|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez długo nie byłam i teraz znalazłam swietna babke na nfz. Plomby mam normalne białe - chyba, tzn lekko żółte są tak jak patrze, ale nie szare Teraz chyba mi został tylko 1 ząb do zrobienia i odkamienianie Ale martwi mnie bo chyba wyrosła mi popsuta ósemka i np jedzenie jakichś takich rzeczy które wchodzą w zęby to koszmar bo mi włazi w nią I ból straszny. Umyłam dzisiaj włosy tym Sunsilkiem do blond włosów i musze powiedzieć że już po tym pierwszym myciu widze różnice. Odrost po Joannie zrównał sie zresztą delikatnie, nie ma już tej szarości mocnej, włoski ładnie błyszczą. Kolorek sie ciut ocieplił ale to bardziej ocieplenie przez taki blask Bo ja naprawde różnice widze, nawet jak spłukałam to na mokrych włosach nie było tego paskudnego szarego... Tak fajnie to wygląda że chyba jednak przeciągne to farbowanie Bo miałam robic w ten weekend ale jak góra mi sie tak nie odznacza po tym szamponie to nie bede cudować i poczekam troche I na spokojnie sie upewnie czy c12 czy ten Koleston/Alfaparf ewentualnie Londa bo ten odcien ktory ja chce ma akurat dobre opinie, ale do niej jestem najmniej przekonana
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-09-25 o 21:52 |
||
|
|
|
#3752 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz prawo spokojnie odmówić ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
chyba że chodziło o to że teraz zwolnienie lekarskie i poczekać do powrotu Infy i poradzić się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
ale mam też familii troszkę różnych stróżów prawa ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
baranek
|
|||||||
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak teraz czujesz się?
|
|
|
|
|
#3754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak dotad sie trzyma- tylko sie przebarwil ale podobno to normalne przy martwym zebie po kilku latach. mam tez kilka plombowanych dziurek maluskich szarymi paskudnymi plombami i to by wypadalo zmienic ![]() ale mam wszystkie zeby- nigdy w zyciu nie rwalam i sie strasznie boje ![]() nigdy mi sie nic nie ukruszylo itp. ja teraz poluje na wloskie maski mil mil regenerante ![]() Cytat:
szybka wycena: -lokowka kolo 100zl -prostownica kolo 150zl -suszarka kolo 100zl -maszynka kolo 200zl -trymer ![]() -grzebienie kolo 50zl -glowka kolo 150zl czyli ci sie oplaci ![]() ide czytac pw.
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolor na 2 fotce jak u mnie
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a już myślałam że zdradziłaś nas i przeniosłaś się do ciemnowłosych ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
próbuj ale myślę że niestety bez sensu do sekretariatu
|
||
|
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
Wogole dzisiaj od mamy dostałam fajne spodnie
Czarne rurki z takiego fajnego materiału, do tego czerwony sweterek ![]() Jutro zrobie fotki i wstawie razem z poprzednimi zakupami |
|
|
|
#3759 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a fox to dobra firma? Cytat:
nie udzielam się tam mimo mojego przefarbowania mam do was słabość i czytam co tam skrobiecie jak tylko daje rade ale raczej nie pisze,bo pogonicie czarną owcę |
||
|
|
|
#3760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam traumę z dzieciństwa ![]() nie wiem czemu jeździłam wyrywać mleczaki zazwyczaj same wypadają przecież ![]() ja plomby robię te światłoutwardzalne ale chodzę też co jakiś czas je wymieniać na leczeniu kanałowym nie znam się ale skoro piszesz że aż taki ból to współczuję ![]() mi niestety ukruszyło się ale to że tak napiszę uraz mechaniczny ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
myślę czy wybrać się na zakupy jutro ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() pokażesz jakieś swoje nowe fotki w nowym kolorku?
|
|||
|
|
|
#3761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poka ![]() a porządek mam w swoim pokoju, bo mam wszystko poupychane w szafkach, nie mam dzieci i rzadko w nim bywam ale tumany kurzu często śmigają po podłodze ![]() Cytat:
![]() do Yatty napisałam pw, ale nie odpisała jeszcze Caskada pewnie działa z biznesem ![]() nie wiem, przed chwilą zjadłam 6 + gołąbka ![]() zadowolona bardzo byłam, jak się zaczęła układać to super, ale teraz odrosła i trzeba ją opitolić, wtedy zrobię fotkę ![]() kto tu do nas w końcu zawitał ![]() Cytat:
![]() ale końcówy i tak do podcięcia ![]() Cytat:
![]() ![]() Snow właśnie nie mam pojęcia od czego te końcówki może od słońca, słonej wody
|
||||
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nergal jest super uwielbiam go oglądać w The Voice Poland ma w sobie coś jakoś tak wyszło że pojechałam sobie do koleżanki na weekendzik i nie było czasu na necie siedzieć ![]() jeju masz spust kobieto ale ważne że nie widać po Tobie ![]() ok oby dalej układała się po opitoleniu
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-09-25 o 22:19 |
|
|
|
|
#3763 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
zdjęie wstawione ![]() Hej Kitka widziałam włosiaki śliczne jak zawsze |
|
|
|
|
#3764 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Asiu od Jasia ale cudny Jaś
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja pojutrze jade na uczelnie, po drodze zahaczę o hurtownie fryzjerka i dokupię oxy obiecuje, zadnej maski nie kupię ![]() Bunny o ktorej masce mowisz? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...enerujacy.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-z-karite.html z ciekawosci pytam
|
||
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa weekendzik ja potrzebuję jechać na jakieś spa, chociaż na 2 dni, ale póki odkładam na te przeklęte buty to sobie nie mogę pozwolić, zacisnęłam pasa ![]() spust mam, ale martwi mnie, muszę iść się przebadać na obecność jakiegoś tasiemca, ileż można żreć albo jakaś jestem zmutowana i mam dwa żołądki jak krowadziękuję
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo do jaguara daleko... no cos ty! pisz z nami do woli! bylas blond wiec wiesz jak to jest i tworzysz z nami stara ekipe! Cytat:
![]() plomb nigdy nie zmienialam- bo o dziwo nie wypadaly i uznalam ze nie bede kasy w bloto wyrzucac
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sie smiejesz, ale mam znajomą co ma 2 śledziony i też jest taka chudziutka, a je za 3
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zbieraj zbieraj ja co miesiąc teraz planuje kupować jakieś szpileczki i torebkę i uzbiera się chce mieć kolorową kolekcję zobaczymy jak to wyjdzie ![]() masz spust już tasiemca ale wymyśliłaś ![]() |
|
|
|
|
#3771 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczęście mam kuzyna dentystę
![]() ale o zęby trzeba dbać, jak się ma chore zęby to wszystko się psuje, problemy później tam w środku w brzuchu
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety 8 też wyrywałam chirurgicznie to trzeba przeżyć tego nie da się opisać kto tego doświadczył to wie ![]() ![]() ja plomby zmieniam co jakiś czas mimo że są ok nie wiem tak już mam odświeżam
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
Idę właśnie kłaść ten 12/1
Nie wytrzymam do jutra ![]() Taki odrost mam, niby mały, ale jak będzie żółto to będę płakać ![]() Snowhitee-oddałam głos
|
|
|
|
#3775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa to maski wloskie z milano bodajze czy bolonii... ![]() Cytat:
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3778 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jak tam w pracy? dalej pracujesz tak gdzie wtedy jako asystentka dentysty?
Cytat:
a jaka jest rada jesli ma sie genetycznie slabe zeby?- moja mama w wieku lat 31 miala swoich juz tylko 4 szt. ![]() a wszystko przez zapalenie okostnej i usuwanie hurtowo- ale jej sie zawsze psuly od srodka- piekne biale z wierzchu a jak bolaly i sie rozwiercilo- to prochno i ja tez tak mam....Cytat:
![]() a jak to jest z tym usuwaniem? naprawde tak boli mimo znieczulenia?
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w środę ![]() 140 sklepów ale sporo powtarza się ![]() Zara i Stradivarius, Cubus, z nowych to Bershka, Pull & Bear, Massimo Dutti, Colloseum, Pandora, Swiss, Time Trend, Almi Decor, Flo, Duka, Adidas, Sizeer, Reebok, Heavy Duty, Saturn, Alma, Van Graaf, C&A, Intersport, Humanic, L´occitane, Reserved, Intersport, Empik, Rossmann, Douglas, Sephora, Deni Cler, Weekend by Max Mara, Simple, Vistula, Pierre Cardin, Pepe Jeans, Ecco, Coffee Heaven, Jacqueline Riu , Kawiarnia Castellari, Gatta, Duka, Mensa Home, Puccini, Cafe Club, Kapp Ahl, New Yorker, Triumph, Deichmann, Jonny Washer, Subway i McDonalds, Jubiler Trepilowscy, Sushi Mado, Asprod, Mango, Crocs, Berlin Döner Kebap i Pasztecik... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

końcówki znowu do podcięcia, bo piórka są 

dostałam wezwanie do bycia świadkiem na sprawie mojej mamy o ustalenie kontaktów między nią a ojcem mojej siostry.. wiem już, że jako córka mam prawo odmówić składania zeznań ale mimo to bardzo zależy mi na tym aby się tam w ogóle nie stawiać, jest mi to bardzo nie na rękę z różnych powodów.. Ktoś podsunął mi pomysł aby iść do tego sądu do sekretariatu i tam u nich pismo napisać, wyjaśniające. Da się tak aby jakoś to ominąć? zdenerwowałam się strasznie

jak milutko 

ale tumany kurzu często śmigają po podłodze