|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i kolejne daty ślubów - cz. 13!
dzień dobry
|
|
|
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
witam....witam
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja dzis mam niedziele pracującą . oprócz tego mam na twarzy taką tapetę żeby nie było widać moich cudownych wykwitów . wczorja jak brat przyszedl to aż sie przestraszył : co ci sie stlao na buzi? co to za krosty . no więc ten...zbyt fajnie to nie jest. ale jestem silna- i nigdy wiecej wyciskania - mysle , ze to będzie dla mnie wystarczajaca nauczka ![]() Sylvi widzisz przeżyłaś . a kierowniczka tak będzie zawsze jak mówiłam-można do tego przywyknąć - ale wiadomo , że lepiej szukać pracy nowej -. jednak nie myśl w kółko- jak ja wytrzymam te 3 miechy itd, bo nie wyrobisz tak myśląc cały czas....santom i bardzo dobrze, nie mów teściowej ![]() Calipso ja już czytałam ten wątek i z tym dźganiem mnie najbardziej rozśmieszyło..ja mam to co wieczór
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
no to sie pochwale, zeby nie bylo, ze sie nie dziele zdobyczami
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
ta torebke już widziałam , ale nie wiem czy pisałam- cudna jest
![]() fajny 2 plan na zdjęciu z butami
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej mi się podobają te buty
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
noo;D Cicik ma sie czym chwalic;D wykastrowana pupa
torebke wrzucalam ze stronki a koszula tez mi sie mega podoba, bo jest bodziakowata i nie wylazi ze spodni wiec wygodna jest![]() no a kurtka kupowana na dziale dzieciecym, bo nigdzie nie bylo narciarek, a mi tutajtaka mega ciepla kurtka bezie potrzebna, bo chyba nie polatam sobie w kozaczkach, tylko bede musiala sie wbijac w trekingowe, a do trekingowych butow tylko mi kurtki narciarki pasuja nigdzie nie bylo zimowych jeszcze, a jak byly to paskudne, a w dodatku za 4 stowy;/ wiec zrezygnowalam i przypadkiem wlazlam w dzial dla dzieci w reserved i oto jest ona mega ciepla;D---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- dziewczyny, mam cala miske sliwek, co ja mam z tym zrobic?? kurcze tesciowa mi nawiozla, a ja nie mam pomyslu;/ a na ciasto nie mam ochoty;/ |
|
|
|
#4718 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
Cytat:
A zakupy bardzo fajne ,a te buty Ala nie bedzie tak zle z tymi przedmiotami,moze je polubisz,one nie sa takie straszne A jeszcze jak je bedezie prowadzil jakies przystojny profesorek to z checia bedziesz na nie chodzila![]() Sylvi nie ciekawie widze w tej twojej pracy ,przeciez to nie twoja wina ,ze tak malo klientow ,co za baba ![]() A my bylismy wczoraj wieczorem u brata tz ,a potem 0 22.30 pojechalismy na wesele zespol ogladac i oczywiscie mlodzi nas zaprosili do srodka sali ,siedzielismy przy stoliku orkiestry i jeszcze pozniej mlodzi przyszli ,zebysmy z nimi sie napili .Siedzielismy tam prawie do 2 w nocy ,bo nas wypuscic nie chcieli hehe niezle.A jeden chl.z orkiestry zaczal mi oczka puszczac i sie usmiechac do mnie i tz to przyuwazyl i tylko powiedzial:" ooo zobacz masz adoratora z orkiestry" ![]()
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
kinia ja tam sie nie dziwie temu z orkiestry
![]() a co do pracy Sylvi to nad kierowniczką stoi dyrektor regionu ( a ta sa dopiero jędze ) a nad nią dyrektor główny..i spirala sie nakręca..moja kierowniczka czasem ma taki opieprz od dyr.regionu , że raz mi tu płakała... .(a wiecie jaka mam 'fajna'kierowniczke- więc byłam w szoku, ze cos moze ja do placzu doprowadzić)a wszystko wiadomo dla czego..kasa kasa kasa-szkoda tylko, ze dla tych najwyżej postawionych. ja i Sylvi to dla nich nic nie znaczące gów*o i tania siła robocza-niestety rpawda jest brutalna, dlatego są takie naciski. pracuje tu rok i w miare do tego przywykłam, ale też szukam nowej pracy...podziwiam mojego kolegę , ktory siedzi tu już 3 lata.jutro ide z mamą i bratem do cyrku
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-09-25 o 11:47 |
|
|
|
#4720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajne ![]() A ja wczoraj dokończyłam książkę fajna byłaA teraz czekam na cynk od TZ kiedy przyjedzie oj jak się stęskniłam za nim A wiecie co najgorsze? wczoraj dostałam @
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena przeciez jestes z nami na fejsie tam sa suknie z przymiarek i santon i gai ,jlys to zobacz
![]() A jaka ksiazke czytalas?? A do mnie mial tz przyjechac i mielismy isc do kosciola na 12.30 ,ale nie mogl wyjechac z podworka ,bo jego braciszek ze swoimi ksiezniczkami przyjechal postawil samochod przy bramie i poszli prosto do kosciola i teraz czeka az wroca i wyjedzie mu z bramy,wiec na 14 pojdziemy do jak to ala odkresla palacu krolowej sniegu![]() A na 16 zostalismy zaproszeni na ognisko do wujka tz ,no i znowu nie pobedziemy sami ,nie mam ochoty tam jechac ,ale oczywiscie tz juz potwierdzil
|
#4722 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczynki już jako narzeczona
![]() Udanej niedzieli życzę
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Matko, dziewczynki, wczoraj miałam mieć wolne, ale o 5 zadzwonił do mnie szef czy mogę przyjść do pracy, bo koleżanka, która miała przyjść do pracy miała problem z chłopakiem.. Jak się dowiedziałam co się stało, to się wcale nie dziwie, że nie przyszła do pracy. No i z tego wszystkiego byłam 10 godzin w pracy. Od 5 do 3 |
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Bluesky a co sie stało z jej chłopakiem?
tobie tez współczuje z tą prac.niby wolne wolne a tu telefon i
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj z 14 wrzesnia oj, biedna Ty![]() blue oj wspolczuje;/ 10h w pracy i to jeszcze w godzinach jakby nie patrzec nocnych;/ oszalalabym;/ a co sie stalo z tym chlopakiem?? Kinia tez mam juz dosc spedzania czasu z rodzina T. tzn, nic do nich nie mam, ale... co za duzo to nie zdrowo z tym, ze my mamy jeszcze jakis tam czas dla siebie, bo mieszkamy razem, ale gdybym byla na Twoim miejscu... ojj... nie podobaloby mi sie to;/leyla o widze, ze przeczucia Cie nie zawiodly?? skad wiedzialas, ze to sie stanie?? no i gratuluje oczywiscie
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
A no w piątek w nocy pobalował, nie dość, że pijany to pewnie jeszcze jakieś dragi i mu kompletnie odbiło, podobno moją koleżankę uderzył, ich współlokatorkę i zdemolował mieszkanie :/ Ktoś zgłosił to na policje, nie wiem czy ta koleżanka, czy ktoś inny. No i nasz szef był wczoraj rano na policji. Masakra. Także nie wiem co z nią.. Ale zawsze mi się wydawało, że ten jej chłopak to taki spokojny i ułożony. Nawet byliśmy u nich we wtorek i tak sobie słodzili i w ogóle, a tu takie coś.
Daj spokój. Ja mam dość, jestem zmęczona i dziś nie mam siły na nic, zupełnie. |
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, to jazda nieprzecietna;/ a jaka ta dziewczyna musi byc teraz biedna;/ wspolczuje jej;/
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jej strasznie współczuje. Z tego co szef mówił, to ona chce wracać do Polski. W sumie jej się nie dziwie, bo po czymś takim sama bym się pakowała i uciekała jak najdalej. No ale lekko nie ma teraz.
Podobno okno w kuchni wybił, no masakrę zrobił. Jak wczoraj szef do mnie zadzwonił, to myślałam, że coś ściemnia, ale jednak to prawda. Chciałam do niej zadzwonić, ale nie wiem. Może poczekam, aż ona sobie trochę odetchnie i wtedy... |
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde..to masakra naprawde... współczuje jej. może narazie lepiej nie dzwoń...
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
No też tak myślę, poczekam, może przyjdzie do kfc.
Z TŻ nie mogliśmy w to uwierzyć. I wczoraj zdałam sobie sprawę, że nikogo nie znamy na 100%. Ona też była przekonana, że ten jej, to idealny jest. I co?. |
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
GRATULACJE!!!!!!
Cytat:
![]() Książka "Kull zwycięzca" Sean. A. Moore ![]() Blue masakra z tym kolesiem Współczuję tej dziewczynie ![]() Znikam bo mój Skarbuś mknie juz do mnie
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() Cytat:
![]() Po 2 chcieliśmy żeby TO już się stało Także się spodziewałam, ale do końca pewności nie miałam. A jednak...Już pokazuje
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj jak Ci się oświadczył
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Wam bardzo
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
sfacebookowane zapraszam na fb na foty z wesela a reszcie opiszę jak było, a było świetnie! Oczywiście my grająco śpiewający musieliśmy być w kościele 2h wcześniej, a z mszy nie pamietamy nic poza naszą katastrofą śpiewającą - staliśmy w niszy i nawet ołtarza nie widzieliśmy, a co dopiero młodych.Wychyliliśmy się tylko na przysięgę. ślicznie było! Młoda miała mały bukiet słoneczników, świadków było aż 6. Po życzeniach pojechaliśmy na salę ściśnięci jak sardynki w małym samochodziku a tam tace hulanki do rana! Pierwszy zgon zaliczyłam jeszcze przed północą, ale byłam dzielna i poszłam taczyńczyć. Przeszło. Drugi tak 2h przed końcem, bo już mnie nogi bolały - czyli ok 2:00 w nocy. Oczepiny były fajne - nie było żenujących zabaw. i ja i J. braliśmy udział. Siedzieliśmy przy elitarnym stoliku dla rodziny i przyjaciół (młodszej rodziny, rocznik 86 ). Prawie wszystkich znaliśmy i to byli nasi dobzi koledzy, więc ploty odchodziły niemożebne. Przed którymś gorącym daniem zespół puścił jakąś irlandzką piosenkę i co? zerwaliśmy się i pod wodzą starszego ze strony Pana Młodego odtańczyliśmy kawałek w 10 osób - tak jak to robili w Irlandii ![]() Wkurzył mnie za to TŻ, bo gdyby nie ja, by na sadlo przyrósł do stolika. Sama musiałam go wyciągać, a jak w końcu stwierdziłąm KONIEC to siedziałam dobre 45 min, zanim ofochana mu powiedziałam, że fajnie by było, gdyby mnie do wolnego poprosił. Żenada. Do tego jeszcze nie było jak wrócić, wracaliśmy ze znajomymi, którzy nas tylko do centrum odwieźli nad ranem. 5 stopni na dworze, ja bez rajstop zasuwam - a TŻ jeszcze bronił się rękoma i nogami, żeby nie wsiadać do taksówki. Koniec końców pojechaliśmy SKMką. Wymyślił też sobie, że zna krótszą drogę do domu - owszem, była krótsza, ale po piachu! i żwirze! a ja zapylałam w obcasach. Aż się popłakałam z bezsilności i zimna, bo tyle razy go prosiłam, żeby mnie nie prowadzał takimi drogami, jak mam nieodpowiednie buty! a ten co? nic. zadowolony z siebie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-09-25 o 14:21 |
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

. oprócz tego mam na twarzy taką tapetę żeby nie było widać moich cudownych wykwitów
. wczorja jak brat przyszedl to aż sie przestraszył : co ci sie stlao na buzi? co to za krosty
- mysle , ze to będzie dla mnie wystarczajaca nauczka 

oj jak się stęskniłam za nim 

Opowiadaj i pierścień pokaż
Współczuję tej dziewczynie