|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Najka z okazji zacnych 24 urodzin życzę Ci dużo miłości do przyszłego Narzeta, radości z otrzymanego wkrótce pierścienia i cierpliwości podczas przygotowań do ślubu. Poza tym gromadki najciątek, bezbolesnej obrony pracy mgr i sukcesów zawodowych
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Cytat:
pytałam wyżej, jak Twoja obrona lecę... mua |
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja w końcu w pracy to i mam internet.Czy to dziwne,że lubię chodzić do pracy? bo mogę posiedzieć na Wizażu? Najka hepi berfdej!!! Pierścienia z niebieskim oczkiem, dużo seksu i dużo kasy ![]()
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Najka pracę mam już gotową. Dostałam przed chwilą maila od promotora, że zatwierdza mi całość
Niestety nie zdałam kpc, więc nie mogę sie bronić
|
|
|
|
#4925 |
|
Wtajemniczenie
|
sto lat, sto lat niech zyje zyje nam Najka
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
No to klubik
![]() Nadrobiłam na szybko, nawet poodpisywałam, ale znów mi skasowało! ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Najeczko! Wszystkiego co najpiękniejsze, dużo miłości od TŻta i doczekania się pierścienia mocy!!!
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2011-09-26 o 09:17 |
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko!!!! Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam!
Wtedy dopiero będziesz mogła narzekać na zmarszczki spełnienia najskrytszych marzeń i samej radości, mało stresów i dużo seksu
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
NAJz okazji urodzin życzę Ci nieograniczonego zdrowia, szczęścia i miłości, by Twój mężczyzna zrozumiał, że bez Ciebei nie może żyć i dał Ci wymarzony pierścień
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
widziała któraś ten spektakl http://klimakterium.art.pl/ ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
najeczko wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#4931 | ||||
|
Polka Ogarniaczka
|
Dziękuję, było zarąbiście, znów wyszłam zakochana w jazzie
Możdżer zagrał 5 bisów )A to przedstawienie z Carmen Moreno, Anną Serafińską i Maćkiem Zakościelnym (wcale nie jest taki przystojny jakby się wydawało, bardziej lalusiowaty i odniosłam wrażenie, że sepleni) też wspaniałe. A potem Ania zadzwoniła tam gdzie nie powinna i powiedziała nie to co powinna i dała 2. szansę (chyb sobie wbiję zasadę - nie dzwonić z migreną po za✂✂✂istych koncertach, bo to się źle kończy)Cytat:
to tak jak moja znajoma trębaczka z 3 roku jako dziecko doznała od wypadku rowerowego pęknięcia podstawy czaszki i utraciła na pół roku słuch i też ją tak pięknie zdiagnozowali, że dopiero jak jej krew z uszu poszła i to strumieniem niemal, to zrobili dokładne badania ![]() Cytat:
No to faktycznie potrafi zmienić punkt widzenia, heh, Polsko... A tak w ogóle, Najko to w dniu Urodzin życzę: rychłych, wymarzonych zaręczyn, pociechy z TŻ, dobrego i spokojnego życia z rodziną i wszystkiego, co zamarzysz, Ukochany Poprawiaczu Błędów Zazdrośnic :P ![]() Cytat:
![]() Cytat:
byłaś w mojej dzielni niemal, chlip ![]() A u mnie plan dziś się dopiero płodzi, może wywieszą w środę. Kocham kwa, ten instytut
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Naj wszystkiego co najlepsze!
dużo radości i miłości ![]() powinnam iść biegać a tak mi się nie chce
|
|
|
|
#4933 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Nie, a chcesz iść Ola? Bo ja planuję
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, moja mama byla na klimakterium chyba i bardzo jej się podobało
Najuś Ty Moja i wykonał odpowiednie procedury prowadzące Cię na ołtarz. Następnie życzę Ci, żebyś każdego była wesoła i smutków miała jak najmniej
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
na to bym jeszcze chciała 24 pazdizernika jest http://www.teatrgudejko.pl/spektakle.php?a=show&kid=4
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4936 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a po ile bilety? Ja się jaram poluzjantami 15.11 w Jędrzejowie
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się cieszę!
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
NAJKA, zebys zawsze była taka NAJFAJNIEJSZA jak teraz...
![]() Cytat:
![]() Carmi, przykro mi z powodu babci I ciesze sie, ze promotor zaakceptował mgr ![]() Gothka, tez sobie ciebie inaczej wyobrazałam ![]() Naj, ciesze sie, ze wakacje udane, foty mega! Capri ![]() A ja wrocilam wczoraj z domu rodzicow do poznania, jechalismy jak rumuny :P caly bagaznik i tylne siedzenia az do zagłówkow załadowane naszymi rzeczami z domu na nowy dom ![]() Troche sie załamałam, cierpliwosc zaczyna mi sie konczyc. P. ma dzisiaj wolne i samochod do przeprowadzki, wiec musimy sie przeprowadzic dzisiaj (ale spac bedziemy jeszcze u siostry, na podlodze, bo nadal nie ma plytek w lazience i kabina i sedes nie sa zamontowane...). Załamałam sie, bo jeszcze jest duzo do roboty. niby takie pierdoły jak wymalowanie pokoju drugi raz, fugowanie, przykęcanie listw, dokonczenie tej lazienki, ale jednak duzo czasu zajma, a ten chlopak robi sam tylko (przy czym mam wrazenie, ze lekko sie opierdala). No ale chcac nie chcac, dzisiaj przeprowadzka, ostatnie zakupy (karnisze, lampy), a jutro mamy tam spac na tym bałaganie.. aaaa no i jutro stolarz przyjezdza montowac szafe na przedpokoj i kuchnie. ide ogladac meble, musze kupic biala komode i szafe i stol z krzeslami
|
|
#4939 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Naj nie życzę Ci smutku Na Twoim sercu i na ustach bladoróżowych Nie życzę Ci samotności Wśród ludzi i pod dachem nad głową Nie życzę złych ludzi W Twoim sąsiedztwie Nie życzę chorób i innych plag tego świata Tobie i bliskim Nie życzę Ci ludzkiej zawiści i poniżenia Które tak łatwo spotkać w tych czasach Nie życzę Ci niedostatku i niepowodzenia W domu i pracy Twojej Nie życzę Ci kłopotów i zmartwień Wszędzie gdzie jesteś Nie życzę Ci niespełnienia Wszystkich Twych marzeń, zamierzeń i planów Te moje nieżyczenia prosto z serca płynące Niech się spełniają w każdą rocznicę Urodzin przykro mi z powodu wujka ![]() ************************* ****** za tekst o starości to masz w tyłek ![]() a jakbym usłyszałam ten tekst Twojego TŻ o krótkim byciu starą panną to bym się rozpłynęła na miejscu Pony to czyli weekend udany ![]() Osz dużo zdrowia ![]() Gothka całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ![]() Kasia oby tak dni było jak najwiecej ![]() my byliśmy wczoraj w lesie i dużo koźlarzy nazbieralismy na wrzosowiskach ![]() Frezyjko kasza z gulaszem ![]() Ilsa mi jak, tato czy mama mówili jak mam jechać to zatrzymywałam auto i kazałam się przesiąść-poskutkowało ![]() Pony i Anuszka ![]() Stygmatek fajna wycieczka a czemu nie chcieli tego zdjęcia?Caprioszku ![]() Karola za egz przykro mi, że nikt sięz Tobą nie zmienił![]() ![]() Justyś i jak po odwiedzinach? piecho zaakceptował "kolegę"?![]() Crozee może delikatnie ale stanowczo powiedz fachowcowi, żeby zagęścił ruchy. trzymam mocno kciuki ![]() wiecie bardzo kocham mojego TŻ zawsze jak wychodzi do pracy całuje mnie na dowidzenia dziś się śpieszył, ja leżałam już w łóżku. Słyszę tylko szczęk otwieranych drzwi i Jego:pa kochanie. Ale wrócił się z klatki, wpadł do sypialni i ucałował niby drobiazg ale jakoś mi lepiej
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-26 o 10:14 |
|
|
|
#4940 |
|
Polka Ogarniaczka
|
będzie dobrze
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi pytałaś, czy wpadnę dziś na kawę. Bardzo bym chciała, ale po pracy jedziemy do rodziców, bo jutro pogrzeb. Za to w środę rano będę już w Krakowie i mam urlop, bo muszę załatwić kilka spraw na uczelni, ale od 14:00 powinnam być już wolna gdyby ktoś chciał się spotkać.
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Naj Wszystkiego Najlepszego z Okazji urodzin Spełnienia w pracy i żeby Twój TŻ klęknął nie długo bo ma taką wspaniałą dziewczynę i jeszcze sztywne kolanka. Dużo szczęścia i miłości ![]() ja dziś muszę o 16 iść po wpis, a potem o 17 wykład do 20 heh
|
#4943 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ugh, słabo, ja powinnam ćwiczyć, ale jest tak pięknie dziś, mrrr... Mam ochotę na piknik czy coś
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee pociesz się, że już niedługo będziecie mieszkać we własnym mieszkanku
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia ![]() Byou takie małe gesty najlepiej świadczą o wielkiej miłości
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tez mnie całuje i czasami wraca sie spod drzwi, ale z klatki jeszcze mu sie nie zdarzyło Byjou, ja juz mu wczoraj powiedziałam, bo byłam wkurzona, tz tez. Tylko po pierwsze to jest jego jakas rodzina-piata woda po kisielu, wiec jemu glupio tak zwracac uwage, a po drugie on jest za miekki na takie załatwianie, dlatego ja zawsze musze byc ta zła ![]() poza tym staram sie odpisywac kazdej i pamietac o tym, co chciałam odpisac, ale Ty dla mnie Byjou jestes mistrzem odpisywania !!! Pamietasz i odnosisz sie do wszystkiego co dziewczyny napisały!! Ciekawe czy Hades zaakceptował absztyfikanta Jusi
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie fatalnie czuje...
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko kochana życzę Ci wszystkiego co najlepsze, wymarzone i wyśnione a nawet tego o czym jeszcze nie zdążyłaś zamarzyć
![]() wstałam dziś z potwornym bólem głowy dobrze że dziś wolne
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2011-09-26 o 10:48 |
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestety mniej więcej 40-50 km/h za szybkoNajko, życzę Ci w dniu urodzin szczęścia z nadciągającego pierścienia, jak najdłuższego działania wakacji we Włoszech na samopoczucie, sukcesów w pracy, podwyżki, żeby mama była trochę mniej despotyczna i żebyś w tym roku przeżyła dużo radości |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

(chyb sobie wbiję zasadę - nie dzwonić z migreną po za✂✂✂istych koncertach, bo to się źle kończy)
) a na koniec pojechaliśmy do parku dinozaurów w Bałtowie 

dobrze że dziś wolne 
13.03.2008