|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
Wstawiłam 16 w pdf jakby ktoś chciał
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-09-24 o 18:09 |
|
|
|
#3332 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś miałam okulary sadira ale mamuśce tak się spodobały że mi je zakosiła
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-09-24 o 19:14 |
|
|
|
|
#3335 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakbyś jednak nie mogła znaleźć to pisz, wstawię fotki nie ma problemu, ale to w świetle dziennym już raczej![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Dziękujemy ps. szkoda, że nie można kupić tej bransoletki którą ma modelka w tym katalogu na stronie 52 ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
a wcale jej nie upadły, ani nic z tych rzeczy
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie
O tym ze program lojalnościowy za zakupy 1000zł już się skończył to wiem ale czy zlikwidowali ten program również w COK za jednorazowe zakupy za 1000zł? Jeśli tak to szkoda bo zawsze coś z tego było raz ciekawszego a raz mniej. Teraz jak idą święta to likwidują bo wiadomo że więcej dziewczyn będzie miało duże zamówienia. Fajnie że zrobili program dla kk które robią mniejsze zamówienia. Coś za cos.
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Uprzejmie dziękuję za katalog
![]() Tylko nie pamiętam komu miałam podziękować, bo coś cytowanie się nie włącza
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Który avonovy portfel polecacie z aktualnych katalogów, przy ktorym drobne monety nie wylatywałyby bokami przy dole (miałam już 2 i są jakby nie doszyte) Wszystkie tak mają?
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do nowego błyszczyka, to chyba się nie skuszę, najpierw wykończę te, co mam
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam ogromną prośbę do liderek lub klubowiczek z okręgów tredujących. Czy mogłaby któraś z was zamówić mi pakiet katalogów 16 ? Interesowałoby mnie to bo chiałabym sie dobrze przygotować do świąt i wycisnąć z klientek sporo zamówień.
Pardzo prosze o pomoc |
|
|
|
#3343 |
|
Konto usunięte
|
A ja znow do was z pytankiem.
Czy w PL sa juz Super Shock zelowe linery? http://www.avon.de/PRSuite/eBrochure...pgnYrNr=201209 strona 9. Od jakiegos czasu nachodzi mnie na taki liner w kolorze ciemnego granatu. Naogladalam sie filmikow na YT i widze ze idze wetrzec taki liner w rzesy i nie widac kreski, a rzesy zaznaczone/optycznie pogrubione. mam ostre rysy twarzy wiec kreska tuszami i takimi linerami nie wchodzi w gre. Do tej pory wyboeralam kredki bo kreski sa mniekciejsze, a jak jeszcze czulam ze mi za ostro na oku to rozcieralam kreske cieniem. Ale ... no wlasnie na filmikach wszystko wyglada szybko i sprawnie. Mlodsza tez nie jestem i widze , z im mniej naloze tym wygladam lepiej, ale jak kolor jest nieodpowiedni to czasami jestem taka rozmazana i pomyslalam, ze moze jednak mogla bym uzywac takiego linera, ale wlasnie wtartego w rzesy. Czarny kolor jest mi za ostry, dlatego wybieram granaty czy czarnobrazowe odcienie brazu, wygladaja duzo naturalniej u mnie, a przy granacie to wogole oko blyszczy jak za nastoletnich czasow ;o) Czy umialby mi ktos powiedziec, czy ten szafirowy odcien bedzie ciemniejszy w rzeczywistosci? Mam diamentowa kredke Avonu i w rzeczywistosci ona tez jest ciemniejsza niz to co widzialam na zdjeciu, z czego sie bardzo ucieszylam, a pamietam jak siedzialam jak na szpilkach bo balam sie ze dostane taki brokat i taki jasny odcien jak w katalogu, a tu niespodzianka. Brokatu malutko i sa to delikatne drobinki, w sam raz na codzien, a kolor to piekny granat. Nie wiecie czy z tymi zelowymi linerami tez tak bedzie? I dziekuje z gory za odpowiedz ;o) |
|
|
|
#3344 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Przyczajenie
|
hej! czy dobrze kojarze, że w katalogu 14 jest taka dodatkowa oferta (zakładka) np z mleczkamni po 8.9? bo nie mogę tego znalezc, mogłaby któras z Was wrzucic to jeszcze raz?
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3347 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekujemy ślicznie ja szukalam pare dni temu, przelecialam pare stron tu i na katalogowym i nie zauwazylam... Ale nie chcialam was klopocic
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
|
Cytat:
Ile ja tu dobrych rad dostałam od dziewczyn to hoho ![]() no to piszcie dziewczyny co sobie bierzecie z kat.14 ![]() Ja składam zamówienie 5 października,i poza próbkami zamawiam dla siebie: z demo krem z liposomami z netto kolczyki "ciasteczka" Savannah i tżowi kosmetyczkę męską z katalogu wodę Up to You Krem Naturals brzoskwiniowy Uniwersalny balsam z woskiem pszczelim i tyle
|
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
ojj, ja trochę zamzAwiam ;p
3 błyszczyki z CT ( miętowy, czarna porzeczka i pieczone jabłko ) balsam z woskiem 2 scruby za 5,90 balsam do ust magiczny pocałunek hot chocolate (kocham je, mam chyba wszystkie dostępne ;p ) biżu kaci snowball z netto balsam karmelizowane jablko z orzechami nawilzajacy balsam do ust ten taki mini kremik zel nablyszczajacy do rzes i brwi i notesiki choineczki ![]() zastanawiam się jeszcze nad tym aparatem do mycia twarzy co jest teraz w demo. miała któraś z Was? ja już któryś raz się do niego przymierzam...
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie biorę na pewno:
Uniwersalny balsam w sokiem pszczelim Balsam słodka śliwka Błyszczyk roziskrzony pieczone jabłko Pierścionek Mumbai Magic Naszyjnik Mumbai Magic Nabłyszczacz do rzęs z netto Zastanawiam się nad kremowym mleczkiem z Planet z ręczniczkiem ze względu na sam ręczniczek ale nie wiem jak z jego grubością i wielkością ![]() Dziewczyny jak dokładnie nazywa się ten krem do stóp z kwasami który tak zachwalałyście?
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2011-09-25 o 14:07 |
|
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
tropikalny krem do stóp i łokci z masłem shea i kwasami AHA
Edytowane przez bunia23 Czas edycji: 2011-09-25 o 14:43 |
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też na nie czekam
|
|
#3354 |
|
Rozeznanie
|
O tak tak, ja też się dołączam z pozytywną opinią
. Pachnie ładnie, jakby troszkę nawet karmelem, taką typową krówką , a co do działania- stopy nawilżone, zawsze miękkie (może nie złuszczał jakoś, ale utrzymywał stale mięciutkie stopy |
|
|
|
#3355 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A drugi zachwalałyście z serii Foot Works coś pamiętam?
|
|
|
|
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
z netto okulary ellie,
z demo satynowy mus do ust pink i krem z liposomami, a z katalogu tylko krem do rąk z AC z otrębami ryżowymi i żel nawilżający miejsca intymne ![]() Pewnie chodzi o ten balsam do stóp z serii "Morska Bryza", bardzo fajnie nawilża |
|
|
|
#3358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Lepszy ten lawendowy. A z silikonem jeszcze nie miałam.
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

zaraz pójdę poszukać na katalogowym.
jakbyś jednak nie mogła znaleźć to pisz, wstawię fotki nie ma problemu, ale to w świetle dziennym już raczej
a wcale jej nie upadły, ani nic z tych rzeczy