|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Bunny współczuje
Trzymaj się i bądź dzielna<przytul>![]() swoją drogą czemu lekarze wypisują go ze szpitala skoro jest w tak złym stanie? ![]() A mnie podkusiło dzisiaj żeby iść do fryzjera. Nie mogłam za nic w świecie ułożyć włosów. Zresztą końcówki byly już od dawna do podcięcia. Fryzjerka miała mi wycieniować włoski i podciąć cm końcówki. Ściachała mi 8 cm. Bo miałam 38 a teraz mierzyłam 30. Są do ramion a były prawie do zapięcia stanika. A grzywkę tak mi którko zrobiła że mam 4 cm od brwi. spięłam ją bo nie mogę patrzeć normalnie. Chyba już nigdy do fryzjera nie pójdę. Chce moje długie włosy!
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym zajmuje miejsce innym chorym ktorym jeszcze mozna pomoc ![]() powiedzialas jej ze chcesz obciac koncowki? jesli tak to fryzjerka scina wtedy tyle ile uwaza za zniszczone... co innego jakbys powiedziala ze chcesz podciac o 1-2cm. ale z grzywka to chyba ci zwalila
|
|
#3543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a była taka piękna, zero krost ![]() chyba wyjątkowo wcześnie w tym roku zjazdy co? ![]() a rajtki raczej grube, kryjące ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() odrosną włoski, odrosną, ale grzywki bym nie wybaczyła ![]() ![]() o właśnie, sama ze swoją muszę coś zrobić |
||
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko za nic w świecie nie mogę się przyzwyczaić do Twojego avka
![]() gdzie jest Lady? ![]() a Yatta i Caskada? tych ostatnich to dosłownie z 600 lat nie widziałam
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
kitkulka
moge zmienic avek ale nie mam pomysłu na jaki
|
|
|
|
#3547 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uśmiechnij się kiedyś ładnie do nas ![]() co do koloru to fajniutki jest, idealnie do Ciebie pasuje piękne i kształtne Cytat:
![]() naturale mam ciemne, mocno ciemne, kiedyś bunny je oceniała na 3-4 poziom ![]() Tobie pewnie by ładnie wyszło na wodzie 9, masz dużo jaśniejsze włosy od moich, tylko z tego co w ulotce wyczytałam, to te wszystkie odcienie platinum powinno się mieszać z wodą 40v, czyli 12% ale z drugiej strony nasza Asia od Jasia robiła próbę z 9% i widziałyśmy jak super jej złapało także może warto abyś i Ty spróbowała farba jest świetna, fajną ma konsystencje i wg mnie jest bardzo delikatna, nawet jak się farbuje z wodą 12, jak w moim przypadku ![]() jedyne co mnie w niej denerwuje, to to, że ma strasznie ci*latą tubkę ![]() Cytat:
też muszę się rozglądnąć za podobnymi ![]() Cytat:
![]() jednak jest szansa (prócz rozjaśniacza) na blond dla brunetek ![]() fotki zaraz Ci podeślę ![]() Cytat:
ale głowa do góry, póki dziadzio jest koło Ciebie, póki funkcjonuje, to nie można nawet na chwile tracić nadziei |
||||||
|
|
|
#3548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3550 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o matko, ja bym zjadła ją żywcem słyszałam, że zrobili wcześniej, aby i wcześniej skończyć ze względu na Euro ![]() a ja dopiero zaczynam 7 października ![]() Cytat:
![]() Caskada pewnie rozkręca biznes o którym pisała, ale co z Yattą to nie mam pojęcia dziwne, bo nic nie pisała, że gdzieś wyjeżdża, a zawsze regularnie zaglądała na wątek ![]() na swoje zdjęcie
|
||
|
|
|
#3551 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiecie jaką mam króciutką kiteczke.. wczoraj jak miałam związane to tak fajnie po łopatkach mnie smerała a dzisiaj.. kikutek normalnie:/---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
;(---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
akurat za tydzień mam zajazd od 8 do 20.45 wykłady jak ja wytrzymam? odrosną za pół roku może
|
|||
|
|
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym roku to i tak pozno... Cytat:
to ja bym nie zaplacila i jeszcze awanture zrobila ![]() jak nie umie liczyc niech sobie wezmie linijke! ![]() ps. ja przy strzyzeniu mierze dlugosci pazurem-ma 2cm i jest ok- jak sie pierwsze pasmo na dobra dlugosc ostrzyze to potem juz leci a chociaz powiedzialas ze za krotko?
|
|
#3553 |
|
Zadomowienie
|
oto moja zaj... fryzurka
grzywka miała być na prosto, a jest cholernie krzywa, wyprostowałam ją żeby było lepiej widać bo podkręciła mi na szczotce jak starej babce ![]() popłacze się zaraz
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nic nie powiedzialas?! az sie tobie dziwie! mialam pisac zebys prostowala prostownica poki nie odrosnie ale napisalas ze to juz jest wyprostowane... ![]() toz ja bym tam takiego rabanu narobila ze hej! i jeszcze bym w necie na wizazu obsmarowala ich salon ![]() zemsta jest slodka
|
|
#3555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie krzywo Ci to ścięła, nawet na miniaturce widać ![]() teraz już będziesz prostowała ją prostowała? współczuje Ci i trzymam kciuki, żeby nabrały kopa i szybko rosły |
|
|
|
|
#3556 | |||
|
Zakorzenienie
|
te z deiczmana za kostkę???
Cytat:
![]() Cytat:
a ona tak sie zna na składach i by nam pomogła w sprawie tych odżywek Cytat:
maskara może ona cie źle zrozumiała
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam już jutro zjazd
ciekawe ciekawe nowi ludzie i w ogóle... a jak będą jakieś lamusy ? co ja zrobię ?!?!?!:P---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Nikola no króciutkie włoski Twoje biedna ![]() ja swoje wyprostowałam i mam takie jaśniutkie nie wiem co ja od nich chcem londa jest spoko kupiłam dzisiaj maskę kallosa za 9 zł 1 litr :O
|
|
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
wklejam fotki z biegu bez lampy, więc sorcia za roztapirzenie, londa 12/9 po 2 tygodniach
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiedziałam ,że tak krótko mi ścięła bo z tyłu nie widziałam włosów. A grzywka jej się krzywo obcięła i podwinęla mi na szczotkę żeby nie było widaćCo z tego ,że zrobiłabym jej awanture i tak nie zmieniłaby się moja fryzura, nie przywróciłaby mojej dawnej długości ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- siedzę i rycze;( Edytowane przez Nikola17 Czas edycji: 2011-09-23 o 17:07 |
|
|
|
|
#3560 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
poszperaj na necie i poszukaj
![]() Cytat:
zapaliłam świeczki, zaraz sobie jakiś seans Potterowy zrobię ![]() Cytat:
ale jak widzę u Ciebie to nie obowiązuje jak gadałam z ludźmi to mają w ten weekend zjazd i za tydzień też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo mi przykro ![]() te albo jakieś inne, mam jeszcze dwie pary czarnych botków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale po co Ty prostujesz te swoje śliczne loczki?
|
||||||
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Dziewczyny współczuje Wam weekendowych zjazdow, chyba wole dziennie studiowac.
Chociaz mam troche zwalony plan w tym semestrze |
|
|
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3564 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty kochana co mycie je prostujesz, czy tak tylko od czasu do czasu? ![]() Cytat:
mrrr zazdroszczę ![]() u mnie nie obowiązuje, bo ta szkoła jest szajbnięta ![]() ale w sumie i tak nie późno kończymy - ostatni zjazd mam 17 czerwca
|
||
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale taka pogoda na dworze, że nic tylko pod koc wskoczyć ![]() 17 czerwca to późno? mnie się wydaje, że dość wcześnie
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie napisałam, że nie późno kończymy teraz właśnie zerknęłam na plan naciapkali tego tyle, że aż mnie głowa rozbolała
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję tego planu, wczoraj gadałam z TŻtem to mówił, że on też ma zajęcia w pt, sob i ndz w zeszłym semestrze miał tylko do południa w sobotę a w niedzielę też niedużo
|
|
|
|
|
#3568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam soboty zawalone od 8 do 18 (w tym jedno okienko), a niedziele od 8 do 20, bez okienek, jedna przerwa półgodzinna na lunch ![]() o tyle dobrze, że chociaż piątki mam wolne, ale znając życie to pewnie nasz wspaniały promotor wybierze sobie termin na seminaria właśnie na piątkowe wieczory
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiem Ci, że ja na pierwszym roku miałam tak w poniedziałek i we wtorek, że tyle zajęć i siedzenie w szkole od rana do wieczora ![]() ekspresowo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

Trzymaj się i bądź dzielna<przytul>

no i sie pobeczalam, czyzby naprawde juz niewiele czasu mi z nim zostalo? lakarka powiedziala ze to juz wiek robi swoje i moze byc roznie...

o matko, ja bym zjadła ją żywcem
dziwne, bo nic nie pisała, że gdzieś wyjeżdża, a zawsze regularnie zaglądała na wątek