Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-23, 15:23   #4561
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Kochane ale mam dzis nerwa, chyba coś wisi w powietrzu u nas w pracy bo kolega ze stoiska obok różnież ma ochotę rozszarpać właśnie swojego klienta . I tylko słysze " Boże słodki, kochany ratuj mnie bo go .... jak jeszcze raz mi się wróci".

Dziś po pracy jadę porozwozić kosmetyki do miasta obok i mam taaaaką ochotę na cheesburgera w McD. i to chodzi za mną od kilku dni a nie jadłam ich chyba ze 3 lata.

Tak samo jak w nd bawiliśmy się na urodzinach babci w knajpce a obok była pizzeria i tak mi te zapaszki wdzierały się w nosek .... wogóle nie miałam ochoty na to co na talerzu tylko ta pizza za mną biegała, już nawet nie chodziła
Haha mi sie przypomniało jak męża brat przyjechał na Święta i stół pełny pyszności, a on potajemnie w kuchni chleb z pasztetem wcinał...podobno w Irlandii takiego nie było
Też mnie Jola znów wzruszyła...ja ostatnio lapię się na tym że mąż mnie irytuje- jednego dnia jest extra miły, super seks, a drugiego coś burczy pod nosem, że bym mu w łeb dała...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:26   #4562
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
My wczoraj mieliśmy pizzę

Dzioaisj jadłam wrapa z maca... ślicznie się odżywiam
porzuciłaś Dunkana
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:29   #4563
Tygrysek17
Wtajemniczenie

wpadlam Wam powiedziec,ze zobaczymy sie okolo 19 bo teraz juz jestem w autobusiku do domku
chociaz mialam praktyki przez 3tygodnie to bedzie mi brakowac niektorych osob:ryczy:

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:30   #4564
zalotnica83
Zakorzenienie

Ja uwielbiam czytać, ale Millenium leży już u mnie na półce 2 lata i nie mogę się zabrać, teraz czytam Emily Giffin(literatura obyczajowa kobieca) Moj mąz zachwycil się ostatnio A Christie, bo znalazł u taty książke podał mi tytuł, a tu zonk...nie kojarze...a tu się okazało że tytul zmieniony- wcześniej brzmiał "Dziesięciu Murzynkow"...polecam Kiedys Christie i Chmielewska to byl mój świat
Stary 2011-09-23, 15:31   #4565
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Kochane ale mam dzis nerwa, chyba coś wisi w powietrzu u nas w pracy bo kolega ze stoiska obok różnież ma ochotę rozszarpać właśnie swojego klienta . I tylko słysze " Boże słodki, kochany ratuj mnie bo go .... jak jeszcze raz mi się wróci".

Dziś po pracy jadę porozwozić kosmetyki do miasta obok i mam taaaaką ochotę na cheesburgera w McD. i to chodzi za mną od kilku dni a nie jadłam ich chyba ze 3 lata.

Tak samo jak w nd bawiliśmy się na urodzinach babci w knajpce a obok była pizzeria i tak mi te zapaszki wdzierały się w nosek .... wogóle nie miałam ochoty na to co na talerzu tylko ta pizza za mną biegała, już nawet nie chodziła
oj! dziwne te zachcianki
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:32   #4566
Oja 84
Zadomowienie

Hej laski! Wreszcie Was nadrobiłam, jak wczoraj tu z Wami siedziałam i się żaliłam na tą sytuację z prądem to zadzwonił chrzestny Anielki, że za godz u mnie będzie! On mieszka w moim rodzinnym mieście na Śląsku ale, że jeździ cieżarówkami to jak tylko jest w okolicy to do nas wpada. No i ja latałam z obłędem w oczach i ogarniałam mieszkanie bo mały tajfun przez nie przeszedł i tak sobie pogadaliśmy od serca. Bo pisałam Wam, że moja kuzynka a jego Tżtka pojechała 1,5 roku temu za granicę "tylko na 3 mies" i nie daje znaków zycia....okazało sie, że znalazła sobie tam kogoś...i nawet mu tego nie powiedziała tylko przestała odpowiadać na jego sms-y!!! a o tym, że tam kogoś ma dowiedział się ... ode mnie....wczoraj...a ja to wiem od jego nie doszłego teścia a mojego wujka...ehhh masakra...
Byłam dzis w Koninie w ZUSie po zaświadczenie i na zakupach, kupiłam sobie kolejne kolczyki do kreacji weselnej na jutro. Choć mam kolczyków niezliczoną ilość ale zawsze jak coś ładnego spotkam to się skuszę, jak byłam w środę w mieście to też se kupiłam kolczyki na wesele ale w domu stwierdziłam, że są tandetne, takie hamskie metalowe, jak poruszam głową to za bardzo hałasuja takim tandetnym metalem i je super glue zlepiłam (bo to są takie długie wiszące kolczyki, taka duża metalowa łezka a na tym tak trójwymiarowa róża i to sie o siebie obijało) oczywiście moja zabawa klejem skończyła się tym, że całe kolczyki są obsmarowane klejem
Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
nieeee , ja tam nie wchodzę

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

mam jeszcze inny o wiele lepszy pomysł : mamy wspólną znajomą , której kiedyś edzia zaszła za skóre . Ona na pewno pomoże mi zbawić edzię do carrefura a jak myślicie co jej tam będę robić ?

koncepcja moja taka że zatrzymam ją na lini kas , zaprosze do pokoju , wezwę pały bo będę miala podejrzenie o dokonaniu kradzieży , kiedy pały przyjadą powiem że wydawało mi się iz ta osoba chowała coś do bielizny i zarządzam o niezwłoczne przeszukanie . Edzia będzie musiała się rozebrać do naga , ja będę miała pompę , policja powie iż nic przy sobie nie ma , pojadą a ja będę się z niej śmiać do samego wyjścia
noooo to już chyba przesada, ja tam się nie znam ale nie wiem czy mozesz sobie tak bez dowodów kogoś przeszukać rozbierając do naga( nawet jeśli by miała to zrobić policja) nie musi być jakieś nagranie z kamer czy coś?

ja to bym może najwyzej te jej zdjęcie wstawiła na wiochę.pl
Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
A ja mam taki pomysł:

Idąc na lody weź jedną gotową fotkę i podaj edzi z pytaniem 'jak myślisz ile ich wydrukowałam i gdzie już powiesiłam...'

to jest dobre
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Słyszę, że mój sąsiad ogląda reklamy na tvn'ie (właśnie Kuchenne Rewolucje się skończyły) To starszy człowiek i jest przygłuchy i dlatego my cierpimy Czasami jego tv zagłusza nasz
nasza babcia co z nami mieszka też tak ogląda tv...i czasami nie pomagają 3 pary zamkniętych drzwi
Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ja też mogę mieć bliźniaki, babcia ma brata bliźniaka, ogólnie to miałam bolesne owulacje czasem, raz nawet już dostałam skierowanie na oddział

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Ech fast foody
moja babcia jest z bliźniąt i całe życie szykowałam sie na to, ze ja też bedę miała...choć wolałabym nie ale zawsze jeszcze mogę je mieć.

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Edytowane przez Oja 84
Czas edycji: 2011-09-23 o 15:35
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:36   #4567
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam czytać, ale Millenium leży już u mnie na półce 2 lata i nie mogę się zabrać, teraz czytam Emily Giffin(literatura obyczajowa kobieca) Moj mąz zachwycil się ostatnio A Christie, bo znalazł u taty książke podał mi tytuł, a tu zonk...nie kojarze...a tu się okazało że tytul zmieniony- wcześniej brzmiał "Dziesięciu Murzynkow"...polecam Kiedys Christie i Chmielewska to byl mój świat
też kiedyś dużo czytałam, ale jak internet zagościł na stałe w moim domu to książki poszły w odstawkę

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
moja babcia jest z bliźniąt i całe życie szykowałam sie na to, ze ja też bedę miała...choć wolałabym nie ale zawsze jeszcze mogę je mieć.
mój tata z bliźniąt więc kto wie... mój kuzyn ten co ma bliźniaki jest synem mojego taty brata bliźniaka
Stary 2011-09-23, 15:37   #4568
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
też kiedyś dużo czytałam, ale jak internet zagościł na stałe w moim domu to książki poszły w odstawkę

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

mój tata z bliźniąt więc kto wie...
ojciec tż-ta miał siostry bliźniaczki
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:40   #4569
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie planujesz już więcej dzieci?

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Niedaleko mnie pracowała w kwiaciarni taka kobieta, długo starali się z mężem o dziecko i po paru latach zaszła i trojaczki
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:43   #4570
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Niedaleko mnie pracowała w kwiaciarni taka kobieta, długo starali się z mężem o dziecko i po paru latach zaszła i trojaczki
pewnie brała leki na płodność
powiem wam, że nie takie bliźniaki straszne jak mi się wydawało, ale śmyrgla można dostać nieraz kuzyn opowiadał jak np. jedno w nocy płacze, zdążysz utulić, drugie się budzi i tak w kółko albo oba na raz się drą
Stary 2011-09-23, 15:44   #4571
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Witam Was , chyba znowu po 2 dniach... przez tę grafikę to zero czasu mam

no ale weekend
Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Ja chcę najpierw przeczytać a później obejrzeć.
ja tez staram się najpierw czytać a potem oglądać ekranizacje
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:46   #4572
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
no ale weekend
oj tak
Stary 2011-09-23, 15:47   #4573
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie brała leki na płodność
powiem wam, że nie takie bliźniaki straszne jak mi się wydawało, ale śmyrgla można dostać nieraz kuzyn opowiadał jak np. jedno w nocy płacze, zdążysz utulić, drugie się budzi i tak w kółko albo oba na raz się drą
Nie wiem czy brała, wydaje mi się, że nie bo to taka gaduła była i wszystko opowiadała mówiła, że są zdrowi, ale jakoś tak nie potrafią "trafić". Ja to bym chyba chciała bliźniaki, dwa za jednym razem
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:49   #4574
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy brała, wydaje mi się, że nie bo to taka gaduła była i wszystko opowiadała mówiła, że są zdrowi, ale jakoś tak nie potrafią "trafić". Ja to bym chyba chciała bliźniaki, dwa za jednym razem
no w sumie pierwszy rok przekichane, a później już z górki chociaż moja mi dała popalić to już mnie nic nie przeraża
Stary 2011-09-23, 15:56   #4575
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak
Musso już polewasz?
Stary 2011-09-23, 15:58   #4576
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Musso już polewasz?
na razie kawkę, ale nie takiej emotki
Stary 2011-09-23, 16:00   #4577
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
witam i ja z kawą

dziękuję skarbię, że pamiętałaś, ale zaraz jak wstanę to nie mogę nic przełknąć oprócz kawy, może za jakieś 2-3 godziny coś zjem
Hejka ja mam tak samo,rano tylko kawa,jak się dobudzę to dopiero mogę coś zjeść

Cytat:
Przyjechał B. i jakoś mnie drażni
mnie wczoraj tż drażnił jak diabli wypił 3 piwka,i dogadywał mi,że kawa niedobra,że mnie nie zawiezie do kościoła (wczoraj go spytałam czy ,mnie za 2 tyg.zawiezie do kościoła na wieś-jakieś 15 km-msza za babcię,to mi dogryza że nie mam prawka,to bym sobie sama jechała itp obraziłam się i nie odzywałam to mu przeszło

Cytat:
Kiedyś byłam optymistką, a teraz tak jak Ty - realistka, która skłania się ku pesymizmowi
Ja jestem optymistką tylko nie taką wariatką co śmieje się do rozpuku,ale ogólnie patrzę na świat pozytywnie i ludzie mnie lubią,mają mnie za miłą,grzeczną,spokojną:ha haha: w pracy tylko szaleję,a tak to jestem wiecznie uśmiechnięta i sympatyczna

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Ja jedynie co lubie czytać to "Tajemniczy ogród " - Frances Hodgson Burnett , "Zemsta"- Aleksandra Fredro , oraz "Ania z zielonego wzgórza"Lucy Maud Montgomery ( wszystkie części )
Tajemniczy ogród i części Ani Kocham,aż zatęskniłam przeczytać znowu,chyba się zapiszę do biblioteki i Sagę o Ludziach Lodu ogólnie lubię romansidła z happy endem

Cytat:
Napisane przez ela_774 Pokaż wiadomość
Witam nieśmiało mogę podczytywać?
pod warunkiem że i popisywać
Cytat:
Ja dzisiaj miałam rano małego stresa, bo jak pisałam wczoraj, R jechał na pierwszą kontrolę.. Lekarz jest zadowolony, wyniki lepsze od tych jak wychodził ze szpitala 2 tyg temu....
dzięki Bogu

Cytat:
jejku, jak mi miło, aż sie wzruszyłam... Wiesz, to R daje mi tyle siły Taka ironia losu, on daje mi siłę, bo wiem, że muszę byc silna dla niego... Radek często mi ostatnio powtarza, że dopiero teraz widzi jak bardzo Go kocham... Prawde mówiąc to przed choroba juz troszkę bylismy wypaleni... Teraz zaczęlismy, całkiem nowe życie... Patrzę na Niego i nie moge uwierzyc ile szczęscia mi daje... Nie wazne dla mnie czy jest słaby, zły, smutny... Wazne, że jest... Ważne, że budze się i widzę, że leży obok i każdego ranka przez kilka chwil patrzę jak oddycha i się usmiecham, bo to mi daje kopa na cały dzień Ostatnio powiedział, mi, że jestem jego aniołem, bardzo dobrym człowiekiem i faktycznie zaczęłam się zastanawiac nad tym... I nie rozumiem tego, bo ja poprostu robię co czuję...
Joluś weź bo znowu będę beczeć Ty to potrafisz pisać w taki sposób aż się łezka w oku kręci Radek ma chodzący Skarb

Cytat:
Kochane jesteście
Tak sie zastanawiałam ostatnio nad tym co Sarunieczka pisała o innych forach... Jak długo my tutaj bedziemy? jak myslicie... Ja sie juz nauczyłam spedzać z Wami swoj dzień w pracy i wieczorami też zagladam co robicie
Ja na jednym forum byłam 5 lat,i gdyby nie to że towarzystwo się wykruszyło,to bym tam pewnie nadal była

idę wykorzystać piękną pogodę tylko nie wiem co najpierw,pranie,czyszczen ie świnkowi klatki czy zakupy
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:01   #4578
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Nie planujesz już więcej dzieci?

nie, że nie planuję tylko chodziło mi o to, że nie urodziłam bliźniaków tylko 1 córeczkę ale to nie jest powiedziane, że pierwsza ciąża to bedą bliźniaki, więc jeszcze wszystko może się zdarzyć

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Stary 2011-09-23, 16:03   #4579
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
porzuciłaś Dunkana
Staram się odżywiac według zasad, ale nie zawsze wychodzi... Ale teraz zasuwam po 11 godz dziennie, potem w domu cos robie i na razie nie tyje, a jeszcze ponad kg w dół poszło... Staje na wage raz w tygodniu i nie widzę zmian, wiec jem z R, żeby mu raźniej było... Głownie warzywa i owoce i chude miesko, więc jest good.. tylko wczoraj małemu się zachciało pizzy, to czemu nie, a dzisiaj był u lekarza w zielonej i mi przywiózł wrapa
Stary 2011-09-23, 16:04   #4580
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

:par ty: zapraszam na ciacho kawke i jakies % dla Justyny soczek, w kalendzarzu dzisiaj Bogusławy, a ze siedze sama to moze jakies spotkanko
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:05   #4581
Oja 84
Zadomowienie

dobra laski, ja lecę, muszę napalić w piecu na wodę do kąpieli, potem serial u babci, muszę gary pomyć, mieszkanie ogarnąć, ma wpaść kumpela biżuterię mi oddać, muszę paznokcie pomalować na jutro (niestety nie udało mi się zapuscić pazurków u rąk) poprasować męża koszulę, w ogóle maseczki i te sprawy, wieczorem mąż wraca także żegnam sie z Wami do poniedziałku. Boże aż sie boje ile tu natrzaskacie tych stron...
to pa pa

Stary 2011-09-23, 16:07   #4582
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
:par ty: zapraszam na ciacho kawke i jakies % dla Justyny soczek, w kalendzarzu dzisiaj Bogusławy, a ze siedze sama to moze jakies spotkanko
Boguuusia ma dziś imieniny Kochana,czego Ci życzyć...no tylko szczęśliwych dni i powodzenia w każdej rzeczy którą sobie zaplanujesz i spełnienia marzeń oczywiście
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:09   #4583
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Boguuusia ma dziś imieniny Kochana,czego Ci życzyć...no tylko szczęśliwych dni i powodzenia w każdej rzeczy którą sobie zaplanujesz i spełnienia marzeń oczywiście
sarunieczka dzieki, moze jeszcze samych szczesliwych ludzi wokól siebie

Edytowane przez alytjow
Czas edycji: 2011-09-23 o 16:10
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:10   #4584
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego NAJ...
Cytat:
dobra laski, ja lecę, muszę napalić w piecu na wodę do kąpieli, potem serial u babci, muszę gary pomyć, mieszkanie ogarnąć, ma wpaść kumpela biżuterię mi oddać, muszę paznokcie pomalować na jutro (niestety nie udało mi się zapuscić pazurków u rąk) poprasować męża koszulę, w ogóle maseczki i te sprawy, wieczorem mąż wraca także żegnam sie z Wami do poniedziałku. Boże aż sie boje ile tu natrzaskacie tych stron...
to pa pa
czytaj post wyżej, impreza się zaczyna a Ty wychodzisz
Stary 2011-09-23, 16:11   #4585
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Cytat:
sarunieczka dzieki, moze jeszcze samych szczesliwych ludzi wokól siebie
Najlepszego kochana i tego co wyżej I zdrowia mnóstwo, jak bedzie zdrowie, bedzie wszystko
Stary 2011-09-23, 16:12   #4586
musso4
Zakorzenienie

Bogi dzieci masz dorosłe to jeszcze Ci można wnuków życzyć
Stary 2011-09-23, 16:16   #4587
cheneelle
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego Bogusiu!!!
Stary 2011-09-23, 16:24   #4588
musso4
Zakorzenienie

Bogusiu i jeszcze z okazji imienin kwiatki ode mnie z odrodu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00013.jpg (97,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00017.jpg (102,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00026.jpg (92,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00029.jpg (139,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00096.jpg (117,5 KB, 2 załadowań)
Stary 2011-09-23, 16:26   #4589
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Bogusiu ja też dopisuję się do życzeń od Sarunieczki Wszystkiego najlepszego, kochana!!
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:27   #4590
zalotnica83
Zakorzenienie

Bogusiu życzę Ci wszystkiego Naj, dużo pozytywnych ludzi, dobrej energii i wszystkiego czego sobie życzysz!!!
Ja właśnie jadę zawieźć starsza corkę na weekend do brata i jego zony...ale mam stresa...2 noce bez córy... Także mam nadzieje ze jak wróce coś z imprezy dla mnie zostanie...jakieś procenty...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości