|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Fotki Motyla są genialne!
Carmi, nie zmieniaj szminki, śliczny kolor ![]() mi w tym teście wyszło 4 ![]() ![]() i dalej nie mam planu zajęć, a za tydzień podobno już zjazd. wesoło. |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Jestem żałosną żałośnicą- zazdrośnicą. Jak tylko poznałam P. powiedział mi, że ma przyjaciółkę płci żeńskiej... no dobra, niech sobie tam ją ma (tak myślałam wcześniej). Ale ostatnio był u niej na urodzinach... ok, urodziny przyjaciółki- ważna rzecz, nie mam nic przeciwko. Jutro ma jechać do niej, bo ma egzamin na aplikację... "bo jej obiecałem". Kurde no, laska ma swojego faceta i to on powinien przy niej być, a nie prawie mój ![]() I tak dziwnie mi z tym, bo: - uważam, że przyjaźń jest bardzo ważna - nie zamierzam od niego wymagać zerwania kontaktów z przyjaciółką, bo to by było nie fair - skoro przyjaźnią się już kilka lat, to chyba znaczy, że on jest wart zaufania i potrafi sie dogadać z kobietami, co dobrze o nim świadczy ALE: - biorąc pod uwagę stopień ich zażyłości, jestem prawie pewna, że średnio raz w miesiącu usłyszę, "w ten weekend nie mam czasu bo jadę do warszawy/A. przyjeżdża" - mimo, że to "tylko" przyjaźń, mam takie ponure wrażenie, że zawsze będę dla niego na drugim miejscu, bo przecież zawsze będzie ważniejsza ta, którą dłużej zna, która wszystko o nim wie, przed którą nie ma tajemnic i której może powiedzieć np. o problemach ze mną... Źle mi przez to ![]() ![]()
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Co do książek to planuję się zabrać za drugi i trzeci tom sagi Pieśni Lodu i Ognia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
stygmat!!!
![]() na przyszlosc na pewno bedzie z toba uzgadnial takie rzeczy, na urodziny itp bedziecie chodzic razem - wiec zyluzuj...bedzie dobrze ![]()
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Stygm a wyczaiłaś już jak wygląda ta przyjaciółka? Ja bym od tego zaczęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
MBZ♥
|
dzięki Dziewczyny
![]() ![]() ![]() idę na spacer z psem żeby ochłonąć ![]() Stygmatku ja tam średnio wierzę w przyjaźń damsko-męską ![]() A tak poza tym już niedługo jak się lepiej poznacie to Ty będziesz powierniczką Jego sekretów. Jeśli to mądry Facet-a na takiego się zapowiada-to nikt nie będzie przed Tobą w Jego uczuciach. Nawet koleżanka najlepsza ![]() ![]() ![]() ************************* Carmi no fakt:"przeciwnika" trzeba namierzyć i zidentyfikować ![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-23 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Arrakis, tyle że u mnie w regulaminie pisze że uczelnia ma obowiązek zamieścić plan zajęć na tydzień przed ich rozpoczęciem. Skoro my zaczynamy w przyszły piątek to powinien on być dziś już podany.
Jakby chodziło o stypendium czy sesję - czasowo, to uczelnia skrupulatnie przestrzega żeby studenci pilnowali terminów. Ale jak coś oni mają zamieścić to leży to i kwiczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie ![]() ![]() zbieram sie chyba i pojade po torebke bo mi spokoju nie da... ![]() a za 19.90 - grzech nie kupic hihi...i moze podjade do lumpkow zerknac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Arrakis no właśnie nie sądzę, żebyśmy na urodziny chodzili razem, czy żeby cokolwiek ze mną uzgadniał, bo on powiedział wprost (jakoś tak w pierwszych rozmowach jeszcze na portalu), że nigdy nie zrezygnuje z przyjaźni dla miłości, bo raz to zrobił i źle na tym wyszedł. Ok- nie każę mu rezygnować, ale po prostu mam wrażenie, że jak przyjdzie co do czego i wyrażę swoje niezadowolenie, że np. zostaje u niej na noc (z lublina do warszawy jest na tyle blisko, że może tam i z powrotem jechać jednego dnia), to będzie "przecież na coś się umawialiśmy". Ale wczoraj mi powiedział, że jak się spotyka z przyjaciółką to ani on ani ona nie odbierają telefonów od swoich "połówek", bo taki mają układ. I to trochę przykre, bo o ile nie mam zamiaru wydzwaniać do niego co 30 minut ani nawijać przez telefon godzinę- bo sama nie lubię jak u kogoś jestem a ktoś inny do mnie dzwoni gadać o pierdołach- to jednak wolałabym mieć świadomość, że w razie czego odbierze telefon, porozmawia ze mną te 2 minuty....
Wiem, jestem żałosna ale mi się chyba włączyły jakieś lęki związane ze zdradą.
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt, zeby przed rozpoczeciem zajec podali - moze byc nawet dzien przed jak dla mnie ![]() a wasz pewnie bedzie w poniedzialek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Carmi no zbyt piękna to ona nie jest. Ale paszczurem też nie...
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Polka Ogarniaczka
|
idę dziś na "Melancholię", jaram się, bo chciałam ten film zobaczyć, a bilety mega tanie...
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, jakbym byla w takiej sytuacji to chcialabym, zeby TZ zorganizowal spotkanie w trojke (lub czworke, jesli ona ma faceta) zebym ja ja poznala, ona mnie i bylabym spokojniejsza wtedy - tak bym mu to wytlumaczyla... Bo to ze nie kazesz mu zrezygnowac z przyjazni to oczywiste jest przeciez... Ja mam takiego przyjaciela, z ktorym nigdy mnie nic nie laczylo, traktuje go jak brata prawie, wynajmowalismy dlugi czas mieszkanie razem - i teraz jak bede przyjezdzac do Wrocka do skzoly to bede u niego nocowac - ma dwa lozka w pokoju - i nie widze w tym nic zlego i np. jakbym byla z D. w zwiazku to nie wyobrazam sobie, zeby on mi z tego powodu robil jakies problemy....
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-09-23 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Carmi zmieniam zdanie- jest ładna. I ma długie włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4612 |
Zakorzenienie
|
olka wyluzuj - przeciez mowil ci, ze jestes piekna, chce z toba byc i w ogole wyrzuc te mysli. Zna tamta dziewczyne od lat - jakby mieli byc razem to by juz dawno byli....
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
![]() gothka - test wymiata ![]() ![]() ale uważam, że dość prymitywny ten test jest..... takie typowe odpowiedzi... wiadomym było, że jak zaznaczy się w każdym odp D, to będzie mega deprecha... ![]() motylku - ![]() ![]() arra - gratuluję!!!! też bym kiedyś chciała brać udział w takich akcjach..... gdzie się zapisujecie na takie "konkursy" ??? ![]() carmel - o mób bobrze ![]() ![]() ![]() ![]() stygmatek - ze swojej strony powiem Ci tyle..... mam przyjaciela (od 18-19 lat)... nasza przyjaźć od zawsze opiera się na spotkaniach... wspólnych nocnych seansach filmowych itp. itd. Na początku związku TŻ próbował z tym walczy i zaznaczać, że mu się to nie podoba..... ale szybko wyjaśniłam mu, żeby nie robił z siebie głupka i nie stawiał mnie w sytuacji, ze mam coś wybierać, bo może się przeliczyć.... dziś oczywiście wybrałam bym tylko jego i sama ukróciłam te kontakty z przyjacielem.... ale uważam, że Wy jesteście na początku znajomości i nie powinnaś mu zwracać uwagi, bo możecie na tym dużo stracić... i nie martw się będzie ok! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
Cześć
Byou, koleżanka nie oddała pieniędzy i to ona powinna się wstydzić. To zrozumiałe, że teraz nie chcesz pożyczyć. Dziś w nocy, jak się położyłam, poczułam, jakby ręka mi zaczynała drętwieć, potem zrobiło mi się gorąco, słabo się poczułam, cała się trzęsłam, serce mi waliło szybko, niedobrze mi było... Wstałam, przeszłam się trochę i się uspokoiło, położyłam się i po chwili znów taka słabość, znów wstałam i w końcu jak trzeci raz położyłam się do łóżka, to po kilkudziesięciu minutach usnęłam... co to było...Dziwne... A śniła mi się dziś Claris, rain, Basiek i frezyjka z tż :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
MBZ♥
|
nieodbieranie telefonów to dla mnie byłoby za dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Frezi czyli nic nie mówić i działać tak, żeby sam z siebie wolał mnie?
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będę się wybierać na magisterkę to na pewno nie na uek. przeginają już- najpierw z lektoratem, potem z poprawkami w tygodniu i brakiem konsultacji na weekendy, cyrki z zapisami do promotorów, teraz jeszcze plan zajęć- który pokaże się za późno i będzie tradycyjnie do kitu, czyli po 4-5 godzin zajęć dziennie zamiast upchnąć to w jeden. Stygmatek, nieciekawa sytuacja. Najbardziej nie podoba mi się to niedobieranie telefonu. owszem, rozumiem to gdy ktoś dzwoni z pytaniem 'co na kolację zrobić' albo 'czy idziemy jutro do kina' (bo to można smsem wysłać), ale co gdyby działo się coś poważnego, typu wypadek? dalej przyjaciółka ważniejsza? a propo 'przyjaciół'. sucz się odezwała do M. po ponad roku. Nagle postanowiła mu złożyć życzenia urodzinowe. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
na gorze wizazu sa co jakis czas takie informacje - reklama i info o konkursie - wypelniasz ankiete i losuja iles tam osob, ktore dostaja produkt do testowania.
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Choji ja mu wczoraj powiedziałam, że jak będę dzwoniła to na pewno nie po to, żeby spytać "hej, co robicie?gdzie jesteście?" i mam nadzieję, że zrozumiał to jako "nawet nie próbuj nie odbierać ode mnie telefonu jak u niej jesteś".
#4620 | ||
Zakorzenienie
|
oooo ![]() ![]() Cytat:
wiem, że mnie wkurzało jak TŻ zaczynał ten temat.... a co i jak jest u Was... hmmm na pewno jesteście za mało "razem", żeby już pokyzać twarz zazdrośnicy i braku zaufania ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
dzięki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.