|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
Dzien dobry Dziewczynki
wstalam dzisiaj o 11... w domu wyglada tak jakby tornado przeszlo..:P a TZ jak wychodzil rano do pracy mowi do mnie: To dzisiaj nie bedziesz sie nudzic:P NO o nie.. faktycznie.. jeszcze okna są takie brudne, ze chyba bede musiala sie za nie zabrac... W nocy nie dalo sie spac do nasz Sasiad, wlascieiel domu co mieszka nad nami urzadzil jakąs impreze o 2 w nocy! Przyszla do niego jakas babka i sie chyba schlali we dwojke:P byla glosna muza, jakis rock&roll i smiechy chichy:P (On ma 55 lat:P, rozwodnik). No ale na szczescie zdarzylo mu sie to pierwszy raz:P Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie.. musze zadzwonic dzisiaj do tego salonu, a sie troche boje...Cytat:
Cytat:
przeciez tyle PMek ma suknie ecru, a jakos brazowego garnituru nie widzialam u zadnego Pana Mlodego![]() w nocy sie nie kloci, tylko spi ale nie. doczytalam o co poszlo.. tez bym sie wkurzyla... pogadaj z nim na spokojnie![]() Cytat:
![]() Cytat:
wow, niezlą masz siostre ale dobrze, ze wszystko sie ulozylo
|
||||||
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X
ale ładne moj chlop jest bardzo wysoki i chudy i smiesznie wyglda w gajerach ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- heh ;D mama sie potem cieszyla ze ma ja z głowy. Bo takie ziółko z niej bylo ze hej ;D a u mnie od samego rana lejeee... strasznie brzydka pogoda;/
|
#3483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój z kolei jest (jak na faceta) niski, ale fajnie zbudowany.W garniturach widziałam go parę razy i wygląda fajnie - ale i tak nie mogę się do niego przyzwyczaić w takim wydaniu ![]() Dziewczynki - piszecie, że brązowy nie i nie ma co się zmuszać - no i fajnie jakoś mniej się tym denerwuję dziękuję Ale co z tą koszulą? heheh Biała czy ecru? Czy któraś z was widziała takie połączenie czarny garnitur i koszula ecru?
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ![]() nie widzialam nic takiego ![]() moze poszukaj w google fot
|
|
#3485 |
|
Raczkowanie
|
A umie pięknie, słoneczko świeci choć jest zimno
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to masz fajnie ![]() ja pamietam jak pracowalam to w soboty nawet z deszczu sie cieszylam bo wolne mialam, a teraz od 3 miesiecy na bezrobociu jestem i ze tak powiem w d***pie mam pogode, bo i tak dół jest
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, cieszę się że mój wybór przypadł komuś do gustu ja jak tylko obejrzałam "Zapach kobiety" jakieś 10 lat temu, wiedziałam, że właśnie do tej muzyki zatańczę na własnym weselu, a nawet jeszcze Tżta nie znałam. Musimy tylko poćwiczyć jakieś tango ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3488 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
można poprosić o puszczenie piosenki w oryginale![]() Np wczoraj na wizażu przeczytałam, coś co uważam za fajny pomysł - rzucanie welonu w rytm "single ladies" - Beyonce a tego nie wyobrażam sobie w żadnej innej aranżacji, tylko oryginalnej Beyonce![]() Cytat:
![]() Cytat:
a koszula czy biała czy ecru- myślę, ze do czerni będzie pasować - ważne, żeby koszula była w kolorze sukni![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- a i podpisalyśmy dzisiaj umowę z kamerzystą
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonilam do tego salonu Agnes i sie umowilam na 4 pazdziernika na 16.. ale nie mają mojej sukni bo jest z nowej kolekcji i jeszcze jej nie sprowadzili
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-09-24 o 13:49 |
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewoje
![]() no i już po naukach ![]() nie chwaląc się zabłysnęłam jeśli chodzi o te wykresy bo mnie nawet Pani pochwaliła teraz siedzę u tżta on pojechał w pole na troszkę a potem wykopki ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- kiciu widzę że miałaś spięcie z tżtem o "martwienie się" ja też tak miałam wiele razy tż mi nic nie napisał że dojechał czy coś i nie potrafił zrozumiec że się martwię bo przecież jemu nic się nie stanie... teraz za każdym razem mi się "melduje" sam z siebie bo już pojoł o co mi chodziło tylko co musiało się stac żeby zrozumiał...
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki!
U mnie dziś słoneczko świeci, a ja muszę w łóżku leżeć!! Trochę lepiej się dziś czuję. Nawet spałam do 10,30 bo tak dobrze mi się spało, a dawno tak nie było. Cytat:
Co do brązowego garnituru do ślubu to ja bym takiego nie kupiła. Nie podobają mi się i już. Mój Tż pewnie będzie miał czarny. Ostatnio jak byliśmy na weselu to Pan Młody miał czarny garnitur z takimi bardzo ciemnymi metalicznymi paskami. Nie dało sie tego zauważyć z daleka, ale jak z nim tańczyłam to strasznie mi się spodobał ten garnitur. Niestety to przyjaciel Tz wiec nie kupimy takiego samego. A ja mam nareszcie 3 z przodu Ale mi się wlecze ten czas!! ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Mój zrozumiał, że się martwię, jak jeszcze mieszkałam w Krk i poszłam na imprezę. Nie do końca chciałam, żeby wiedział o której wróciłam i trochę mi się tez zapomniało i nie napisałam mu, że wróciłam do domu. On ja się obudził o 6 i nie zobaczył smsa to zaraz do mnie dzwonił. Obudził mnie oczywiście dostałam opiernicz i ale zrozumiał i teraz zawsze mi pisze. Ja jemu oczywiście też.
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2011-09-24 o 13:13 |
||
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzimy w salce przykościelnej i najpierw przychodzi ksiądz potem sie wymieniają i przychodzi pani pedagog z poradni
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3495 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po dłuuuugiej nieobecności
Z różnych przyczyn rzadko zaglądałam tutaj na wątek. Przede wszystkim był to brak czasu, ale również chwilowe zmęczenie tematem ślubnym... Miałam tyle rzeczy na głowie, że planowanie ślubu odeszło trochę na drugi plan. Zajmowałam się przede wszystkim pracą, którą musiałam pogodzić z praktykami pedagogicznymi z języka angielskiego w gimnazjum. I udało się, przeżyłam, nawet bardzo mi się podobało . Może akurat dobrze trafiłam, ale mogę śmiało powiedzieć, że nie takie to gimnazjum straszne jak je malują. Poza tym miałam też egzamin poprawkowy, który na szczęście zaliczyłam i oficjalnie mam wakacje . Aż do końca przyszłego tygodnia, szaleństwo ![]() Z mniej radosnych spraw miałam też małe problemy w rodzinie... Mój dziadek trafił do szpitala w stanie krytycznym... Jego stan jest już bardziej stabilny ale nadal nie wiadomo co będzie dalej... Ciężko mi nawet o tym pisać.... Ale wracając do tematu ślubu to mogę się pochwalić, że na dzień dzisiejszy mamy: - salę - orkiestrę - dj'a na poprawiny - kucharkę (salę mamy bez cateringu) - fotografa - kamerzystę - zaklepany termin u dekoratorki Sukni nadal brak . Jeszcze nie byłam w żadnym salonie na przymiarce, zbieram się ale nie mam za bardzo czasu albo odpowiedniego nastawienia. Nie mam też za bardzo z kim iść, bo moje dwie najbliższe przyjaciółki są w rozjazdach, jedna, moja starsza, w Warszawie, druga w Hiszpanii. Mam na miejscu kilka dobrych koleżanek ale nie chcę iść z kimś, kto nie zna mnie na tyle dobrze, żeby móc mi doradzić. Dlatego rozważam opcję czy nie wybrać się sama. Myślicie, że nie będzie to wyglądać dziwnie jak przyjdę sama do salonu? Wiem, że najczęściej przyszła PM na poszukiwanie sukni przychodzi z całą świtą doradców i boję się, że panie w salonie będą na mnie dziwnie patrzeć jak przyjdę sama ![]() Widzę, że kilka z was dołączyło do szczęśliwego grona posiadaczek sukni, gratuluję . Ciekawe kiedy i ja będę mogła pochwalić się swoim wyborem. Póki co wstawiam wam fotki makijażu na jaki najprawdopodobniej się zdecyduję. Na czym najbardziej będę chciała się skupić to gładka, promienna cera, ładnie zaznaczony łuk brwiowy, delikatnie podkreslone oko jasnym kolorem na całej powiece i odrobiną brązu w załamaniu i w kąckiu, do tego kreska eyelinerem i wachlarz długich, doklejonych rzęs. A na ustach neutralna, beżowo-różowa pomadka. Taki look mi się marzy . Na szczęście malować będzie mnie bardzo dobra znajoma, która jest kosmetyczką i zna mnie doskonale i wie co lubię najbardziej ![]() Mam nadzieję, że od teraz będę częściej się udzielać i postaram się być na bieżąco . Czekam teraz cały czas na plan na nowy semestr z uczelni i mam nadzieję, że zajęć będzie jak najmniej, żeby udało mi się pogodzić to z pracą. Bo najprawdopodobniej będę musiała przychodzić codziennie od 15 do ok. 20. Ale za to weekendy będę miała wolne ![]() Witam również wszystkie nowe PMki Edytowane przez fablous Czas edycji: 2011-09-24 o 13:32 |
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Fab
|
|
#3498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też kilka razy byłam sama w różnych salonach zrobić "wstępne rozeznanie" i nie patrzyli na mnie dziwnie ![]() makijaże podobają mi sie |
|
|
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Fablous - witaj! ja tam Cię czasem na wymiankowym spotykałam, ale i tak się stęskniłam
|
|
|
|
#3500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Nigdy nie miałam z nią problemów, a od paru tygodni zaczęła mi się przetłuszczać w strefie T i do tego co rusz coś mi wyskakuje. Nie zmieniałam żadnych kosmetyków więc to może przez zmieniającą się porę roku? W każdym razie obiecałam sobie, że wybiorę się do kosmetyczki na oczyszczanie. Wstyd się przyznać, ale nigdy jeszcze nie byłam na oczyszczaniu . Nie wiem nawet jaka metoda jest w moim przypadku najlepsza, czy mikro czy zwykłe manualne oczyszczanie więc po prostu oddam się w jej ręce. Powiem od razu, że za niecały rok ślub, więc przy okazji zaplanujemy kiedy i jakie zabiegi by się przydały.---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- niuto oglądam właśnie suknię, którą wybrałaś, piękna |
||
|
|
|
#3502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też mam ogromnego doła z tego powodu - wesele się szykuje a kasy nie mam nawet na buty czy bieliznę a gdzie zaproszenia....Mój TŻ prowadzi firmę - wymianę opon - sezon przed nami i u niego też krucho z kasą. Nie wiem jak to będzie
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
gosza za 1 z przodu
![]() fablous nie znikaj więcej na tak długo bo my tęsknimy ![]() nena nie ma tego złego co my dobre nie wyszło
|
#3504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio właśnie jak przeglądałam statystyki ile która pisze myślałam sobie , że dawno Cię nie było. Również współczuję sytuacji z dziadkiem, niestety ze starszymi ludźmi tak już jest. Nigdy nie wiadomo co się stanie, ale na pewno wszystko będzie dobrze. Co do tego, że sama pójdziesz do salonów to myślę, że to nie problem. Jak ja byłam to nie zauważyłam, żeby Panie się cieszyły, że przyszłam z koleżankami. Zawsze to jakieś "zagrożenie", że będą robić zdjęcia, a w większości nie wolno.Widzę, że jesteś bardzo zapracowana. Ja zaczynam praktyki w technikum od października i trochę mnie to przeraża szczerze mówiąc. W gimnazjum tez byłam mile zaskoczona ale to może dlatego, że miałam fajnego nauczyciela, który umiał utrzymać klasy i tego ich nauczył.
|
|
#3505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Jednemu z moich się tydzień temu dziecko urodziło :P
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
to ilu ich miałaś?
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Fablous witaj po przerwie
|
#3509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zaczęłam chodzić do kosmetyczki i polecam!! miałam najpierw kawitacje - świetnie dotlenia skórę i poprawia jej kolor, a teraz mam zaplanowane serie dwóch peelingów migdałowych - jeden juz mam za sobą- parzy w gębę jak cholera ale efekty są |
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

wstalam dzisiaj o 11... w domu wyglada tak jakby tornado przeszlo..:P a TZ jak wychodzil rano do pracy mowi do mnie: To dzisiaj nie bedziesz sie nudzic:P 

ale nie. doczytalam o co poszlo.. tez bym sie wkurzyla... pogadaj z nim na spokojnie

. Nigdy nie miałam z nią problemów, a od paru tygodni zaczęła mi się przetłuszczać w strefie T i do tego co rusz coś mi wyskakuje. Nie zmieniałam żadnych kosmetyków więc to może przez zmieniającą się porę roku? W każdym razie obiecałam sobie, że wybiorę się do kosmetyczki na oczyszczanie. Wstyd się przyznać, ale nigdy jeszcze nie byłam na oczyszczaniu
. Nie wiem nawet jaka metoda jest w moim przypadku najlepsza, czy mikro czy zwykłe manualne oczyszczanie więc po prostu oddam się w jej ręce. Powiem od razu, że za niecały rok ślub, więc przy okazji zaplanujemy kiedy i jakie zabiegi by się przydały.
bo my tęsknimy