Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-23, 21:38   #4471
Lilith890502
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja mam oryginalne Emu- polecam z calego serca, buty sie nie slizgaja i sa niezwykle cieple, w mrozy niezastapione, naprawdę
a jaka cena? i gdzie kupiłaś?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 21:42   #4472
samaraNW
Zakorzenienie

ja już wszystko zrobiłam i uciekam spać, bo jutro pobudka przed 6-tą.
dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 21:43   #4473
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
a jaka cena? i gdzie kupiłaś?
kupilam je rok temu, w sierpniu albo wrzesniu z tej strony (od polskiego dystrybutora)http://www.emu-shop.pl/ i mam dokladnie te http://www.emu-shop.pl/bronte-hi-che...01005,a64.html
Kupilam tyle samo ile teraz kosztują
Ostatnio byłam w Humanicu i tam też mają Emu tylko nie pamiętam ceny

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-09-23 o 21:45
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 21:49   #4474
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
samara świetne butki!

Dziewczyny co kupujecie swoim Tż na Dzień Chłopaka? (jeżeli w ogóle obchodzicie to święto)
Mój ma 29 urodziny więc zawsze staram się na ten dzień kupix cos fajniejszego na na dzień chłopaka juz tata drobnostka ciasteczka własnego wytworu czy coś :p
Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
witajcie!!, ja dzis do 16 a potem lece na warsztaty salsy są u nas dzis otwarte szkoły tańca, salsa, rumba, a jutro bachiata>>> uwielbiam kubańskie rytmy.
ale ci zazdroszczę gdyby tylko u mnie w okolicy było cos takiego... uwielbiam taniec
Shadii
gratulacje

angelinmyheart
ale Tż zaplusił

zielone_oko,Kitka, samaraNW, Talullah

dziękuje

Co do Emu ja miałam również nieoryginalne, i w szybkim tempie podeszwa się zagięła tak jak u Tallu, jak i przetarła się, poza tym bardzo śliskie i przemakały... ale dałam za nie 29 zł?Oryginalne zapewne bez porównania, tak jak piszecie Czekając dzisiaj na zajęcia, stwierdziłam że zrobie jeszcze jedno podejście i porozglądam sie za płaszczami... wyobrażacie sobie, że na całe miasteczko (niewielkie, ale sklepów sporo) był tylko jeden płaszcz w rozmiarze S? tragedia... ale czarny i za kolana a przy moim wzroście wYglądałam jak karłowaty batman Także dalej ani płaszcza ani butów, które chciałam dopasować do okrycia wierzchniego

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2011-09-23 o 21:50
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 21:50   #4475
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
[/B]dziękuje Co do Emu ja miałam również nieoryginalne, i w szybkim tempie podeszwa się zagięła tak jak u Tallu, jak i przetarła się, poza tym bardzo śliskie i przemakały... ale dałam za nie 29 zł?Oryginalne zapewne bez porównania, tak jak piszecie Czekając dzisiaj na zajęcia, stwierdziłam że zrobie jeszcze jedno podejście i porozglądam sie za płaszczami... wyobrażacie sobie, że na całe miasteczko (niewielkie, ale sklepów sporo) był tylko jeden płaszcz w rozmiarze S? tragedia... ale czarny i za kolana a przy moim wzroście wYglądałam jak karłowaty batman Także dalej ani płaszcza ani butów, które chciałam dopasować do okrycia wierzchniego

Stary 2011-09-23, 21:58   #4476
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
dobra okazja, ciekawa jestem jak z jakoscia bedzie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
moje koleżanki też bardzo chwaliły emu więc jak znalazłam w lumpie w tym roku nówki emu to kupiłam no i zobaczymy czy mi też do gustu przypadną, ja to zawsze w zime w oficerkach śmigałam

a ja właśnie reddsa żółtego najbardziej lubię a zielony mi totalnie nie smakuje ostatnio piłam żurawinowego ale to chyba jakaś limitowana edycja...
trixxa z biedry też lubię , prawie nie różni się od reddsa malinowego a tańszy o połowę... co do piwa to jeszczę lubię lecha i carlsberga

byłam na lumpkach i 3 koszulki kupiłam- każda po 4 zł..

tez tak mam z redsami, jak mam pic to tylko zoltego zielonego nie tkne, ewentualnie malinowy a najlepiej to wino rozowe

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
wrzucam zdjęcie botek, które sobie wczoraj kupiłam
ladne

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
samara świetne butki!

Dziewczyny co kupujecie swoim Tż na Dzień Chłopaka? (jeżeli w ogóle obchodzicie to święto)
mojego nie bede kusic slodyczami, bo rzezbi wciaz cialo i ladnie schudl, dlatego kupie mu bokserki

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja po dwóch minutach siedzenia w aucie na miejscu kierowcy jechałam na miasto Nie było źle
dokladnie napisalam wewnetrzny test jako pierwsza, wiec od razu do auta mnie zapakowali prosto spod szkoly i na glowna ulice kolo dworca glownego we wro. zeby bylo malo, tego samego dnia od razu jechalam autostrada za wro, w celu przywiezienia kursantki spoza wroclawia i jakos ciezka noge mialam, bo 140km/h pomykalam eLka

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie za rady co do kosmetyków. Jak kupię to napiszę Wam co kupiłam.
Mam pytanie do dziewczyn pijących drożdże. W jakich proporcjach pijecie (ile drożdży na ile wody?)? Bo ja tak od 1/4 do 1/2 kostki na 3oo ml wody. Takie "mocniejsze" mi bardziej smakują
pije z mlekiem na 200ml daje 1/2 kostki.

tusz moge polecic Grashka wydluzajacy i Hean maxxi lash.

kremow i calej reszty nie polece, bo nie napisalas nic o swojej cerze, potrzebach i co przetestowalas, czego oczekujesz od kremu/podkladu etc.

jezeli chodzi o krem pod oczy, to na pierwsze zmarszczki sama musisz poprobowac i to raczej z tych drozszych, to samo tyczy sie cieni. dla mnie np flosleki sa dobrymi nawilzaczami, ot tyle. jak chcesz konkretny krem, to wydaje mi sie, ze warto uzbierac troche kasy na cos konkretnego (chociazby apteczny Eucerin), a nie kupowac kolejny raz cos do 30zl.
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-23 o 22:01
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 22:00   #4477
Talullah
Wtajemniczenie

Dzieki za wypowiedzi odnosnie emu dziewczyny

Moja kolezanka ma takie tylko szare:

http://www.emu-shop.pl/angels-lo-mus...05001,a73.html

I jak je ogladalam to w nich nie ma szans zeby sie pieta zagiela, sa tak zrobione i wyprofilowane

Poza tym jak je podnioslam to sa o wiele ciezsze od podrobek

Musze sie za jakimis rozejrzec na zime

Loluska - na pewno znajdziesz cos ladnego

Eucerin pod oczy z Q10 jest fajny, ja mam i uzywam i zmarszczek nie mam

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-09-23 o 22:03
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 22:18   #4478
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
pije z mlekiem na 200ml daje 1/2 kostki.

tusz moge polecic Grashka wydluzajacy i Hean maxxi lash.

kremow i calej reszty nie polece, bo nie napisalas nic o swojej cerze, potrzebach i co przetestowalas, czego oczekujesz od kremu/podkladu etc.

jezeli chodzi o krem pod oczy, to na pierwsze zmarszczki sama musisz poprobowac i to raczej z tych drozszych, to samo tyczy sie cieni. dla mnie np flosleki sa dobrymi nawilzaczami, ot tyle. jak chcesz konkretny krem, to wydaje mi sie, ze warto uzbierac troche kasy na cos konkretnego (chociazby apteczny Eucerin), a nie kupowac kolejny raz cos do 30zl.
To ja z drożdżami będę robić tak samo. Muszę w końcu zacząć pić regularnie drożdże, skrzyp i pokrzywę.
Odnośnie mojej cery to jest bardzo dziwna... Niby tłusta i trądzikowa, ale jednocześnie sucha(?), skłonna do podrażnień, wrażliwa. Wiele kremów (nawet tych nawilżających i do wrażliwej cery) mnie podrażnia, sprawia, że mam suche, czerwone, piekące placki na buzi. Co dziwne acnefan mnie nie uczula, nie podrażnia, nie wysusza i mogę go na całą twarz na noc codziennie stosować. Poza tym jedynymi kremami, które toleruje moja skóra są nivea soft, bambino i eucerin zielony (ten ostatni uwielbiam, ale chwilowo nie stać mnie na niego) Poszukuję lekkiego kremu, który nawilża, nie byłoby źle, gdyby matowił, nie zapycha

Jeśli chodzi o podkład to napisałam, że poszukuję czegoś matująco-kryjącego, dodam jeszcze, że w bardzo jasnym odcieniu
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 23:01   #4479
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Dziękuję za opinie na temat butów mam pełno szpilek i chce teraz koturny dziś widziałam podobne za 130zł poszukam tańszych

Widziałam dziś puder ryżowy z Paese ciekawa go jestem chyba kupię ale nie mogę znaleźć na KWC chyba jeszcze nie ma
Stary 2011-09-23, 23:41   #4480
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
już wole od koleżanki pożyczyć na szampon niż używać ich;p chociaż jak mieszkałam w akademiku to brałam przyjaciółki ona moje i nie było gadania, ale obie wiedzialysmy, że możemy

mam swój;p ale jednak czuje dyskomfort jak wiem, że obca laska mieszkała bedzie a tam wszystkie rzeczy moje osobiste. Owszem jak mieszkałam na praktykach tam to były rzeczy mojej koleżanki, ale jedyne po co wchodziłam do jej pokoju to otworzyć okno;p ale na myśl mi nie przeszło, żeby jej coś sprawdzać, szukac ajj to w stancjach najgorsze jest.
(...)
Ja niestety będę dzielić z kimś pokój... ciężko będzie i jestem przerażona brakiem prywatności.

Cytat:
ja mam oryginalne Emu- polecam z calego serca, buty sie nie slizgaja i sa niezwykle cieple, w mrozy niezastapione, naprawdę
Ehh, marzę o takich butach, ale coś do emu nie mogę się przekonać, według mnie są bardzo brzydkie :/ ale może kiedyś kupię, dla wygody, nie wyglądu.
Cytat:
(...)
Shadii
gratulacje
(...)
Dzięki
Ja też nie mogę znaleźć płaszcza na zimę, marzę o jakimś mega ciepłym, wygodnym i ładnym... ale pewnie znowu będą to tylko marzenia

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
(...)

Super, gratulacje
(...)
Dzięki

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 00:05   #4481
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Właśnie, te są śliczne!

Mi się najbardziej podoba drugi

A ten drugi gdzie? czy to jest bardzo ciepłe i nadaje się na zimę? Ja też chcę ogólnie marzę o czymś mega ciepłym na zimę, jakieś futerko, nie wiem, coś, w czym nie zmarznę zaraz i będę się dobrze wygodnie czuć.

Wszystkie są od jednego sprzedawcy zamówiłam ten w reniferki, z tego co widze to są ciepłe i nadaja sie na jesien może cieplejszą zimę nie wiem jak dojdzie to napewno napisze

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
ramoncia 100 lat
blondyneczko ja na twoim miejscu nie mialabym oporow przed scieciem,wg mnie twoje wlosy nie wygladaja zbyt fajnie
Shadii gratulacje
samaraNW fajne buty

Ogladalam wzoraj program tabu w pogoni za pieknem na National geographic Channel i jestem przerazona tym co ludzie potrafia zrobic by sie upiekszyc,jedna z bohaterek dala sobie polamac nogi tylko po to by byc 2.5 cm wyzsza,inna znowu kilkanascie razy powiekszala piersi w koncowym efekcie jej jedna piers byla wieksza od pilki do kosza,jednak wdala sie powazna infekcja i musiala usunac implanty,jedyne co powiedziala po operacji to to,ze cieszy sie ,ze zyje bo moze znowu zrobic sobie operacje powiekszenia piersi....Swiat oszalal,jesli macie mozliwosc to obejrzyjcie ten program
Też to oglądałam szkoda mi było tej anorektyczki, to wszystko było takie straszne, co ludzie są w stanie zrobić dla urody

Co do Emu- sama mam dwie pary oryginalnych emu i szczerze polecam, jak dla mnie nie ma innych butów na zime jak emu, cieplutko i wygodnie a teraz zbieram na Emu Stringery choruje na nie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 09:04   #4482
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry wreszcie dokładnie Was nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
witajcie!!, ja dzis do 16 a potem lece na warsztaty salsy są u nas dzis otwarte szkoły tańca, salsa, rumba, a jutro bachiata>>> uwielbiam kubańskie rytmy.
zazdroszczę

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2957723 7]Jakis czas temu miałam 80 par. Dawno nie liczyłam ale coś czuje że teraz już ponad 100 mam.
Z samej Francji ostatnio 10 par przywiozłam.[/QUOTE]
Niezła kolekcja ja mam koło 20par

Cytat:
Fajne ponadczasowe
Cytat:
Hej
Na wstępie się pochwalę, że zdałam prawo rzymskie na +4 a więc pierwszy rok zaliczony (dlatego też mnie tutaj nie było, uczyłam się pilnie )
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
wrzucam zdjęcie botek, które sobie wczoraj kupiłam
Fajne ja nie lubię z takiego materiału bo szybko się niszczą albo ja szybko niszczę

Zaraz Tż po mnie przyjeżdża i szykuje się romantyczny wieczór kolacyjka przy świecach itd
Stary 2011-09-24, 09:12   #4483
snowhitee
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

Zaraz Tż po mnie przyjeżdża i szykuje się romantyczny wieczór kolacyjka przy świecach itd
ale fajnie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 09:28   #4484
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Taka politykę mają w tej sieci sklepów nikt kto pracuje nie może kupować, czasem jak rozkładam ubrania to serce się kraje takie cudeńka
a mama albo kolezanka nie moga po to czasem podejsc? nie mozesz odlozyc czegos ''dla kolezanki''?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość

Ale to głupota żeby pracownik nie mógł zrobić zakupów w sklepie w którym pracuje. Właśnie zauważyłam że w większości sklepów już tak jest. Wiem że moja znajoma w biedro pracuje i musi wysyłać np. mame żeby zrobiła jej zakupy w tej biedronce. Głupota jak holera
Cooo? A ja czesto widywalam pracownikow biedronkowych z zakupami z biedronki. Lamali regulamin czy cos.

Co do lumpkow moze chodzic o cos takiego, ze sie wlasciciele boja, ze pracownicy odloza najlepsze kaski- dla siebie, rodziny, czy tez sprobuja sobie dorobic sprzedajac nieco drozej dla all i ze dla klientow zabraknie tych najlepszych rzeczy

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

a czy mi sie zdaje czy balsam dove brazujacy nie mial kiedys takich rozswietlajacych drobinek? Ja szukam idealu do twrzy- co zabrazowi, ale nie zapcha, ale chyba nie znajde

Jakie sobie smugi zrobilam ziaja sopot sun to do dzis pamietam no ale jak sie to robi zbyt szybko po kapieli tak sie to konczy

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 09:32   #4485
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a mama albo kolezanka nie moga po to czasem podejsc? nie mozesz odlozyc czegos ''dla kolezanki''?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cooo? A ja czesto widywalam pracownikow biedronkowych z zakupami z biedronki. Lamali regulamin czy cos.

Co do lumpkow moze chodzic o cos takiego, ze sie wlasciciele boja, ze pracownicy odloza najlepsze kaski- dla siebie, rodziny, czy tez sprobuja sobie dorobic sprzedajac nieco drozej dla all i ze dla klientow zabraknie tych najlepszych rzeczy
dokładnie poza tym jakby tak pracownicy zaczęli sobie odkładać te "najlepsze kąski" to co by zostało dla klientów? od razu byłby mniejszy ruch, mniej stałych klientów a to nie o to chodzi.

a co do innych sklepów to kiedyś jak pracowałam w tesco na dziale odzieżowym to nie było czegoś takiego, że nie mogę sobie tam kupować, czy odkładać rzeczy wręcz przeciwnie, kierowniczka sama często się pytała czy czegoś tam nie chcemy zanim wyjedzie na sklep bo jest w super okazyjnej cenie

Dbam o siebie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 09:32   #4486
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Fajna strona! Może też tak zrobię, dla sprawdzenia z ciekawości
Ja sie najbardziej boje dzialu- gazety i tego ile tam wyjdzie.

No ogolnie musze sie dowiedziec gdzie moje pieniadze- bo czasem to nie wiem naprawde W sumie oszczedzac wiecej chyba nie zamierzam, bo i tak zawsze cos odkladam, ale po prostu jestem ciekawa co na ile idzie

<3 <3 <3
Stary 2011-09-24, 09:33   #4487
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

a czy mi sie zdaje czy balsam dove brazujacy nie mial kiedys takich rozswietlajacych drobinek? Ja szukam idealu do twrzy- co zabrazowi, ale nie zapcha, ale chyba nie znajde

Jakie sobie smugi zrobilam ziaja sopot sun to do dzis pamietam no ale jak sie to robi zbyt szybko po kapieli tak sie to konczy
są 3 rodzaje dove, do jasnej, ciemnej i ciemnej z drobinkami i on zawsze był, tylko do niedawna inne opakowania były

po ziaji sopot też mam przykre wspomnienia dlatego nie polecam nikomu

Dbam o siebie

Stary 2011-09-24, 09:39   #4488
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

ja też mam bardzo dużo,kiedyś kupowałam ich bardzo dużo ale od jakiegoś roku nie kupuę wcale - wolę te pieniążki odłożyć i kupić za nie srebrna biżuterie...
Ja wole tez mniej, ale za to porzadnej i naprawde mi sie podobajacej- owszem kupuje w i am i six, ale tylko to co mi sie naaaaprawde podoba.
Musze do pragi sie wybrac, tam sa sliczne kolczyki

<3 <3 <3
Stary 2011-09-24, 09:42   #4489
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niestety będę dzielić z kimś pokój... ciężko będzie i jestem przerażona brakiem prywatności.

Ehh, marzę o takich butach, ale coś do emu nie mogę się przekonać, według mnie są bardzo brzydkie :/ ale może kiedyś kupię, dla wygody, nie wyglądu.

Dzięki
Ja też nie mogę znaleźć płaszcza na zimę, marzę o jakimś mega ciepłym, wygodnym i ładnym... ale pewnie znowu będą to tylko marzenia

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Dzięki
ja chciałam na razie jesienny, potem zimowy.. ale utknęłam na tym pierwszym

Cytat:

Cytat:
Dzieki za wypowiedzi odnosnie emu dziewczyny

Moja kolezanka ma takie tylko szare:

http://www.emu-shop.pl/angels-lo-mus...05001,a73.html

I jak je ogladalam to w nich nie ma szans zeby sie pieta zagiela, sa tak zrobione i wyprofilowane

Poza tym jak je podnioslam to sa o wiele ciezsze od podrobek

Musze sie za jakimis rozejrzec na zime

Loluska - na pewno znajdziesz cos ladnego

Eucerin pod oczy z Q10 jest fajny, ja mam i uzywam i zmarszczek nie mam
mam nadzieję

a co do oryginalnych emu to kolosalne ceny

i tak w o ogóle to dzień dobry ja jestem w trakcie sprzątania domu... ale końca nie widać

miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 09:48   #4490
kobietasukcesu
zawsze mam racje

A kolczyki to tak gubie, ze szok. Chyba z 10 par mam bez pary od ostatniej przeprowadzki, gdzie ekspresem sie pakowalam do dzisiaj nie znalazlam. zreszta no niestety- ciagle mam glowe w chmurach i odkladam gdzie popadnie

A i tak mam w sumie jedne ulubione kolczyki zawsze

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
nie lubie tej wysokosci obcasa- ja albo plaskie nosze, albo 8-10 cm

<3 <3 <3
Stary 2011-09-24, 09:51   #4491
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry idę zając się włoskami i nałoże waxa na włosy (ten wosk) tylko tam pisze żeby na skórę włosów też nałożyć, ale czy to nie obciaży włosów??
Stary 2011-09-24, 09:53   #4492
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

A potem zrobie porzadek w mieszkaniu, chociaz lazienke ogarne i ubrania poskladam i posegreguje bo wiecej pewnie nie dam rady ale juz wyglada u mnie jakby tornado przeszlo
Mamy cos wspolnego chociaz w kuchni, lazience umiem utrzymac porzadek, miec w pokojach czysto, jednak 'artystyczny nielad' czesto sie utrzymuje

Przypomnialo mi sie mieszkanie christiny z chirurgow i to, ze nie prala ubran tylko iagle kupowala nowe (pomijajac to, ze ja bym nie zalozyla majtek np ze sklepu nie piorac ich wczesniej)

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:

W ogole mysle o tym czy by sobie na zime nie kupic emu, plaskie w sam raz do auta no i cieplutkie i trwale a mi w zimie bardzo stopy marzna i zaraz chora jestem
Kolezanka w zeszlym roku byla baaaardzo zadowolona, stopy sa w niebie
a nie przemakaja?

<3 <3 <3
Stary 2011-09-24, 10:03   #4493
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
są 3 rodzaje dove, do jasnej, ciemnej i ciemnej z drobinkami i on zawsze był, tylko do niedawna inne opakowania były

po ziaji sopot też mam przykre wspomnienia dlatego nie polecam nikomu
ooo tak ja z ziaja sopot tez mam przykre wspomnienia- o smuge nie trudno, strasznie smierdzial i ten kolor- pomarancza co prawda uzywalam go kilka lat temu, moze sklad sie zmienil od tego czasu, ale mimo wszystko do niego nie wrocę pomimo ze lubie kosmetyki Ziaji

Stary 2011-09-24, 10:13   #4494
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
to moze opowiem swojej historii troszke, jak mieszkałam z jedną dziewczyną to ona pożyczała sobie często jedzenie MOJE i robiła obiad dla mnie i dla siebie, bylam zmieszana dość bo w zamian za to że przychodziłam na gotowy obiad po całym dniu na uczelni to jednak niesmak dlaczego ona to robi? Nie zawsze pytała. . . tylko robiła jak uważała. I w ogóle z jednej strony uwazałam to za plus przychodze na gotowe ( a nie mialam sily zrobic sobie jesc najczęsciej bo jak wyszlam o 7 z domu to o 20 wrócilam dopiero) ale z drugiej? dlaczego ja mam ja utrzymywać!? Fakt że dawala czasem produkty i od siebie ale róznie z tym bywało.

Co do kosmetyków to kolorówke trzymam w swoim pokoju i zastrzeliłabym gdyby mi ktoś dotknął a balsamy,kremy w łazience i na nie, juz nie zwracam uwagi, bo prędzej wyrzucę cos, bo sie zepsuje niż ja to zużyję

nie ma co sie bać instruktor przeciez ma hamulec?! przynajmniej jak ja robilam prawko to wtedy mial
moja też tak robiła na początku;p wszystko byłoby ładnie gdyby nie częstowała swojego chłopaka i dawała mu połowy tego do domu
Cytat:
ja swoje kupilam w deichmanie rok temu za 90 zeta popękały, pozaginały się z tyłu
Cytat:
ja pierwszy rok mieszkałam w akademiku;p 3 osoby jeden pokój to dopiero masakra
Stary 2011-09-24, 10:30   #4495
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Ssnow mam pytanie, Ty kupowałaś od ModoMani taką bluzeczkę z łatami? Czy mi się coś pomyliło ?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:50   #4496
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

a ja zrobiłam sobie kiedyś krzywdę tym brązującym z johnsons'a... miałam nogi w plamy... nigdy więcej..teraz mam lirene i jestem zadowolona

ale miałam dziś historię.. byłam z przyjaciółką i psem na spacerze i zawsze jak już jestem bardziej w polach to psa puszczam luzem... no i tam jest taki domek w którym mieszka staruszka , ona zawsze ma jakiś problem ale dziś to przegięła... przechodziłyśmy koło jej domu a ona krzyknęła "znowu k***y z tym psem idą"... więc ja oczywiście zapytałam czy to było do nas to się speszyła i powiedziała że mówiła to do... swoich kur... brak mi słów na tę kobietę.. a dodatkowo denerwuje mnie bo ma na swojej posesji psa którego non stop trzyma na łańcuchu długośi może 1,5 metra.. i jestem coraz bardziej skłonna to zgłosić...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 10:54   #4497
kobietasukcesu
zawsze mam racje

co do piwa- ja wszystkich piw nie cierpie, wole inne alkohole, wybor jest duzy wiec niczego mi nie brak

<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 10:55   #4498
zielone_oko
Zakorzenienie

Kitka zgłoś

Moja "sąsiadka" mieszka pare domów dalej i jak idę do parku z dejzi to przechodzę obok jej domu. Ona też ma psa, który biega po podwórku, ale nie wychodzi z nim na spacery i jak widzi Dejzi wpada w szał i strasznie szczeka, a ta starucha do mnie "Idźta z tym psem" no kuźwa jakby chodnik był jej

Tak w ogóle dzień dobry
Stary 2011-09-24, 11:13   #4499
Lenka_1987
Zadomowienie

Dzień dobry.
Ja właśnie siedzę z maską na głowie (nafta, olejek rycynowy, żółtko i miód). Później (z racji tego, że skończyły mi się maski do włosów) po myciu nałożę joannę naturię z miodem wymieszaną.
Poza tym mam peeling enzymatyczny na twarzy, zaraz maseczkę położę.
Jak mi włoski wyschną na jakieś małe zakupy pójdę, a później mega SPA
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:48   #4500
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
i tak w o ogóle to dzień dobry ja jestem w trakcie sprzątania domu... ale końca nie widać

miłego dnia
ja właśnie tez powoli ogarniam chałupe

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości