Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-23, 14:22   #1021
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Jak już pisałam i powtórzę raz jeszcze ja oddaję torebkę z powodu wyrażnej wady lub (jak w przypadku jenny) gdy jest szpetna, ale to był incydent
Przez Ciebie teraz nie oddam już żadnej, nawet jak przyjdzie z uszami przyszytymi na lewą stronę i cała zalana lakiem, a biorąc pod uwagę że, również dzięki Tobie będę kupowac torebki najdroższe, to wyjdę na tym jak Zabłocki na mydle, serdeczne dzięki

Co gorsza mogę się nabawić torebkowej anoreksji, znaczy będę kupować same taniuśkie albo zwroty
Uderz w stół..... Akurat to ciebie się nie tyczy ta bulimia torbowa.......jeszcze:brz ydal:
A co ja jestem twoją wyrocznią, że tak sparafrazuję słowa pewnej wizażanki

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 14:25   #1022
charal
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Uderz w stół..... Akurat to ciebie się nie tyczy ta bulimia torbowa.......jeszcze:brz ydal:
A co ja jestem twoją wyrocznią, że tak sparafrazuję słowa pewnej wizażanki
Tak Danulo, właśnie tak, przecież dzięki Tobie spłynęło na mnie oświecenie choćby w sprawie vintageshopu, natchnięta Twoimi uwagami odkliknęłam ich niusletera nawet
Jesteś Danulko moim gurem

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-09-23 o 14:29
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 14:32   #1023
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Danulo, właśnie tak, przecież dzięki Tobie spłynęło na mnie oświecenie choćby w sprawie vintageshopu, natchnięta Twoimi uwagami odkliknęłam ich niusletera nawet
Jesteś Danulko moim gurem
może gurą(om?) raczej?
Ta zielona, która jest teraz na etorbie to jest chyba taka jak ta z vsh nie

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-09-23 o 14:34
Stary 2011-09-23, 14:37   #1024
charal
Zakorzenienie

Cytat:
może gurą raczej?
Ta zielona, która jest teraz na etorbie to jest chyba taka jak ta z vsh nie
ta toni? ale że kolorystycznie? nieee, moim zdaniem jest całkowicie odmienna i nie wyprowadzaj mnie z błędu bo zamierzam ją kliknąć poza tym ta z vsh jest maciupka, mogę sobie w nią wsadzić jedynie jedną husteczkę higieniczną i klucz, ale wtedy muszę pamietać żeby chałupę tylko na jeden zamek zamknąć
o tak gurom mondrości wszelakiej
(stanowczo za duzo czasu spędzam z moimi znajomymi z dada cafe, ktoś mnie w końcu weźmie za debilkę)

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-09-23 o 14:39
Stary 2011-09-23, 14:39   #1025
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
heloł

no to wklejcie tę fotkę plisss, lub podeślijcie mmsa

jak nie będzie za mała dla mnie to kliknę dziś rudą
Niebawem będę w domu to dam zdjęcia, z minuty na minutę bardziej ją kocham

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2011-09-23 o 14:41
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 14:42   #1026
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Niebawem będę w domu to dam zdjęcia, z minuty na minutę bardziej ją kocham
chodzilo mi o to, żebym zdażyła kliknąć, coby wysłali przed 16-tą dzisiaj

dodeczka, dziękuję,
sliczniasta jest, klikam!
tylko nie wiem czy czarną czy rudą

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-09-23 o 14:48
ankhax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 14:48   #1027
werucha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość

No to tak na początek kawiarnie/restauracje i tego typu rzeczy :
Ja polecam Naleśnikarnię Manekin, na 6 sierpnia tuż przy piotrkowskiej. Świetne naleśniki i na słodko i z mięskem/warzywami Bardzo fajnie i tanio stosunkowo a mozna się najeść i fajny klimat ... (o ile nie w porze obiadowej bo wtedy jest głośno bo dużo ludzi tam chodzi )

Poza tym do posiedzenia przy herbatce to uwielbiam "Niebieskie migdały" cicha herbaciarnia i mają pyszne herbaty (na placu wolności jest jedna, druga hmmmm była przy skrzyżowaniu piotrkowskiej i wigury? (lub żwirki .. nie pamiętam która to która i która się z piotrkowską krzyżuje) .

Poza tym kiedyś bywałam we Fresco kawiarnia w bramie przy piotrkowskiej 107 chyba

Bardzo jestem ciekawa restauracji greckiej przy piotrkowskiej niedaleko placu wolności (wygląda fajnie ale jeszcze nie udało mi się tam być)

O inne knajpy podpytam siostrę bo ja nie bywam często a ona kiedyś pod tym względem zwiedzała sobie ze znajomymi łódź więc bardziej się orientuje

Z pubów:
np lizard na piotrkowskiej (niestety drogo tam jest) ale można posłuchać muzyki na żywo

ostatnio otworzyli na piotrkowskiej pub "Lumumbowo" (też nie dotarłam ale brzmi tak .. studencko więc pewnie dużo studenciaków tam będzie ... ale nei potrafię nic powiedzieć poza tym )

Warka ( nie pamiętam adresu ale na piotrkowskiej między jaracza a narutowicza) jest tanie piwo i fajnie się siedzi można pogadać ze znajomymi i mecze pooglądać

Piwoteka - duży wybów najróżniejszych piw

Browar de Brasil (przy Moniuszki - jedna z odchodzących od piotrkowskiej) można sobie latem zamówić beczkowóz (umawiacie się ze znajomymi wybieracie piwo i pedałujecie po piotrkowskiej popijając piwko )

No i Kaliska ... z najlepszym na świecie kiblem ... hahahah (weneckie lustro zamontowali w toalecie

teraz kluby ... to tak :
Naraganset to klub gejowski jakbyś się nie domyśliła po wypowiedzi Moni

W bramie przy piotrkowskiej 143 (vis a vis china town) są 2 kluby 1 - Sahara - orientalny fajny klimat , muzyka raczej popularna bardzo fajny klub
i Cuba libre albo jakoś tak gdzie można potańczyć salsę

z popularnych to Bedroom przy moniuszki (wystrój orientalny, sofy w postaci łóżek jak nazwa wskazuje ... trochę na styl tego z Seksu w wielkim mieście )

Poza tym Kokoo, Gossip, (nie są duże ale mają po 2 sale, na każdej inna muzyka) Czekolada, siódemki (przy piotrkowskiej 77) .... no i dochodzą wszystkie luby/puby na rynku manufaktury

co do klubów to trudno powiedzieć każdy ma swój klimat i najlepiej sprawdzić gdzie muzyka odpowiada ... więcej na ten moment nie pamiętam ... jak coś to pisz na PW bo tu mogę nie znaleźć postu
baardzo dziekuje
wszystlko strasznie interesujaco tu opisałaś na pewno skorzystam i bede pisac jak wrażenia lubie ciekawe wystroje wiec bedzie czym cieszyc oczy z tego co piszesz
kuba libre i czekolada to pewnie zblizone do tych w poznaniu, wiec chetnie porównam :P rok studiowalam kompletnie abstrakcyjny (dla mnie) kierunek własnie w poznaniu na polibudzie, a w tym roku udało dostac mi się na (prawie) wymarzony kierunek tez na politechnice ale w Łodzi, wiec od pazdziernika zaczne sie intensywnie zaznajamiać w wszelakimi atrakcjami
wszystko wskazuje ze niebieskie migdały te przy zwirkach sa w okolicach mojego wydziału, wiec w pierwszej kolejności sie tam przejde

i dziekuje jeszcze raz
werucha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 14:51   #1028
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:

dodeczka, dziękuję,
Proszę kochana
ja uwielbiam czerń! więc
Stary 2011-09-23, 14:51   #1029
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
ta toni? ale że kolorystycznie? nieee, moim zdaniem jest całkowicie odmienna i nie wyprowadzaj mnie z błędu bo zamierzam ją kliknąć poza tym ta z vsh jest maciupka, mogę sobie w nią wsadzić jedynie jedną husteczkę higieniczną i klucz, ale wtedy muszę pamietać żeby chałupę tylko na jeden zamek zamknąć
o tak gurom mondrości wszelakiej
(stanowczo za duzo czasu spędzam z moimi znajomymi z dada cafe, ktoś mnie w końcu weźmie za debilkę)
Yyy taką teczkowatą pokazywałaś nie pamiętam dokladnie

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-09-23 o 14:53
Stary 2011-09-23, 15:00   #1030
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Yyy taką teczkowatą pokazywałaś nie pamiętam dokladnie
Aaa, taki tornister, nie kliknęłam go, w newsleterze zapowiadały ze będą po 150-170, a na stronie pojawiły się po 260, więc bez przesady

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Dopsz, miłego klikania zyczę, po weekendzie ma tu być mnóstwo zdjęć! Coś mi się zdaje że wszystkie miały coś klikać a tymczasem słabiutko, ja wiem, Wy czekacie na mnie, kozła ofiarnego, że nakupuję tych toreb, ale nic z tego, teraz ja czekam na foty
Stary 2011-09-23, 15:01   #1031
werucha
Raczkowanie

Cytat:
Ja wiem że warunek mi przysługuje ale sytuacja jest taka że
a) jeden już miałam na licencjacie i sobie obiecałam wtedy że jak będę miała kolejny mieć to odpuszczam bo widać jestem za głupia (bo znów z rachunkowością jest problem)
b) obecnie studiuję 2 kierunki 1 na uniwerku 1 na polibudzie i na obu będę teraz na 5 roku więc szykowałyby się 2 prace do napisania
c) te studia już kosztowały mnie dużo wylanych łez, nerwów upadło zdrowie fizyczne i psychiczne
d) warunek jest na przedmiot z semestru letniego więc tuż przed obroną bym się udupiła .
Suma sumarum nie wiem czy te 500zł i kolejne nerwy są warte tego

Zobaczymy w poniedziałek ... na egzamin idę ... może się nie skapnie że nie mam ćwiczeń jeszcze (zaliczenie z ćwiczeń jest tego samego dnia wieczorem i tez się wybieram, bo jak na egzamin mnie nie wpuści a ćwiczenia zaliczę i się zdecyduję na warunek to tylko egzamin zostanie do przepchnięcia) wszystko rozstrzygnie się do października póki co mętlik w głowie jest ale decyzja nie zapadła
a nie myslałas o urlopie dziekańskim na tym problematycznym kierunku? Rok odwlecze Ci się magisterka, ale przynajmniej rozłożenie tego w czasie nie będzie takie obciążające dla Ciebie. Wtedy przedmiot z którego masz warunek zaliczasz sobie w trakcie urlopu
zawsze to jest jakies wyjscie a jezeli stwierdzisz ze jednak nie chcesz to w kazdej chwili trwana urlopu mozesz sie rozmyslic, szkoda palic mosty skoro wytrwalas 4 lata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 15:08   #1032
Dominiique
BAN stały

Cytat:

dodeczka, dziękuję,

Ankhax, wiem, że już to pisałaś tysiąc razy, ale muszę się upewnić
Czy jeśli kupiłam 2 torby z rabatem sporym i chcę wymienić tylko jedną z nich, to mogę ją spakować wraz z kartką, gdzie napiszę na którą wymieniam oraz dołączyć w kopercie różnicę w cenie torebek (musiałabym 30 zł dołożyć)? I nic nie pisać im wcześniej (bo pewnie by się nie zgodzili i rabat by przepadł)?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:12   #1033
monica80c
Zakorzenienie

Dzień dobry

tak to ja jestem bulimiczką torebkową

Cytat:
No właśnie, to bez porównania, ja jestem karzeł więc wiesz
Mój TŻ mnie też rzadko namawia, wprost przeciwnie, stale jakieś uwagi, mimo że jego kasy nie wydaję, czasem tylko jak jakiś ciuch zobaczy, bo niestety mojemu TŻtowi nie podoba się jak się ubieram
a jakby chciał?
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

monia: kciuki trzymaj, sprawa szlachetna
są kochana- piszę nosem po klawiaturze
Cytat:
Naprawdę, ja nie wiem, imogene to jedyna etorba ktora tak długo utrzymuje swój rybi smród, jakby od tego jej życie zależało, głupia powinna wiedzieć że jest zupełnie odwrotnie
aida czarna to samo - to chyba czarny barwnik
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mi się najbardziej podobają te, stwierdzam po przemyśleniu. Szkoda, że ta musztardowa nie ma regulacji paska, mógłby być trochę dłuższy.
Kolejność zamierzona
wszystko
Cytat:
Ja się znam na zamówieniach publicznych ale na zbiorowych to już nie więc nawet jakbym chciała się zapisać to nie umim
ja dzięki Bogu też nie umim
Cytat:
wpadłam na chwilę nadrobić katalog to i was nadrabiam dobrze że wywołałaś bo nie zauważyłabym postu weruchy

Ćwiczen nie zaliczyłam więc nie wiem czy nie zrezygnować ze studiów ... bo teoretycznie nie mam podejścia do egzaminu ... zresztą nie ważne .. długo by o tym gadać ale do poniedziałku i tak mnie nie ma

far dasz radę- czuję to całą sobą
ale opis knajpek no jacie
Cytat:
Grunt to dobra samoocena

Od środy Gdybym to ja wiedziała wcześniej, że tyle nowości wrzucą...
Cytat:
Jamin jest super widziałam na dodeczce

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Gdybym ja wiedziała to bym nie kliknęła tej goopiej Jenny
a ja durnej cherry
Cytat:
Nie skąd Mówię ci, że ta druga była w dobrym stanie

Panuje na tym wątku zaraza bulimii torebkowej, kupują ile sie da a później sprzedają/oddają no nie mogę

Cytat:
Napisane przez werucha Pokaż wiadomość
baardzo dziekuje
wszystlko strasznie interesujaco tu opisałaś na pewno skorzystam i bede pisac jak wrażenia lubie ciekawe wystroje wiec bedzie czym cieszyc oczy z tego co piszesz
kuba libre i czekolada to pewnie zblizone do tych w poznaniu, wiec chetnie porównam :P rok studiowalam kompletnie abstrakcyjny (dla mnie) kierunek własnie w poznaniu na polibudzie, a w tym roku udało dostac mi się na (prawie) wymarzony kierunek tez na politechnice ale w Łodzi, wiec od pazdziernika zaczne sie intensywnie zaznajamiać w wszelakimi atrakcjami
wszystko wskazuje ze niebieskie migdały te przy zwirkach sa w okolicach mojego wydziału, wiec w pierwszej kolejności sie tam przejde

i dziekuje jeszcze raz
polecamy Ci też kino Charli bardzo blisko Niebieskich migdałów vis a vis właściwie, nie lubię określenia "klimatyczny":nonie wiem:ale pewnie tak je można określić0 zapisz się tam na subskrypcję- wtedy 2 bilety kosztują 26 zł- zamawiasz netem
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:14   #1034
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
jaka ta Andi jest duża :O normalnie szok! siedzę sobie spokojnie w pracy a tu pan z poczty wchodzi z paczuchą do biura a wczoraj wylicytowałam... bardzo szybka wysyłka.

a jej opis był taki:
"Użyta może 2 razy, stan jak igła żadnych zadrapań., Rewelacyjna duża do ręki na ramię i przewieszona na ukos. Świetna. Zapraszam do kupna"
( http://allegro.pl/mizensa-najlepszy-...809728555.html )

oglądam ją sobie właśnie i ma ciut naderwane przy tych uszkach od paska długiego, brudna w środku i trochę na skórce na zewnątrz... plus jakieś plamki od długopisu na tej skórce...
więc sprzedająca nie powinna pisać, że stan jak igła
jednak i tak się cieszę i myślę, że się z Andi zaprzyjaźnimy
co jeszcze odkryłam.. ta szlufka przy pasku tzn. taki metalowy bolec wypada!! :/ ehh...

ps. powoduje to, że długi pasek jest przerwany...

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2011-09-23 o 15:21
Haylee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:19   #1035
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liley Pokaż wiadomość
Ja mam 178 Jeszcze jedna fotka tego olbrzyma
witaj
ślicznie Ci z torebką

daga
mrowi Cię???????????

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

danulko klikniesz coś jak ci zapłacą czy wszystko zęby zjedzą?????
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 15:27   #1036
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
witaj
ślicznie Ci z torebką

daga
mrowi Cię???????????

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

danulko klikniesz coś jak ci zapłacą czy wszystko zęby zjedzą?????
Pewnie kliknę tylko jeszcze nie wiem co i w jakich ilościach
Na zęby już dość wydałam na jakieś trzy miesiące

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-09-23, 15:35   #1037
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
baardzo dziekuje

i dziekuje jeszcze raz
A co zaczynasz studiować na PŁ ? jeśli to nie tajemnica ? w niektorych nie było mnie po jakieś 2 lata miejscach więc mogło się cos pozmieniać z perspektywy czasu jak cos sobie przypomnę lub dowiem od siostry to dam znać
Aaaa ten salsowy to nei cuba libre .... może kiedyś był albo pomyliło mi się z czymś (pewnie z jakąś szkołą tańca czy czymś )... nazywa się Timba i typowe salsoteki tam są
http://www.niebieskie-migdaly.pl/ taki klimat "babciowy" tam jest
Cytat:
a nie myslałas o urlopie dziekańskim na tym problematycznym kierunku? Rok odwlecze Ci się magisterka, ale przynajmniej rozłożenie tego w czasie nie będzie takie obciążające dla Ciebie. Wtedy przedmiot z którego masz warunek zaliczasz sobie w trakcie urlopu
zawsze to jest jakies wyjscie a jezeli stwierdzisz ze jednak nie chcesz to w kazdej chwili trwana urlopu mozesz sie rozmyslic, szkoda palic mosty skoro wytrwalas 4 lata
z powodu 1 przedmiotu nie chce mi się dziekanki brać ... już wolę ten nieszczęsny warunek i próbować się dogadywać żeby egzamin ustnie na konsultacjach zaliczyć .... o ile się da bo facet ostatnio ciężki w dogadaniu się jest bo wziął rozwód i się chyba wyżyć musi zobaczymy co ugram w poniedziałek
a mostów zupełnie nie spalę bo ja byłam rocznikiem który jako pierwszy musiał mieć dwustopniowe studia więc licencjat już jest ... więc spaliłabym tylko 1 rok
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2011-09-23 o 15:36
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:16   #1038
werucha
Raczkowanie

Cytat:
A co zaczynasz studiować na PŁ ? jeśli to nie tajemnica ? w niektorych nie było mnie po jakieś 2 lata miejscach więc mogło się cos pozmieniać z perspektywy czasu jak cos sobie przypomnę lub dowiem od siostry to dam znać
Aaaa ten salsowy to nei cuba libre .... może kiedyś był albo pomyliło mi się z czymś (pewnie z jakąś szkołą tańca czy czymś )... nazywa się Timba i typowe salsoteki tam są
http://www.niebieskie-migdaly.pl/ taki klimat "babciowy" tam jest

z powodu 1 przedmiotu nie chce mi się dziekanki brać ... już wolę ten nieszczęsny warunek i próbować się dogadywać żeby egzamin ustnie na konsultacjach zaliczyć .... o ile się da bo facet ostatnio ciężki w dogadaniu się jest bo wziął rozwód i się chyba wyżyć musi zobaczymy co ugram w poniedziałek
a mostów zupełnie nie spalę bo ja byłam rocznikiem który jako pierwszy musiał mieć dwustopniowe studia więc licencjat już jest ... więc spaliłabym tylko 1 rok
zaczynam inżynierię architektoniczną po angielsku na tym nowym wydziale właśnie na żwirki a w niebieskich migdałach słodko, takie urocze retro

oj tak, rozumiem, niektórzy wykładowcy są okropni, a takim co kiedys w zyciu nie wyszło to juz w ogole masakra. Najczęściej dochodzi do tego przerosniete ego i przeświadczenie o własnej wyzszości nad resztą swiata 1 rok to nie tak zle w sumie
Stary 2011-09-23, 16:18   #1039
martinia
Zakorzenienie

Dziś przyszła Jamin jest pojemna, skórka taka przyjemna w dotyku. bardzo mi się podoba i jestem zadowolona bo od dawna szukałam takiej torebki zdjęcia jakieś takie szare wyszły, oczywiście jest czarna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_8244.jpg (30,2 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_8247.jpg (35,3 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_8248.jpg (31,4 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_8252.jpg (40,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_8245.jpg (40,0 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez martinia
Czas edycji: 2011-09-23 o 16:21
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 16:19   #1040
werucha
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry

polecamy Ci też kino Charli bardzo blisko Niebieskich migdałów vis a vis właściwie, nie lubię określenia "klimatyczny" ale pewnie tak je można określić0 zapisz się tam na subskrypcję- wtedy 2 bilety kosztują 26 zł- zamawiasz netem
oo dziekuje bardzo ciekawy repertuar bo wygooglałam od razu
Stary 2011-09-23, 16:20   #1041
losek78
Zakorzenienie

na allegro jest "skórzana" Kori za 89

ja chyba kliknę Mattie przez weekend tylko nie wiem czy czarną czy niebieską ?
nie lubię czarnych to chyba ....
Stary 2011-09-23, 17:04   #1042
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tanizaki Pokaż wiadomość
Jak dla maluszka to polecam drzem z cukini, łagodny w smaku a inny niż te owocowe. Sama nigdy drzemu nie robiłam ale zawsze jadam u babci
Też mam taką superancką wieś tzn. rodzice mają. Bo ja teraz w mieście mieszkam
A słoiki to na facebooku... jest taka grupa 'Oddam w dobre rece, poszukuje, zamienie' i tam ludzie za darmo oferują to co nie potrzebują albo za jakieś cukierki czy cóś.. Widziałam kiedyś tam słoiki. Dawno tam nie zaglądałam to nie wiem co tam oferują teraz...

Rewelka pomysł dzięki
Zaraz zaglądam na tę grupkę Kochana, a jesteś mi w stanie załatwić przepisa na dżemik?

Cytat:
wiadomo, wiadomo, że wpadnę po kąpieli- a właśnie, że po pomidorkach a nie po kąpieli
udało mi się zalać blat kuchenny gorącym olejem

zrób sobie Krwawą mary

skoro nie wcześniej to trudno ale nie później aby?

nie będzie już żadnych klików- niech kliki o mnie zapomnąja przez te torby będę musiałą 3 razy więcej z domu wychodzić, żeby je nosić

hanusiu jestem wzruszona twoim niezdecydowaniem- jak już pisałam kiedyś ja tak się umiem zawiesić nad wzorem ręczników papierowych w sklepie

możliwe, że to międzygalaktyczna szajka kuchenek gazowych- proponuję obserwację i podsłuch albo wmieszajmy się w szajkę udając kuchenki

dwie muszą wystarczyć
a kunia chyba kupiła z powrotem- zrozumiała swój błąd

ja nie wiem o co idzie,ale kciuki mogę trzymać.... ale to w uczciwej i szlachetnej spr mam nadzieję

:kc iuki:
nika może u mnie to tyle trwa przez 3 poziomy tych pomidorkówteraz to już idę, bo zaraz przyjdzie charal i pomyśli, że już wstałami mnie pochwali i popadniemy w niezręczną sytuację
hehe w środę będę miała po 1,10 za kg je je je!!!
Kochana, myślałam, że mam bujną wyobraźnię, ale Twoja mnie przeraża

NADRABIAM dzień dobry
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 17:10   #1043
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Ankhax, wiem, że już to pisałaś tysiąc razy, ale muszę się upewnić
Czy jeśli kupiłam 2 torby z rabatem sporym i chcę wymienić tylko jedną z nich, to mogę ją spakować wraz z kartką, gdzie napiszę na którą wymieniam oraz dołączyć w kopercie różnicę w cenie torebek (musiałabym 30 zł dołożyć)? I nic nie pisać im wcześniej (bo pewnie by się nie zgodzili i rabat by przepadł)?
Domi to chyba nie ja, musiałaś mnie z kimś pomylić
ktoś inny pamiętam, że pisał o takich manewrach jak wrzucanie plnów do kartonu, ale to nie ja
sama odsyłałam ze 3 etorby, nie wymieniałam, zawsze dołączałam
karteczkę z numerem konta...

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Dziś przyszła Jamin jest pojemna, skórka taka przyjemna w dotyku. bardzo mi się podoba i jestem zadowolona bo od dawna szukałam takiej torebki zdjęcia jakieś takie szare wyszły, oczywiście jest czarna.
śliczna , będę ją miała w poniedziałek,
mam nadzieję, że na żywo, nie okaże się, że jest dla mnie zbyt mała
Stary 2011-09-23, 17:20   #1044
Iduś
Zakorzenienie

Dziewczyny, które lubią sałatki... zapraszam na bloga - dzisiaj mi wyszła pyszna sałatka z gruszką

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 17:32   #1045
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna , będę ją miała w poniedziałek,
mam nadzieję, że na żywo, nie okaże się, że jest dla mnie zbyt mała
wiesz co jestem w szoku, bo wydawała mi się mniejsza od wszystkich innych które mam a teraz przykładam i widzę, że jest w sumie taka sama jak Aida, tyle że węższa (nie tak szeroki spód)

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które lubią sałatki... zapraszam na bloga - dzisiaj mi wyszła pyszna sałatka z gruszką
oo wygląda bardzo apetycznie!
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 17:48   #1046
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Domi to chyba nie ja, musiałaś mnie z kimś pomylić
ktoś inny pamiętam, że pisał o takich manewrach jak wrzucanie plnów do kartonu, ale to nie ja
sama odsyłałam ze 3 etorby, nie wymieniałam, zawsze dołączałam
karteczkę z numerem konta...
A to przepraszam, byłam pewna, że to Ty

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ciekawa
Uwielbiam gruszki! idę zjeść jedną
Stary 2011-09-23, 17:50   #1047
dodeczka84
Zakorzenienie

Wróciłam z Jamin ze spacerku, mam dla Was fotki
Mam nadzieję, że przekonają niepewne osoby
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jamin.jpg (40,3 KB, 303 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jamin2.jpg (46,5 KB, 183 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jamin3.jpg (40,2 KB, 411 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jamin4.jpg (26,0 KB, 413 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jamin5.jpg (35,3 KB, 350 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jamin6.jpg (42,5 KB, 277 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jamin7.jpg (38,0 KB, 162 załadowań)
Stary 2011-09-23, 18:23   #1048
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Ładna
Stary 2011-09-23, 18:28   #1049
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
A to przepraszam, byłam pewna, że to Ty

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Ciekawa
Uwielbiam gruszki! idę zjeść jedną
nic to
Cytat:
ładna
moją wysłali
postarali się

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-09-23 o 18:29
ankhax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 18:39   #1050
Danula
Zakorzenienie

Oryginał tej no jak jej tam..........matie?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości