|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
A ja wlasnie obejrzalam Wstydliwe Choroby, jjjjak ja uwielbiam ten program
|
|
|
#4682 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś mam pifffo i jakoś mi nie wchodzi. Jutro do pracy, bleh
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;29608746]
a ty co dziś? A ja mam dzisiaj bardzo spokojny wieczor, ja i limoncello, co mi sie do butelek nie zmiescilo. Ogladam Szkielko czekajac na cus ciekawszego i staram sie rozgryzc temat trufla w perfumach ![]() Jadlyscie kiedys trufle? Na moj nos to skrzyzowanie grzyba, ziemi i czegos plesniowego, a ze w gebie nigdy nie mialam, to nie wiem czy dobrze koncypuje ![]() naf, kupilas cos w tym sklepie?
|
#4685 |
|
Konto usunięte
|
Trufla to dla takiej zacofanej jak ja, zbytek łaski
to cud, że wiem jak kawior smakuje
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem nieco wstawiona, bo wypiliśmy 2 butelki grzanego wina w plenerze. O neutrinach słyszałam, ale wciąż się za mało znam, żeby móc się wypowiedzieć.
Naf, co z przyszłym tygodniem? Daj znać, bo ja ew. już musiałabym kombinować czasowo, co i jak
|
|
|
|
#4687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4688 | ||||
|
Zadomowienie
|
Weszłam sobie do tego sklepu i z miejsca mi przyszło na myśl: "na pewno Lou by się tu spodobało"
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam tylko ten olejek kokosowy do włosów Nie znam sie na tych wszystkich smarowidłach, które oni tam mieli Ale dali mi katalog, to może się trochę dokształcę i pewnie tam jeszcze po coś wrócę![]() Cytat:
Bo w plenerze to dzisiaj troche zimno było![]() Co do przyszłego weekendu, to ja tak na 80% mam pewność, że jadę ![]() No i tak: do Wrocławia mogę przyjechać w czwartek albo w piątek po południu - do ustalenia, tutaj całkowicie sie mogę dostosowac do Was A co do powrotu, to nie wiem, czy nie będę zmuszona ruszyć się niestety dopiero w poniedziałek (ale to pewnie by to było w miarę wcześnie,tzn. jakoś ok. południa, żeby nie robić trudności nikomu) Bo już z doświadczenia wiem, że w niedzielę są w moim przypadku spore problemy organizacyjne z powrotami Aha, sprawdziłąm, i ewentualnie jak się wyrobię, to mam też możliwosć powrotu w niedzielę tak trochę po południu
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-09-24 o 22:35 |
||||
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyuwazylam ciekawie wygladajaca ksiazke "Niezbednik ateisty", co prawda nic nowego do czytania nie potrzebuje bo mam, ale takie piknie pachnace kadzidelka to bym przygarnela oni to faktycznie z Tybetu sprowadzaja? czy to mozliwe pod okupacja? bo jak to taki orginales to ja jestem chetna na male zamowienie ![]() Ano dodaja, ja tesh sie pierwszy raz spotykam przy okazji testowania Noir de Noir Toma Forda - zapach jest ekskluzywny i milutki, jak najbardziej do noszenia przez wszystkich ![]() Ogolnie jest calkiem niezly i slodki, moglby Ci sie spodobac...
|
|
#4690 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny właśnie dostałam najpiękniejsze buty świata
teraz mrozy 20stopniowe mi nie straszne
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4692 |
|
Konto usunięte
|
Nafik ja mam piątek cały wolny, no ewentualnie zniknę na 2h wieczorem na niemiecki, więc śmiało we czwartek przybywaj
z kolei czwartek mam wolne pomiędzy 16 a 20 a potem od 22.15 więc myśle że nie uda Ci się od nas odpocząć.Dziewczyny gdzie jedziemy w te góry? |
|
|
|
#4693 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do sklepu, to nie mam pojęcia, jak to wygląda ze sprowadzaniem rzeczy tam W każdym razie, jeśli chodzi o autentyczność, to mogę powiedzieć, że pan, który mnie obsługiwał, był na pewno Azjatą![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właściwie wszystko, co napisałyście, pasuje mi Później mogę z chęcią siedzieć w szkole, ale również bawić mopsy albo na własną rękę się rozbijać po Wro Albo rozbijać się z Tobą, pink, jeśli tylko będziesz miała ochotę Wieczorem chętnie dostosuje się do WasCo do gór, to pasuje mi i opcja jednonoclegowa i dwunoclegowa (a dwunoclegowa to już w ogóle byłaby superekstra ) A co do poniedziałku, to ruszałabym z Wro ok. 13. 30 prawdpopodobnie![]() W góry to chyba do Kłodzka miałyśmy się wybrać, tak? Tak mi się kojarzy. Chyba najlepiej, jakby to niezbyt daleko od Wrocławia było, żebyśmy nie marnowały czasu na długie dojazdy![]() A macie jakieś sprawdzone noclegi? Jeśli nie, to ja jutro mogę poszukać, to się może przydam na coś
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-09-25 o 01:00 |
|||||
|
|
|
#4694 |
|
Lux Mundi
|
Podczytuję Was nadal
Lap dziś w końcu do mnie dotarł, więc miejmy nadzieję, że już nic nie stanie na przeszkodzie, bym mogła udzielać się w miarę na bieżąco ![]() A tymczasem zmykam do wanny ![]() Mnóstwo piany o zapachu pomarańczy, jeszcze więcej świec i kieliszek naleweczki to jest TO ![]() Tymczasem dobrej nocy życzę
|
|
#4695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
|
|
#4696 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Pewnie co po niektorzy do obiadu sie szykuja ![]() Pinki,pochwal sie butkami!!! ![]() A dzisiaj znowu taki ladny dzien
|
|
#4697 |
|
Konto usunięte
|
ja tez sie dopiero co zerwalam
![]() a wczoraj padlam o 22, to sie mi pospalo
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-09-25 o 13:05 |
|
|
|
#4698 |
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Ja dziś kolejny dzień pracy, mam nadzieję że kiedys doczekam dnia, że jak każdy normalny człowiek będę mieć weekend wolny. I chwalę się Emu cudne sąnajgorsze jest to, że nie mam na jakie buty chorować, bo już je mam
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
bry
wstalam z grypa, lub czyms grypopodobnym, nie wiem... ale ledwo na oczy widze i nogami powlocze :// chyba do sniadania ![]() korzystacie z piknej pogody? jiuna, wybralas sie na dozynki prezydenckie?
|
#4700 |
|
Konto usunięte
|
Lou, nastepny ranny ptaszek
![]() ja mam dzien lenia, nosa z domu nie wychylam i rozkoszuje sie robieniem niczego
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, wróciłam z wystawy psów, nacykałam fotek, później wstawię coś ciekawego. W sumie to się zachowywałam jak napompowana hormonami matka, bo co chwile na widok kolejnego egzemplarza robiłam: "łiiiiii, jakie śliczności
Cytat:
![]() A propos naszej umawianki wrocławskiej, może zrobimy osobny wątek w klubie, albo faktycznie się przeniesiemy na FB? |
|
|
|
|
#4702 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Slalomów nie mieli więc zgodziłam się na stinery w sumie to to samo tylko Twoje mają sznurówki A mam pytanko: impregnowałas je dodatkowo? I też sa takie miękkie? Bo moje wcześniejsze były znacznie bardziej sztywne i to mnie troche dziwi.I jestem za tym żeby przenieść się na FB ażeby nie narobić dziewczynom niepotrzebnego smaku tylko Nafik musi rzucić swoje namiary
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4704 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Heloł niedzielne
Ależ pogoda Cytat:
![]() Cytat:
Chyba muszę w takie kiedyś zainwestować zamiast tych zwykłych kozaków, w których palce odmarzają![]() Cytat:
Może sobie skombinuj jakąś goracą herbatkę malinową czy coś takiego?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29617755]Lou, nastepny ranny ptaszek
![]() ja mam dzien lenia, nosa z domu nie wychylam i rozkoszuje sie robieniem niczego [/QUOTE]I ja mam dzien lenia-nic nie robienia Tu mi cos klimat nie sluzy,zjadlam sniadanie i poszlam dalej spac,wstalam o 17 W ogole ciagle mi zimno
|
|
#4706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4707 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no nic jak się spotkamy mroźną zimą to będę się intensywnie wpatrywać w Twe obuwie a może nawet dotknę, za pozwoleniem of course![]() Cytat:
i boskiemi tam zimno przez 3/4roku, ewidentnie nadaję się do lekkiego ciepła, tak z 30st będzie w sam raz. Może też tak masz? |
||
|
|
|
#4708 |
|
Konto usunięte
|
przebimbalam caly dzien
![]() kuurcze.... siostra mojej babci obchodzi 80te urodziny i robi impreze, juz kupilam bileta do PL co jej kupic macie Laseczki jakies pomysly
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
wróciłam, wybawiłam się i objadłam, wygrałam butelkę wódki za najlepszy taniec tyłkiem i idę chyba spać, bo mam nockę w plecy a pogoda udała się znakomicie, ostatni taki ładny weekend był 5 lat temu na moim ślubie
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29621349]przebimbalam caly dzien
![]() kuurcze.... siostra mojej babci obchodzi 80te urodziny i robi impreze, juz kupilam bileta do PL co jej kupic macie Laseczki jakies pomysly[/QUOTE]jeśli nie wiesz, co lubi - może flaszkę jakiegoś słodkiego trunku? babcie chyba lubią cobie pociumkać słodkie likierki...(bez urazy - ja lubię, i mój małżonek też). Albo ładny kardigan, czy rękawiczki...jakiś szal...bibelot może? coś z ceramiki? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

Bo już z doświadczenia wiem, że w niedzielę są w moim przypadku spore problemy organizacyjne z powrotami
W każdym razie, jeśli chodzi o autentyczność, to mogę powiedzieć, że pan, który mnie obsługiwał, był na pewno Azjatą

Może sobie skombinuj jakąś goracą herbatkę malinową czy coś takiego?