|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
|
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Zazdroszczę
Jesień się robi, liście zmieniają kolory... Cudnie jest teraz w górach |
|
|
|
#4743 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a mnie jest smutno jak pomyślę, ile mam km do Wrocławia i że tylko na krakowski zlocik mam blisko
![]() zrobiłam sobie naleśniki na poprawę humoru i udaję, że słodycze, które mam zachomikowane w torebce nie istnieją (choć te 7 kg trzeba teraz jakoś nadrobić...)nie mam lotionu do włosów, a chcę zrobić sobie na jutro murzyńskie loki - jakieś pomysły na utrwalenie kłaków? Nie żebym wczoraj w rossmannie była
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-09-24 o 16:05 |
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie mam możliwości na żaden zlot po pierwsze jestem boi dupa
po drugie wszędzie mam kawałek drogi.Chociaż bardzo będę chciała jechać do koleżanki, do Wrocławia więc może kiedyś poznam wrocławianki chociaż ![]() Kurczę ale mnie głowa strasznie boli |
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie próbowałam, nie wiem
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam czytać
|
|
|
|
#4748 |
|
MBZ♥
|
hej
wczoraj było bosko uśmialiśmy się i porozmawialiśmy na zaległe tematyOsz u mnie było podobnie z "trafieniem amora" mój TŻ to zupełne przeciwieństwo moich typów a jest cudnieArrakisa oni mogą Ciebie obciążyć kosztami skoro Ty dobrze im podajesz numer konta? jesteś maniaczką torebek? ja butów niestetyAniołku śpisz zuełnie jak mój TŻOn ma teraz mocno stresujący czas w pracy i to przez to ![]() godziny otwarcia sprawdzam zawsze na necie bo co placówka to inaczej Majasn widziałam, że dezercja się udała ![]() swietnie wyglądacie razem Dziewczyny ![]() Anuszko dobrze, że się udało ![]() Crozee niestety duże miasta się cenią trzymam kciuki za przeprowadzkę a doszła kuchenka?![]() przykro mi z powodu fuszerki ![]() Smerfetko ![]() Stygmatku nie odpuszczaj temu optykowi. przecież to tylko przełożenie szkieł. nie powinna Cię boleć przez to głowa ![]() Carmi uparciuch z Twojego TŻ. Przecież może przejrzeć oferty, wysłać cv i jak Go zaprosząna rozmowę to przekalkulować wspólnie czy gra jest warta świeczki![]() Gothko wiem coś o masie niepotrzebnych pierdół, które sięgromadzą przy czlowieku sama nie wiem kiedy najlepiej to widać przy przeprowadzkach ale pomyśl sobie, że już bliżej niż dalej![]() Med a Babcia mieszka sama? ![]() i kciukam ![]() Hawwa nie masz spania? jak pęcherz?Aleksgratulacje a te lusterka masz na pewno dobrze ustawione? jest taki martwy punkt, że można nie zauważyć ale przeważnie nie ma z tym problemu![]() Magda bo to kac jest niektórzy mają kaca giganta-miałam raz w życiu i od tamtej pory nie piję wódki i innych kolorowańców typu wściekły pies czy inne niebieskie cusie![]() rosół i prysznic postawią CIę na nogi ![]() Justyś u mnie też pięknie my dziś byliśmy na spacerze długim i teraz TŻ i piecho śpią Carmi bardzo mi przykro ![]() ![]() Sanrioo czasem za Facetem cięzko nadążyć ![]() Lady ja wolę posprzątać w jeden dzień żeby potem mieć luz, choć i tak odkurzamy i zmywamy podłogi codziennie-uroki posiadania psa mimo wyczesywania go na podwórku i tak wszędzie są jego kłaczki![]() Claris a ognisko było z pieczonym ziemniakami? ![]() Ilsa maliny ![]() też potrzebuję spodni dresowych-właśnie mi to uświadomiłaś
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale torebki to moja milosc
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4751 |
|
MBZ♥
|
z błyskotek to najwięcej mam bransoletek
i nie potrafię się oprzeć kolejnym na drugim miejscu są kolczyki![]() także rozumiem Twoją słabość
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi przykro mi
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi bardzo mi przykro
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Jesteście najlepsze ![]() Nie byłam ostatnio bardzo blisko z babcią, ale to jednak jest szok. Pogrzeb we wtorek, więc nie mogę iść z Wami na kawę. |
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Carmi przykro mi ![]() ......................... ......................... ......................... ............. Optykowi oddałam okulary- dostałam zwrot zaliczki, ale pan się bardzo upierał, żebym poszła do okulisty i wysłała mu faksem receptę to on mi zrobi nowe Próbowałam mu delikatnie powiedzieć, że nie, że nie zamówię u niego. Powiedziałam, że załatwię sobie to już w Lublinie. Ale on stwierdził, że zostawi te oprawki, które wybrałam i poczeka ![]() Trudno. Poczeka na darmo. Wczoraj wieczorem jak się żegnałam z P. napisałam mu "bądź grzeczny ", zadzwonił i spytał co mam na myśli. Powiedziałam, że nic konkretnego ale musiałam dać wyraz swojej zazdrości. Zaczął się ze mnie śmiać, że przesadzam, że przecież nie mam o co i o kogo być zazdrosna, ale powiedział, że jest mu miło, bo to znaczy, że mi na nim zależy. Ja powiedziałam, że zdaję sobie sprawę, że to jest głupie, ale po prostu tak mam i dopóki nie zacznę wydzwaniać co 15 min z pytaniem co robi i gdzie jest, to wszystko jest w porządku.Jego komentarz "no wariatka no". Później powiedział, że jestem jego słoneczkiem... hał słit A dzisiaj już mi wysłał kilka SMSów odkąd jest w Warszawie więc chyba troszkę próbuje mi pokazać, że wcale o mnie nie zapomina jak tam jedzie.
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Czołgiem
![]() Carmi przykro mi bardzo, babcia na cos chorowała ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Miło mi po raz pierwszy napisać na forum- dziewczyny, poczta
Niestety w wysłanych i z braku laku i aparatu tylko takie
|
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gronie
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety zbyt dużo nie nadrobiłam...
Carmi przykro mi z powodu babci ![]() Gothka witaj jakie serduszko nad i![]() no i na razie to wszystko ![]() dzisiaj byłam na pierwszych zajęciach grupa ma 15 osób w różnym wieku - myślę, że będzie fajnie jeszcze jutro i koniec weekendu i stwierdziłam, że jeśli mi się nie poprawi z tym bólem ucha i szczęki i gardła i głowy to pójdę w poniedziałek do lekarza
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza...
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Ciao, co u Was?
jak zrelacjonujecie, to napiszę, co u mnie mam nadzieję, że med przekazała informację, że żyję i przepraszam Capri, że nie odpisałam, ale nie miałam na koncie kasy, a z telefonu P. się głupio pisze ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Aha, kilka fotek na mailu ja maila nadrobię przy najbliższej okazji. Pewnie jutro wieczorem Forum nadrabiać nawet nie będę próbować, a klub przelecę po łebkach Zwies, najlepszości na nowej drodze życia! |
|
|
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no powiedz co tam, i tak wiemy że się nie zaręczyłaś
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Naj , w wielkim skrócie : wszystkie tęskniły, żadna pod Twoją obecność nie ważyła się zaręczyć, Zwies nie jest już panienką, Mrówa zdrowo rośnie, będzie multum zlotów
|
|
|
|
#4765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogole slodko i fajnie ![]() a i fajnie ze bez problemu dostalas spowrotem zaliczke ![]() Cytat:
a ja skladam reklamacje, bo gotka na tym zdjeciu wcale nie wyglada gotycko - poprawic mi sie nastepnym razem prosze Cytat:
najka wrocila ![]() a ta to by tylko przelatywala no...i to jeszcze po łebkach ![]() aaa gdzie relacja? pierscien i w ogole? chyba nie chcesz powiedziec, ze nie było??? mam tam wparowac do tych Tych?
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Polka Ogarniaczka
|
co tu taki cicho? Myślałam już, że wątek zamknięty. A ja mam dzień dobrych dokumentów - pojęcia nie miałam, że obalanie komunizmu na Litwie miało tak dramatyczny przebieg i że Możdżer jest taaaki wyrąbany w kosmos
(skrót obu dokumentów :P)Kładę się, pa
|
#4768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd masz przecieki? ![]() Cytat:
ale to, że żadna niezaręczona, to karygodne ![]() Cytat:
największym minusem był pokój przejściowy - spaliśmy w salonie że seksu prawie nie było to nic takiego, ale gorzej że po całym męczącym dniu musieliśmy czekać, aż się domownicy przeniosą do swoich sypialni, nim się położyliśmy, no ale cóż poza tym całkiem fajnie. parę rzeczy mnie wkurzało, bywam okrutna i P. naprawdę stał na wysokości zadania i ciągle mnie wspierał. Kochamy się mocno, więc fajnie jest pogoda była dobra - dwa dni średnio (raz w nocy burza, a raz w dzień przelotny deszcz), Rzym tak obładowany ludźmi, że aż dostawałam drgawek, do Asyżu nie pojechaliśmy, bo nam spierniczył autobus ale za to byliśmy w Maceracie. Hm... Włosi są beznadziejnymi kierowcami, Włoszki mają WSZYSTKIE pięknie nawilżone włosy, a ja jestem średnio opalona jak na mnie nawet nawet, ale obiektywnie niezbyt miłość moja i lubego w każdym razie kwitnie i mimo że tu zimno strasznie, cieszę się, że jestem już w domu Wiem, że chaotycznie, ale wybaczcie - nie spałam całą noc, odespałam dopiero od 13 do 16, no i jakoś funkcjonuję nie najlepiej Gothka, inaczej sobie ciebie wyobrażałam. Myślałąm, że jesteś mhroczna ślicznie wyglądasz Biju - też ślicznaś Witam obie panie w klubie.---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Zwies, wyglądałaś emejzing Motyl, foty boskie, śliczna z Ciebie młoda żona |
|||
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym przystała nawet na pokój przejściowy; i tak fajnie jest wyjechać i wypocząć
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
najka - wlasnie - Tychow
zawsze to myle znacyz wiem, ze tyklko jedna z tych dwoch form jest prawidlowa tylko nigdy nie pamietam ktora ![]() fajnie, ze milosc kwitnie - to najwazniejsze ![]() aaaaa przyjedz na zlot wroclawski
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Jesień się robi, liście zmieniają kolory... Cudnie jest teraz w górach 

(choć te 7 kg trzeba teraz jakoś nadrobić...)
po drugie wszędzie mam kawałek drogi.
Ale nie próbowałam, nie wiem
13.03.2008

Próbowałam mu delikatnie powiedzieć, że nie, że nie zamówię u niego. Powiedziałam, że załatwię sobie to już w Lublinie. Ale on stwierdził, że zostawi te oprawki, które wybrałam i poczeka