Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 09:47   #4741
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
usg :d
aaaa
no to będzie zdjęcie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 09:51   #4742
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
w ogole w słońcu termometr pokazuje 32st., ale jak wyszłam na balkon, to w cieniu zimnoi strasznie i ten wiatr ...
U mnie pokazuje prawie 31 B. stwierdził, że jest ciepło, ale wczoraj też tak mówił, a jednak troszkę zmarzłam A tym bardziej nie chce mi się wierzyć, bo zapowiadali 17 stopni
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 09:54   #4743
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
hihi, pomyślę..
na razie objawił się inny problem synek w nocy przed 3cią przyszedł do mnie strasznie płacząc że go ucho boli - dałam mu dwie dawki Nurofenu- bo to duży już chłopak i uznałam że jedna dawka może być mało... po poł godziny popiskiwań zasnął- teraz tak długo spali do 10tej, w końcu obudziłam synka i pytam czy go ucho boli , a on mówi że nie, -tylko że jak mówię to słychać echo .. zaglądam w te ucho a tam ropa i krew się sączą... brrr....

lecę.. gdzies trzeba pozdzwonić i wynaleźć jakiegoś lekarza albo do szpitala jechać na pogotowie .. ide myć szybko głowe i przebrać się póki on zje śniadanko i coś trzeba robić z tym...

tak więc moja 17tka schodzi na inne tory
Lepiej nie ryzykować. Jedźcie na pogotowie.
Stary 2011-09-24, 10:05   #4744
aknowi88
Wtajemniczenie

dzień doberek w tym pięknym słonecznym dniu
myślę że pomysł ze słuchawkami jak najbardziej trafiony. my też gdy jeszcze mieszkaliśmy w jednym pokoju zainwestowaliśmy w słuchawki bo ja myślałam że oszaleje od tego hałasu, a przecież każda gra musi być głośno bo inaczej efektu nie ma

dokiu
samych szczęśliwych chwil na kolejne lata!!!

Resscue
mi na razie odpukać ani palce ani nogi jeszcze nie puchną ale pewnie później jeszcze mnie to dopadnie, współczuję przeziębienia, ja się bronię jak mogę żeby się tylko nie zarazić nigdzie, a wszędzie wkoło chorzy. tym bardziej że mąż w szkole pracuje a tam masa dzieciaków chora oby tylko nic nie przyniósł do domu...

uciekam ogarnąć mieszkanko
miłego dnia
aknowi88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:06   #4745
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Lepiej nie ryzykować. Jedźcie na pogotowie.
jak krew się sączy z ucha to chyba niedobrze
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:09   #4746
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
jak krew się sączy z ucha to chyba niedobrze
to już w c**j nie dobrze....
Stary 2011-09-24, 10:40   #4747
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Tż obudził mnie jak szedł do roboty i znowu nie mogę spać w sobotę

Cheneelle super ciuszki ile bym dała zeby pójść do bydgoskiej galerii gdzie maja najlepiej rozganizowany Carry wszystko wg kolorów i rodzaju.

Przypomniało mi sie, ze mam TAA Diamond pare razy psiknieta i chętnie bym sie zamieniła na LRD, Rare Pearls lub FA Dreams. Któraś chętna?

Sarraa, a gdzie ciasto kupowałaś? Ja miałam tylko kupne z Biedronki i sobie chwalilam sama nigdy nie robiłam
No właśnie w biedronce robiłaś z dżemem? Możesz powiedzieć jak? Może ja coś popsułam

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

W końcu miałam tylko jedną stronę do nadrabiania

Wiecie co, chłopak miał niedawno urodziny, ale był za granicą, niedługo wraca i chcę mu coś kupić, ale nie wiem co... Moje pomysły wyczerpały się przy wcześniejszych okazjach. Kupiłam mu kiedyś wodę toaletową, za 300zł! Teraz już tyle nie wydam Ubrania to namiętnie kupuję mu, bo lubię Z elektroniki to się nie znam, ale myślałam nad słuchawkami, bo w akademiku ciągle mi przeszkadzał jak w coś grał albo oglądał film. Znalazłam właśnie takie dla graczy, jak sądzicie, dobry pomysł?
A może wizażowa Pani informatyk by mi pomogła w wyborze modelu...?
To jest dobry pomysł, mój ma takie wielkie i jest zadowolony

Dokia gratulacje i dużo szczęścia mogłabyś powiedzieć ile lat miałaś kiedy wyszłaś za mąż?
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 10:50   #4748
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
No właśnie w biedronce robiłaś z dżemem? Możesz powiedzieć jak? Może ja coś popsułam
to nie jest wina ciasta o dżemu
dźemy do tego typu rzeczy się po prostu nie nadają, ponieważ pod wpływem temparatury mocno rzedną i wobec tego wypływają nawet najmniejszą dziureczą ...

lepsze będą konfitury, a najlepiej to kawałki owoców (np. z brzoskiwniami z puszki jest po prostu ) bądź nutella

a ciasto z biedronki jest jednym z najlepszych moim zdaniem

Stary 2011-09-24, 10:51   #4749
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:

Dziś mam 17tą rocznicę ślubu, ale chyba nic nadzwyczajnego nie wydarzy się
Gratuluję
Cytat:
hihi, pomyślę..
na razie objawił się inny problem synek w nocy przed 3cią przyszedł do mnie strasznie płacząc że go ucho boli - dałam mu dwie dawki Nurofenu- bo to duży już chłopak i uznałam że jedna dawka może być mało... po poł godziny popiskiwań zasnął- teraz tak długo spali do 10tej, w końcu obudziłam synka i pytam czy go ucho boli , a on mówi że nie, -tylko że jak mówię to słychać echo .. zaglądam w te ucho a tam ropa i krew się sączą... brrr....

lecę.. gdzies trzeba pozdzwonić i wynaleźć jakiegoś lekarza albo do szpitala jechać na pogotowie .. ide myć szybko głowe i przebrać się póki on zje śniadanko i coś trzeba robić z tym...

tak więc moja 17tka schodzi na inne tory
Ojejku, jedź na pogotowie, a ewentualnie potem poszukasz jakiegos lepszego lekarza.
Oby to nie było nic aż tak bardzo poważnego

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:51   #4750
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Dokia gratulacje i dużo szczęścia mogłabyś powiedzieć ile lat miałaś kiedy wyszłaś za mąż?
kurcze chyba 20,5 pamiętam że dopiero co odebrałam indeks z podpisanym zaliczeniem pierwszego roku studiów na wydziale fizyki i już drugi rok robiłam z nowym nazwiskiem w indeksie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:54   #4751
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
dźemy do tego typu rzeczy się po prostu nie nadają, ponieważ pod wpływem temparatury mocno rzedną i wobec tego wypływają nawet najmniejszą dziureczą ...

lepsze będą konfitury, a najlepiej to kawałki owoców (np. z brzoskiwniami z puszki jest po prostu ) bądź nutella

A nutella nie wyjedzie? może spróbuję jeszcze raz, bo ostatnio trochę się zniechęciłam, myślałam, że źle podociskałam brzegi

Cytat:
kurcze chyba 20,5 pamiętam że dopiero co odebrałam indeks z podpisanym zaliczeniem pierwszego roku studiów na wydziale fizyki i już drugi rok robiłam z nowym nazwiskiem w indeksie
To szybko Ci się oświadczył, fajnie też bym chciała wyjść za mąż na studiach już

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 10:58   #4752
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Tż obudził mnie jak szedł do roboty i znowu nie mogę spać w sobotę

Cheneelle super ciuszki ile bym dała zeby pójść do bydgoskiej galerii gdzie maja najlepiej rozganizowany Carry wszystko wg kolorów i rodzaju.

Przypomniało mi sie, ze mam TAA Diamond pare razy psiknieta i chętnie bym sie zamieniła na LRD, Rare Pearls lub FA Dreams. Któraś chętna?

Sarraa, a gdzie ciasto kupowałaś? Ja miałam tylko kupne z Biedronki i sobie chwalilam sama nigdy nie robiłam

Ja też kupuję tylko z biedrony i sobie chwalę.

Cytat:
dzień dobry
sobota, a ja juz od 6 nie spię się przyzwyczilam do wczesnego stawania bąbel też się niewiele później obudził, bo o 6:45 ...

no nic ... komuś kawkę tak wcześnie?
jamapi- wstawać w sobotę tak wcześnie...to straszne...Ja jak wstaje w tygodniu o 5 to odsypiam w sobotę. Dziś zwlekłam się ,żeby dziecku zrobić śniadanie o 7.30 potem obudziłam się na chwil jak z pracy zadzwonili do TŻ- żeby przyszedł, a ma dzisiaj dyżur telefoniczny, i padłam - wstałam o 10.

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

W końcu miałam tylko jedną stronę do nadrabiania

Wiecie co, chłopak miał niedawno urodziny, ale był za granicą, niedługo wraca i chcę mu coś kupić, ale nie wiem co... Moje pomysły wyczerpały się przy wcześniejszych okazjach. Kupiłam mu kiedyś wodę toaletową, za 300zł! Teraz już tyle nie wydam Ubrania to namiętnie kupuję mu, bo lubię Z elektroniki to się nie znam, ale myślałam nad słuchawkami, bo w akademiku ciągle mi przeszkadzał jak w coś grał albo oglądał film. Znalazłam właśnie takie dla graczy, jak sądzicie, dobry pomysł?
A może wizażowa Pani informatyk by mi pomogła w wyborze modelu...?
słuchawki fajny pomysł- ja Ci podpowiem co w ostatnim czasie TŻ- towi kupowałam- jakieś wypasione mp4, elektryczna maszynka do golenia...

Cytat:
Witam dziewczyny!
Widzę, że imprezę wczoraj miałyście tu udaną ja zaczęłam czytać książkę i tak mnie pochłonęła że nie było już możliwości usiąść do kompa

pół godziny temu ją skończyłam... w sumie rzadko czytam, bo jak zacznę to zatracam się.. nic nie robię tylko czytam, nikogo nie widzę, nikogo nie słyszę.. jak dzieci coś chcą to odpowiadam tylko "mhm.." - więc czasu mam mało na te czytanie bo wtedy wszystko wkoło jakby zastygało a niestety obowiązki dnia codziennego są ważniejsze. Dobra książka ten "Kwiat pustyni" ale tkliwa taka- ta tragedia kobiet obrzezanych w tle - aż boli w sercu

Dziś mam 17tą rocznicę ślubu, ale chyba nic nadzwyczajnego nie wydarzy się

W tym tygodniu powinnam odebrać lustro do łazienki i w końcu ją zakończyć- to cyknę fotki efektu tego mojego 2miesięcznego bałaganu

Lecę po kawę ... u mnie jeszcze mąż i dzieci śpią , ja od rana książkę kończyłam w łóżeczku a oni chrapali .. zaraz chyba trąbki poszukam i im "mega radość" sprawię- przywieźliśmy znad morza taką plastikową rurowatą trąbę strasznie trąbiącą ... brrr...
ta trąba to masakra...co dzień słysząc ten odgłos nad morzem dziękowałam losowi, że mojej Oliwce się nie zamarzyła taka.

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
W pracy siedzę od 4.30 ;(
Odrabiam wtorek bo idę na obronę męża - a Wy mi nadal nic nie radzicie o ciuchach

Teściowie jutro przyjeżdżają, nocowac u nas 3 noce. Ja się zapłaczę. A do tego teść na 100% upije się na obiedzie dla rodziny i będzie mi w znajomej restauracji wstyd.
Zaczęłam panikować, z 10tyś na remont zrobiło się 22tyś i one jeszcze nie pokrywają kuchni (mebli) i drzwi wszystkich. Tata miał robic zabudowę łazienki (szafki z płyt k-g) ale na 2 tygodnie uziemiony jakimiś szkoleniami. Fachowiec mnie policzy jak za zboże.
Dlaczego nagle, wszystko na raz mi się wali?
Generalnie powiem tak, ponieważ ja prawie zawsze ubieram spodnie to może jakiś zestaw żakiecik spodnie i jakaś żywsza koszula do tego, lub mała czarna ( u mnie mała zawsze kończy się za kolanem).

A co do remontu- to my w dokładnie rok temu kopiliśmy mieszkanie- w sumie na pierwszy rzut oka było tylko: pomalowanie, panele, łazienka... Ale jak się zaczęło- to masakra była- tu ściany trzeba było prostować, tu chować rury, tu wywalić licznik itp rzeczy- zamknęliśmy się w ponad 20 tys. a jeszcze doszła kuchnia i meble na wymiar

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
cześć luloczki
Oj ale się przeziębiłam gorączka katar jutro by trzeba było iść do lekarza bo kurdę nie wiem co mogę wiąść
Rescue- pamiętam jak dziś, że bedąc w ciąży zażywałam Febrisan taki rozpuszczalny no i apap na gorączkę. Natomiast ponieważ ostatnio rozmawiałam w aptece ze znajomą farmaceutką o lekach bo moja córa tez nic nie może zażyć co ma cukier- to poleciła mi na katar: plastry takie co się przykleja na piżamie, bluzce- z olejkami które odtykają nos, olejek inhalol też odtyka nos- herbatka lipowa, malinowa, ale też imbirowa- bo rozgrzewa. Zdrówka życzę- i na pocieszenie dodam że jestem tak samo przeziębiona.

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
U mnie pokazuje prawie 31 B. stwierdził, że jest ciepło, ale wczoraj też tak mówił, a jednak troszkę zmarzłam A tym bardziej nie chce mi się wierzyć, bo zapowiadali 17 stopni
U mnie też ponad 30, jak wyszłam z domu było mi zimno, ale mam taki fragment drogi w cieniu, a jak weszłam w słońce to ...

Cytat:

Ja mogę podać przepis na domowe kapuśniaczki...

Dokia- gratki- kolejnych pięknych wspólnych dni.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:01   #4753
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja mogę podać przepis na domowe kapuśniaczki...
O to super, podasz?
Stary 2011-09-24, 11:06   #4754
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kiedyś robiłam z ciasta biedronkowego z dżemem, ale takim malinowym z czekoladą (taki dżem jest pyyyszny) i wyszło pycha

Cytat:

Z nutellą...

Cytat:
słuchawki fajny pomysł- ja Ci podpowiem co w ostatnim czasie TŻ- towi kupowałam- jakieś wypasione mp4, elektryczna maszynka do golenia...
Maszynkę ma, a mp4 chyba nie potrzebuje, przynajmniej nigdy nie wspominał, że by mu się przydało
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:23   #4755
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
O to super, podasz?
Na oliwę wrzucam pokrojoną kiszoną kapustę, dodaję marynowaną cebulkę czosnek i dynię, świeżą bazylię, ogórka kiszonego, marynowaną paprykę. Podpiekam aż wszystko będzie miękkie. Przyprawiam solą pieprzem, ziołami ( jak kto lubi) i kminkiem.
Nakładam farsz na ciasto francuskie, zwijam w rulon przecinam na małe kawałki . Smaruję białkiem zanim wsadzę do piekarnika- posypuję ziołami i kminkiem. Pycha- w piekarniku są 15-20 minut.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:40   #4756
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Na oliwę wrzucam pokrojoną kiszoną kapustę, dodaję marynowaną cebulkę czosnek i dynię, świeżą bazylię, ogórka kiszonego, marynowaną paprykę. Podpiekam aż wszystko będzie miękkie. Przyprawiam solą pieprzem, ziołami ( jak kto lubi) i kminkiem.
Nakładam farsz na ciasto francuskie, zwijam w rulon przecinam na małe kawałki . Smaruję białkiem zanim wsadzę do piekarnika- posypuję ziołami i kminkiem. Pycha- w piekarniku są 15-20 minut.
Zaraz sobie wydrukuje dziękuję
Stary 2011-09-24, 11:42   #4757
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Witajcie!! Wróciłam z konferencji Ale sie trochę namęczyłam, bo w trakcie dostałam spóźniony okres, i tak mnie brzuch bolał, ze masakra Na dodatek w drodze do Warszawy przespałam całe 7 h na jednym boku no i mi jeszcze bark doszedł
Zalotnica juz Wam napisała, jakie mieliśmy demo cieszę sie, bo chyba sobie zostawię te outspoken, bo z katalogu to raczej bym nie kupiła bo już i tak mam dużo perfum, a te to wcale nie takie tanie i prezent nie dla mnie Dostaliśmy tez katalogi papierowe 15 i 16 i AM do nich.
Co będzie nowego- będą mobilne płatności, ale na razie nie powiem dokładnie bo jeszcze nie doczytałam. Jaskie będą nowe produkty to już wiecie. Widziałam ten czerwony zestaw i nawet nie najgorszy jest. Chyba dziewczyny na avonowym forum juz wszystko opisały

A ja właśnie zostałam dziś uwięziona na cały dzień w domu, bo mąż pojechać do pracy i nie wiadomo kiedy wróci, a brat przyszedł w odwiedziny. Poprosiłam żeby poszedł kupić mi kawę, no i i poszedł z moimi kluczami , żeby później wejść. No i jakoś tak się stało, ze wypadły mu kluczę i wpadły do studzienki kanalizacyjnej No i zostałam uwięziona na cały dzień(co w sumie mi nie przeszkadza, bo i tak nigdzie nie chciałam wychodzić) , a co najgorsze w tym- nadał nie mam kawy Podzieli się któraś

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-09-24 o 11:46
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:58   #4758
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Witajcie
nie było mnie - wracałam z pracy tak zmęczona że nawet tż się dziwił że nie włączałam w ogóle komputera...nadrobiłam Wasze pisanie blisko 20 stron ale nie chce mi się cytować każdej z osobna
Justyś odnośnie zdjęć - tego bym nie robiła a tymbardziej o posądzeniu o kradzież i kontroli szczegółowej nie wiem czy tak po prostu policja by ją do naga przeszukiwała?? przecież jak nie ma nagrania z monitoringu to nic nie można zrobić takiej osobie??

malutka zaciekawiła mnie Twoja notka o dolce gusto już zapowiedziałam tżowi że na rocznicę chcę możesz coś więcej szczegółów?? choćby na priva??

Joluś cieszę się bardzo z poprawy i dobrych wyników

Bogusiu wszystkiego najlepszego : cmok:

kwintesencja miłości
popłakałam się jak to przeczytałam

a ja jutro zaczynam znów zjazdy w szkole - mam na 8 do budy teoretycznie do 16 ...ale na 14 mam do pracy więc jak wyjadę z domu o 7 tak będę po 23..
niestety tak będą wyglądać teraz moje weekendy
Bry
Jasne, nie ma sprawy. Pytaj o co chcesz tu albo na privie pewniej, bo nie pomine przez przypadek. Sprzedaje je i sama mam w domu wiec cos na pewno o nich wiem

A ja w ogole to mam wolny weekend Dzis wyprawiam urodzinki z Tesciowa wiec po poludniu
Stary 2011-09-24, 12:01   #4759
musso4
Zakorzenienie

wpadłam na chwilę z drugą kawką i dalej śmigam ze szmatą
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 12:05   #4760
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
wpadłam na chwilę z drugą kawką i dalej śmigam ze szmatą
Musso wymieniamy sie? Wezme obie te sukienko-tuniki, Tż-owi sie podobaja
To podaj adres na priva, zebym wiedziala gdzie wyslac kremiki
Stary 2011-09-24, 12:12   #4761
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Musso wymieniamy sie? Wezme obie te sukienko-tuniki, Tż-owi sie podobaja
To podaj adres na priva, zebym wiedziala gdzie wyslac kremiki
wysłałam ci priwa zapomiałam dopisać, żebyś swój adres podała

Edytowane przez musso4
Czas edycji: 2011-09-24 o 12:14
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:44   #4762
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

dokia samych słonecznych dni przepełnionych miłościa na nastepne naście lat wspolnego życia
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:02   #4763
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
jamapi- wstawać w sobotę tak wcześnie...to straszne...Ja jak wstaje w tygodniu o 5 to odsypiam w sobotę. Dziś zwlekłam się ,żeby dziecku zrobić śniadanie o 7.30 potem obudziłam się na chwil jak z pracy zadzwonili do TŻ- żeby przyszedł, a ma dzisiaj dyżur telefoniczny, i padłam - wstałam o 10.
no właśnie też się sobie dziwię
kiedyś to spałam ile młody dał, a od jakiegoś czasu w weekendy budzę się przed 6
to chyba dlatego, że o 21 chodzimy spać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 13:42   #4764
katniewojt
Zakorzenienie

Właśnie wróciliśmy do domu i padam tak jestem zmęczona A jeszcze zupę mam zrobić I oczywiście przpierdzieliliśmy mnóstwo kasy
I B. mnie wpienił, bo chciał iść do Empika, a ja żebym mu latałam i kupiła to co chce - maszynki, żel do golenia etc. O nie! Nie dałam się i jest niepocieszony
A jakie kolejki w stonce Ale kupiłam swoje ulubione ciastka - pałeczki kremowe Nawet nie wiedziałam, że je tam mają

Dokiu, jak Bąbel?
Stary 2011-09-24, 13:52   #4765
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Dokiu, jak Bąbel?
no .. mega źle te ucho wygląda.. aż Pani się skrzywiła jak tam zajrzała .. jakieś nacieki ropne z krwią .... dostał mega (podwójną) dawkę Augmentinu na 5 dni i do kontroli

no i moja 17tka mnie zaskoczyła

lece robić obiadek, dzięki za życzenia i troskę
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:02   #4766
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
no i moja 17tka mnie zaskoczyła
Pozytywnie?

Dziewczyny wracając do wymiany, która się tutaj pojawia, mogę oddać pękacz czarny z Vipery, jest nieużywany, ale nie mam do niego opakowania, ze szczoteczki odstają jakieś 3 włoski ale to chyba nie przeszkadza w malowaniu, jakby któraś chciała to mogę zrobić zdjęcie tej szczoteczki, albo wymienić się na coś o wartości max 10 zł.
Stary 2011-09-24, 14:12   #4767
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Pozytywnie?

Dziewczyny wracając do wymiany, która się tutaj pojawia, mogę oddać pękacz czarny z Vipery, jest nieużywany, ale nie mam do niego opakowania, ze szczoteczki odstają jakieś 3 włoski ale to chyba nie przeszkadza w malowaniu, jakby któraś chciała to mogę zrobić zdjęcie tej szczoteczki, albo wymienić się na coś o wartości max 10 zł.
A co bys chciala??? Jak nie mam niczego co Cie interesuje to moge kupic co bedziesz chciala
Stary 2011-09-24, 14:26   #4768
katniewojt
Zakorzenienie

Toniu, a możesz opisać jak pachną nowe Outspoken?

Wiecie, że pierwszy raz robię coś z porem U mnie w domu do niczego się go nie używa i u Benka też nie

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Sarunieczko, możesz podać dokładną nazwę tego szamponu z biedronki, który Ci przypasował? B. jutro rano idzie i by mi kupił, bo dziś zapomniałam
Stary 2011-09-24, 14:39   #4769
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, że pierwszy raz robię coś z porem U mnie w domu do niczego się go nie używa i u Benka też nie
ja uwielbiam surówkę z pora
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 14:42   #4770
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
A co bys chciala??? Jak nie mam niczego co Cie interesuje to moge kupic co bedziesz chciala
Balsam/mleczko/masło do ciała, ale wolałabym nie-avonowe bo te nie dają u mnie efektu albo lakier do paznokci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości