|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Hosenko:
"mus jest płakać nad panieństwem"
|
#122 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Pewnie na różany się skuszę, bo miałam styczność z avonowską serią Kwiat Lotosu i nic specjalnego
No ale powącham oba.Super Ja się cieszę, że za miesiąc z hakiem znów będę dostawać wypłaty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hehe przy Tobie to mogę sobie nawet 20 balsamów kupić ![]() Cytat:
![]() Cóż, niestety nie zawsze trafia się z kosmetykami. U mnie na szczęście rzadko się to zdarza, wtedy staram się oddać taki wynalazek mamie, a jak ona nie chce, to jakoś zużywam... Ale smarowidła mam raczej ok: 1) Avon, Planet Spa, Tropikalny balsam do ciała, 200 ml - ten akurat jest tak słodki, że się chce... wiadomo co. Używam go tylko wieczorami i tylko do nóg (daleko on nosa 2) Rossmann, Vitamin E, Krem do ciała, 100 ml - właśnie do wyjęłam z zapasów, zapach jest ok ![]() 3) Avon, Planet Spa, Odżywcze masło do ciała z minerałami z Morza Martwego, 50 ml - uwielbiam 4) Mineraliq, Lekkie masło do ciała, Limonka i Trzcina Cukrowa, 300 ml - pięknie pachnie ![]() Cytat:
Marsz do łazienki i zużywać
|
||||
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia:
teraz to nie bardzo mogę Co do avonowskiej serii z lotosem, to ona ma jeszcze kokos, wiec zapach jest zupełnie inny niż latosowego balsamy Eveline - ten pachnie bardzo subtelnie.
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego właśnie powącham oba balsamy Ale nigdy nie miałam smarowidła o różanym zapachu, więc pewnie jego i tak wezmę.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
Z dumą melduję, że zużyłam wreszcie męczony od dawna śródziemnomorski krem do ciała z Avonu i puder do kąpieli czekolada+pomarańcz - bleee...
|
|
|
|
#126 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Dziewvzyny, kupiłam sobie wczoraj w TkMaxx-ie kurtkę zimową i... zel pod prysznic migdałowy
473ml. Pachnie bosssssko ![]() są przecudowne
|
#127 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29581962]Z dumą melduję, że zużyłam wreszcie męczony od dawna śródziemnomorski krem do ciała z Avonu i puder do kąpieli czekolada+pomarańcz - bleee...[/QUOTE]
Dla równowagi właśnie przyszły 3 wygrane żele pod prysznic
|
|
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 39 [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29572541]Haha, jak dobrze, że jest Luska, na którą można zrzucić uwagę, nie? ![]() Ja się w ogóle nie pochwaliłam - przyszły mi dziś 3 rzeczy do recenzji - eyeliner dziś już użyłam i jest świetny Pokazać makijaż z nim?[/QUOTE]Zawsze w kwestii balsamów jestem przywoływana dla porównania! Fajny ten liner! Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29582311]Dla równowagi właśnie przyszły 3 wygrane żele pod prysznic [/QUOTE]szczęściara!
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29581962]Z dumą melduję, że zużyłam wreszcie męczony od dawna śródziemnomorski krem do ciała z Avonu i puder do kąpieli czekolada+pomarańcz - bleee...[/QUOTE]
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29582311]Dla równowagi właśnie przyszły 3 wygrane żele pod prysznic [/QUOTE]Czyżby z rossnetu bez rutyny? ![]() Cytat:
Ja bym nawet nie miała gdzie tylu balsamów pomieścić! A jakbym wyliczyła ile pieniędzy na nie wydałam to dopiero bym się załamała
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja, dostałam te produkty do higieny intymnej do testów.
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Zywiec zdroj ja miałam kiedyś jakieś 50 -60. Niestety zostałam zdetronizowana bo za dużo zużyłam.
|
#131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Musiałam się chora wytoczyć dziś z domu, bo umówiona byłam na kolację z TŻ i jego rodzicami w mieście, a że wyszłam trochę za wcześnie, to wpadłam jeszcze do Natury. Mam ostatnio hopsa na punkcie kolorowych kresek na oczach i kolorowych rzęs... Kupiłam zielony tusz Essence i zieloną kredkę Gosha - jeeeeny, jaka śliczna ![]() (Z kolorówki się nie odwykuję, więc to tylko takie luźne stwierdzenie )
|
|
|
|
|
#132 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
przypomnialo mi sie dzisiaj, ze sie nie spowiadalam z blyszczyka Bigelow, ktorego kliknelam na ebayu i przyszedl jakis czas temu
smak triple hot chocolate, jest bezbarwny z drobinkami i jest mentolowy, tak że mrowi w usta ![]() moj jest taki jak pierwszy z lewej: http://1.bp.blogspot.com/_Erx69IlLIq...d8/s1600/a.jpg http://2.bp.blogspot.com/_XNY_fgTdS9.../s1600/005.JPG
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę jestem w szoku. Czuję się przy Was jak szara myszka Już w poniedziałek się wyprowadzam z powrotem do akademika i jutro zrobię selekcję co mam wziąć/ co zużyć, a co zostawić w poczekalni ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29589441]Tak, z Bazgrania, dwa takie zestawy wygrałam, jeden już dawno przyszedł ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Musiałam się chora wytoczyć dziś z domu, bo umówiona byłam na kolację z TŻ i jego rodzicami w mieście, a że wyszłam trochę za wcześnie, to wpadłam jeszcze do Natury. Mam ostatnio hopsa na punkcie kolorowych kresek na oczach i kolorowych rzęs... Kupiłam zielony tusz Essence i zieloną kredkę Gosha - jeeeeny, jaka śliczna ![]() (Z kolorówki się nie odwykuję, więc to tylko takie luźne stwierdzenie )[/QUOTE]Też klikam w konkursy, ale w sumie nie mam tylu znajomych na fejsie, żeby mi klikali "lubię to" I nie chcę ich "molestować" prośbami o klikanie Poza tym mam ostatnio niewiele czasu i jak gram w jakimś konkursie to tak raczej "dla świętego spokoju" i "na odwal się" , żeby tylko zabić sumienie, że grałam o coś Ale wiadomo, że to nie przekłada się na jakość...Właśnie wyprałam gąbeczki do pudrów w szamponie fructisa 2 krople więcej zużyte I wywalam puder essence, pomimo, że juz prawie go nie mam, chciałam go zużyć do zera, ale jak zobaczyłam, że na 2 miejscu zawiera parafinum liquidum to mi włosy dęba stanęły, że zużyłam prawie cały. I jeszcze się dziwiłam, że mi pryszcze codziennie wyskakują.... |
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze trochę z nami pogadasz i będziesz mieć 30, bo tu ciągle jakieś kuszenie jest Ale się cieszę ), żel intymny Durexa, naftę do włosów i kilka maseczek w saszetkach. Ekstra deal Druga wymianka jest perfumowa-odlewkowa. Przybędzie mi Ange ou Demon la Secret i Angel Sunessence za LL Minuit Noir i Innocenta. Jeszcze finalizuję trzecią wymiankę, gdzie oddam kupę niepotrzebnych kosmetycznych pierdółek, które tylko się u mnie walają za dwie ładne spódniczki. Mam nadzieję, że się uda ![]() ![]() Jutro mam poprawkę z analizy funkcjonalnej Trzymać kciuki!
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-09-23 o 23:18 |
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam bardzo mocno, powodzenia!
|
|
|
|
|
#137 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
A ja wczoraj zużyłam żel pod prysznic i masło do ciała.
![]() Teraz wyjęłam z zapasów coś super owocowego - żel pod prysznic TBS papaja i masło Eveline mango. ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- W najbliższym czasie powinnam też wykończyć płyn do higieny intymnej i szampon.
|
|
#138 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
(na przyszłe lato zresztą też
|
|
#139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile kosztowała?Dzięki No to fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia, na pewno dasz sobie świetnie radę ![]() Hm większość z nas mówiła nie raz tak samo ![]() Cytat:
![]() I takie rzeczy właśnie przerażają najbardziej
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-09-24 o 11:46 |
||||
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Chwaliłam się już, że TŻ kupił mi ostatnio 3 cebulki czarnych tulipanów?
![]() Przygotuję je w szkle z kamyczkami w wodzie i będa pięknie wyglądały
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
i jak?
![]() dziewczyny od 12 października będzie 3 cz. gazetki Tajemnice Urody w Biedronce
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29599899]Ło bosz
![]() Są już jakieś przecieki tej gazetki? [/QUOTE]na razie tylko info. jak coś wyczaję to dam znać
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natłuszcza usta i je nabłyszcza. Konsystencję ma taką wazelinowatą i ma dziwny zapach. Nie wiem, jak z działaniem odżywczym, bo nie mam suchych ust. Generalnie jest ok, ale wysoka cena.Jeszcze 2,5 tygodnia, a ta już kusi ![]() Każdy powód jest dobry
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() słuchajcie.. mam tak mieszane uczucia w sobie.. trafia mi się wyjazd jutro rano nad morze (ciocia ma domek i siedzi tam teraz z babcią) bo rodzice jadą a ja jakoś nie bardzo mam chęć. tzn. są dwie str. tego medalu... planowany powrót wtorek wieczór tylko, że w poniedziałek o 17 mam szkolenie kosmetyczne w Ori, które myślę, że mogłoby mi ułatwić trochę prowadzenie warsztatów.. ono jest tylko w ten poniedziałek. ja jestem raczej na nie choć trochę mi szkoda.. co mam robić?
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Nie!! Ja nie chcę promocji w Biedronce!!!
![]() Na blogu poczytacie o tuszu Eveline
|
#148 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29574528]Nie jestem z niego zbyt dumna, ale ćwiczę wytrwale z pędzlami
![]() [/QUOTE] Fajnie wyszedł. Jest ogromna różnica w porównaniu do tych robionych palcami. Uff to o 3 więcejj niż ja. ![]() Trzymamy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam to samo! A tak dobrze idzie mi odwyk. ![]() Widzę, że sporo u Was zużyć, u mnie lada dzień skończy się krem do stóp.
Edytowane przez carrola Czas edycji: 2011-09-24 o 14:52 |
|||
|
|
|
#149 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam mini remanent wśród kosmetyków:
- aloesowy balsam kojący oddałam mamie (chciałam wyrzucić, bo jest do końca września, ale mnie powstrzymała )- maseczkę bzową wyrzuciłam - kupowałam ją jak była bliska daty ważności, nie zdążyłam zużyć ![]() - krem do stóp cynamonowy (ten strasznie drogi z Dr Ireny Eris z bloga) odsprzedam znajomej na dniach zgłosiła się po niego, a mi za bardzo jego zapach przeszkadza...
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dziś robiłam porządki w kosmetykach przed przeprowadzką
![]() Oddałam mamie resztki odżywki do paznokci i wyrzuciłam czerwony lakier, bo zasechł. A na dniach zużyję: - oliwka do paznokci Essence - balsam antycellulitowy Eveline - lotion do ciała BabyDream - oliwka po depilacji Joanna - krem brązujący Johsons - peeling rozgrzewający Ziaja - Metronidazol - Physiogel - żel do mycia Cetaphil - parafinowy krem do stóp Bielenda - kokosowy krem do rąk Joanna |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

No ale powącham oba.
Ja się cieszę, że za miesiąc z hakiem znów będę dostawać wypłaty 
z goraczka i bolem gardla i przeziebieniem (tu sa niezle skoki temperatury,w dzien krotki rekawek a wieczorem kurtka)

Niestety zostałam zdetronizowana bo za dużo zużyłam.

), żel intymny Durexa, naftę do włosów i kilka maseczek w saszetkach. Ekstra deal 
Trzymać kciuki!
i masło Eveline mango.