Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 21:59   #4861
loveve
Zakorzenienie

Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Nic nie piłam, chociaż mama dzisiaj wróciła z wycieczki z Włoch i przywiozła jakieś ekstra wino, ale ja twardo odmówiłam

nie ładnie tak czasem odmówić
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:00   #4862
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość

Ja w 99% przypadkach odmawiam
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:02   #4863
zalotnica83
Zakorzenienie

Caly dzień nie miałam czasu zagadać, a teraz mi się "gadulec" włącza...pochwale się Wam, że udało mi sie namowić męża na elektronicznego papierosa i dziś specjalnie pojechal sobie kupić...muszę przyznać że nawet sobie buchnełam raz z ciekawości... On na razie zadowolony...mam nadzieje ze mu sie za szybko nie znudzi...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:05   #4864
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Znow dziś po sklepach połaziłam, ale nic z kosmetyków nie kupiłam...chyba przestało mnie to już kręcić..
Za to na osiedlu w centrum handlowym otworzyli sklep "Łasuch" bardzo miła pani wszystkim mnie częstowała to sobie pojadłam...oprócz tego zrobiłam zapasy słodyczowe(ciastka, czekoladki)...pycha...no i właśnie się obżeram kasztankami...

Oj kasztanki... ja podjadam biedronkową kokosową
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:07   #4865
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Caly dzień nie miałam czasu zagadać, a teraz mi się "gadulec" włącza...pochwale się Wam, że udało mi sie namowić męża na elektronicznego papierosa i dziś specjalnie pojechal sobie kupić...muszę przyznać że nawet sobie buchnełam raz z ciekawości... On na razie zadowolony...mam nadzieje ze mu sie za szybko nie znudzi...
Mojej matce się po paru dniach znudziło więc u mnie w domu ciągle śmierdzi
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:10   #4866
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Dziewczyny ogólnie jest tak, że w ciąży nic nie można, a nawet "najbezpieczniejsze"l eki rozpuszczalne na grypę mają kofeinę lub inne wspomagacze...także Resccue tak trzymaj(paracetamol, herbatki i soczek malinowy)... Co do Tabcinu jest on bardziej szkodliwy, bo oprócz Paracetamolu ma pochodną efedryny i coś przeciwhistaminowego...dz iała więc lepiej, szybciej ale bardziej szkodzi i absolutnie NIE można go stosować w ciąży...

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Ja też chcę pizze, ja też...a tak serio to jutro idziemy do babci tż na imieniny...znowu będę umierać ze śmiechu przez tą "zboczuchę"
Pseudoefedrynę, tak jak większość leków na przeziębienie, nie tylko tabcin
Ale macie rację w ciązy najlepiej unikać wszystkich leków (oczywiście o ile to nie jest możliwe

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-09-24 o 22:11
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:14   #4867
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja w Biedronce kupiłam jakieś orzechowe markizy, ale mi nie smakują...a kokosowa mniam...ja rano zjadlam Milke marcepanową(w Żabkach promocja)- też polecam

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Mojej matce się po paru dniach znudziło więc u mnie w domu ciągle śmierdzi
No ja właśnie zamierzam chwalić, że teraz pachnie i w ogóle że teraz taki jest wspaniały...dziś nawet inaczej bylo jak się całowaliśmy i nie tylko... może to go zmobilizuje

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Pseudoefedrynę, tak jak większość leków na przeziębienie, nie tylko tabcin
Ale macie rację w ciązy najlepiej unikać wszystkich leków (oczywiście o ile to nie jest możliwe
Dlatego właśnie prawdą jest, że wszystkie te leki na przeziębienie i grype to świństwo...czasem lekarze polecaja nawet prędzej wziąć antybiotyk niż się truć tymi rzeczami...szczegolnie w ciąży

Edytowane przez zalotnica83
Czas edycji: 2011-09-24 o 22:15

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 22:15   #4868
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
OO, a może jakis zapachowy Albo smakowy czy jak to tam. Ja próbowałam waniliowy
Stary 2011-09-24, 22:18   #4869
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś nałogowo paliłam papierosy "Slim" waniliowe...oj to byly czasy...a teściowa sobie właśnie wziela jakis mietowy wklad do tego elektronicznego, ale mówi że blee.
Stary 2011-09-24, 22:19   #4870
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Dlatego właśnie prawdą jest, że wszystkie te leki na przeziębienie i grype to świństwo...czasem lekarze polecaja nawet prędzej wziąć antybiotyk niż się truć tymi rzeczami...szczegolnie w ciąży
Ja tam uważam jak dopiero się coś zaczyna to lepiej od razu zdusić w zarodku domowymi sposobami bo antybiotyki niestety też trujące (na zachodzie jeszcze robią badania przed wypisaniem, a u nas to już dają komu popadnie na co popadnie)
A jak jest najlepiej w ciąży to się nie wypowiem

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-09-24 o 22:21
Stary 2011-09-24, 22:22   #4871
zalotnica83
Zakorzenienie

A tak w ogóle znalazłam dziś chwilę na książkę i gazety... w Twoim Stylu artykul o raku piersi...tak sobie pomyślałam, że Wam napisze BADAJCIE SIĘ BO WARTO! Na pewno większość tego nie robi a to naprawdę może uratować życie Tym drobnym apelem konczę dzisiejszy dzień i lecę do wyrka. Do jutra Kochane, kolorowych snów
Stary 2011-09-24, 22:24   #4872
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Ja kiedyś nałogowo paliłam papierosy "Slim" waniliowe...oj to byly czasy...a teściowa sobie właśnie wziela jakis mietowy wklad do tego elektronicznego, ale mówi że blee.
Ale takie zwykłe, czy też elektroniczne- proszę mi wybaczyć jestem zielona w tym temacie. Ja próbowałam tego elektronicznego waniliowego

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
A tak w ogóle znalazłam dziś chwilę na książkę i gazety... w Twoim Stylu artykul o raku piersi...tak sobie pomyślałam, że Wam napisze BADAJCIE SIĘ BO WARTO! Na pewno większość tego nie robi a to naprawdę może uratować życie Tym drobnym apelem konczę dzisiejszy dzień i lecę do wyrka. Do jutra Kochane, kolorowych snów
podtrzymuje apel
Stary 2011-09-24, 22:25   #4873
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Ja też chcę pizze, ja też...a tak serio to jutro idziemy do babci tż na imieniny...znowu będę umierać ze śmiechu przez tą "zboczuchę"
Oooo babcia zboczucha mam nadzieję że jutro przyniesiesz jakąś zabawną historię babci
Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość

nie ladnie to się zmuszać ja też więkoszości odmawiam,mam coraz gorszą tolerancję na alkohol,a nie lubię jak w towarzystwie nagle chce mi się tak spać,że nie mogę pohamować powiek i ziewania

Cytat:
Oby się Mu nie znudziło,mój sobie chwali już ponad 2 lata,ja sobie też chwalę bo w domu nie śmierdzi,a i pocałunki inaczej smakują

Cytat:
eeejjj! czytam co piszesz a w buzi mam czekoladę kokosową z biedronki a którą masz?bo widziałam dwie...ja mam taką hmm..Baronetta czy jakoś tak,co każda kostka jest luzem,bardzo smaczna ta czekolada i w zapasie mam 3 batoniki kokosowe-tam kupuję zawsze bo są w ciemnej czekoladzie a nie białej jak wszędzie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:26   #4874
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam uważam jak dopiero się coś zaczyna to lepiej od razu zdusić w zarodku domowymi sposobami bo antybiotyki niestety też trujące (na zachodzie jeszcze robią badania przed wypisaniem, a u nas to już dają komu popadnie na co popadnie)
A jak jest najlepiej w ciąży to się nie wypowiem
No to pewnie, że domowe sposoby najbezpieczniejsze, ale nie zawsze działają. W ciąży z lekami zawsze ostrożnie, ale pamiętać trzeba że czasem choroba gorsza dla dzidziusia od antybiotyku, więc jak lekarz przepisze to trzeba brać Niestety to prawda, że lekarze antybiotyki przepisują na wszystko...to juz w ogóle temat rzeka. Buziaki, do jutra przy kawce

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Ale takie zwykłe, czy też elektroniczne- proszę mi wybaczyć jestem zielona w tym temacie. Ja próbowałam tego elektronicznego waniliowego

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

podtrzymuje apel
Niestety prawdziwe paliłam waniliowe...elektroniczne go nie próbowałam zapachowego, ale wszystko przede mnę...
Stary 2011-09-24, 22:31   #4875
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Oooo babcia zboczucha mam nadzieję że jutro przyniesiesz jakąś zabawną historię babci

nie ladnie to się zmuszać ja też więkoszości odmawiam,mam coraz gorszą tolerancję na alkohol,a nie lubię jak w towarzystwie nagle chce mi się tak spać,że nie mogę pohamować powiek i ziewania

Oby się Mu nie znudziło,mój sobie chwali już ponad 2 lata,ja sobie też chwalę bo w domu nie śmierdzi,a i pocałunki inaczej smakują

eeejjj! czytam co piszesz a w buzi mam czekoladę kokosową z biedronki a którą masz?bo widziałam dwie...ja mam taką hmm..Baronetta czy jakoś tak,co każda kostka jest luzem,bardzo smaczna ta czekolada i w zapasie mam 3 batoniki kokosowe-tam kupuję zawsze bo są w ciemnej czekoladzie a nie białej jak wszędzie
tą Baronettę właśnie.

Cytat:
No to pewnie, że domowe sposoby najbezpieczniejsze, ale nie zawsze działają. W ciąży z lekami zawsze ostrożnie, ale pamiętać trzeba że czasem choroba gorsza dla dzidziusia od antybiotyku, więc jak lekarz przepisze to trzeba brać Niestety to prawda, że lekarze antybiotyki przepisują na wszystko...to juz w ogóle temat rzeka. Buziaki, do jutra przy kawce

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Niestety prawdziwe paliłam waniliowe...elektroniczne go nie próbowałam zapachowego, ale wszystko przede mnę...
ja pamiętam jeszcze poziomkowe, Crazy się chyba nazywały
Stary 2011-09-24, 22:32   #4876
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:

Babcia pewnie będzie rządzić
To Wam jeszcze powiem jak dziś sie nie dogadałam z mężem...mała się ładnie bawiła w pokoju to ten mnie chyc do lazienki na brzeg wanny usadził i bara bara, a po fakcie pytam"Słuchaj a Ty sie nie baleś że wpadne???"- chodzilo mi oczywiście o wanne a ten do mnie"Przecież z zabezpieczeniem się bzykaliśmy"a ja w śmiech....5 minut dociekał o co mi chodzi!
Stary 2011-09-24, 22:36   #4877
Sarunieczka

Ja jak byłam młodsza,to też popalałam,R1-kojarzycie czy one jeszcze są w sprzedaży? bo to lata temu było,dokladnie w 1998 roku waniliowe też testowałam,a co do elektronicznego to kiedyś tż kupił olejek cherry i był suuper...

chyba się położę dziewczyny,bo mam lekkie dreszcze,siedze owinięta kocem i razem z tym kocem wejdę pod kołdrę

dobrej nocki,jutro koło 9 wpadam na kawkę

staaart

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Babcia pewnie będzie rządzić
To Wam jeszcze powiem jak dziś sie nie dogadałam z mężem...mała się ładnie bawiła w pokoju to ten mnie chyc do lazienki na brzeg wanny usadził i bara bara, a po fakcie pytam"Słuchaj a Ty sie nie baleś że wpadne???"- chodzilo mi oczywiście o wanne a ten do mnie"Przecież z zabezpieczeniem się bzykaliśmy"a ja w śmiech....5 minut dociekał o co mi chodzi!

hahaha dobre to było
Stary 2011-09-24, 22:40   #4878
zalotnica83
Zakorzenienie

Na ostatnia impreze moja teściowa zaprosiła swoją szefową, ta opowiada jaka to teraz rozwiązlość jest a babcia do niej" Ty Kochana Ty nam tu nie probuj wmawiać że z chlopakami na siano nie chodziłaś"...moja teściowa szok, a tamta czerwona na twarzy ale było widać że swoje ma za uszami...

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Ja jak byłam młodsza,to też popalałam,R1-kojarzycie czy one jeszcze są w sprzedaży? bo to lata temu było,dokladnie w 1998 roku waniliowe też testowałam,a co do elektronicznego to kiedyś tż kupił olejek cherry i był suuper...

chyba się położę dziewczyny,bo mam lekkie dreszcze,siedze owinięta kocem i razem z tym kocem wejdę pod kołdrę

dobrej nocki,jutro koło 9 wpadam na kawkę

staaart

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

hahaha dobre to było
Kładź się i wygrzewaj...tez kiedyś R1 popalałam...a ponieważ długo paliłam to się boje ze się wciagne z tym elektronicznym...bo to pewnie też uzaleznia.
Dobranoc po raz kolejny, tym razem nie odświeżam
Stary 2011-09-24, 22:49   #4879
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Dobranoc dziewczyny, ja też spadam spać- mam nadzieję, że jutro będę czuć się lepiej- bo wieczorem mnie rozłożyło totalnie.

Sarunieczka Theraflue zatoki ma smak cytrynowy, właśnie popijam przed snem bo mi z nosa cieknie.
Stary 2011-09-24, 22:54   #4880
musso4
Zakorzenienie

Ja też uciekam jutro niedziela to Klaudia na pewno wstanie wcześnie
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 04:39   #4881
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

witam śpiochy w niedzielny świt czy ranek jak wolicie, qrcze mialam pospac a obudzilam sie o 4,30, a że leżec nie potrafie bo mnie zaraz plecy bola to wstalam wypilam kawke, poczytalam wasze pisanie noca. znalazłam tez cos ciekawego
http://allegro.pl/show_item.php?item=1839792976
i już mam ciśnienie podwyższone, ech życierzućcie sobie okiem na pozostałe jej akcje
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 07:38   #4882
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Witajcie odświeżaczki,
u mnie chorowicie w domku,
Junior co prawda dziś już nie wył w nocy , ale widac że chory... biedny taki.....
musze dziś do pracy zalecieć na 2 godzinki, no ale muszę.. nie wiem natomiast co zrobic jutro z Juniorem- bo na jutro nie mogę w żadnym wypadku wziąć zwolnienia, mąż też nie może... chyba go rano zwloke i zawiozę do mamy, bo sam chyba nie może zostać w domku
Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam śpiochy w niedzielny świt czy ranek jak wolicie, qrcze mialam pospac a obudzilam sie o 4,30, a że leżec nie potrafie bo mnie zaraz plecy bola to wstalam wypilam kawke, poczytalam wasze pisanie noca. znalazłam tez cos ciekawego
i już mam ciśnienie podwyższone, ech życierzućcie sobie okiem na pozostałe jej akcje
no cóż... to może być jakaś OMS bo one z tego co słyszałam mogą kupić czasem demo w postaci dużej ilości nowości za psie pieniądze... ale nie wiem naprawdę jak to się dzieje że się to im opłaca... albo z Anglii sa te kosmetyki lub z Rosji- tam chyba wychodzą też sporo taniej niż u nas
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 07:54   #4883
Sarunieczka

Dzień doberek,Sarunieczka z kawką,pudłem do makijażu i w pidżamie oczywiście Wczorajsza farba lekko przyciemniła mi włosy,ale pasemka nadal mam więc jestem zadowolona głupoty mi się śniły,znowu się gdzieś w mieście zgubiłam,często mi się tak śni że np.jestem w jakimś budynku,jest mnóstwo drzwi,otwieram jedne i są do połowy zamurowane i ja się muszę przeciskać,dziś przeciskałam się przez żelazne kraty,omal we śnie kręgosłupa nie złamałam

Cytat:
Dobranoc dziewczyny, ja też spadam spać- mam nadzieję, że jutro będę czuć się lepiej- bo wieczorem mnie rozłożyło totalnie.

Sarunieczka Theraflue zatoki ma smak cytrynowy, właśnie popijam przed snem bo mi z nosa cieknie.
To obie jesteśmy chore ja jeszcze lekko,czuję lekkie osłabienie i ból gardła,lekko mnie kaszle też,ale myślę że nie pogorszy mi się...Kuruj się

Cytat:
Wstać o 4.30 to ja po przebudzeniu uwielbiam poleżeć
a co do aukcji Avonu na allegro...dużo takich tanich kosmetyków można znaleźć...mam jedną sprzedawczynię w ulubionych "na czarną godzinę"
zrobiłam sobie wczoraj ten peeling Perfecty,teraz nałożyłam z rana serum czerwone Avonu i mam tak gładką buzię że się nadziwić nie mogę

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-09-25 o 08:02
Stary 2011-09-25, 08:06   #4884
loveve
Zakorzenienie

hejka
Cytat:
a brzoskwiniowy pyszniutki

Cytat:
Sarunieczko nie powiedziałam, że trzeba się zmusić tylko, że czasami nie ładnie odmówić

Cytat:
ja wczoraj spałam do 12 to dziś wstałam przed 8
no ładnie

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Wstać o 4.30 to ja po przebudzeniu uwielbiam poleżeć
a co do aukcji Avonu na allegro...dużo takich tanich kosmetyków można znaleźć...mam jedną sprzedawczynię w ulubionych "na czarną godzinę"
zrobiłam sobie wczoraj ten peeling Perfecty,teraz nałożyłam z rana serum czerwone Avonu i mam tak gładką buzię że się nadziwić nie mogę
cześć Sarunieczko
fajnie się leży w łożeczku z lapkiem i na wizażu
no na Allegro pełno tych sprzedawców...
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 08:26   #4885
cheneelle
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
Dawid wczoraj przyszedł, przytulił i zasnęłam

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
no to zapisz się na jakieś zajęcia
Chyba będę na drutach robić. Justyś ja z domu wyjść nie mogę.

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Witajcie odświeżaczki,
u mnie chorowicie w domku,
Junior co prawda dziś już nie wył w nocy , ale widac że chory... biedny taki.....
musze dziś do pracy zalecieć na 2 godzinki, no ale muszę.. nie wiem natomiast co zrobic jutro z Juniorem- bo na jutro nie mogę w żadnym wypadku wziąć zwolnienia, mąż też nie może... chyba go rano zwloke i zawiozę do mamy, bo sam chyba nie może zostać w domku
no cóż... to może być jakaś OMS bo one z tego co słyszałam mogą kupić czasem demo w postaci dużej ilości nowości za psie pieniądze... ale nie wiem naprawdę jak to się dzieje że się to im opłaca... albo z Anglii sa te kosmetyki lub z Rosji- tam chyba wychodzą też sporo taniej niż u nas
A może to są osoby, które sobie do motywacyjnych dobijają?
Stary 2011-09-25, 08:32   #4886
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dzień dobry
ja już po pierwszej kawce, ale zaraz idę druga zrobić

młody i mąż siedzą przy moim lapku i musiałam się przesiąśc do dużego kompa, a że w weekendy w domu soczewek nie ubieram to muszę co chwilę chomika robić do monitora, zeby coś zobaczyć ... chyba musze go przysunąć pod nos

Cytat:
z tymi chorobami z ciązy to kiepska sprawa ...
na ja początku ciąży miałam zapalenie gadła ... lekarz nalegał by nie leczyc antybiotykiem ani niczym silnym więc ciągnęło sie to jak flaki z olejem
w końcu przeszło i o tym zapomniałam, ale przypomniało mi się po prorodzie ... młody miałm wysokie CRP, czyli urodził się z infekcją 10 dni w szpitalu leżeliśmy
ale to pewnie nie ma reguły ... ja miałam takie "szczęście"

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 08:33   #4887
musso4
Zakorzenienie

a ja wczoraj leżałam do 1 i już miałam zasypiać to gwiazda się obudziła i wyła do 2 a później zanim znowu zasnęłam to chyba już 3 była

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 08:38   #4888
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

a ja wczoraj leżałam do 1 i już miałam zasypiać to gwiazda się obudziła i wyła do 2 a później zanim znowu zasnęłam to chyba już 3 była
nie zazdroszczę

mój spał jak kamień, bo w ciągu dnia nie spał ... i tak spał, ze nawet siku go nie obudziło
ale ... 6:45 już obudzony
a ja ze sławkiem wcale nie lepiej 6:15

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 08:40   #4889
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja już po pierwszej kawce, ale zaraz idę druga zrobić

młody i mąż siedzą przy moim lapku i musiałam się przesiąśc do dużego kompa, a że w weekendy w domu soczewek nie ubieram to muszę co chwilę chomika robić do monitora, zeby coś zobaczyć ... chyba musze go przysunąć pod nos

z tymi chorobami z ciązy to kiepska sprawa ...
na ja początku ciąży miałam zapalenie gadła ... lekarz nalegał by nie leczyc antybiotykiem ani niczym silnym więc ciągnęło sie to jak flaki z olejem
w końcu przeszło i o tym zapomniałam, ale przypomniało mi się po prorodzie ... młody miałm wysokie CRP, czyli urodził się z infekcją 10 dni w szpitalu leżeliśmy
ale to pewnie nie ma reguły ... ja miałam takie "szczęście"
he he ja mam dodatkowo okulary z domu w nich nie wychodzę, ale do kompa jak znalazł

ja nigdy nie choruję i w ciąży nie chorowałam, ale kilka tygodni po porodzie tak mnie załapało, że szok no i mała załapała katar, a że miała 7 tygodniu to nic sama nie mogłam dać tylko do lekarza i lekarka do mnie że dziecko zaraziłam, a ja do niej że nigdy nie chorowałam i jak mogę unikać kotaktu ze swoim malutkim dzieckiem no i odpuściła i zaczęła tłumaczyć, że to osłabienie po porodzie i dziecku przepisała syrop, na szczęście pomógł a mi przeszło szybko samo
Stary 2011-09-25, 08:56   #4890
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

A może to są osoby, które sobie do motywacyjnych dobijają?
chyba tak, dlatego ze ta dziewczyna jest z mojego miasta, a OMS znam przeciez
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości