![]() |
#181 |
Rozeznanie
|
Dot.: The Voice of Poland
http://www.pudelek.pl/artykul/35125/...l_sympatyczny/
Jak można, jak tak można? Meller, były naczelny, czy tam obecny Playboya, gdzie się rozbierają kobiety nazywa Nergala Hitlerem?! Szczena mi opadła... ![]() Brawo ![]()
![]() |
#182 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Meller zastosował poprostu autopromocję (choć to chyba złe słowo-on zastosował promocję siebie za pomocą czyjegoś nazwiska). Żałosne i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Oglądam, lubię
![]() ![]() A co do chłopaka od Markowskiej.......dla mnie klapa i dziwie sie ze go wybrali. Wg mnie fałszował ![]()
![]() |
#185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie oglądam tego programu, ale ostatnio obejrzałam fragment bo moja siostra włączyła i normalnie byłam w szoku jak zobaczyłam Piotra Lato
![]() Poza tym jak byłam w szóstej klasie byłam jego ogromną fanką ;P. Chyba każdy się domyśla skąd go znano te kilka(naście) lat temu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |||
Zakorzenienie
|
Dołączam i ja
![]() To najlepszy program muzyczny jaki widziałam ![]() ![]() Już nie potrafię się doczekać dalszych odcinków ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Myślę, że u większości ludzi zły odbiór wynika przez brak szacunku dla Biblii, a nie z braku jego wiary. ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, że się wtrącę. To że ktoś jest ateistą nie zwalnia go z tego, aby nie szanować świętych symboli innych religii. To jest kwestia szacunku dla innego człowieka. Czy miał do tego prawo? Niby miał, ale takie zachowanie o czymś świadczy. Mi jakoś szczególnie to nie przeszkadzało, ale rozumiem ten bulwers zagorzałych katolików. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Żeby było jasne- ja nie mam nic przeciwko wierzącym, nie mam nic do Biblii, i krzyża. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Oj
Cytat:
![]() Mniejsza z tym, bo tu zaraz będzie temat o Nergalu, a nie ogólnie o programie ![]()
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi się formuła programu, świetnie wypada na tle konkurencji. Nie ma efektu taniego show z dobieraniem osób na zasadzie największego kontrastu i innych dziwnych kryteriów.
Między członkami jury panuje świetna atmosfera i to widać od początku. Chociaż reprezentują bardzo różne rodzaje muzyki, potrafią docenić osoby z "zupełnie innej bajki", na pewno wiecie co mam na myśli ![]() Podoba mi się też, że na temat każdej osoby wypowiadają się wszyscy z jury. Mimo to nie ma efektu: co tam uczestnicy, ja jestem największą gwiazdą ![]() Plusem jest również to, że w przeciwieństwie do innych tego typu programów, nie występują w tym etapie osoby pełniące funkcję zabawnego (mniej lub bardziej, zwykle mniej) przerywnika między dobrymi występami. Ta formuła zrobiła się już nużąca i miło obejrzeć coś zupełnie innego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
E tam, to już dawno temat o Adasiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() widzę, że dyskusja wokół Nergala nadal na topie. A wiecie co? tak sobie przypomniałam właśnie.. Pamietacie jak Pudelek ogłaszał , że Piasek jest gejem i miał romans z Pirógiem? Pomijając juz kwestie czy to prawda, czy nie zastanawia mnie jedna kwestia- dlaczego środowiska katolickie nie bulwersuja sie tym faktem, że rozpowszechniany jest wizerunek geja, tylko czepiaja sie 'satanisty' Nergala? Idąc tym tropem myślenia- programy telewizyjne powinni prowadzić duchowni ![]() Dziękuje za uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozatym Piasek nigdy się publicznie nie przyznał, że jest gejem z tego co wiem, to tylko plotki, być może prawdziwe, ale plotki. Co do Nergala lubię jego osobę, ale uważam, że to co zrobił z Biblią to okazanie braku szacunku do katolików. Brak kary za to to tez dla mnie jakies nieporozumienie, bo założe się, że darcie świętej księgi jakiegoś innego wyznania jednak byłoby ukarane w jakiś sposób. Nie, nie jestem Katoliczką i nie czuje sie bezpośrednio obrażona przez Nergala. Nie podzielam też zdania, że nie powinien on prowadzić jakiegoś tam programu w TV. Po prostu uważam, że ludzie przeciwni kościołowi chrześcijańskiemu przesadzają znowu w drugą strone, uważając, że nic się złego nie stało.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
100% racja wsiowy_gupku (no przepraszam
![]() Zachowanie Nergala na scenie - świadczy jedynie o jego niskim poziomie i braku pomysłu na siebie, dla zapatrzonych w swojego idola małolatów - mogło być nawet szkodliwe. W programie - wydaje się neutralny i mi osobiście nie wadzi. ALE domaganie się szacunku od osób, których uczucia obrażało się w taki prostacki sposób jest jednak nieuzasadnione... Swój punkt widzenia opisałam nawet na blogu. :P Przy okazji: duży szacunek dla naszego koszykarza za własne poglądy, pomimo "jedynej słusznej opcji" panującej wśród naszej "elity" . (kto kojarzy o jakim wystąpieniu mówię?) ![]() Edytowane przez Kreskaaa Czas edycji: 2011-09-24 o 01:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
Zastanawiam się, ile pozwów wpłynęło przez urażonych homoseksualistów, ateistów, satanistów, Świadków Jehowy itp. na przedstawicieli Kościoła za obrażanie...
Kreskaaa, ja kojarzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wedlug mnie, zadna z dzialajacych obecnie w PL instytucji nie ma tak ohydnej, przepelnionej smiercia, bezprawiem i moralna zgnilizna przeszlosci. I w duzej mierze przyszlosci ^^ Dla mnie chore jest to, ze ta instytucja DZIALA w taki sposob, niezmieniony, do tego jeszcze przeprowadza krucjaty na innych, Nie moge doczekac jak sie zaczna bitwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
Lanessa, jak przeczytałam o tym, jak kościół podchodzi do ksieży pedofilów, i inne tym podobne rzeczy, to mi witki opadły... Polecam poczytać też o samospaleniu na placu Św. Piotra, pisarza Alfredo Ormando. Kościół nawet nie był łaskaw się do tego odnieść. Nie chce tutaj tworzyć żadnej dyskusji o wierze, bo to wątek o programie, ale nie rzucajcie przykładami typu: Nergal obraził uczucia, bo moje uczucia są regularnie obrażane, a nie płaczę, nie piszę skarg, i nie nazywam nikogo "Hitlerem", bo ma inny światopogląd niż mój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Krucjata na Nergala jest sprawą polityczną, a wątek dotyczy programu rozrywkowego. Nergal nie odejdzie z powodu kontraktu, co bardzo mnie cieszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem katoliczką i chodzę do kościoła. Wierzę w Boga i Biblia jest dla mnie święta ale... dla mnie jest różnica między osobą, która wchodzi do kościoła i w czasie mszy św. drze biblię przeklinając katolików a między artystą, który na scenie ma taką kreację i korzysta właśnie z takich a nie innych środków przekazu. Nie jest dla mnie żadnym problemem wykorzystywanie elementów religijnych na scenie, kreowanie się na Chrystusa czy Marię w fotografiach, noszenie wizerunków świętych na koszulkach. Nie rozumiem dlaczego ktoś nie odróżnia artystycznego zamysłu od "obrażania wiary katolickiej" ![]() A żeby było w temacie ... czekam na 20:00. Czekam na minki mojego ukochanego ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na 19.30 jestem umówiona i nie będę dziś oglądać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Wtajemniczenie
|
Chyba nikt mnie z Pomorza jakoś szczególnie nie zachwycił. Tylko ta ostatnia dziewczyna - Ewa była warta uwagi. A ja myślałam, że jak Pomorze to będą talenty na miarę naszego Adama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Jejuuu jak mnie w tego typu programach denerwują takie wyznania o problemach uczestników.
Wcześniej była ta dziewczyna co straciła rodziców, któryś z chłopaków nie miał też chyba mamy z tego, co pamiętam, a dziś ten facet i zwierzenia o chorym dziecku. Nie wiem po co tak epatować smutkiem. To program bądź co bądź rozrywkowy i takie teksty to mi się tylko kojarzą z braniem na litość.
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do odcinka. Hmm powiem szczerze, że jestem zaskoczona niektórymi wyborami jurorów. Często się z nimi nie zgadzałam. Najbardziej zaskoczył mnie Nergal który wybrał dziewczynę z piosenką Duffy. Dla mnie bardzo zwykłe, banalne wykonanie utworu. Totalnie nie wyróżniające się z tłumu. Zaskoczona byłam, że nie wybrali dziewczyny od Paparazzi - dla mnie świetne wykonanie akustycznej wersji tej piosenki. Dziewczyna ma kawał głosu. No i kilka tam jeszcze takich. Ale muszę dodać, że strasznie denerwują mnie ludzie, którzy przychodzą na casting z repertuarem jednego z jurorów. Trochę dla mnie próba podlizania się. Dziś ta blondyna od piosenki Kayah- nie wiedziałam czy bardziej zależy jej na dostaniu się do programu czy na zobaczeniu i obcowanie z Kayah. Mimo, że głos miała super bardzo nie chciałam by przeszła dalej.
![]() |
![]() |
#209 |
BAN stały
|
Dzisiaj podobał mi się ten chłopak z początku pierwszego odcinka, który wybrał Nergala
![]() Ta ruda, Ewa Szlachcic miała kawał głosu i naprawdę potrafi nim operować. Nie była jakoś zestresowana na scenie. Być może pomógł jej w tym wcześniejszy udział w "Tak to leciało". Z drugiej części spodobała mi się ta pierwsza dziewczyna śpiewająca taką pozytywną piosenkę. Wiecie może jaki był jej tytuł? Wybrała Nergala. Naprawdę przyjemnie się jej słuchało, potrafi poprawić humor ![]() Ta ładna dziewczyna w czarnej skórzanej kurtce była naprawdę niezła, myślałam, ze wszyscy jurorzy się odwrócą, a tu tylko panie. Dziewczyna od Duffy dość przeciętna, ale może się rozkręci. Zwłaszcza że mówiła o rockowych upodobaniach. Swoją drogą mogła coś bardziej rockowego wybrać i się wykazać. Dziewczyna od "Za późno"miała fajną barwę, ale wybrała jak dla mnie dramatyczną piosenkę...Swoją drogą nigdy nie pojmę, jak Kayah z takim głosem i z takim tekstem, mogła zgodzić się na tak tandetny podkład muzyczny. Ta brunetka z pierwszego odcinka od piosenki Kayah była naprawdę utalentowana, ale całość dla mnie była dość smętna. Ten gość od reklamy i 5-letniej córeczki moim zdaniem śpiewał dość sztucznie... Chyba nawet Ania Dąbrowska się tym zainteresowała, na ile sposób śpiewu jest przez niego wykreowany. Przystojniak nauczyciel od rock`n`rolla ma taki męski głos ![]() Dziewczyna uszlachetniła Paparazzi Lady Gagi, po raz pierwszy dobrnęłam do końca tej piosenki. Szkoda, że nie przeszła, miała bardzo mocny, wyrazisty głos. Zauważyłam, że niemal żaden juror nie wybiera osób o wysokim głosie w stylu Tarji Turunen. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Damian Ukeje
![]() no mógłby się przyczynić do przyrostu naturalnego, mógłby ![]() W ogóle piosenka Kings of Leon- use somebode wymiata. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.