|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
o Karola
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 16 część Arkowi dedykujemy bo o stratosferycznym Aniele pamiętać zawsze będziem
Nosz co to ma być!?
I co było przed chwilą!? Mówię, że jestem! Gdzie serpentyny? Confetti? Orkiestra? Histeria na mój widok? ![]() Dupa z Was nie komitet powitalny. Wszystko muszę reżyserować ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Gdzie?? A, to ja przecież
|
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() amstaff mi to bardziej zależało na tym żeby mecz ogladnąć (i napatrzec sie na zaś), bo u nas to dopiero w lutym sie przytarabanią ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
no hellą
|
|
|
#2134 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
prawda ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, można?
|
#2136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Arki ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I nakręcę mu takie TwitCam, że muszka nie siada Pfff. Też mi hierarchia ![]() Powinnam być dla Was ważniejsza A ktoś Ty? ![]() Nat!!!!!!!!!!!!!! Ty... Ty żyjesz ![]() No to ten...
|
|||
|
|
|
#2137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na twarz? Kochana, jak Ty to sobie wyobrażasz? Yyyyy... Ojej Wzięłaś się z zaskoczenia ![]() Cytat:
Tyle że Mąż we Włoszech... Nowych nie przyjmujemy, stare pałujemy ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Weźcie, w ogóle, tak z półtorej h przed meczem przyszedł Mati ![]() Oczywiście w przeciągu dwóch sekund z joaa-zen zmieniłam się w buraka
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
suchar roku
![]() a no żyję, tylko ta szkoła MATURA w tym roku i w ogóle i jakoś tak mi ni po drodze było bardzo mi miło, że jeszcze o mnie pamiętacie Paaałujcie ile wlezie ja się nie obrażę ![]() No to po jednym?
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No e... Hmmm ale i tak biorę ![]() Konflikt interesów ![]() Katol na maxiorka. Prawie jak Kadzik Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-01-26 o 11:16 |
|
|
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Suchary są przewybitne Uwielbiam suchary ![]() Matko jakaś Ty młoda ![]() Tylko teraz wiesz, nie zapominaj o nas ![]() Na pałę to sobie trzeba zasłużyć. Myslisz, że tak na zawołanie będziemy machać
|
||
|
|
|
#2141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie, suchar Ty weź, bo Cię Bartek a stałe do kaloryfera przypnie i będzie, uważaj sobie, zaczynasz lecieć na więcej frontów niż ja, a to jest chyba trudne do przebicia ![]() ![]() ![]() siema ![]() Cytat:
czy ja wspominałam, jak bardzo Ich kocham i ubóstwiam? http://www.youtube.com/watch?v=GaQGT...&feature=feedu http://www.youtube.com/watch?v=PSqq2...&feature=feedu ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Karola, nie znęcaj się nad Nim! Biedny Bartek
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Durna ![]() Jam jest Karola Sztarsburgier Herbu suchar Insynuujesz mi rozwiązłość ![]() Ale ja się tylko patrzę i ślinię. W dodatku nieoficjalnie. Menrzowi jestem oddana bezgranicznie i na wieczność. Wszak my to te dwie połówki jabłka co sie szukają i czekają aby się jeno w jedno połączyć... ![]() Idę oglądać ;D Chyba mu wtedy zapomniałam wody przy kaloryferze zostawić |
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile piłaś, że takie teksty mi tu trzaskasz? Usycha bez Ciebie dosłownie
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jakis nowy pojazd Ej, nic nie piłam... Pokrzywę tylko. Kurde, może stara jakaś była ![]() A długo mnie w domu nie było
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2012-01-26 o 11:16 |
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Idę poczytać a później spać. Nie spamować, rozejść się.
A! Jak tam Zaksa?? ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Edit: OK, już wszystko wiem No to do jutra |
|
|
|
#2146 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na brąz jakiś, ale jak miałam wcześniej ciemne to mało się zmieniły no i też odrosty miałam... aż lipa chodzić bo mam swoje takie rudo-wyblakłebrązowe i lipa nooo :beczy: jak on może nie zaczekać na mnie tylko się starzeje ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;29582728]Dzień dobry [/QUOTE]ooooooooooooo ![]() [QUOTE=Karola20;29584265<w staje_i_gorąco_zaczyna_bi ć_brawo> ![]() [/QUOTE]pfffffffffffff. pffffffffffffffffffffffff ffffffffffff. Cytat:
oooooooooooooo po raz 2 ![]()
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurde mać! Godzinę temu zaparzyłam sobie miętę, świetnie -.- w ogóle jestem taka świetna, że trzeci dzień zapominam jeść obiadu, bo nie mam czasu -.- ![]() ![]() Karola, wstydziłabyś się! Bartek, chodź do mnie, nie będziesz przywiązany do kaloryfera (znajdę coś innego) pa
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brąz jest fajny ![]() Zahibernuj go ![]() No nieee. Dabyl edyszyn xD Ha! Ma się te moce Kogo by tu jeszcze zawołać... Klaudia! Kulka! ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() No chyba kpisz! ![]() Rączki przy sobie! Macaj Tsvetana! I Brazylów! I Męża (swoją drogą ciekawa jestem czy pamiętasz jeszcze kto jest Twoim mężem bo jakoś nigdy o niem nie wspominasz ) Rączki precz! ![]() Ja mam nadzieję, że mówisz o nocniku bo jak nie to inaczej pogadamy ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Łeeeeeeee http://www.ciacha.net/ciacha/0,11211...photoId=488392 http://www.ciacha.net/ciacha/1,11147...oze_wydac.html Nie wiemy o co chodzi, ale postać z lewej może wydać Wam się znajoma" Nom... A postać w Kubusiu Puchatku jest podobna do Dr. Housa |
||
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
mąż w Polszy więc moge sobie pozwolić na małe hot13
wybaczcie ![]() albo co mi tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bedzie 6 9 69 ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- madre padre Stefan, Nat
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam Naszą hotkowość ![]() Masz coś do mojego liczenia ![]() A tak poza tym to co się z Tobą dzieje?! A gdzie WIECIE, ŻE RAFA TO STRASZNY SŁODZIAK zamieszczane średnio co 4 posty |
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
o ku.rwa żem przez tą gorączke zapomniała Wam przypomnieć
WIECIE ŻE RAFA TO STRASZNY SŁODZIAK
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolejny suchar na taką reakcję oczekiwałam To miało tylko wywołać u Ciebie większe zainteresowanie mężem <gwiżdże odwracając wzrok> Piiootreeeekkk ![]() ![]() racja
|
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ależ ja o moim mężu nie zapominam. Zawsze poświęcam mu odpowiednią ilośc uwagi. Jest dla mnie najważniejszy i takie takie ![]() Tylko cały czas tak mi głupio nawijać bo zaraz się czepiacie... Czepaczki Ale Qrek na tapecie jak zawsze ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Olivia- rozmowy o słodziakowstwie Rafy przywołały mi przed oczy wizję Redwitza w hajawajskich spodenkach
|
||
|
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio tak suche serwuję, że aż się pic chce Jeśli ktoś jest w podeszłym wieku, ktoś musi byc piękny i młody taki żarcik ![]() nie obiecuję, że będę regularnie zaglądac bo lekcji naprawdę mam do ch.uja ale czasem się pojawię ![]() A już miałam nadzieję ![]() Tyle pał naraz to ja w życiu nie widziałam a dziękuję dziękuję Cytat:
A tak w ogóle ominęło mnie coś ciekawego? jakieś afery czy coś?
.... Edytowane przez natalyy7 Czas edycji: 2011-09-23 o 22:11 |
||
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie będę czepiać i ogólnie jak już jesteśmy przy moim mężu. Niech Om przyjeżdża z tej swojej Australii,bo nie wytrzymam normalnie! I tak długo na Niego czekałam, w końcu za łaski swojej raczył przybyć do Olka. Aż się boję myśleć co będzie, jak go w końcu zobaczę i będę Go miała cały czas przy sobie.
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo. A takie są jeszcze lepsze Bardzo dobrze! Tak ma być. Żebyś Nam znowu nie uciekła ![]() Noooo dooobra. Łatwa jestem ![]() Masz ![]() Nieee. Ślinimy się do Argentyńców w składzie Sebastian Sole, Lucek DeCecco i Faku Conte, Tsvetana Sokolova, mężów, Antka Rouziera, Pierra Pujola <mysli> Serbów... I jak mi się przyponi do kogo jeszcze to dopiszę ![]() Afer chyba nie było z tego co pamiętam. Opijałyśmy brąz ME i czekamy na rozruch +Ligi No i sypiemy sucharami ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Je* ![]() Kocham Nasz świat Dooobra. Spadam. Dobranoc niewiasty ![]() Edit: Nat- Miss się ślini do Michała Kubiaka co osobiście uważam za niesmaczne no ale miłośc nie wybiera |
|
|
|
|
#2157 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem czemu go wymieniłaś osobno i niepokoi mnie to ![]() a Nowakowski wygląda źle w koszulce Reso o
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2011-09-23 o 22:26 |
|||
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Ty sobie Karóla uważaj to za niesmaczne, ale mnie na przyklad to zdjecie Kubiaka tez ruszylo
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne podsumowanie ja też ♥ ja również ![]() weź się
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
I o co chodzi z ta akcja twitterowa? Jakie sa adresy do ich cwierkow?
![]() EDIT DObra, ogarnelam
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2011-09-23 o 22:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

Opcjonalnie Sebka. Dogadamy się 

ale i tak biorę 
no i też odrosty miałam... aż lipa chodzić bo mam swoje takie rudo-wyblakłebrązowe i lipa