|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Powoli ją tracę niestety
Nie rozumiem jego zachowania. Może coś znajdziecie
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli masz to nadawalby sie ten
"Moje oczy sa nadal zielone a w moim oknie wciaz kwitnie nadzieja" Inne..? Zaraz cos popatrze
|
|
|
|
#4353 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pytam kiedy zmienisz sie i zaczniesz mówic czego chcesz ... Ludzie maja skłonności matematyczne - zawsze na coś liczą... Nie chcę już wierzyć w cud bo wiem,że szkoda czasu... Po co były wielkie słowa które z kłamstw swych budowałeś?? Na tym co jest najpiękniejsze w podły sposób tak zagrałeś Prostych słów się boi największy nawet twardziel.... Trzeba bawić się życiem... nie ludźmi !!! Czy zajdzie zmiana?Sprawa rozpatrywana... Może nad sobą się lituje... ale... tylko Ciebie potrzebuje Boję się utraty złudzeń...wole pozostać w świecie marzeń... Każdej nocy jest ktoś .. kto myśli oTobie zanim zaśnie.. Takie niekoniecznie o nadziei ale moze cos ci sie przyda
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Nadzieja zawsze umiera ostatnia..
|
|
|
|
#4355 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Moze tez i to..
"Kochac bez wzajemnosci to jak oddychac bez tlenu.." |
|
|
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
I moze jeszcze cos z takich:
..albo on kiedyś albo żaden nie dotknie mojego serca.. Jest nadzieja w nas,jest magiczna moc choć ocean życia burzy się Może znaczysz więcej niż sam wiesz... Jesteś lekiem na całe zło...i nadzieją na przyszły rok... Czasami milczenie jest najgłośniejszym wołaniem o pomoc Rozsądniej jest zapomnieć...żeby nie pogrążać się i oprzytomnieć??? Dałeś mi nadzieje bym mogła uwierzyć że miłość istnieje Ile ja bym dała za to co bym chciała... A niebo znów na głowę spada mi. I nadziei coraz mniej na słońce
|
#4358 |
|
Raczkowanie
|
Cześc macie jakis super opis a okazja jest 2,5 roku z moim chlopakiem
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,ale starajcie się przeglądać chociaż połowicznie wątek......gwarantuje Wam,że znajdziecie masę ślicznych opisów,odpowiadających waszym potrzebom
,a tak to jak juz ktoś napisałam robi się "koncert życzeń"
|
|
#4360 |
|
Rozeznanie
|
Kilka ode mnie;
A kiedy już zapada noc zostaje sama kolejny raz... Wszyscy próbują mnie zmienić...a ja tego nie chcę... Choć oczka się śmieją to serce krzyczy =( Nie próbuj zrozumieć wszystkiego bo wszystko stanie się niezrozumiałe Coś z listy: Jesteś mą wiarą, nadzieją a zarazem zagadką ;* Nie ma ludzi normalnych, są tylko nieprzebadani ;p Mam szczęście i nie zawaham się go użyć!(znam też wersje z pechem )Nie wystarczy kochać, trzeba też umieć okazać miłość...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
...serce nie sługa...
na zawsze i na wieczność..tylko z Tobą... Tyle samotnych dróg muszę przejść bez Ciebie... odnaleźć Ciebie...dziś to takie trudne zadanie może to nie nam pisane jest...?? cisza sterylnego tła...zimna pościel jak poranna mgła.. jesteś jeden Bóg wie gdzie..jeszcze wierzę,że przyjdziesz, tylko proszę...pospiesz się
|
#4362 |
|
Zadomowienie
|
Kochane dziękuję
Dałyście piękne opisy teraz nie wiem na które się zdecydować Camarilla podoba mi się "Moje oczy sa nadal zielone a w moim oknie wciaz kwitnie nadzieja" "Kochac bez wzajemnosci to jak oddychac bez tlenu.." Schizofredka z Twoich podoba mi się "Nie chcę już wierzyć w cud bo wiem,że szkoda czasu..." Trzeba bawić się życiem... nie ludźmi !!! Czy zajdzie zmiana?Sprawa rozpatrywana... Każdej nocy jest ktoś .. kto myśli oTobie zanim zaśnie.. Boję się utraty złudzeń...wole pozostać w świecie marzeń... Może znaczysz więcej niż sam wiesz... Rozsądniej jest zapomnieć...żeby nie pogrążać się i oprzytomnieć??? Ile ja bym dała za to co bym chciała... A niebo znów na głowę spada mi. I nadziei coraz mniej na słońce Jeszcze raz dziękuję wiedziałam, że mogę na Was liczyć
|
#4363 |
|
Raczkowanie
|
superowe te o kubusiu puchatku i ten o códach świata :d ja raczej nie wpisuje nic ...
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętaj co masz do zrobienia i zapomnij o tym,czego już dokonałeś.
Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz. Świat jest książką a ci,którzy nie podróżują czytają tylko jedną stronę. Nie żyje się,nie kocha i nie umiera na próbę. Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu. Największym urokiem świata jest urok drugiego człowieka. Każdy człowiek ma jakiegoś fioła,ale jednym z największych jest mniemanie,że się go nie ma wcale. Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń. Jest tylko zupełnie inne.
|
#4366 |
|
Raczkowanie
|
za to gierychowe wymiatają hahahahahahaha hahaha
|
|
|
|
#4367 |
|
Raczkowanie
|
ch.w.d.p - chowajmy windowsy do piwnicy :P
|
|
|
|
#4368 |
|
Raczkowanie
|
Bo w tym cały sens istnienia żeby umieć żyć bez znieczulenia
Dlaczego masz słuchać serca?...bo nie uciszysz go nigdy Kochaj nie to co piękne lecz to co warte Kochania Byłam gotowa sie w Tobie zakochać...Byłam i jestem Bóg mnie stworzył,szatan opętał więc będę na wieki-Grzeszna I Święta Czasami warto się wstrzymać...i pozwolić komuś zatęsknić... Dzięki mojemu słoneczku twoja lista nabiera barw ![]() Działasz jak skuteczna aspiryna, przy Tobie me ciało o bólu zapomina ![]() Na klęskę się nie godzę zróbcie miejsce bo nadchodzę!!! ;P Chciałabym poczuć do kogoś choć troszkę tego co czułam do ciebie
|
#4369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę![]()
"A kiedy ona Cię kochać przestanie, Zobaczysz noc w środku dnia, Czarne niebo zamiast dnia, Zobaczysz wszystko to samo, co ja..." "Jednak w jej sercu struna jakaś uparła się drżeć przy Jego spotkaniu." ![]() |
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i żeby było bez OT 1.Na widok spodni gotowa do zbrodni 2.Durex informuje że twoje urodziny były wadą fabryczną 3.Miłość przechodzi jak poimprezowy kac 4.Dokąd jest kierunkowy 0-69? -Do raju panie kapitanie! 5.mama mnie z gg pogoniła bo pedofil mnie podrywał!A tak fajnie było
|
|
#4372 |
|
BAN stały
|
*Każdy dzień może być ostatnim...
*Rzeczy piekne są trudne...(Platon) *Jeśli mijasz się z prawdą to chociaż jej się ukłoń *Mocny trunek----mocniejszy całunek )*Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy
|
|
|
|
#4373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, wiem że nie mialo byc tutaj zadnych "koncertów życzeń" ale ja przeszukalam watek i nic nie moglam dopasowac do mojej sytuacji . Pomożcie |
|
|
|
|
#4374 |
|
BAN stały
|
Parę cytatów:
Największą radość sprawia odkrywanie niezwykłości w rzeczach najbardziej zwyczajnych..." (R. Kauściński) "Największy ludzki błąd--nie przewidzieć burzy w piękny czas" (Machiavelli) Oraz: Potrzeba tylko jednej minuty żeby kogoś zauażyć, jednej godziny żeby go ocenić, jednego dnia by go polubić, ale całego życia by go później zapomnieć... (Ładne nie? )Kto robi z kogoś Boga niech się óźniej nie dziwi, że miał do czynienia tylko z człowiekiem.. Nie kocham Cię za to kim jesteś..ale za to jaki jesteś kiedy przebywam z tobą Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.... Dobroś serca jest tym czym ciepło słońca, ona daje życie. Mozę istnieją czasy piękniejsze ale te są nasze Edytowane przez Niuniaczek Czas edycji: 2006-10-26 o 19:11 Powód: błąd ort. |
|
|
|
#4375 |
|
Raczkowanie
|
Bo w tym cały sens istnienia żeby umieć żyć bez znieczulenia - Dżem "Do kołyski"
Kradnijcie dziołszki kradnijcie... i niech wam służąA teraz takie letko feministyczne ![]() Dlaczego faceci lubią mądre kobiety?Przeciwieństwa się przyciągają ;] Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny?Stać mnie na więcej Facet jest jak śrubokręt- potrzebujesz ale nie wiesz do czego...:P Mężczyźni uwielbiają czuć swoją przewagę, nie zdając sobie sprawy, iż w większości przypadków zachowują się w sposób całkowicie przewidywalny (na opis troche za dlugi no ale jaki prawdziwyyyy )...inteligentny,wesoły,wy soki...TAK TO NAWET W ERZE NIE DOPASUJĄ ![]() To nieprawda że kobiety nie mają charakteru-Mają...codziennie inny Weź szpadelek i idź się bawić gdzieś indziej!Moje serce to nie piaskownica Lubię Cię bo jesteś fajny-tak samo jak ja jestem fajna...i jest fajnie ![]() Jestes pusty jak komora powietrza przed zwolnieniem blokady Bog dał facetom mózg i penisa ale za malo krwi aby oba poprawnie funkcjonowały! Niewinna buźka niech nie zmyli cię bo pod nią szatan kryje się ![]() Faceci mają dwa prawa: Milczeć i słuchać On był w uczuciach stały tylko one się zmieniały Z facetami trudno żyć a zastrzelić szkoda... Łatwa - termin używany w stosunku do każdej kobiety która traktuje sprawy seksu jak mężczyzna A weź ty takie rady zwiń w rulonik i rozważ znaczenie słowa:czopek Spójrz na niego!Toć to pajac!Aż się prosi by go po bebechach zdzielić! Po co Pan Bóg stworzył mężczyzne?Chyba tak dla jaj ![]() Z chłopem jest jak z mopem: Ostro, ostro i... o ziemię :P Facet jest jak burak cukrowy...słodki...no ale nadal burak.. No dobra... narazie styka... bo się samce pogniewają... :P A oni się strasznie o takie opisy rzucają... znam to z autopsji... Jestem wredna... i dobrze mi z tym
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
"Dzisiaj to jutro o które martwiliśmy sie wczoraj"
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze jeden o mezczyznie
![]() " Madry mezczyzna jest jak Yeti- wszyscy o nim slyszeli, nikt go nie widzial"
|
|
|
|
#4378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
"Moje oczy sa nadal zielone a w moim oknie wciaz kwitnie nadzieja"
bardzo ładne bezczelnie podkradam
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Shizofredka hehe super te twoje opisy !!!
![]() z listy: ja,kobieta fatalna panna nikt mieso nie kobieta, o! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

,a tak to jak juz ktoś napisałam robi się "koncert życzeń" 

Dałyście piękne opisy teraz nie wiem na które się zdecydować 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)