|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
bedzie szpan w miescie
Cytat:
we wtorek muszę wpisac się z tematem i nadal mysle nad postawą człowieka wobec smierc... matura ustna wygląda tak, że oddajesz bibliografie egzaminatorom i przez 10 minut opowiadasz swoją prace, pracy nie oddaje się, potem komisja zadaje pytania ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Imm
|
|
|
|
|
|
#812 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() A placki ziemniaczane to moje marzenie... Wczoraj zjadłam trochę kukurydzy i dziś Ueru straszne marudztwo uprawia + puszcza brzydkie bąki Placki jako smażone też mogą jej nie służyć ![]() Cytat:
![]() Zdrówka Zdawaj relację
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi się normalnie nie chce
![]() Właśnie się pakuję (nienawidzę tego ) bo jutro rano wyjeżdżam i nie będzie mnie przez cały weekend, wrócę dopiero w poniedziałek wieczorem ![]() Właśnie piję piwo jagodowe - dobre ![]() |
|
|
|
|
#814 | |
|
|
Damn, na gruponie 3 x mikrodermabrazja za 69 zł i nie wiem, czy mi się nie kliknie
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() Kurde, to znaczy, że nie będzie Cię na wizażu? Lecę po Karmi
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszę na PW ![]() Wypij też za mnie
|
|
|
|
|
|
#816 | |
|
|
Cytat:
![]() W tym miesiącu kurs makijażu i masaż na rolkach już kupiłam
|
|
|
|
#817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie lubię Cię ! Cytat:
Twój wybór, ale to bardzo trudny i złożony temat . Cytat:
Cytat:
Kurde, a u mnie nic ciekawego nie ma ... Kupiłam tusz Rimmel pt. : MAX volume flash {różowy}. Miałyście z nim styczność ? Wczoraj maznęłam się i masakra. Ludzie się dziwnie na mnie patrzyli { }. Przyszłam do domu, spojrzałam w lustro i już wiedziałam - dlaczego. Prawie cały tusz znalazł się pod oczami. Tak się rozmazuje . Nie wiem czy taki efekt z tym tuszem to normalne ? Jezusiczku, dopiero teraz przeczytałam o nim opinie. Znowu pieniądze wyrzucone w błoto. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe póki co nie zanosi się na picie wódki, to raczej na specjalne okazje
![]() Cytat:
najpierw sprawdzaj opinie a dopiero potem kupuj ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Fin gdzie jedziesz? |
|
|
|
|
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo ja ostatnio piłam pomaranczowe- jak oranżada Cytat:
![]() Ja z reguły też,ale te pierogi smakują jak sernik ![]() Pochwalę się nowymi butami Chociaż na zdj dziwnie wyglądają...
|
|
|
#820 | |||
|
|
Cytat:
Nie można mikro robić? Bo to niby nic chemicznego co na dłużej pozostaje na skórze, tylko takie peelingujące. Nic, co mogłoby uczulić. A w końcu nie kupiłam tego kuponu. Salon za daleko, nie miałabym jak i kiedy jeździć na zabiegi. Pół biedy, jakby to gdzieś bliżej centrum było, a nie na samym końcu miasta. Cytat:
Cytat:
![]() Niezłe zakupy. Mnie teraz kuszą oxfordy [to te wiązane na obcasie? bo na modzie się nie znam] i kozaki z Deichmanna z puchatą cholewą i takimi paskami dookoła.
|
|
|
|
#821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Powiem Ci coś na ucho - jakoś tak 87 % opinii na KWC uważam za mało wiarygodne. Fajowe . Dzięki . Mam nadzieję, że to tylko angina . Z nią poradzę sobie szybko. Ale zaczynam stawy czuć i boję się, żeby mnie grypa nie dopadła . W mojej sytuacji nie mogę sobie pozwolić na grypę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja szukam plastikowych na kauczukowej podeszwie. Widziałam takie, które mnie o ślinotok przyprawiły. Traperki, do kostek, na futerku, z idealną podeszwą, ale ... beżowo-żółte i ze skóry, no i za 299,oo zł. Po jednym spacerze po lesie straciłyby raczej kolor . Dzisiaj mam szczytne plany : cały dzień w łóżku . Muszę {!} do poniedziałku stanąć na nogi. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
ok
![]() Cytat:
albo oglądam zdjęcia na blogach przed i po![]() tez cały czas szukam tuszu, ale mi najbardziej zalezy na wydłużeniu ![]() moja mama lubi wracac do tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-mascara.html ona tez uzywa pogrubiających a to ja Ci powiem, że po enzymatycznych mam całą czerwona twarz ![]() ja obecnie uzywam peelingu avon planet spa z białą herbatą i nie podraznia, lekko ściera, choc w składzie ma alkohol to moja cera się nie buntuje ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Imm Ty roznosicielu! mnie też zaraziłaś! drpaie mnie w gardle i katar mam |
|
|
|
|
|
#823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie nawet telescopic nie da takiego efektu...Też mi się podobają takie,ale niestety na latanie po Krakowie się nie nadają Cytat:
Zdrowiej i wygrzej się dziś w wyrku Cytat:
![]() Ej spadówa Jak Was zaraziłam to brata też ![]() Muszę dziś jechać do Krk,a nie spakowałam się nawet jeszcze
|
|
|
#824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() nadrobilam wszystko, ale pocytowalam tylko ostatnie posty (z lenistwa ) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bardzo lubie z Rimmela taki czerwony, z wygiętą szczoteczka, tzn w kształcie pólkola a tego z Essence sprobuj koniecznie bo jest naprawde dobry Cytat:
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
straciłam węch, gardło mnie boli, smarkam co minutę, a jutro muszę isc do szkoły i na korki
|
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
o własnie zapomnialam, zdrowka wam zycze
mi juz przeszlo na szczescie, ale tez myslalam ze nie wyrobie jak w pracy bylam
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() cos czuje, że dociągne do wtorku, bo mam sprawdziany i na mature muszę się wpisac i się wyłoże w domu;/ |
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam, jakby mnie dlugo nie bylo to nie placzcie, nie tesknijcie za mna
![]() nie wiem kiedy wejde znowu bo raz ze musze naprawic lapka, a dwa ze zaczynam studia w tym tygodniu
|
|
#829 | |||
|
|
Cytat:
Używam teraz Lovely Collagen Wear i na początku jest rzadki i bardziej wydłużający, ale jak trochę podeschnie, to się pogrubiający robi. Z tym Essence też warto trochę odczekać, to ujawni pogrubiające właściwości ![]() Mam nadzieję, że już jesteś zdrowa ![]() Dziś w Polsat Cafe widziałam jakiś odcinek Tyudorów znowu. Czyżby kolejna seria? Bo zerknęłam chwilę i nic nie zaczaiłam, same nowe postacie. Nie oglądałam trzeciej serii , to przełączyłam, żeby sobie nie psuć oglądania na przyszłość.A te buty to dokładnie takie jak w tej reklamie ![]() Cytat:
Fitroll. "Drewniane, charakterystycznie wyprofilowane rolki masują ciało, pozbawiając je tkanki tłuszczowej, cellulitu i rozstępów, relaksując i odprężając jednocześnie, a zamocowany w bębnie żarnik podczerwieni wzmacnia efekty poprzez emitowane ciepło. Czytelny ekran LCD pokaże, jaką pozycję należy przyjąć. Po upływie określonego czasu urządzenie zatrzymuje się, aby można było zmienić ułożenie ciała na wskazywane przez wyświetlacz. Można wybrać program, który nieco dłużej skupi się np. na pośladkach czy udach. Dodatkowo zabiegowi towarzyszy promieniowanie podczerwone, które jest nieszkodliwe dla zdrowia i zbawienne dla skóry, w której pobudza procesy metabolizmu, zmniejsza napięcie mięśni, poprawia ukrwienie tkanek. Niczym leczniczy balsam złagodzi stany zapalne stawów, więzadeł, ukoi nerwobóle, ale też bezlitośnie rozprawi się z pomarańczową skórką i nagromadzoną w organizmie wodą." Cytat:
|
|
|
|
#830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Mnie służył enzymatyczny z Dermiki. Krzywdy nijakiej gębusi nie robił . Cena robiła znacznie większe kuku. No i ten mechaniczny z żeń-szeniem Pulanny jest dobry. Ma prawie niewyczuwalne drobinki. Chętnie kupiłabym go ponownie, ale trzeba go zamawiać w internecie, a jednej tubki nie opłaca się. Jeżu, jeżu, kolczasty zwierzu - ale zrobiłam się sknerowata ... Jak widać na moim przykładzie, US może wyleczyć z zakupoholizmu ![]() Cytat:
Cytat:
A ja już wyspałam choróbsko. Byłam rano z psami na spacerze, zjadłam śniadanie i do wyrka. Około 17-tej z letargu obudził mnie Max, o wieczorny spacer dopraszając się. Poszłam i znowu do łóżka. Wstałam rano bez choróbska. Tego obiecać nie mogę . Zaglądaj i zdawaj relacje ze studenckiego życia. Cytat:
Ten Lovely to też z Essence ? Nie śmiejcie się z mojej niewiedzy. Nigdy wcześniej nie miałam styczności z produktami tych firm. Cytat:
Cytat:
Już dawno chciałam zapytać i stale zapominam. Używałyście tych odżywek Bingo {czy jakoś tam} ? Jak wrażenia ? To coś podobnego do Glorii ?! Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Widzę,że chyba będzie u mnie ciężko z porannym wstawaniem... ledwo żyję :<
|
|
#832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lovely to firma z Rossmana, a Essence z Natury wiec raczej w jednym sklepie ich nie dostaniesz
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
no i wróciłam ze szkoły do domu, bo nie dałam rady smarkac co 2 minuty, o 15 idę do lekarza...
Kasiu pytałam mojego polonisty i on też doradził mi temat o toposie przyjazni, więc jednak wezmę ten co mi radziłaś motyw przyjazni pojawia się w co 2 książce i mogę skorzystac tez z jakiejs lekkiej literatury,którą czytałam, myślę tez zeby napisac cos o przyjazni pomiędzy kobietą, a mężczyzną, która tak na scisłosc nie istnieje, bo z jednej strony zaczyna przeradzac się to w coś więcej, co myslisz?
|
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Widzę, że tu prawie wszystkie smarkają ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-09-26 o 17:52 |
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie
![]() Byłam dziś w Katowicach... Organizacja na uczelni- czaaad;/
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
na mojej uczelni nie lepsza
a czemu w Katowicach?
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam odebrać papiery z zaocznych, żeby mnie czasem nie ścigali,że nie zapłaciłam czesnych...
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że nawet mi się pisać nie chce, jestem padnięta po 7 godzinach spędzonych w autokarze
![]() A jutro znowu do roboty ![]() Z bólem serca muszę przyznać, że Kazadi wcale nie ma wielkiego tyłka, to telewizja ją pogrubia - na żywo jest z niej niezła laska (niestety) |
|
|
|
|
#839 | ||
|
|
Cytat:
![]() Bingo miała wielką ochotę, ale ostatecznie nie kupiłam, więc nie mogę pomóc . Wyglądają składowo na lekkie.Cytat:
???Całe życie, odkąd pamiętam, byłam "sową", zawsze w nocy funkcjonowało mi się lepiej, ale z wyrka rano, ba! nawet o 10 to trudno mi było się zwlec... Optymalna pora - godzina 11 O tej godzinie zazwyczaj wstawałam w sobotę...A teraz? Dziś Yao np. obudziło się o 6 rano... gdyby nie to, może pospałabym do 8:40 [szczyt marzeń ], bo dopiero wtedy Ueru o posiłek się upomniało...I tak mam codziennie. Długość snu uzależniona od kaprysów moich panienek kochanych ![]() Toteż właśnie w tym celu go kupiłam ![]() Teraz jeszcze tylko gąbka syrena i mam ochotę na czerwoną serię antycell Ziai, tą rozgrzewającą. I jak było??? A ja dziś otrzymałam bardzo złą wiadomość. Od jakiegoś czasu Ala miała wykwity na skórze - AZS. Byliśmy z nią u lekarza i po testach okazało się, że ma uczulenie na kota
|
|
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wielkim skrócie - wielka impreza Stwierdzam, że dla wszystkich sensem tego wyjazdu jest narąbanie się niemal do nieprzytomności - bez nawalenia się nie ma imprezy Dla mnie to wygląda w ten sposób, że wszyscy co roku czekają na ten weekend, żeby uwolnić się od męża, żony, dzieci i poimprezować ![]() Aha, i oczywiście ogromne zdziwienie jak ktoś może nie chcieć pić wódki i namawianie na siłę czego nienawidzę - nie dałam się ![]() Cytat:
A mówiłam Ci, jak u Ciebie byłam, że zapakuję go do torby i zabiorę po kryjomu ze sobą ![]() |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

}. Jako wstęp polej wody co rozumiesz pod pojęciem : przyjaźń.

Jadłyście kiedyś pierogi z serem i brzoskwiniami? orgazm dla mojego podniebienia

A mnie nawet telescopic nie da takiego efektu...

], bo dopiero wtedy Ueru o posiłek się upomniało...