siedzieć ze mną w salonie niż sama w sypialni, w której ma więcej miejsca do biegania i leży taki zwłoczek przy łóżku, joj

Właśnie, od czegoś trzeba zacząć. też tego nie rozumiem

Boś dzielna i mądra! Moje zaręczyny to też nie było niczyje spełnione marzenie, heh. Tak to jest w tych długich związkach. bardziej formalność niż radocha i zaskoczenie.
A mocno ten zwłoczek urósł?

No laska pracy nie może znaleźć, tutaj coś jej zaproponowali a ona nie Trochę to jakoś no... Może jej się (widocznie) nie chce pracować i tylko szuka wymówek?

I tego się boję. Że to będzie formalność

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
no niektorzy mowia ze nie ma pracy a tak naprawde wybrzydzaja... ja teraz tez nie chce brac co popadnie tylko prace ktora bedzie mi odpowiadac. no chyba ze po 3 miechach mi podziekuja to bedzie znowu wysylanie miliona cv
Szukaj, szukaj

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-09-22, 21:11   #4509
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

No trochę urósł. Na fb można obejrzeć. Wyciągnął się i jak tak leży na rozjechaną żabkę to trochę tych centymetrów ma ale nie jest duża ogólem. Mały Cik i oby już nie rosła

Życzę Ci, żeby to nie była formalność!
Stary 2011-09-22, 21:27   #4510
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
No trochę urósł. Na fb można obejrzeć. Wyciągnął się i jak tak leży na rozjechaną żabkę to trochę tych centymetrów ma ale nie jest duża ogólem. Mały Cik i oby już nie rosła

Życzę Ci, żeby to nie była formalność!
Widziałam zdjęcia ale ciężko mi porównać Potrzebuję zwierzaka trzymać w ręce co by wiedzieć

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Uciekam dziołszki kochane
Dobranoc

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-09-22, 21:28   #4511
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Jak była malusia to się mieściła w tej niebieskiej kuwetce, w której ma swoje pierwsze zdjęcie. Teraz zmieściłby się tam tylko jej tyłek

Wystawiłam tą kiecuchnę z allegro na allegro i gumtree, zbieram się do tablicy. A nuż mojej narowistości tym razem się upiecze
Stary 2011-09-22, 22:32   #4512
sylvi_86
Zakorzenienie

ale mi sie nie chce jutro do roboty isc. tragedia
Stary 2011-09-22, 22:46   #4513
netali
Zadomowienie

Lasencje nie przegielyscie z ta iloscia postow?

nadrobilam Was (z trudem) ale chyba bym z 20 stron w wordzie zapisala, co by napisac wszystko, co chce Wam powiedziec

tyle postow w 2? 3 dni?

Edytowane przez netali
Czas edycji: 2011-09-22 o 22:50
netali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 22:51   #4514
kinia860
Zakorzenienie

Wrocilam

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Kinia powodzenia na zajeciach nie zapatrz sie wiesz gdzie -
Kurde no co ja na to poradze ,ze same dzikusy tam chodza i sie chowaja na koncu sali jakby prowadzacy nas zjesc mieli.Ktos musi stac z przodu zaraz za prowadzacym.W ogole dzisiaj bylo wiecej smiechu niz nauki i doszly dwie nowe pary.A byl taki motyw( tam jest takie wielkie lustro na sali ) i ten chl.nazwijmy go ciacho mowi,zeby do cza czy stawiac male kroki takie na szerokosc swoich bioder,a ja na to ooo o ta musze stawiac wielgachne kroki wlasnie i pokazalam ooooo takie --------- (tu smiech) na co on ee tam nie patrz sie w lustro ,lustro poszerza ,wygladasz b.dobrze tu spojrzenie na swoja narzeczona czy nie dostanie w twarz

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość

Co do zaręczyn... Problem bardziej tkwi w tym, że obojętnie kiedy się zaręczymy - czy teraz, czy w wieku 28 lat - nie sprawi to przyjemności Rodzicom Tż. I obojętnie jaki wiek to NIGDY nie będziemy mieli wsparcia Rodziców Tż. I teraz tak. Albo zrobimy jak My chcemy wystawiając się na szydzenie, wyśmianie i zrobienie z najważniejszego dnia w Naszym życiu najgorszej chwili, albo poczekamy "bo może Rodzicom Tż się odmieni".
Zaraz zaraz ja czegos nie rozumiem ,dlaczego nie macie wsparcia w rodzicach tz ??,przeciez wydawalo mi sie ,ze bardzo cie lubia i akceptuja i chca zebyscie byli razem juz zawsze,czy ja cos pominelam?? Pamietam o tych wizytach tesciow u was ty dwoilas sie i troilas ,zeby ich nalezycie przyjac ,gotowalas ,pieklas i mowilas ,ze cie lubia,ze jest miedzy wami wszystko w porzadku.
Cytat:
Potorturuję Cię trochę Bjuti Jadłam wielkiego naleśnika z budyniem, brzoskwiniami, bitą śmietaną i czekoladą AAA ja chcę jeszcze!
Aaaaaa tez takiego chce

Cytat:

Ha haaaa! Aq nie zazdroszczę Ci!!! Bo ja na wakacjach jadłaaaaam Taki! Ta da da daaaaam! http://krzysztofbober.files.wordpres...pg?w=405&h=261

Naleśnik gigant z Wetliny
tego tez

Cytat:

Dziewczyna za duzo w d..ma ,biedy nigdy nie zaznala,bedzie siedziec na dupie ,a jej frajerzyna bedzie ja utrzymywac.Opowi em wam sytuacje u mojego brata ,przyszla do niego dziewczyna w sprawie pracy ( brat prowadzi gastronomie) i mowi ze lzami w oczach ,ze ma ciezka sytuacje ,rodzice stracili prace,pracowali w zakladzie ktory rozwiazali ,no i ona szuka pracy ,wiec brat mowi w porzadku tylko podstawowym wymogiem jest to ,ze nie moze pani miec tipsow,na to panna aha to ja podziekuje ,nosz kur....brak slow .A co do zarobkow mlodych to tak jest ,przychodzi taki mlody po szkole i chce zarabiac od razu pensje szefoskie,bo on ma magistra ,kuzw...kazdy teraz se tego magistra zrobi ,jak nie na panstwowej uczelni to prywatnych jest od groma,kiedys jeszcze dyplom cos znaczyl teraz juz zupelnie nic .
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 22:54   #4515
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Sylvi, piona za niechcemisie

Mało tego, jutro skubanie brwi, solara i ostatnia próba przed ślubem, aaa! Chyba się zapłaczę na śmierć na tym ślubie. Najlepsze, że chyba nie ślubu samego w sobie zazdroszczę, a szybszej decyzji o nim, pf. Gupia Gajka.

Netali go go go

Tipsy ważniejsze niż przeżycie? widać nie była aż tak potrzebująca.

Jeju! miałam iść się myć, a tu przyszło małe, wylizało kocyk, a potem zrobiło pac na boczek między moją nogą a oparciem łóżka. Nie ide się myć. Miziam małe

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-09-22 o 22:57
Stary 2011-09-22, 22:58   #4516
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Mało tego, jutro skubanie brwi, solara i ostatnia próba przed ślubem, aaa! Chyba się zapłaczę na śmierć na tym ślubie. Najlepsze, że chyba nie ślubu samego w sobie zazdroszczę, a szybszej decyzji o nim, pf. Gupia Gajka.
Łooo, lachon

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 22:59   #4517
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

lachon to ja będę jak mnie odpicują w sobotę rano
Stary 2011-09-22, 23:01   #4518
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
lachon to ja będę jak mnie odpicują w sobotę rano
A to wesele Twojej kuzynki, dobrze kojarzę?

Stary 2011-09-22, 23:02   #4519
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

nie, kuzynki już było. Mojej dobrej koleżanki, kiedyś przyjaciółki
Stary 2011-09-22, 23:05   #4520
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
nie, kuzynki już było. Mojej dobrej koleżanki, kiedyś przyjaciółki
Aha Też bym się przeszła na jakieś wesele, daaaawno nie byłam. A w rodzinie najbliższe w czerwcu (kuzyn 24 lata z dziewczyną 19-letnią.... )

Stary 2011-09-22, 23:06   #4521
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

wpadka? ^^'
Stary 2011-09-22, 23:09   #4522
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
wpadka? ^^'
Właśnie nie... Zaręczyli się w te wakacje.

Stary 2011-09-22, 23:14   #4523
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:

A przypomnialo mi sie mojemu tz lecialy lzy teraz na slubie sasiadki na przysiedze
Cytat:
Aha Też bym się przeszła na jakieś wesele, daaaawno nie byłam. A w rodzinie najbliższe w czerwcu (kuzyn 24 lata z dziewczyną 19-letnią.... )
hehe ja tez bym sie przeszla ...tez dawno nie bylam ...no w ta sobote ,ale jeszcze bym poszla.No ja za rok 1 wrzesnia ide na wesele tez tej mlodej 18 latki:P pisalam juz wam nieraz.Kurde jestem przekonana ,ze bede ryczec,ze panna 8 lat ode mnie mlodsza bierze slub przede mna i to jeszcze 3 lata beda wtedy ze soba,a nie 8
Stary 2011-09-22, 23:22   #4524
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
hehe ja tez bym sie przeszla ...tez dawno nie bylam ...no w ta sobote ,ale jeszcze bym poszla.No ja za rok 1 wrzesnia ide na wesele tez tej mlodej 18 latki:P pisalam juz wam nieraz.Kurde jestem przekonana ,ze bede ryczec,ze panna 8 lat ode mnie mlodsza bierze slub przede mna i to jeszcze 3 lata beda wtedy ze soba,a nie 8
Niby nie powinno się porównywac do innych, ale w takich sytuacjach mimowolnie lekko ściska w dołku, co nie? :/

Stary 2011-09-22, 23:27   #4525
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Niby nie powinno się porównywac do innych, ale w takich sytuacjach mimowolnie lekko ściska w dołku, co nie? :/
no straszne to uczucie takiej zazdrosci,a panna jest taka pyszna i arogancka malo kto ja lubi z rodziny tz ,no bo w sumie jak mozna kogos takiego lubic.,a ona dopiero wejdzie do rodziny za rok i na dodatek bedziemy sie tak samo po slubach nazywac
Stary 2011-09-22, 23:34   #4526
aQ01
Zadomowienie

Cytat:
no straszne to uczucie takiej zazdrosci,a panna jest taka pyszna i arogancka malo kto ja lubi z rodziny tz ,no bo w sumie jak mozna kogos takiego lubic.,a ona dopiero wejdzie do rodziny za rok i na dodatek bedziemy sie tak samo po slubach nazywac
Szczerze to nie znoszę takich wywyższających się ludzi Pewnie młoda nieźle zadziera nosa i czuje się taaaaka dorosła. A co dopiero jak będzie już w rodzinie... Poczuje się jeszcze pewniej i będzie Cię wkurzac

Stary 2011-09-23, 00:57   #4527
rudy_moniq
Zadomowienie

ejo mateczko, tyle Was nacytowałam, że znów będę musiała dzielić posta...
Cytat:
TŻ sie pochwalil ze byl przedwczoraj w jubilerskim i po rozmowie ze sprzedawca juz wie ze w pierscionku bedzie brylant a nie cyrkonia hehe a jaki byl dumny z tego

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Wróciłam!!!!! : party:
witaj Kochana! nawet nie wiesz jak sie ucieszyłam, że znów jesteś
Cytat:
ja zauwazylam ze odkad pracuje to mniej jem... no chyba ze mam wolne to wtedy sie opycham
ja zdecydowanie też!!!
Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
Sylvi moja rada jest taka, wiem ze bedzie ciekzo-ale staraj sie nie brac tego do siebie i nie myslec o pracy po pracy. ja na poczatku spac po nocach nie moglam, plakalam itd-pisalam wam, teraz wychodze z pracy i jestem poza praca. niestety czesto dzwonia czy cos- ale stara sie naprawde nie przejmoac- szkoda zdrowia !!!taki jest charakter tej pracy, tak to wszystko wyglada-i zawze sobie mysle-le ludzi tak pracuje i daja rade, to i ja dam , wazne , ze nie ejst jeszcze gorzej-co wiadomo możliwe

kinia ja tez bym wolala umowe

napisal mi : kocham Cię Maleńka nie mogę się już doczekać aż zostaniesz moją żoną tęsknie za Tobą , chce już do domku... do Ciebie
to jest to! praca to tylko praca i tyle, potem jest wspaniałe życie prywatne
ojej, jaki sms mój pisał takie tylko na samym początku... teraz jak powie 'Słonko' albo 'Kochanie' to jest święto matko, to takie przykre, ta rutyna
Cytat:
Aaaa dzis mamy kolejna lekcje tany tany i znowu sie napatrze na zgrabny tyleczek ciacha,bo jak nam pokazuja jakies kroki solo to ja staje centralnie za nim i mu sie na tylek patrze:P
łooooooo a TŻ to widzi?

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 01:03   #4528
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
(...) Ale romantyczni ci Wasi faceci. Mój dziś szedł na rozmowę o pracę, więc założył dżinsy i koszulę (zwykle biega w tshircie i bojówkach). Ja ślinotok, bo jak trochę o siebie zadba to mega przystojny ten mój narzeczony i mówię"czemu dla mnie się tak nie ubierasz?" na co on z pełną powagą " bo Ty mi nie płacisz." - i głupkowaty uśmiech. Zabić to za mało (...)
nie no... zastrzeliłabym materialista pier...niczony
Cytat:
(...) Dziewczyna za duzo w d..ma ,biedy nigdy nie zaznala,bedzie siedziec na dupie ,a jej frajerzyna bedzie ja utrzymywac.Opowi em wam sytuacje u mojego brata ,przyszla do niego dziewczyna w sprawie pracy ( brat prowadzi gastronomie) i mowi ze lzami w oczach ,ze ma ciezka sytuacje ,rodzice stracili prace,pracowali w zakladzie ktory rozwiazali ,no i ona szuka pracy ,wiec brat mowi w porzadku tylko podstawowym wymogiem jest to ,ze nie moze pani miec tipsow,na to panna aha to ja podziekuje ,nosz kur....brak slow .A co do zarobkow mlodych to tak jest ,przychodzi taki mlody po szkole i chce zarabiac od razu pensje szefoskie,bo on ma magistra ,kuzw...kazdy teraz se tego magistra zrobi ,jak nie na panstwowej uczelni to prywatnych jest od groma,kiedys jeszcze dyplom cos znaczyl teraz juz zupelnie nic .
to chyba były krokodyle łzy
kurde, takie panny to w mają poprzewracane! chyba bym jej powiedziała, że widocznie tipsy są ważniejsze niż pomoc rodzinie... znam kilka takich przypadków z moich szkół swoją drogą zawsze mnie ciekawiło, że taka lafirynda zawsze ma pieniądze na tipsy, solarium, papierosy i buty 'najka' choć taaaka biedna jest i pieniędzy na nic nie starcza
Cytat:
oj tak jak sobie czasem czytam, że Wasi TŻ tacy kochani to mi się smutno robi bo mój ani trochę taki nie jest 'romantyczne napady' raz na miesiąc że przytuli, coś powie miłego... aha, na przywitanie mówi 'cześć Miśku' ale to wszystko, nic więcej ja naprawdę nie jestem romantyczna, nie obchodzimy żadnych rocznic i innych pierdół i wydaje mi się że mam małe wymagania, ale do cholerki, chyba należy mi się trochę czułości jak jesteśmy sami wiecznie to ja muszę przytulać się i inicjować cokolwiek, to bardzo przykre, mam wrażenie, że o wszystko muszę prosić to okropne aż się popłakałam
i jakiś miesiąc temu TŻ mówił mi że spotkał starego kolegę i że idą razem na spontaniczne piwo, bo dawno się nie widzieli, po czym dodaje, że kolega ma ciężki okres i musi z kimś pogadać, bo dziewczyna go zostawiła po 5latach związku, no to mówię, spoko idź, a TŻ ciągnie temat dalej, że ta dziewczyna młodsza jest od kumpla i pewnie coś jej odbiło i tyle, bo po takim czasie... pomyślałam sobie, no to fajnie, bo po pierwsze wiek nie ma większego znaczenia, po drugie my też jesteśmy razem ponad 5,5 roku razem, więc TŻ jest pewny że go nie zostawię... no niby fajnie, ale widzę że kompletnie przestał starać się o cokolwiek, że jest pewny że go nie zostawię... muszę coś zrobić żeby ruszył du.p.sko i zaczął się cokolwiek starać a nie żyć jak w małżeństwie z 40letnim stażem no bo sorry, ale ja nie chcę żeby nasze stosunki przez resztę życia wyglądały tak jak teraz
no nic... na koniec wyżaliłam się

eh... dziś nic się nie działo, TŻ miał trening, więc nie widzieliśmy się
teraz idę dokończyć sprzątanie, potem na stepper i spać paaa

aha Bjuti nic nie wiadomo z pracą, nikt nie dzwonił... mieli zadzwonić najpóźniej w piątek, więc jutro dla mnie ostatni cień szansy, mam nadzieję, że się odezwą

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

ah, zapomniałam dodać, że ten kolega TŻ jest nadal z tamtą dziewczyną, wrócili do siebie, to był jakiś kryzys...

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-09-23 o 01:06
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 08:02   #4529
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
zimnoooo,nie mow ,ze nie wiesz:P??

papa
Nie wiedzialam ale u mnie calkiem spoko bylo bo ponad 20 stopni

Cytat:
Aluś dopiero teraz jestem! Jakiego masz pomysła?
No i w ogóle! Zaczynasz mnie przerażać z tymi detektywistycznymi umiejętnościami
No mialam na mysli to, ze jak nas ktoras na slub zaprosi to mozemy sie zrzucic na benzyne i z naszymi chlopami do jednego auta sie wpakowac

A co ja znów takiego wywęszyłam?

Cytat:
Potorturuję Cię trochę Bjuti Jadłam wielkiego naleśnika z budyniem, brzoskwiniami, bitą śmietaną i czekoladą AAA ja chcę jeszcze!
A ja w Zakopcu tez jadlam nalesnika ale taki byl slodki, ze malo sie nie porzygalam.... serio a wygladal tak...

Cytat:
O ja! Oby tylko szło w cycki a nie gdzie indziej, haha
Tobie chyba juz nie musi isc w cycki?

Cytat:
Moj tez tak gada dokladnie jak twoj ale ja mu wtedy mowie tak: "zapłace - w naturze, może byc?"

Cytat:
Kurde no co ja na to poradze ,ze same dzikusy tam chodza i sie chowaja na koncu sali jakby prowadzacy nas zjesc mieli.Ktos musi stac z przodu zaraz za prowadzacym.W ogole dzisiaj bylo wiecej smiechu niz nauki i doszly dwie nowe pary.A byl taki motyw( tam jest takie wielkie lustro na sali ) i ten chl.nazwijmy go ciacho mowi,zeby do cza czy stawiac male kroki takie na szerokosc swoich bioder,a ja na to ooo o ta musze stawiac wielgachne kroki wlasnie i pokazalam ooooo takie --------- (tu smiech) na co on ee tam nie patrz sie w lustro ,lustro poszerza ,wygladasz b.dobrze tu spojrzenie na swoja narzeczona czy nie dostanie w twarz
Na pewno mu sie podobasz

Siemanko! Ja dzisiaj na 11 do pracy, szefowa mnie prosila poza tym dzisiaj ciastko w pracy urodzinowo-imieniowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1632.jpg (53,4 KB, 9 załadowań)

Małżeństwo 06.09.2014

Edytowane przez aluniaaaaa
Czas edycji: 2011-09-23 o 08:03
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 08:19   #4530
natasia20
Zakorzenienie

heeej
wstałam i idę nadrobić

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
I'm back

Byliśmy w naleśnikarni

Ala genialne linki!
nie lubię naleśników

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Siema dziołchy. Widzę, że walicie równo z postami. W efekcie znowu nie mam Wam nic do powiedzenia, lol, bo nie nadążam

Sylvi, aleś się wkopała z tą pracą. Podziwiam, żeś jej jeszcze nie rzuciła. ja dużo zniosę, ale nienawidzę wciskać ludziom kitu. Dla mnie NIE znaczy NIE i już, żadnego ale. Szukaj czegoś nowego A P. po uszy zakochany. Jakbyście tyle lat na coś czekały i niespodziewanie by się spełniło Wasze największe marzenie, też byście fruwały w ekstazie

Bjuti, strasznie szkoda, że tak po prostu nie możecie być szcześliwi i żyć po swojemu. Ale doczekasz się! Szczerych, prawdziwych zaręczyn

Uszka są czadowe, ale peniski obrzydliwe. Nie jestem zwolenniczką kultu penisa

i co jeszcze? i kurde nie pamiętam, a to wszystko dlatego, że za dużo klepiecie. Tym, co nie mają fb się pochwalę, że promotor ocenił mi pracę na 5

A po prawie 5 dniach buntu, powoli zaczynam wygrywać wojnę psychologiczną z Ciką. Małpa przestała kuwetkować, przestawiłam więc kuwetkę pod poidło, żeby perpetum mobile waliło pod siebie i co? I lamer wolał nie pić cały dzień niż wejśc do kuwety, a jak była otwarta klatka to nagle jej szyja się wydłużała i z poza klatki dosiegała jęzorem wredota do wody. rety rety. ale dziś wymiękła
ale Ci TŻ powiedział
a co do Ciki to spryciula z niej

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Piona za chcęć pójścia na wesele
też bym poszła ale u mnie w rodzinie to się na najbliższe 2 lata chyba nie szykuje

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

naadrobiłam
ja dziś mam nadzieje że pójdę na spacer z TŻ nie widzielimy się od wtorku a w sobotę jedzie do szkoły
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości