Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 19:02   #4561
Lenka_1987
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ale zakupy fajne sobie sprawiłaś
Też się z nich cieszę a w sumie za wiele nie wydałam W rossie niecałe 15 zł, a w tesco ok. 25 zł, czyli w sumie coś w okolicach 40 zł, a zapasy mam na kilkanaście tygodni. Jeszcze WAXa dokupię, naftę, bo olej kupiłam w czwartek (z pestek winogron w biedronce) i mam spokój z zakupami włosowymi na razie
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 19:17   #4562
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Dziewczyny zna się któraś z Was na prawie?

Zalezy na ktorym wycinku, bo ja to glownie gospodarcze znam.

Ale pytaj, moze bede wiedziec

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 19:21   #4563
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość

Witaj Może napiszesz coś więcej o pielęgnacji cery mieszanej? bo z moją sobie średnio radzę
Znalazłam ostatnio świetny krem matujący - z firmy Tialo. Jego pierwszy składnik to aloes a drugi to olejek herbaciany, przez co niestety ma specyficzny zapach Ale matuje na długo i nie wysusza. Zapach czuć przez ok godzinę, ale ja w sumie ten zapach lubie. Nie jest też tak, że czuć go ode mnie na km Przed tym kremem stosuję jeszcze serum na rozszerzone pory z Clarins, ale bez rewelacji, więcej nie kupię
Do mycia buzi używam micela z Biodermy, do demakijażu micela z Biedronki Na noc używam żelu Purritin REMOVER z Iwostinu - świetnie redukuje wszelkie zmiany trądzikowe, wygładza skórę, rozjaśnia. On zawiera Kwas laktobionowy, jakiś składnik rozjaśniający i Zincidone. Jest bardzo fajny, używam od miesiąca i moje pory są o wiele czystsze, wszelkie ślady po pryszczach zniknęły a nowe goją się o wiele szybciej On może wysuszać, ale ja u siebie tego nie zauważyłam.
Jak czuję, że moja buzia jest przesuszona to używam kremu Sebium Hydra z Biodermy - fajnie nawilża bez zapychania porów, ale mocno się świeci i nie nadaje się na dzień moim zdaniem.

Wcześniej stosowałam emulsję matującą z Iwostinu i ona nie matuje moim zdaniem, taki lekki krem nawilżający, ale ładnie koiła podrażnioną skórę i czasem nakładam ją jak nie potrzebuję wyglądać nieskazitelnie przez cały dzień Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale chciałam wszystko opisać

Dziękuję za bardzo miłe powitanie Z Wami na pewno uda mi się wziąć w garść, zwłaszcza jak widzę jak bardzo Wy o siebie dbacie. To silna motywacja
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 19:33   #4564
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Zalezy na ktorym wycinku, bo ja to glownie gospodarcze znam.

Ale pytaj, moze bede wiedziec
ok próbujemy
Dostałam wezwanie do stawienia się w charakterze świadka w sprawie o ustalenie kontaktów między moją mamą a ojcem mojej 5letniej przyrodniej siostry, wiem z Art. 261. § 1. że jako córka mogę odmówić składania zeznań jednak ostatnie zdanie nie jest dla mnie jasne "Jednakże odmowa zeznań nie jest dopuszczalna w sprawach o prawa stanu, z wyjątkiem spraw o rozwód." Prawa stanu a więc z tego co zdążyłam się zorientować m.in. sprawy między rodzicami i dziećmi, czyli, że w takiej sytuacji nie będę mogła odmówić zeznań?Już sama nie wiem, moja babcia która była na ostatniej sprawie mogła odmówić, sama sędzina się jej spytała na początku..

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 19:41   #4565
Lenka_1987
Zadomowienie

Wydepilowałam się wstępnie, rano poprawka, bo wolę depilować się przy dziennym świetle, jutro też wyreguluję brwi.
Nałożyłam już olej na włosy (zmyję dopiero w poniedziałek rano), trochę przesadziłam z ilością tego oleju, bo mi ścieka z włosów
Zaraz zrobię sobie peeling enzymatyczny ten co dziś kupiłam z maseczką, maseczkę rano.
W planach na dziś mam jeszcze pomalowanie paznokci odżywką, wymoczenie stóp, pumeksowanie i kremowanie stóp, porządne balsamowanie.
Planuję sobie zrobić całoweekendowe spa.
Stary 2011-09-24, 19:50   #4566
ramoncia217
Wtajemniczenie

A ja nie mam chyba dziś ochoty na spa, teraz wkurza mnie tż, poszedł do kolegi na chwile a nie ma go już 5 godzin , oszaleje dzisiaj

Lenka super zakupy, moje ukochane maseczki z ziaji

Też miałam kiedyś kolczyk w pepku, ale musiałam wyjąc, Stara historia
Stary 2011-09-24, 20:01   #4567
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Jak byłam w tesco zobaczyłam, że są odżywki bez spłukiwania z joanny w promocyjnej cenie 2,79 zł, dodatkowo była z lnem i rumiankiem oraz z miodem i cytryną. Na te dwie od dawna polowałam, więc kupiłam sobie po dwie z każdego rodzaju...
też kupiłam sobie tą z lnem i rumiankiem cena ekstra

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Można do Was dołączyć?
W czasie wakacji 'nieco' się zaniedbałam i postanowiłam porządnie wziąć się za siebie... Pomyślałam, że najlepiej mi pójdzie jak będę miała z im dzielić się efektami
Jestem posiadaczką cery mieszanej, z którą na całe szczęście jakoś sobie radzę. I jestem włosomaniaczką: na pielęgnację włosów idzie ok 80% kasy, jaką wydaję na kosmetyki To przez to, że mam ŁZS i muszę starannie dobierać produkty. Teraz mam również problem z wypadaniem włosów, ale odkąd używam Seboradinu, wody brzozowej i olejku Himalaya widzę poprawę Podczytuję wątek od dawna, teraz założyłam konto i mam nadzieję, że teraz jak mam więcej czasu uda mi się zrobić z siebie chociaż w połowie tak zadbaną dziewczynę jak Wy
witaj
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 20:06   #4568
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: z tego co mi wiadomo odmowa zeznam moze byc w sprawach, gdzie zeznanie mogloby obciazyc wlasnie tate/mame/syna/corke i narazic na odpowiedzialnosc karna lub szkode majatkowa.

Z tego co przeczytalam w kodeksie to powinnas zeznawac, jednak kodeks to nie wiersz z polskiego, ktory mozna po swojemu interpretowac, trzeba miec taki kodeks komentarzami, by wiedziec co autor mial na mysli.

Sa fora prawne, gdzie ludzie za darmo odpowiadaja na pytania, moze tam sprobuj.

Tylko mi potem powiedz jaka byla poprawna odpowiedz.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 20:38   #4569
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
ponoć od zwykłych nożyczek włosy się strasznie rozdwajają

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Dianula nie wiem jak to się stało, że Cię jeszcze nie oceniałam poleciała 5
Dziękuję odemnie 5 też
Cytat:
Cześć dziewczyny
Można do Was dołączyć?
W czasie wakacji 'nieco' się zaniedbałam i postanowiłam porządnie wziąć się za siebie... Pomyślałam, że najlepiej mi pójdzie jak będę miała z im dzielić się efektami
Jestem posiadaczką cery mieszanej, z którą na całe szczęście jakoś sobie radzę. I jestem włosomaniaczką: na pielęgnację włosów idzie ok 80% kasy, jaką wydaję na kosmetyki To przez to, że mam ŁZS i muszę starannie dobierać produkty. Teraz mam również problem z wypadaniem włosów, ale odkąd używam Seboradinu, wody brzozowej i olejku Himalaya widzę poprawę Podczytuję wątek od dawna, teraz założyłam konto i mam nadzieję, że teraz jak mam więcej czasu uda mi się zrobić z siebie chociaż w połowie tak zadbaną dziewczynę jak Wy
pokażesz się nam?
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
A ja nie mam chyba dziś ochoty na spa, teraz wkurza mnie tż, poszedł do kolegi na chwile a nie ma go już 5 godzin , oszaleje dzisiaj

Lenka super zakupy, moje ukochane maseczki z ziaji

Też miałam kiedyś kolczyk w pepku, ale musiałam wyjąc, Stara historia
a mi sie nie sprawdziły z ziaji( a szkoda
Stary 2011-09-24, 20:44   #4570
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Znalazłam ostatnio świetny krem matujący - z firmy Tialo. Jego pierwszy składnik to aloes a drugi to olejek herbaciany, przez co niestety ma specyficzny zapach Ale matuje na długo i nie wysusza. Zapach czuć przez ok godzinę, ale ja w sumie ten zapach lubie. Nie jest też tak, że czuć go ode mnie na km Przed tym kremem stosuję jeszcze serum na rozszerzone pory z Clarins, ale bez rewelacji, więcej nie kupię
Do mycia buzi używam micela z Biodermy, do demakijażu micela z Biedronki Na noc używam żelu Purritin REMOVER z Iwostinu - świetnie redukuje wszelkie zmiany trądzikowe, wygładza skórę, rozjaśnia. On zawiera Kwas laktobionowy, jakiś składnik rozjaśniający i Zincidone. Jest bardzo fajny, używam od miesiąca i moje pory są o wiele czystsze, wszelkie ślady po pryszczach zniknęły a nowe goją się o wiele szybciej On może wysuszać, ale ja u siebie tego nie zauważyłam.
Jak czuję, że moja buzia jest przesuszona to używam kremu Sebium Hydra z Biodermy - fajnie nawilża bez zapychania porów, ale mocno się świeci i nie nadaje się na dzień moim zdaniem.

Wcześniej stosowałam emulsję matującą z Iwostinu i ona nie matuje moim zdaniem, taki lekki krem nawilżający, ale ładnie koiła podrażnioną skórę i czasem nakładam ją jak nie potrzebuję wyglądać nieskazitelnie przez cały dzień Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale chciałam wszystko opisać

Dziękuję za bardzo miłe powitanie Z Wami na pewno uda mi się wziąć w garść, zwłaszcza jak widzę jak bardzo Wy o siebie dbacie. To silna motywacja
Dzięki za taką wyczerpującą wypowiedź Wypróbuję produkty o których piszesz
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a jakich kosmetykow uzywasz?
Wstyd się przyznać ale różnych i nieregularnie
A obecnie zaczęłam myć buzię ściereczką z mikrofibry(? tak to się nazywa) i żelem do mycia babydream, przynajmniej mam kolor w miarę jednakowy na buzi A z kremów używam Ziai z białą herbatą do cery mieszanej i mam jeszcze jeden z bzem nawilżający bo coś mi się przesusza ta buzia ostatnio. I jeszcze tonik Sanctuary Spa Perfect Skin...(aż mi wstyd jak to przeczytałam)
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 20:55   #4571
nieidealna91
Raczkowanie

Wolałabym nie umieszczać swoich zdjęć w Internecie Nawet nie mam tymczasowo aparatu...

Chciałabym się też pochwalić, bo od lutego zapuszczam włosy. Miałam je ścięte do ramion, przed chwilą mama mi zmierzyła niewyprostowane i mają już 53 cm

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Dzięki za taką wyczerpującą wypowiedź Wypróbuję produkty o których piszesz

Wstyd się przyznać ale różnych i nieregularnie
A obecnie zaczęłam myć buzię ściereczką z mikrofibry(? tak to się nazywa) i żelem do mycia babydream, przynajmniej mam kolor w miarę jednakowy na buzi A z kremów używam Ziai z białą herbatą do cery mieszanej i mam jeszcze jeden z bzem nawilżający bo coś mi się przesusza ta buzia ostatnio. I jeszcze tonik Sanctuary Spa Perfect Skin...(aż mi wstyd jak to przeczytałam)
Mam nadzieję, że moja odpowiedź Ci jakoś pomogła
Ja jakoś nie lubię myć buzi żelami.. W sumie moja buzia ma kontakt z wodą jedynie podczas peelingów lub jak zmywam maseczki
Miałam ten krem z Ziai z białą herbatą, ale nie widziałam żadnych efektów po nim, wydawało mi się nawet, że wysusza buzię.
Stary 2011-09-24, 21:04   #4572
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
a ile trzymałaś na włosach? i gdzie kupiłaś?

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

ten może? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wax-honey.html
Cytat:
Ale sobie zrobiłam dziś zakupy kosmetyczne. Kupiłam 4 maseczki z ziaji:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ta.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...na.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa.html&next=1
dwie te maseczki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ce.html&next=1
pomadkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1
Dwie maski BINGO https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...iu.html&next=1 i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lg.html&next=1.
Jak byłam w tesco zobaczyłam, że są odżywki bez spłukiwania z joanny w promocyjnej cenie 2,79 zł, dodatkowo była z lnem i rumiankiem oraz z miodem i cytryną. Na te dwie od dawna polowałam, więc kupiłam sobie po dwie z każdego rodzaju...
A zaraz biorę się za wielkie SPA. Z rana były włosy i maseczka na twarz, a zaraz coś wymyślę...
Świetne zakupy
az mi się chce iść na zakupy

teraz obiecałam sobie, że kupię jedynie peeling z soraya, emulsję na rozstępy, odżywke isany i tyle bo mi się kasa rozpłyneła bardzo szybko a taką mam listę kosmetyków potrzebnych a będę musiała do połowy pażdziernika czekać. Czemu zabrali stypendium naukowe Pozbawili mnie luksusów;p

A ja dziś jedynie peeling zrobiłam całego ciała i włosy maska.
Stary 2011-09-24, 21:19   #4573
Lenka_1987
Zadomowienie

Peeling enzymatyczny już działa
Paznokcie odżywką pomalowane.
Moczenie i pumeksowanie stóp też na jutro zostawię. Zaraz wybalsamuję się porządnie, nakremuję stopy i dłonie, wypiję meliskę i spać. Wyśpię się porządnie, bo sen to w sumie najlepszy kosmetyk a w poniedziałek będę piękna i olśniewająca po całoweekendowym spa
Stary 2011-09-24, 21:24   #4574
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zna się któraś z Was na prawie?

cześć

pod dolną

no to widze że fanka piercingu a gdybys miała porównać ból przy przekłuwaniu, to który najgorszy? I który kolczyk jest tym naj?

Cytat:

mogłabyś powiedzieć gdzie go nabyłaś i za jaka cene? ja mam cerę sucha więc nie jestem pewna czy by sie nadawał? chodziłoby mi najbardziej o rozjaśnienie kilku przebarwień

dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 21:34   #4575
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
Wolałabym nie umieszczać swoich zdjęć w Internecie Nawet nie mam tymczasowo aparatu...

Chciałabym się też pochwalić, bo od lutego zapuszczam włosy. Miałam je ścięte do ramion, przed chwilą mama mi zmierzyła niewyprostowane i mają już 53 cm

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Mam nadzieję, że moja odpowiedź Ci jakoś pomogła
Ja jakoś nie lubię myć buzi żelami.. W sumie moja buzia ma kontakt z wodą jedynie podczas peelingów lub jak zmywam maseczki
Miałam ten krem z Ziai z białą herbatą, ale nie widziałam żadnych efektów po nim, wydawało mi się nawet, że wysusza buzię.
Pomogła zbieram pieniążki i będę kupować nowe kosmetyki, napewno wypróbuję te przez ciebie polecaneA co do kremu, jedyne co mogę o nim powiedzieć poki co to tylko tyle, że nadaje się pod makijaż właśnie zauważyłam, że na buzi mam taką "kaszkę" w jednym miejscu...nie mam pojęcia co z tym zrobic
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 21:53   #4576
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
mogłabyś powiedzieć gdzie go nabyłaś i za jaka cene? ja mam cerę sucha więc nie jestem pewna czy by sie nadawał? chodziłoby mi najbardziej o rozjaśnienie kilku przebarwień
Czy by się nadawaj do cery suchej to nie wiem, na opakowaniu jest napisane, że jest do skóry tłustej ze zmianami potrądzikowymi. Je używam go również na policzki, gdzie mam skórę normalna/suchą i krzywdy nie robi. On ma za zadanie właśnie redukować blizny i rozjaśniać przebarwienia, więc mógłby pomóc. W składzie ma kwas hialuronowy i jakiś inny składnik nawilżający. ewentualnie nie musiałabyś go uzywać co wieczór On działa tak jak Triacneal lub Effaclar K, ale jest tańszy. Ja kupiłam go na dozie za niecałe 30 zł. Ma 40 ml pojemności, więc trochę więcej niż standardowo.

Cytat:
Pomogła zbieram pieniążki i będę kupować nowe kosmetyki, napewno wypróbuję te przez ciebie polecaneA co do kremu, jedyne co mogę o nim powiedzieć poki co to tylko tyle, że nadaje się pod makijaż właśnie zauważyłam, że na buzi mam taką "kaszkę" w jednym miejscu...nie mam pojęcia co z tym zrobic
Mi właśnie na taką kaszkę na czole pomógł ten żel z Iwostinu Mam jeszcze próbki kosmetyków o podobnym działaniu z SVR i muszę przyznać, że nie są warte swojej ceny - każdy około 60 zł a 'moje' kosmetyki działają tak samo/lepiej i są tańsze.
A co do tego żelu matującego to jego też kupiłam na dozie jak brakowało mi do zamówienia kilka złoty, kosztuje coś koło 17 i jak narazie to moje KWC jeśli chodzi o matowienie.. No ale ostrzegam, zapach jest dość mocny
Stary 2011-09-24, 21:57   #4577
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
To ja z drożdżami będę robić tak samo. Muszę w końcu zacząć pić regularnie drożdże, skrzyp i pokrzywę.
Odnośnie mojej cery to jest bardzo dziwna... Niby tłusta i trądzikowa, ale jednocześnie sucha(?), skłonna do podrażnień, wrażliwa. Wiele kremów (nawet tych nawilżających i do wrażliwej cery) mnie podrażnia, sprawia, że mam suche, czerwone, piekące placki na buzi. Co dziwne acnefan mnie nie uczula, nie podrażnia, nie wysusza i mogę go na całą twarz na noc codziennie stosować. Poza tym jedynymi kremami, które toleruje moja skóra są nivea soft, bambino i eucerin zielony (ten ostatni uwielbiam, ale chwilowo nie stać mnie na niego) Poszukuję lekkiego kremu, który nawilża, nie byłoby źle, gdyby matowił, nie zapycha

Jeśli chodzi o podkład to napisałam, że poszukuję czegoś matująco-kryjącego, dodam jeszcze, że w bardzo jasnym odcieniu
Ty masz problem z cera, nie wiesz jakich kosmetykow uzywac, bo nie znasz typu swojej skory, czyli musisz udac sie na badanie jej, ktore wykonuje dermatolog zla pielegnacja,doprowadza do takich efektow jakie posiadasz, tu sucho, tam sie blyszczy itp. ustabilizuj cere, a pozniej dobieraj kolorowke do niej, inaczej bedzie coraz gorzej.

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Mma zwykle nozyczki ale mama zawsze mi takimi podcinala koncowki czyli zwyklymi. Ale ide po niedzieli do fryzjera zeby jeszcze podciąc troche bo sama nie dam rady całych tak ładnie podciąć. Ale i tak już duzo sciełam i sie lepiej czuje bo nie mam siana na głowie i o wiele lepiej wygladam.
nie mam nic do zwyklych nozyczek, jak sa ostre to okej. tylko nie rozumiem co Ci to dalo, ze 2dni wczesniej podcielas sobie wlosy i idziesz i tak do fryzjerki? przeciez wlasnie ukrucilas jej pole manewru jezeli chodzi o nadanie Ci konkretnej fryzury... nie rozumiem Twojego postepowania

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
woda,
a ktos w ogole splukuje maske szamponem? tzn myje po masce wlosy?
nigdy o tym nie slyszalam, pzt na opakowaniu jest napisane aby zmyc woda

a ja mam znowu cudowny dzien za soba z TZ wygrzewalismy sie na sloneczku w parku, duzo rozmawialismy, dobrze zjedlismy, tak wlasnie lubie spedzac nasze wyjatkowe dni

przy okazji kupilam sobie lakier z limitowanki z sensique, dorwalam z essence makes me weak, jumpy czerwony i z vipery piekny turkus o ten na serdecznym:
SDC11060.jpg

paletka ze sleeka jest niezniszczaln,a 14h przetrwal makijaz
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:03   #4578
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Dziewczyny doradziły byście mi jakieś witaminki czy cos co wzmocni moje włosy i paznokcie?? strasznie mi wypadają zawsze na jesień, nie wspominając o paznokciach które łamią sie na każdym kroku i musze robić akryle chociaż zauważyłam że pod akrylem kawałek urosły, ale pewnie jak sciągne to sie złamią

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Caate- zazdroszcze twoich paznokci <3 są piękne ...
Stary 2011-09-24, 22:03   #4579
tillavanilla
Raczkowanie

Czesc slonkawlasnie nadrabiam zaleglosciw tv i interneciemam spokoj bo tz wyszedl z kolegami wiec moge jednoczesnie ogladac zalegle programy i przegladac wizaz Dzisiaj bylo mega spa,mam cudownie miekkiei,blyszczace wlosy,a to zasluga olei i maski do wlosow avocado i morela Ogladam wlasnie program moje wielkie cyganskie wesele i jedyne co moge powiedziec to mega kicz

Co do kolczykow to tez mialam w pepku,ale wyciagnelam gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy,a co najlepsze to dziurka jeszcze nie zarosla,kiedy uda mi sie pozbyc opony z brzucha to wroce do kolczyka w pepku,a i bardzo chcialabym miec kolczyk w nosie,tz mowi ze zwariowalam,ale ja i tak dopne swego

loluska zapomnialam ci wczesniej napisac,ze jestes sliczna,naturalna i figure tez masz swietna
blondyneczko lepiej ci w tych krotszych wlosach,jednak tak jak napisaly wczesniej dziewczyny powinnas uzyc takich specjalnych fryzjerkich nozyczek,bo zwyklymi mozesz zrobic krzywde swoim wlosom,ja sama obcinam sobie koncowki,ale uzywam do tego wlasnie nozyczek fryzjerskich i jestem b zadowolona

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 22:05   #4580
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradziły byście mi jakieś witaminki czy cos co wzmocni moje włosy i paznokcie?? strasznie mi wypadają zawsze na jesień, nie wspominając o paznokciach które łamią sie na każdym kroku i musze robić akryle chociaż zauważyłam że pod akrylem kawałek urosły, ale pewnie jak sciągne to sie złamią

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

dziekuje

z wlosami to mi poamagal merz special, jako jedyny, ale teraz to nawet i on nie pomaga...

kobietosukcesu, ja mam ten: klik ale nastepnym razem planuje zakup ten co ma Talullah
Katarynka, korektor sluzy wlasnie do tego co chcesz zakryc, a nie podklad.

witam nowe dziewczyny
Stary 2011-09-24, 22:06   #4581
tillavanilla
Raczkowanie

caate co za pazurki

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:12   #4582
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziekuje

z wlosami to mi poamagal merz special, jako jedyny, ale teraz to nawet i on nie pomaga...

kobietosukcesu, ja mam ten: klik ale nastepnym razem planuje zakup ten co ma Talullah
Katarynka, korektor sluzy wlasnie do tego co chcesz zakryc, a nie podklad.

witam nowe dziewczyny
Dziękuje poczytam o tym preparacie , a słyszał ktoś o leku Vitapil?? też na paznokcie i włosy
Stary 2011-09-24, 22:14   #4583
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam belisse ale nie zauważyłam różnicy stosowałam całe opakowanie i jednego pół.. ale zero efektu;p teraz ja skończe i dam sobie spokój. Może skrzypowite wypróbuje

Caate boskie masz paznokcie

a ja jestem z siebie dumna bo już 3 tyg nie obgryzam i mam takie śliczne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 22:24   #4584
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Dziękuje poczytam o tym preparacie , a słyszał ktoś o leku Vitapil?? też na paznokcie i włosy
stosowalam 5miesiecy, na paznokcie nic nie pomogl, na wlosy tylko ze wzrostem, ale nie zatrzymal wypadania.

Parole, tilla dziekuje
Stary 2011-09-24, 22:26   #4585
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Z tego co słyszałam belissa nie jest za dobra właśnie, musze znalesc jakiś dobry sumplement wkońcu, ale chyba ciężko będzie:P

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
stosowalam 5miesiecy, na paznokcie nic nie pomogl, na wlosy tylko ze wzrostem, ale nie zatrzymal wypadania.

Parole, tilla dziekuje
Wolała bym coś na łamliwośc i wzrost paznokci i na wypadanie włosów i ogólnie żeby wyglądały zdrowiej ale skoro tylko na to Ci pomogły to moze będe szukać dalej )
Stary 2011-09-24, 22:30   #4586
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Z tego co słyszałam belissa nie jest za dobra właśnie, musze znalesc jakiś dobry sumplement wkońcu, ale chyba ciężko będzie:P

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Wolała bym coś na łamliwośc i wzrost paznokci i na wypadanie włosów i ogólnie żeby wyglądały zdrowiej ale skoro tylko na to Ci pomogły to moze będe szukać dalej )
dla mnie najwieksze efekty dal merz, jednak ja mam trudne wlosy jak i paznokcie, maja naprawde wysokie wymagania, wiec moze Tobie akurat sprawdzi sie vitapil

po skrzypowicie mnie mdlilo, wiec nie powiem o efektach, bo kuracje przerwalam po 5dniach
Stary 2011-09-24, 22:33   #4587
ramoncia217
Wtajemniczenie

Ja po moim skromnym SPA

prysznic z żelem Jonsons
masaż syrenką
Mycie peelingującym żelem z biedro buzi
masło na ciało Afryka (już bylo na wykończeniu)
tonikowanie buzki Ziajia Nuno
krem Ziaja maslo kakaowe na buzie

i za nie długo idę spać,tż wrócił tłumaczył się że kolega na piwo go namuwił itd. Ja jutro mu pokażę jak to ja gdzies wyjdę na parę godz i nie wezmę kom. Nad jeziorko na spacer, żeby się zrelaksowac.
Stary 2011-09-24, 22:40   #4588
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Caate-Czytałam właśnie że ten merz ma teraz zmieniony skład, większość składników ma zmniejszony skład przez co dużo osób się skarży że kiedyś działały a teraz już nie eh sama już nie wiem co wybrać, jak by Ci jeszcze jakaś nazwa przyszła na myśl to pisz
Stary 2011-09-24, 22:45   #4589
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate-Czytałam właśnie że ten merz ma teraz zmieniony skład, większość składników ma zmniejszony skład przez co dużo osób się skarży że kiedyś działały a teraz już nie eh sama już nie wiem co wybrać, jak by Ci jeszcze jakaś nazwa przyszła na myśl to pisz
podobno juz od jakiegos czasu zmienili sklad, sama nie wiem z jakim ja skladem stosowalam...

dziewczyny a ja mam inne pytanie. orientujecie sie moze, czym roznia sie te marynarki oprocz ceny i podszewki?

Mosquito i Stillo

przymierzalam dzisiaj taka w stradivariusie i sie zakochalam jednak S na mnie za duza, a u mnie wykupione sa XS i szukam wsparcia w allegro, szczegolnie, ze i cena tansza. slyszalyscie cos o tych marynarkach?

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-24 o 22:49
Stary 2011-09-24, 22:49   #4590
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
podobno juz od jakiegos czasu zmienili sklad, sama nie wiem z jakim ja skladem stosowalam...

dziewczyny a ja mam inne pytanie. orientujecie sie moze, czym roznia sie te marynarki oprocz ceny i podszewki?

Mosquito i Stillo

przymierzalam dzisiaj taka w stradivariusie i sie zakochalam jednak S na mnie za duzo, a u mnie wykupione sa XS i szukam wsparcia w allegro, szczegolnie, ze i cena tansza. slyszalyscie cos o tych marynarkach?
A słyszał ktoś może o L'biotica włosy i paznokcie ?
Szczerze powiem że nie wiem czym się różnią, natomiast moim zdaniem marynarka Mosquito jest o wiele ładniejsza i chyba ma solidniejszy materiał ale sama nie wiem, ja osobiście chce sobie zamówić tą jak będe miała jakaś kase
http://allegro.pl/marynarka-zakiet-b...800409435.html

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości