Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-25, 14:15   #2041
asiol
Rozeznanie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

hej dziewczyny wpadłam na chwilkę się przywitać i zmykam
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 14:35   #2042
elf27
Zadomowienie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

NIKAA2 nie wiem jak jest z tymi lekami w ciąży w końcu. Jedni mówią, zę czasem lepiej wziąć, bo gorzej dla matki i dziecka się męczyc z chorobą. Inni by za wszelką cenę unikać. Dlatego przeziębienie w 1 trymestrze leczyłam babcinymi sposobami, miałam tylko propolki miodowe do ssania.
Ale w ciąży łyknęłam parę nosp i miałam już parę razy globule dopochwowe, i sama się czasem biję myślami czy nie zaszkodziłam dzidzi.
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 15:52   #2043
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

A to my podczas niedzielnego spacerku ;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PB2502366.jpg (87,7 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nie.jpg (231,5 KB, 76 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 16:24   #2044
Seona
Zakorzenienie

Joamic już spory brzuszek

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 16:56   #2045
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

No fajniutki

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-09-25, 17:19   #2046
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Idę jutro do tego szpitala :/ ale popołudniu dopiero, żeby od rana we wtorek mi juz tą krew pobierali. Moja mama mówi, że jak pojde we wtorek rano to bede cały dzien lezała na darmo i zaczną mi robić od środy to badanie na krzywą cukrowaą i że lepiej juz iśc jutro. Myslicie, że jak mam skierowanie to moge sobie ot tak popoludniu przyjśc? stresuje sie jak nie nie wiem Teraz na kilka dni Tz wrócił, więc sprzeda córeczke mojej mamie a sam się weźmie za malowanie mieszkania ( z pomoca mojego taty), kiedy ja będe w szpitalu. Podobno conajmniej 3 dni trzymają w szpitalu, a ja w środę rano już będę chciała wyjść na własne żądanie jak mnie nie będą chcieli wypuścić i powiem, że mąż za granicą i mam małe dziecko.
nie chce tam iść

joamcic sliczny, pokaźny brzusio

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 17:22   #2047
kami5
Raczkowanie

Witam. Ja dopiero siadłam przy kompie.

Truskafka ja ostatnio miewam takie dziwne uczucie w dole brzucha, takie ćmienie jak przy okresie, dzisiaj miałam też wrażenie że maluch mi siedzi na szyjce. Może to te skurcze przepowiadające?

Zjadłam na obiad brokuła z bułką tartą i poprawiłam to bułką z miodem Normalnie to takiego zestawu bym nie przełknęła.

Ja niektóre z Was to podziwiam: sprzątacie, gotujecie, macie tyle energii. A ja nie mam siły na nic. Jak idę na zakupy to ledwo wracam do domu, bo padam ze zmęczenia.

Pokupowałam ostatnio podpaski te duże i jakieś super cienkie na troszkę późniejszy czas kiedy krwawienie będzie mniejsze, majtki siateczkowe i wkładki laktacyjne. Muszę sobie sprawić jakąś piżamę do szpitala.
Kupiłam też oilatum do kapieli.
No i zastanawia mnie jedna rzecz- czy jak się 2 raz karmi piersią to czy brodawki też bolą czy tylko przy przy pierwszym razie??????
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 17:34   #2048
Seona
Zakorzenienie

Domi7ks, trzymaj się, bardzo Ci współczuję bo na samą myśl, że miałabym zostawić małą na dłużej, aż mnie skręca

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość
Ja niektóre z Was to podziwiam: sprzątacie, gotujecie, macie tyle energii. A ja nie mam siły na nic. Jak idę na zakupy to ledwo wracam do domu, bo padam ze zmęczenia.

No i zastanawia mnie jedna rzecz- czy jak się 2 raz karmi piersią to czy brodawki też bolą czy tylko przy przy pierwszym razie??????
Ad.1. Kami5, ja tak mam. Szczerze to już chciałabym być lżejsza, móc się schylić bez stękania, pójść do sklepu i wrócić na luzie a nie z językiem na brodzie

Ad.2. Chyba też bolą, bo dziecko najpierw musi nauczyć się ssać poza tym były długo "nieużywane"?. Chociaż one po pierwszym karmieniu są już jakby zahartowane, więc może mniej?

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-09-25, 17:37   #2049
muffinka90
Zakorzenienie

Witam niedzielnie

korzystajac z pewnie ostatniego tak cieplego weekendu wybralimy sie troche na blonia powietrza zlapac, ale chyba cle miasto wpadlo na ten sam pomysl

domiks zeby wyniki wyszly jak najlepiej

joa spory ten twoj brzucholek

zaraz wrzuce do klubu fotke z dzisiejszego spaceru

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:25   #2050
Seona
Zakorzenienie

Ania dzisiaj się nie odezwała Ciekawe czy spędza czas z mamą, czy może już się zaczęło? A wnuczka na babcię czekała?

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-09-25, 18:31   #2051
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Ania dzisiaj się nie odezwała Ciekawe czy spędza czas z mamą, czy może już się zaczęło? A wnuczka na babcię czekała?
Witajcie mamuśki

"odeszły mi wody" jak ja bym chciała to napisać
Ale ten mały uparciuch nawet dla babci nie wyszedł brzuch mi się nie obniża chodzę jak słoń dzisiaj zrobiłam sobie 4 godz spacer i co? i mała ma mnie pokopała trochę po obiedzie i to wszystko

Mama doleciała szczęśliwie dzisiaj właśnie byliśmy na car boot zeszło kupę czasu i pół dnia leżałam jakbym przebiegła maraton jakiś

Joamic śliczny masz brzuszek

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-09-25 o 18:40
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:47   #2052
Myszeczka86
Zakorzenienie

Joamic ale masz śliczny i duży brzuszek

Aniu urodzisz spokojnie (ja sobie pomogłam lycyną ale nigdy więcej )

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:51   #2053
Tincia
Wtajemniczenie

Hi, wpadam tylko powiedzieć że żyje

Wzięło mnie na pranie itd (czyżby wicie gniazda się włączyło? )

Zamówiliśmy wózek- X lander XQ z fioletem i fotelik maxi kosi cabriofix (czarny, bo nic dobrać do fioletu nie mogłam)

goldika- gratuluję wstępnej daty ślubu
A co do imienia- nie mówcie nikomu jakie... Powiedzcie, że jak się urodzi to wybierzecie i po prostu po porodzie przedstawicie "Mamo, poznaj Mariusza" i tyle! i kij w nosa tym co im się nie podoba.
My mamy 2 imiona (nie zdecydowaliśmy się jeszcze które będzie) i jak ktoś pyta, to mówimy, że wybierać będziemy jak się urodzi, bo nie wiemy.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:03   #2054
Myszeczka86
Zakorzenienie

A to My w 31 tygodniu

IMG_0208.jpg

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-25, 20:15   #2055
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Kiedy chcecie zrobic chrzciny dla maluszka ??
Bo Ja ostatnio myślałam i moze w święta ale niewiem jak ten nasz pleban będzie chrzcił
No ja sie zastanawiam caly czas nad grudniem- zalezy jak bedzie z porodem...jesli urodzi sie w 2 polowie pazdziernika to bede sklonna ku grudniowi... aczkolwiek wszyscy mi doradzaja wielkanoc ( mam te dwa terminy do wyboru, bo chce aby rodzina z zagranicy byla obecna).
Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

Ale ten mały uparciuch nawet dla babci nie wyszedł brzuch mi się nie obniża chodzę jak słoń dzisiaj zrobiłam sobie 4 godz spacer i co? i mała ma mnie pokopała trochę po obiedzie i to wszystko

Mama doleciała szczęśliwie dzisiaj właśnie byliśmy na car boot zeszło kupę czasu i pół dnia leżałam jakbym przebiegła maraton jakiś

Kurcze Aniu.... no coz moge napisac- moze wiecej sexu trzeba?

Mlody u dziadkow, wiec moze dzis sie wyspie - wczoraj przeciez tez o 1-ej w nocy do mnie zapukal wesoly i wcale mu do spania nie byloaz mnie rozbawial i nie moglam usnac.
Stary 2011-09-25, 20:17   #2056
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość

Kurcze Aniu.... no coz moge napisac- moze wiecej sexu trzeba?

.
albo chociaż popodgryzania brodawek?

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:41   #2057
ja_dalia
Wtajemniczenie

witajcie mamuśki

w koncu udalo mi sie Was nadrobic ja caly weekend (od pt od 18tej) byczylam sie na dzialce u mojej mamy przyjaciolki... super sprawa, chociaz chcia;am juz od rana w domku byc, bo stesknilam sie cholernie za kotami...

powiem Wam ze takie wyjazdy to nie dla mnie... czuje sie jak jakis staruszek, co to korzenie zapuscil i nie lubi wyjezdzac na dluzej... a moze to martwienie o koty :P nie wiem juz sama :P

ciesze sie ze juz jestem zmykam spac, bo padam

ps. my dzis zaczynamy 32 tydzien : jupi: booooosko

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:44   #2058
truscafka
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

Aniu
malutkiej jest po prostu za dobrze w Twoim domku lada dzień i będziecie razem

dziewczyny ból podbrzusza się skończył, jeszcze tylko do południa było to ćmienie ale dużo delikatniejsze

nie mogę się doczekać już kolejnej wizyty, pewnie mały będzie ważył już z 3 kg jeśli rośnie w tym tempie - aż zaczęłam się martwić o skórę na brzuchu czy nie zacznie się rozchodzić.... dziś się dowiedziałam, że u mojego taty w książeczce jest zapisane, że urodził się z wagą 4900 - 5100 . Mam nadzieję, że Szymek nie będzie chciał dorównać dziadkowi...

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0

Edytowane przez truscafka
Czas edycji: 2011-09-25 o 20:45
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 20:46   #2059
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Aniu fajnie że już jest Twoja mamcia
A my jutro zaczynamy 33 tydzień - już coraz bliżej super
Coś mnie głowa boli, TŻ'a bierze przeziębienie mam nadzieję że mnie nie zaraził

Stary 2011-09-25, 20:49   #2060
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Aniu

dziewczyny ból podbrzusza się skończył, jeszcze tylko do południa było to ćmienie ale dużo delikatniejsze

nie mogę się doczekać już kolejnej wizyty, pewnie mały będzie ważył już z 3 kg jeśli rośnie w tym tempie - aż zaczęłam się martwić o skórę na brzuchu czy nie zacznie się rozchodzić.... dziś się dowiedziałam, że u mojego taty w książeczce jest zapisane, że urodził się z wagą 4900 - 5100 . Mam nadzieję, że Szymek nie będzie chciał dorównać dziadkowi...

O Ja cie jaki duży
Trzeba byc dobrej mysli że aż taki duży to nie będzie

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-09-25, 21:31   #2061
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cześć dziewczyny,
Dziś byli u nas znajomi z 2 latkiem, super mały ale najgorsze, że dowiedziałam się od nich że to co ostatnio u mnie w domu lata to nie ćmy tylko mole spożywcze Właśnie czytam na ich temat i się załamałam Jutro porządki generalne w szafkach, oczywiście wyrzucam wszystkie przyprawy, kasze, mąki, makarony, po prostu wszystko. No i muszę podjechać do ikei po więcej słoików. Niestety trzeba wytępić larwy i kupić raid na mole te już fruwające. Jednym słowem masakra, bo czytałam, ze te cholerstwa tępi się po kilka miesięcy/lat. Mogą zagnieździć się wszędzie, łącznie ze ścianami za półkami kuchennymi. Najgorsze, że przynosi się je ze sklepu Musiałam kupić mąkę/ryż itp. z tym paskudztwem, tzn z larwami tego paskudztwa.
Lecę dziewczyny spać, bo jutro mam zamiar wstać z mężem o 6 i wyrzucać wszystko do kosza i szukać tych larw

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 22:32   #2062
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Aniu

O jaaaaaa..jaki kolos!!!!
Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Dziś byli u nas znajomi z 2 latkiem, super mały ale najgorsze, że dowiedziałam się od nich że to co ostatnio u mnie w domu lata to nie ćmy tylko mole spożywcze Właśnie czytam na ich temat i się załamałam Jutro porządki generalne w szafkach, oczywiście wyrzucam wszystkie przyprawy, kasze, mąki, makarony, po prostu wszystko. No i muszę podjechać do ikei po więcej słoików. Niestety trzeba wytępić larwy i kupić raid na mole te już fruwające. Jednym słowem masakra, bo czytałam, ze te cholerstwa tępi się po kilka miesięcy/lat. Mogą zagnieździć się wszędzie, łącznie ze ścianami za półkami kuchennymi. Najgorsze, że przynosi się je ze sklepu Musiałam kupić mąkę/ryż itp. z tym paskudztwem, tzn z larwami tego paskudztwa.
Lecę dziewczyny spać, bo jutro mam zamiar wstać z mężem o 6 i wyrzucać wszystko do kosza i szukać tych larw
Moja znajoma miala larwy w kaszy gryczanej. U tesciowej siedza od kilku lat i nie wiadomo gdzie..... a najgorsze, ze do spozywczych dolaczyly te ''szafowe'' i dwa lata temu zezarly moj piekny 20-letni korzuch z prawdziwej swinskiej skorki ( pamiatka po latach mlodosci mojej mamy)... kup lep na mole- w rossmanie 2 tabliczki kosztuja 13 zl (raid), powies w kuchni i w szafie.... no i wlasnie- powywalaj wszystko co sypkie- diabli wiedza gdzie te paskudztwo zrobilo sobie domek na zime!

Ide zaraz spac, kolorowych!
Stary 2011-09-25, 22:44   #2063
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc mamuski

sliczne brzusie i juz bardzo duzych rozmiarow:lov e:

ANIA21 jejku wiem co czujesz...ja mam to samo.juz 37 tydzien leci i juz bym chciala.
codziennie robie maratony spacerowe,sprzatam,biegam za moim malym urwisem i nic

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 23:00   #2064
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

domi bo tak bedzie, jesli pojdziesz po poludniu to od rana od srody beda robic , we wtorek nic nie zrobia.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

domi mi krzywa 3 doby robili takze nie wiem czy nie musi byc jakos dluzej niz jedna doba.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 23:03   #2065
domi7ks
Zakorzenienie

hej

Byłam w tym szpitalu i babki, tzn. położne powiedziały mi, że mam przyjśc rano we wtorek ok. 7 i wtedy mi zrobią to badanie przez cały dzień. W środe niby wypuszcza (mhm- zobaczymy). Ja i tak nastawiona jestem, że wyjdę na własne żądanie szybko
Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Domi7ks, trzymaj się, bardzo Ci współczuję bo na samą myśl, że miałabym zostawić małą na dłużej, aż mnie skręca
ja chyba umre z tej tęsknoty, nigdy sie tak długo nie rozstawałyśmy

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
domiks zeby wyniki wyszly jak najlepiej
niedziękuję

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

już nuedługo nam tak napiszesz

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
A to My w 31 tygodniu

Załącznik 4246183
śliczny

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

domi mi krzywa 3 doby robili takze nie wiem czy nie musi byc jakos dluzej niz jedna doba.
Darusia a jaki miałaś cukier po 2h?ja miałam 148
Babki mówily, ze robia w jeden dzień, czasem w dwa...

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 23:03   #2066
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
A to my podczas niedzielnego spacerku ;-)
No brzunio piękny

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
No ja sie zastanawiam caly czas nad grudniem- zalezy jak bedzie z porodem...jesli urodzi sie w 2 polowie pazdziernika to bede sklonna ku grudniowi... aczkolwiek wszyscy mi doradzaja wielkanoc ( mam te dwa terminy do wyboru, bo chce aby rodzina z zagranicy byla obecna).
Właśnie ja też myślę o Wielkanocy z tego samego powodu - moja chrzestna bardzo chce przyjechać, ale musi mieć spory margines czasu na zorganizowanie sobie takiego czasu wolnego.
Stary 2011-09-25, 23:03   #2067
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

kasik kolezanka w tamtym tyg walczyla z molami!
wszystko z szafek, umyla wszystko cifem, miala w orzechach.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 07:22   #2068
Paula__22
Raczkowanie

Myszeczka, Joamic piękne brzuszki . Niedziela była przepiękna więc prawie cały dzień spędziliśmy u rodziców, nawet grill był. Dziś i jutro też ma być pięknie i jeszcze cieplej.
Mati coś się przeziębił, a ja jutro do dentysty bo mi się ząb ułamał .
Paula__22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 07:34   #2069
nikaa2
Wtajemniczenie

elf27
ja też no-spę brałam a globulki to już cały czas- ale globulki to chyba w ogóle na dzidizę nie działają, bo są do miejscowego stosowania
Pocieszam sie faktem, że dużo jakoś nie brałam, ale wiadomo że i tak się martwię... np. od wczoraj bolą mnie tak jakby stawy nadgarstkowe i w paliczkach- oprócz tego mam je spuchnięte tak średnio- i nie wiem czy to jakiś stan zapalny przy przeziębieniu(na który nie wiem co braĆ) czy po prostu z powodu ciąży... dzisiaj ide na usg to spóbuję podpytaĆ lekarza, ale to nie jest lekarz prowadzący

joamic
śliczny brzucholek

domi7ks
a nie lepiej iśĆ na rano nastepnego dnia? bo jak jutro po południu to będziesz leżała pół dnia na darmo- lepiej tam się przejdŹ i podpytaj co ci doradzają

Myszeczka86

też brzuszek śliczny i jaka ładna tunika

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość

ps. my dzis zaczynamy 32 tydzien : jupi: booooosko
gratulacje
widziałam też brzuszek- bardzo zgrabny

kkkasikkk
jak ja nie nawidze tego paskudztwa... wyobraźcie sobie że w słoiku zamkniętym na mur beton, tzn. zakręconym w kakao miałam(ale to już jakiś rok temu )- czyli przyniosłam ze skelpu w szczelnie zamkniętym opakowaniu(czyli po prostu z zakłądu produkującego ) albo w szczelnym pojemniku szklanym z nakłądką z gumką- to też by nie wszedł z zewnątrz, tylko już musiało byĆ przyniesione
A my te larwy jemy

a w ogóle to widziałam, jak kiedyś przez okno przyfrunęły mi do kuchni (pewnie z czyjegoś mieszkania) o_O no ale ja w wieżowcu mieszkam, to i mrówki czasami mam o_O... i pewnie małe zoo mam pod blokiem :P
aż nie mam apetytu

agnieszka09
jak Ciebie(Was) dawno nie było już niedługo się rozpakowujecie z ANią
pewnie będziesz druga w kolejce zaraz po Ani oczywiście, bo tutaj ona ma pierwszeństwo

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

3majcie kciuki za dzisiejszą wizytę, idę na usg żeby niczego nie znalazł niepokojącego

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-09-26 o 07:36
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:07   #2070
amarantas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
domi bo tak bedzie, jesli pojdziesz po poludniu to od rana od srody beda robic , we wtorek nic nie zrobia.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Mi krzywą robili, zaraz pierwszego dnia jak trafiłam, bo przyszłam na czczo, zjadłam swoje śniadanie przyniesione z domu i pobrali mi krew, a póżniej po obiedzie i kolacji. Na drugi dzień rano miałam tylko test z glukozą, a dwa kolejne dni siedziałam bezsensu i czekałam na konsultacje z lekarzem i az mnie wypuszczą. Tak więc u mnie wszystko trwało niby 1,5 dnia a i tak musiałam siedzieć 3 doby.

Okazało się, że malutko od brata ma zapalenie płuc wiecie może skad to się bierze u tak małych dzieci? U nas w szpitalu dosyć często łapią to dzieci i nie wiem czy to wina szpitala czy mam. U Was też się w szpitalach zdarzają?

Dzisiaj idę do gina i w końcu się dowiem, czy mały rośnie, czy chudnie razem ze mną, mam nadzieję, że to pierwsze i po prostu zbiera ze mnie mój nadmiar

wymianka
amarantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości