Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 12:34   #1981
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk
Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

A dziewczyny, co chciały sab simplex (basiula 19 - 2 szt., Seona - 1 szt. Ona 231- 2 szt. ja_dalia - 1 szt. i oczywiście ja ) może zaczniemy robić zrzutę po 9 euro. Muszę zobaczyć dziś w kantorze jak stoi, bo niestety nie mam nic na koncie walutowym,w poniedziałek muszę wymienić złotówki i puszczę przelew, a Wy mi będziecie przelewać na normalne konto w złotówkach. Kurcze jeszcze przydałoby się doliczyć koszty przesyłki kropelek kurierem (pewnie 10-14 zł). Co Wy na to???

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:36   #1982
Seona
Zakorzenienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

Ona , wszystkie propozycje ładne Losujcie

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:36   #1983
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Seona jeszcze nie do końca wybraliśmy, bo cały czas się zastanawiamy, na razie przeważa Aleksandra, ale jeszcze mi się parę podoba Dominika, Gabriela, Karina, Zofia (na te dwa ostatnie TŻ się nie zgadza ), Maria, Elżbieta. Nie wiedziałam, że to takie trudne Nie chcę żeby było bardzo popularne, ale tego się chyba nie da uniknąć

Seona dobre To się siostra chyba zdziwiła
Teraz duzo Zosiek sie pojawilo, a nawet ardzo duzo. Ela ładne - bo sama mam tak na imie a tak na serio jak bylam mala nie znosilam jak ktos mówil do mnie Elżunia, ale za to podobalo mi sie Elcia czy Elka
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:37   #1984
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Przed chwila rozmawialam z kumplem - gejem, który stwierdzil, ze tez chcialby miec dziecko i ze chcialby byc w ciazy, zeby moc poczuc to malenstwo w inny sposob niz wszyscy faceci czuja loo matko i co takiemu odpowiedziec??

Ja takie pyta pytanie zadałam TZ czy mu nie jest przykro że nie poczuje maluszka tak jak Ja (napoczątku nie skumał) ale pózniej zaczął sie śmiać i powiedział ze nie będzie mu przykro.

Hmmm ale co koledze odpowiedziec to nie wiem.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:38   #1985
goldika
Zakorzenienie

Seona fajna historia z tymi imionami

Kasik super, ze pokoik pomalowany

Ona podoba mi sie Aleksandra i Dominika

uciekam Tz wrocil i bedzie pichcial rocznicowy obiadek moze uda mi sie podejrzec co szykuje.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:38   #1986
mol_aa
Zadomowienie

Ona jest jeszcze Pola, Tola, Julita i wiele wiele innych macie jeszcze troche czasu, aby wybrac wlasnie to
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:38   #1987
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
A dziewczyny, co chciały sab simplex (basiula 19 - 2 szt., Seona - 1 szt. Ona 231- 2 szt. ja_dalia - 1 szt. i oczywiście ja ) może zaczniemy robić zrzutę po 9 euro. Muszę zobaczyć dziś w kantorze jak stoi, bo niestety nie mam nic na koncie walutowym,w poniedziałek muszę wymienić złotówki i puszczę przelew, a Wy mi będziecie przelewać na normalne konto w złotówkach. Kurcze jeszcze przydałoby się doliczyć koszty przesyłki kropelek kurierem (pewnie 10-14 zł). Co Wy na to???
Kkkasikk, ja przyznaję się bez bicia, że mam dyskalkulię i poprostu podziel te koszty i napisz mi dokładnie ile mam Ci przelać na konto. Ja najchętniej w zł, bo nie wiem czy w Euro potrafię Jestem beznadziejna z obliczeń

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-09-24, 12:41   #1988
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Seona jeszcze nie do końca wybraliśmy, bo cały czas się zastanawiamy, na razie przeważa Aleksandra, ale jeszcze mi się parę podoba Dominika, Gabriela, Karina, Zofia (na te dwa ostatnie TŻ się nie zgadza ), Maria, Elżbieta. Nie wiedziałam, że to takie trudne Nie chcę żeby było bardzo popularne, ale tego się chyba nie da uniknąć

Seona dobre To się siostra chyba zdziwiła

kkkasikkk mnie się wydaję, że te najprostsze wanienki są najlepsze, ale to tylko moje zdanie. Na pewno komplet wanienka i stelaż wyniesie taniej niż sam stelaż do wyprofilowanej
U Julci w klasie jest Dominika i na nia ładnie mówią dzieci Dominisia bardzo mi sie podoba. A jest ich 6 w klasie, a w tym 2 Aleksandry

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-24, 12:43   #1989
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Kasik nie ma problemu, proszę tylko na prive wysłać numer konta, to prześlę w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Ona , wszystkie propozycje ładne Losujcie
Jak będziemy bliżej to może zastosujemy

Cytat:
Teraz duzo Zosiek sie pojawilo, a nawet ardzo duzo. Ela ładne - bo sama mam tak na imie a tak na serio jak bylam mala nie znosilam jak ktos mówil do mnie Elżunia, ale za to podobalo mi sie Elcia czy Elka
Mnie się bardzo podobają imiona, które zdrabniać można

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Ona podoba mi sie Aleksandra i Dominika

uciekam Tz wrocil i bedzie pichcial rocznicowy obiadek moze uda mi sie podejrzec co szykuje.
Mnie też, ale wyboru mi to nie ułatwia
Smacznego życzę, nie podglądaj niespodzianka ma być

mol_aa też to sobie tak tłumaczę, albo jak zobaczę maluszka to coś dopasuję

Myszko Dominisia fajnie i jak ładnie brzmi Wiem, że Aleksandra popularna, ale też mi się podoba

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-09-24 o 12:45
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:52   #1990
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Kasik nie ma problemu, proszę tylko na prive wysłać numer konta, to prześlę w poniedziałek

Jak będziemy bliżej to może zastosujemy

Mnie się bardzo podobają imiona, które zdrabniać można

Mnie też, ale wyboru mi to nie ułatwia
Smacznego życzę, nie podglądaj niespodzianka ma być

mol_aa też to sobie tak tłumaczę, albo jak zobaczę maluszka to coś dopasuję

Myszko Dominisia fajnie i jak ładnie brzmi Wiem, że Aleksandra popularna, ale też mi się podoba

No super jak do Niej tak mówią ona jest malutka bo ma 3 latka ale super do Niej mówią. U Nas tez problem z tym cholernym imieniem

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-24, 12:58   #1991
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
No super jak do Niej tak mówią ona jest malutka bo ma 3 latka ale super do Niej mówią. U Nas tez problem z tym cholernym imieniem
Myszeczko a jakie masz typy? Coś upatrzone?
Stary 2011-09-24, 13:10   #1992
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Myszeczko a jakie masz typy? Coś upatrzone?

U Nas w obiegu są te 3
Kasjan Marcel i Bartosz ja chce Marcel TZ stanowczo mówi nie a TZ Bartosz

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-24, 13:11   #1993
oolong
Zakorzenienie

nie przejmujcie się dziewczyny takimi duperelami, które plotą rodzice

moja mama np. stwierdziła, że mój urodził się w mieście, którego nazwy nie wymówią poprawnie za granicą - była tym bardzo przejęta

i kto by się tym przejmował?????

większość z Was chyba jest jeszcze dość młoda - ok. 25rż, może z tego to wynika? z czasem człowiek przestaje się przejmować głupotami bez znaczenia

co do łóżeczka, to chyba nie da rady wyjąć szczebelków, kręcą się wkoło, ale nie da się ich wyciągnąć w otworów nawet po max naciągnięciu tej sprężyny, są za długie

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:14   #1994
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
U Nas w obiegu są te 3
Kasjan Marcel i Bartosz ja chce Marcel TZ stanowczo mówi nie a TZ Bartosz
Myszeczko to się dogadaliście
Imiona fajne, może też Was olśni jak maluch na świecie będzie.

Oolong to może uda się bok wymienić, bo akurat się trafił jakiś model wadliwy.
Stary 2011-09-24, 13:24   #1995
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

myszeczka mnie tez marcel i bartosz sie podobaja z tych co napisalas, kasjan wcale ale chyyba stalabym za Bartkiem.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 13:30   #1996
Ona231
Zadomowienie

Uciekam bo trzeba coś na obiad przygotować. Posprzątać trochę

Miłego popołudnia życzę
Stary 2011-09-24, 13:48   #1997
ggoraa
Zadomowienie

Ale pedzicie!
Kurcze, cieszylam sie wczoraj, ze Filipcio szybko zasnal- a o 1-ej w nocy sie obudzil i nie chcial taty tylko wolal mnie. Wkurzylam sie, bo tż zamiast sie zajac nim to mnie wygnal ...ciekawe jak to bedzie jak pojde rodzic- do szpitala mi Filipka wtedy przywiezie???No i sie poklocilismy...
Wiec od rana mamy focha na siebie.
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
FATAL znam goscia ktory przebil twojego tezeta

-Kochanie czy my nie mamy dzis rocznicy slubu??
-No mamy mamy
-To kup sobie kwiaty, pieniadze ci oddam.
No to wujek u mnie w rodzinie kupil zonie na rocznice piwo- tylko, ze ona NIE PIJE WCALE! No to sie mialo zmarnowa? sam wypil...ehhh te chlopy!
Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Pierzecie i prasujecie też okrycia kąpielowe, ręczniki i kocyki? Kurcze, nie wiem czy nie za wcześnie
Nie ma jeszcze komody, nie mam gdzie tego wszystkiego ładnie poukladać...

Dziewczyny, mam jakieś białe budyniowate upławy, zero objawów,nie jest ich dużo - wkładek nie potrzebuję. Miewacie takie? nie wiem, 3xtydzień biorę profilaktycznie Lactovaginal, moze od niego

Co do bycia jedynakiem... Ja akurat nie jestem, ale nie chciałabym by moje dziecko było same Gdyby nie kredyt, brak stabilnej sytuacji i lepsze zdrowie to pewnie chciałabym więcej niż 2-kę. Tak to mam nadzieję, że za 2,5-3 latka będzie nam dane mieć drugie. Na razie jednak skupiam się na synku, żeby się urodził zdrowiutki i bez komplikacji a potem będziemy myśleć
ad1. Wypralam i wyprasowalam w 40 stopniach, schowalam do mojej szafy.
ad2. Mala infekcja to moze byc- dostalam na recepte globulki od gin na to.
ad3. Moj ojciec jest jedynakiem i babcia na stare lata zaluje- bo jest sama. Dziadek zmarl, my wszyscy bylismy w uk i nie miala w nikim wsparcia...Ja mam brata starszego o rok i siostre mlodsza o 10 lat. I jest fajnieRaz lepiej a raz gorzej-jak to z rodzenstwem. Ja jak narazie tez sie skupiam na urodzeniu tego, ale moze trzecie kiedys jeszcze sie pojawi??? (jak narazie mam 29 lat i to tez jest wyznacznik )
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja mam kolezanke ktora ma syna samuela i ja tez do tego malego jeszczed po imieniu nie powiedzialam bozupelnie mi nie pasuje, on jest jak klon swojego taty i do niego wolam mamy maniek.
Nie chce mi imie przez gardlo przejsc...
Mi sie kiedys to imie podobalo- ale przeszlo z czasem
Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilę, oznajmić że dalej jestem w dwupaku a już dzisiaj myślałam że coś zaczęło się dziać w nocy. Obudziłam się w nocy do łazienki i jak usiadłam to poczułam taki nacisk na szyjkę jakby mała za chwilę miałaby wyjść i było to bolesne a później jeszcze trochę mnie bolał brzuch ale oczywiście przeszło
Idę dalej sprzątać o 20 jedziemy po mamę na lotnisko

Pozdrowienia i całusy dla was jutro się odezwę
Cos czuje, ze malenstwo cie zaskoczy i zdecyduje wyjsc w najmniej dla ciebie spodziewanym momencie
Cytat:
Napisane przez milagrosa Pokaż wiadomość
dziś z ciekawości pomacałam się po sutkach- a tam siara!!! ja nie moge... teraz już nie ma odwrotu będzie mleko!!
Gratki!
Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pyt. cały czas mam pełno muszek w kuchni, nie mam nigdzie żadnych owoców ani nic z żywności na wierzchu i ciagle mi fruwają i nawet w lazience je mam n mam pojecia jak je usunąć
No jakas plaga w tym roku jest! Nawet do cebuli leca. Kup lep na muchy ( bo nie wiem czy jest na muszki owocowki??)
Cytat:
Przed chwila rozmawialam z kumplem - gejem, który stwierdzil, ze tez chcialby miec dziecko i ze chcialby byc w ciazy, zeby moc poczuc to malenstwo w inny sposob niz wszyscy faceci czuja loo matko i co takiemu odpowiedziec??
kurde....bez kitu nie wiem co odpowiedziec...

Znow mi nogi puchna grrrr... jak mi sie uda malego uspic to musze nogi na zyrandol chyba zarzucic.
Stary 2011-09-24, 15:22   #1998
ela3010
Zadomowienie

Leżę i leżę.

Chłopaki kończą myć podłogi, mamy czyściutko.
Tak sobie popatrzyłam w kalendarz i stwierdziłam że 37tc zaczynam 21 października i od wtedy szaleję z robotą, o ile dotrwam do tej daty.

Ona i Mola ja też Elżbieta, ładne imię.

Ggora u nas co noc do małego chodzi mąż, nie ma opcji że ja, co prawda synek woli tatę ale jakbym ja poszła to też by było.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 15:23   #1999
muffinka90
Zakorzenienie

Dzien dobry laseczki

Aniu nie denerwuj sie, juz niedlugo

a my bylismy dzis na zakupach i wpadlismy do smyka korzystajac z kuponu na 20% rabatu. Kupilismy lezaczek i mate, jestem w nich zakochana

http://www.mikrus.com.pl/matakojec-c...rma-p-162.html

http://allegro.pl/bright-starts-leza...812903899.html

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-09-24 o 15:40
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 15:25   #2000
elf27
Zadomowienie

Dziewczynki można więcej niż jedną inkę dziennie wydudlać?
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 15:37   #2001
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Dziewczynki można więcej niż jedną inkę dziennie wydudlać?
A dlaczego nie? ;/ ja pije normalnie kawę rozpuszczalną ale pije

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 15:39   #2002
muffinka90
Zakorzenienie

Ja sie w ince nie ograniczam, tym bardziej, ze ma tyle fajnych smakow teraz: karmel, cynamok, wanilia...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 15:45   #2003
Seona
Zakorzenienie

Myszeczko, może niech Julcia wybierze jak chce aby brat miał na imię - Marcel czy Bartosz? U mnie tak było, że rodzice nie mogli dojść do porozumienia czy Sylwia czy Ewelina i mój brat zdecydował, że Ewelina. Ale i tak to ksiądz miał decydujący głos jak się okazało, że Ewa zostało

Ela, Ggora, ja zawsze wstaję w nocy (o ile się przebudzi, na szczęście rzadko) i zawsze rano, a mąż wysypia się do 10 Jak się czasem o to pokłócimy to aż wióry lecą

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-09-24, 16:47   #2004
kami5
Raczkowanie

Witam. Mojemu teściowi też nie podoba się imię jakie wybraliśmy dla synka. On by wolał Bronisław. Teściowa go sprowadziła na ziemię i powiedziała że imię ma się nam podobać a nie jemu.

Co do upławów to mi lekarz powiedział że im starsza ciąża tym będzie ich więcej. Ja sama czuję że mi po nogach cieknie jak mam piżamę
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 16:56   #2005
basiula19
Zadomowienie

Witam

Kasik ty chcesz później do nas puszczać te kropelki kurierem???? może lepiej i taniej by było priorytetem wysłać tylko w tych bąbelkowych kopertach takich zresztą nie wiem sama......jak już podliczysz ile za to wyjdzie to prześlij mi na pw nr konta i co tam potrzebne........

ja już wszystko wysprzątałam jeszcze mi góra prasowania została ale jakaś mnie bezsilność ogarneła jak zrobiłam sobie przerwe.....może później natchnienie złapie hehe

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 17:19   #2006
truscafka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny! Witam się weekendowo!
I po wizycie.

Dostałam luteine 2 x dziennie 2 tabletki z powodu tego uczucia jak na miesiaczkę.... Pani doktor oficjalnie potwierdziła cesarkę.

Co do maleństwa to mój facet jest dosyc postawny bo waży prawie 2300 Jego wymiary są idealne mniej więcej na początek 35 tygodnia
Widziałam z profilu buzinkę, jest taki śliczny bródka, nosek, usteczka - PRZEKOCHANE!

Pytałam o termin cesarki... Cesarkę wykonują na początku 39 tygodnia ciązy lecz ginka zaznaczyła, że w moim przypadku moze byc troszkę wczesniej bo dzieciak jest duzy, wizyty mam teraz mieć co 2 tygodnie.

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 17:20   #2007
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Myszeczko, może niech Julcia wybierze jak chce aby brat miał na imię - Marcel czy Bartosz? U mnie tak było, że rodzice nie mogli dojść do porozumienia czy Sylwia czy Ewelina i mój brat zdecydował, że Ewelina. Ale i tak to ksiądz miał decydujący głos jak się okazało, że Ewa zostało

Ela, Ggora, ja zawsze wstaję w nocy (o ile się przebudzi, na szczęście rzadko) i zawsze rano, a mąż wysypia się do 10 Jak się czasem o to pokłócimy to aż wióry lecą

Wiesz co to raczej nie przejdzie bo My własnie z Julą wołamy na małego Marcel juz od dawna także ona napewno by wybrała Marcel takze TZ na to nie pójdzie. Ogólnie nie mam niuc na Bartosza ale Bartek juz jakos Mniej mi sie podoba

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-24, 17:52   #2008
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!!!! !
Zadzwonila matka (wyjechala na szczescie na troche) i tak gadamy i mowi, ze ustalila z babcia i kuzynem ze maja w nosie jak nazwiemy syna bo oni i tak beda na niego wolalac jak im sie bedzie podobalo... Jak mnie to wkurzylo!!!! i oczywiscie Mariusz nie moze byc bo jej sie nie podoba i ona bedzie mowic do niego jak sobie wymysli sama.
I dziecko bedzie mialo kuzwa 10imion
w ogole wkurza mnie jak ona zaczyna mowic: ustalilam z.... ze cos. Ciagle wpieprza sie we wszystko nawet jak wyjedzie nie mam od niej spokoju.
Wiesz, ja mysle, ze Twoja mama to specjalnie tak mowi, zeby Cie zdenerwowac, wiec najlepiej puszczac mimo uszu a jak juz dziecko bedzie sie tak nazywac, a nie inaczej, to sie przyzwyczai.

Cytat:
Dzien dobry
niestety siara nie swiadczy o tym czy mleko bedzie na 100%
ale gratuluje siary
U nas na szkole rodzenia polozna mowila, ze ona w swojej karierze spotkala tylko 2 kobiety, ktore nia mialy w ogoel mleka, bo nie mialy gruczolow. U wszytskich innych leci, czasem troche sie trzeba pomeczyc zeby poszlo, ale na pewno nie ma tak, zeby nie bylo.

truscafka no duzy ten Twoj chlopak, z taka waga to sie prawie niektore rodza

kami5 Bronek to tak patriotycznie

Mam pytanie co do fotelika. Mozemy od znajomych odkupic za polowe ceny fotelik BeSafe Izi Sleep. Fotelik jest bezpieczny, wejdzie nam w stelaz do wozka, i ma funkcje, ze mozna go rozlozyc calkiem dziecku do spania i kolyski, tylko, ze wazy ponad 6 kg. No sie zastanawiam jak czesto korzysta sie z opcji fotelika jako nosidelka, tzn szczegolnie jak czesto ja bym miala sama z takiej opcji korzystac, bo mysle, ze TZ to sobie z ta waga poradzi.
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 17:56   #2009
rudominka
Raczkowanie

Witam sobotnio
Dziś zaczęłam 35 tydzień, ależ to zleciało!
A od poniedziałku znowu do szpitala idę na trzydniową kontrolę, trzymajcie kciuki
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 18:24   #2010
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Wiesz, ja mysle, ze Twoja mama to specjalnie tak mowi, zeby Cie zdenerwowac, wiec najlepiej puszczac mimo uszu a jak juz dziecko bedzie sie tak nazywac, a nie inaczej, to sie przyzwyczai.

U nas na szkole rodzenia polozna mowila, ze ona w swojej karierze spotkala tylko 2 kobiety, ktore nia mialy w ogoel mleka, bo nie mialy gruczolow. U wszytskich innych leci, czasem troche sie trzeba pomeczyc zeby poszlo, ale na pewno nie ma tak, zeby nie bylo.

truscafka no duzy ten Twoj chlopak, z taka waga to sie prawie niektore rodza

kami5 Bronek to tak patriotycznie

Mam pytanie co do fotelika. Mozemy od znajomych odkupic za polowe ceny fotelik BeSafe Izi Sleep. Fotelik jest bezpieczny, wejdzie nam w stelaz do wozka, i ma funkcje, ze mozna go rozlozyc calkiem dziecku do spania i kolyski, tylko, ze wazy ponad 6 kg. No sie zastanawiam jak czesto korzysta sie z opcji fotelika jako nosidelka, tzn szczegolnie jak czesto ja bym miala sama z takiej opcji korzystac, bo mysle, ze TZ to sobie z ta waga poradzi.

Ja ci powiem takj, jako nosidełko z fotelika to sie raczej baaaardzo żadko używa to chcąc nie chcac waży to wszystko razem z maluszkiem i Ja moze użyłam go jako nosidełko z 3 razy bo dla Mnie za ciezkie to było fotelik dużo lżejszy mam od Ciebie)

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez rudominka Pokaż wiadomość
Witam sobotnio
Dziś zaczęłam 35 tydzień, ależ to zleciało!
A od poniedziałku znowu do szpitala idę na trzydniową kontrolę, trzymajcie kciuki

O kurde ale fajnie że juz 35 tydzien klask i:
Oczywiscie będe trzymac kciukasy

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości