|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Coś mnie chyba rozkłada. Jak choruję, to staję się "przytulalska"
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
jak na razie możesz spokojnie ciociować Mrówce
masz blisko, to masz zadanie ułatwione. A wiesz, korzystaj z życia póki możesz - imprezki, kina, randki, zakupy.... wszystko idzie w niepamięć jak tylko się urodzi dziecko nie ma się do czego spieszyć Fajnie jest, owszem, ale lepiej najpierw życia poużywać ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- ![]() idę wepchnąć Mrówce smoka, bo coś marudzi
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to wiem
teraz nie mam opcji. Szkoła i praca żeby mieć za co dziecko utrzymać a bycie ciocią też jest super
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam dzis na fitnessie moje luźne spostrzeżenia: - dziewczyny po cwiczeniach sie nie myja\ - przed wejsciem na saune nie biora prysznica (po ćwiczeniach) - po wyjsciu z sauny nie biora prysznica - kładą tapeciore na upocony pysk (wiecie poprawki makijazowe: żebym sie nie świeciła) - nie myja sprzetu po sobie dodam ze najszczesciej to typ damulek, pazury kilometrowe, szpilki etc normalnie żygac się chce jakie z nich czyściochy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-09-22 o 22:08 |
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
carmelku -
nie choruj - bo kawa we wtorek się szykuje ![]() kawunia - jami sama rozkosz! zwłaszcza na tej saunie...
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
kawka
co za obrzydliwosc - ja rozumiem nie wziac prysznica po cwiczeniach jakbym jechala zaraz do domu i miala dosc blisko - to juz bym sie wolala wykapac w domu ale nakladac na to makeup? ![]() a przed wejsciem do sauny po cwiczeniach to juz w ogole sobie nie wyobrazam nie wziac prycznica...
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
karola gratuluję podwyżki
![]() moje szukanie pracy = 0 ... też bym chciała pracować ![]() odebrałam te ciuchy, jutro zrobię wam zdjęcia widziałam się z TŻtem i zaczyna mi się plątać dookoła mnie dół bezrobotny znowu..
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
idę.....
![]() paaaaaaaaaa |
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam spać
Powrócę w niedziele bo jadę do TŻ jutro Więc miłego weekendu
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
sanrio
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, blee... To jest ohydne!
No dobra, rozumiem, że nie każdej Pani chce się myć po sobie sprzętu, żeby ktoś inny nie siadł na przepoconym, nie dotykał przepoconego, ale żeby już o siebie nie zadbać to tragedia...Sanrioo, coś sie znajdzie Stygm, czyżbyś była u pana, który na dyplomie wywieszonym na ścianie ma wpisane "Dopuszczający"? jeśli tak, to on czasem potrafi schrzanić okulary że ho hoCarmi, zdrówka ![]() Tęskni mi się za TŻ ![]() edit. Dawno nie jojczałam, ale przed chwilą spojrzałam na nasz licznik i aż mnie serducho ścisnęło
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-09-22 o 22:51 |
|
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś wzięłam się ostro za przeglądanie każdej szuflady i każdego kąta u mnie w pokoju. Cały dzień skrupulatnie wszystko składałam i efektem końcowym były dwa worki śmieci ![]() Idę sobie zrobić maseczkę czekoladową
|
||
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
arr, med dzięki!
frezi uważaj na siebie ![]() wysłałam cv do sklepu z herbatą byłoby fajnie, jestem fanką herbaty med kiedy się umawiamy na lumpy? i jeszcze antii może by się z nami wybrała ![]() kiedy wraca naj? jestem ciekawa jak się sprawy mają
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
gothka
![]() a ja wypatrzylam dzis fajna torebke w carrefourze - za 19.90 i fajna byla - taka mini teczkowata - czerwona - znaczy taka bordoiwa raczej....i sie zastanawiam czy nie pojechac po nia - rozmiarowo zmiescilby mi sie do niej zeszyt wiec fajna do szkoly.... firma sanchez - zna ktoras? i napisane ze skorzana - srednio mi sie chce wierzyc za taka cene, ale wykonana porzadnie - i teraz dylemat - brac czy nie brac?????
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-22 o 22:56 |
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
arr jak się podoba to brać
ja lubię takie retro torebki, właśnie ala listonoszki, teczki
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
no ona taka retro byla - ze mozna ja na pasku na ramie nosic i do reki - a ja uwielbiam torebki do reki i uwielbiam takie retro kuferki
ale pare chyba sprzedam na allegro, bo nie nosze w ogole...
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Jak komuś się bardzo nudzi to może zrobić sobie test, czy nie ma depresji
![]() http://www.cpp.info.pl/index.php?go=beck1 |
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
gothka strach sie bac
![]() wyszlo mi: UWAGA! Wynik to : 8 punktów. Wydarzyło się w Twoim życiu coś, co spowodowało, że czujesz się chwilami bezradny i zagubiony. Może pomóc Ci rozmowa z bliską osobą lub z psychologiem. Jeżeli to nie pomoże skorzystaj z porady psychiatry - nie musisz mieć skierowania od innego lekarza.
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo mi bliska osoba pomoże albo pójdę do psychiatry i powiem, że miałam przyjść to jestem A teraz idę spać. Dobranoc |
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Med nie wiem jaką ma ocenę, zresztą po sobie i swoich studiach stwierdziłam, że nie ocena świadczy o stanie wiedzy
![]() W każdym razie jutro idę ostatni raz, jak nie będą dobre to trudno- pan nie zarobi i tyle. Chcę do P.
|
#4491 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Zniknęłam wczoraj bo znów zabrali prąd ![]() Butterfly wysoki mandat ![]() Ilsa Twój tato nieźle piratuje:/ Smerfetko jak uśmierciłaś telefon? Anioł niezwykły horoskop ![]() Carmi będziesz miała najlepszą pracę na wydziale ![]() Stygmatku jakiś buc z tego optyka mojej mamie ostatnio źle ustawili cylindry i też chcieli Ją przekonać, że musi się przyzwyczaić nie dała się zbyć i sprawdzili, w końcu uznali swój błąd. Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie![]() Karo należą Ci się za to gadanie, ale czasem sama mam takie dni więc :przytulam: i gratuluję podwyżki![]() Anuszko za rozmowyBisiu najważniejsze, żeby w twoich sprawach się poukładało my poczekamy![]() Crozee ale mnie rozczuliłaś :rycze smarkam:pewnie nie da się uniknąć błędów wychowując dziecko czy to dziewczynkę czy chłopaka ale ważne by być przy nim zarówno w dobrych jak i w gorszych momentach, wskazywać wyjścia z sytuacji, ale nie narzucać wyborów. ![]() Gwizdak czyli stałaś się Kanapowcem ![]() Carmi my Ciebie też ![]() ![]() Kawka jeszcze powiedz, że się perfumują spocone to już wogóle blech:/Sanrioo ![]() Frezyjko ![]() ![]() Arrakis wróć po torebkę i ją obfoć ![]() Gothko czyli jednak zrobiłaś te porządki zaplanowane w tamtym tygodniu ![]() zrobię test ![]() Med ![]() Stygmatku jeszcze trochę ![]() i znów weekend
|
|
|
|
#4492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fajnie się było spotkać z koleżanką chociaż byłam w szoku jak usłyszałam na jakiego trafiła pracodawcę... ja gościa trochę znam, czysto służbowo i trzeba stwierdzić, że stwarza super pozory! wróciłam do domu po 20-tej wtuliłam się w męża, potem ciepła kąpiel i ponowne wtulenie w męża ![]() a dzisiaj cierpię na 1. ból gardła 2. ból ucha 3. ból szczęki 4.ból głowy a tak poza tym wszystko okej ![]() Karola gratuluję podwyżki nieźle zarabiasz Aaa mi wyszło, że nie mam depresji tzn. wyszło OK
|
|
#4493 |
|
MBZ♥
|
Osz to dziś powtórka z wtulania się w Męża
i po wszystkich bólach![]() często się niestety zdarza, że Ktoś-pracodawca wydaje się taki:bułkę przez bibułkę, a potem wychodzi Mr Hyde. nie mam depresji ![]()
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem totalnie niewyspana... Chyba jakieś przesilenie jesienne mnie bierze, bo wieczorem nie umiem zasnąć, a rano nie umiem wstać
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Test mi powiedział, że mam depresję ![]() ...idę do ginekologa ![]() Cześć. Spodziewam się dzisiaj burzy w pracy, wczoraj mnie z lekka trafił szlag i chyba ździebko przesadziłam
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kicham, prycham i jestem pociągająca, a nie byłam przeziębiona ze 3 lata. Dodałam nowy wpis na blogu Magda mi tez się fatalnie wstawało. gothka ciekawe czy ja mam depresję, zaraz sprawdzę, ale chyba nie
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam do was na chwilkę
![]() zdrowia dla chorujących ![]() Mam 10 pkt i to samo co arrakis
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
ja mu krzywdy nie zrobiłam, ja go kochałam, zdbałam o niego, nowa bateryjke mu kupiłam, zaklejałam co odlatywało, a on postanowił mnie zostawić samą...
Bateria nie chce się ładować, nie jest to kwestia prądu, gniazdka, ładowarki. CUś mu nie styka, wczoraj nie było szans na ładowanie, dziś mi sie chyba uda coś styknęło, ale liczyć się trzeba, że telefon do wymiany, ale staruszek juz z 5 lat będzie miec jak nic
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Czołgiem
![]() WRZUCIŁAM @ ZDJĘCIA Z WIEDNIA NA POCZTĘ
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

my Ciebie też

masz blisko, to masz zadanie ułatwione. A wiesz, korzystaj z życia póki możesz - imprezki, kina, randki, zakupy.... wszystko idzie w niepamięć jak tylko się urodzi dziecko
Fajnie jest, owszem, ale lepiej najpierw życia poużywać 

nie choruj - bo kawa we wtorek się szykuje
co za obrzydliwosc - ja rozumiem nie wziac prysznica po cwiczeniach jakbym jechala zaraz do domu i miala dosc blisko - to juz bym sie wolala wykapac w domu ale nakladac na to makeup? 

znowu..

Powrócę w niedziele bo jadę do TŻ jutro 

za to gadanie, ale czasem sama mam takie dni więc :przytulam: i gratuluję podwyżki
za rozmowy