Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 09:05   #4921
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Najka z okazji zacnych 24 urodzin życzę Ci dużo miłości do przyszłego Narzeta, radości z otrzymanego wkrótce pierścienia i cierpliwości podczas przygotowań do ślubu. Poza tym gromadki najciątek, bezbolesnej obrony pracy mgr i sukcesów zawodowych
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:09   #4922
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Najka z okazji zacnych 24 urodzin życzę Ci dużo miłości do przyszłego Narzeta, radości z otrzymanego wkrótce pierścienia i cierpliwości podczas przygotowań do ślubu. Poza tym gromadki najciątek, bezbolesnej obrony pracy mgr i sukcesów zawodowych
kuję
pytałam wyżej, jak Twoja obrona

lecę... mua
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:11   #4923
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć
Ja w końcu w pracy to i mam internet.Czy to dziwne,że lubię chodzić do pracy? bo mogę posiedzieć na Wizażu?

Najka hepi berfdej!!! Pierścienia z niebieskim oczkiem, dużo seksu i dużo kasy
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:14   #4924
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
kuję
pytałam wyżej, jak Twoja obrona

lecę... mua
Najka pracę mam już gotową. Dostałam przed chwilą maila od promotora, że zatwierdza mi całość Niestety nie zdałam kpc, więc nie mogę sie bronić
Stary 2011-09-26, 09:15   #4925
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

sto lat, sto lat niech zyje zyje nam Najka
Stary 2011-09-26, 09:20   #4926
capriola_87
Zakorzenienie

No to klubik

Nadrobiłam na szybko, nawet poodpisywałam, ale znów mi skasowało!

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Najeczko! Wszystkiego co najpiękniejsze, dużo miłości od TŻta i doczekania się pierścienia mocy!!!

Edytowane przez capriola_87
Czas edycji: 2011-09-26 o 09:17
capriola_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:27   #4927
justyna_dt
Zakorzenienie

Najeczko!!!! Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, niechaj żyje nam! Wtedy dopiero będziesz mogła narzekać na zmarszczki spełnienia najskrytszych marzeń i samej radości, mało stresów i dużo seksu

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:34   #4928
Smerfetka_88
Zakorzenienie

NAJz okazji urodzin życzę Ci nieograniczonego zdrowia, szczęścia i miłości, by Twój mężczyzna zrozumiał, że bez Ciebei nie może żyć i dał Ci wymarzony pierścień

Handmade and diy - mój blog
Post na dziś: Sutaszowe kolczyki w sepii

Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:47   #4929
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

widziała któraś ten spektakl http://klimakterium.art.pl/ ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:47   #4930
peach_passion
Zakorzenienie

najeczko wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:52   #4931
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
baw sie dobrze
Dziękuję, było zarąbiście, znów wyszłam zakochana w jazzie
Możdżer zagrał 5 bisów z czego ktoś z publiczności poprosił o "polskie drogi" i Ania oczywiście przepłakała pół utworu (zdecydowanie ta tonacja tak na mnie działa )

A to przedstawienie z Carmen Moreno, Anną Serafińską i Maćkiem Zakościelnym (wcale nie jest taki przystojny jakby się wydawało, bardziej lalusiowaty i odniosłam wrażenie, że sepleni) też wspaniałe.
A potem Ania zadzwoniła tam gdzie nie powinna i powiedziała nie to co powinna i dała 2. szansę (chyb sobie wbiję zasadę - nie dzwonić z migreną po za✂✂✂istych koncertach, bo to się źle kończy)

Cytat:

Mój wujek spadł z budowy i lekarze stwierdzili, że ma tylko kilka siniaków. dopiero po czterech dniach, jak mu się nie popraiwało, zrobili mu prześwietlenia, okazało się, że ma krwiaka gdzieś w środku i musieli mu wyciąć odbytnicę, więc ma stomię... jego stan jest ciężki, ale stabilny. nei wiadomo, czy stomia będzie na zawsze, szanse są nikłe, zależą od gojenia się czegoś tam... w sumie jutro ma się więcej okazać.
ale wiecie, wkurza mnie to zaniedbanie. facet spadł z wysokości drugiego piętra, waży duuużo i nie zrobili mu żadnych prześwietleń ani badań przez 4 dni! to jest tragedia, co się dzieje w służbie zdrowia...
oo, mamo, współczuję to tak jak moja znajoma trębaczka z 3 roku jako dziecko doznała od wypadku rowerowego pęknięcia podstawy czaszki i utraciła na pół roku słuch i też ją tak pięknie zdiagnozowali, że dopiero jak jej krew z uszu poszła i to strumieniem niemal, to zrobili dokładne badania
Cytat:
ja też mam nadzieję...
wiesz, zarobki zarobkami, ale ceny tak naprawdę powalają. ja sądziłam, że Włochy są drogie, ale to, co tam zobaczyłam, to po prostu raj... ciocia jest pielęgniarką i we Włoszech zarabia tyle, że jakby miała dziecko, to dostawałaby zasiłek, czyli niewiele. ma mianowicie 1700 euro. plus to, co dorobi, zmieniając pieluchę jednej pani. na mieszkanie (dzieli z koleżanką) wydaje maksymalnie 300 euro, w sezonie grzewczym trochę więcej. na jedzenie wydaje 300-400 euro miesięcznie, w zależności od tego, czy chce się jej gotować, czy stołuje się na mieście.
Jak wynajmowała sama mieszkanie, płaciła 500 euro + media. Dla nas to kosmiczna kwota, bo w końcu to na dobrą sprawę 2000 zł, ale jakie oni tam mieszkania mają! Włosi stawiają na przestrzeń, więc mają mieszkania minimum 3-pokojowe (dwa sypialne i salon) + wielki taras, kawalerek w mniejszych miastach w ogóle nie ma, w takich typu Rzym czy Wenecja się zdarzają. No i wiecie - zarabia się 1700 euro, ale porządne zakupy zamiast za 150 zł zrobi się za 25 euro! Wiele rzeczy jest śmiesznie tanich (alkohole wszelakie [poza wódką, ale nawet whisky, które u nas są po 100-150 zł, tam się kupi za 13 euro], w tym wina, makarony, kawy, oliwy, owoce morza, ryby, oliwki, owoce i warzywa [poza ziemniakami, ziemniaki są drogie dość]), sporo jest takich, że w przeliczeniu na nasze wychodzą podobne ceny, no ale jakie oni zarobki mają... jedyne, co jest droższe (poza wódką i ziemniakami) to tak naprawdę mięso. poza tym luzik.
i takiej cioci zostaje 1000 euro do odłożenia miesięcznie, a jakoś ani się nie głodzi, ani w obdartych ciuchach nie chodzi, jeździ na wycieczki za miasto prawie co weekend, często do kina czy teatru chodzi.
ja naprawdę mogę zarabiać moje 1700 zł, ale też poproszę o benzynę za 1,50 i świetnej firmy makaron za 80 groszy...
Ja byłam w ogromnym szoku. Tym bardziej że - jak pisałam - ciocia zarabia średnio, jak na jedną osobę nieźle, ale mając dziecko, miałaby na tyle niskie zarobki, że dostawałaby zapomogę z miasta.
Naprawdę nie sądziłam, że Polska jest tak droga...

No to faktycznie potrafi zmienić punkt widzenia, heh, Polsko...

A tak w ogóle, Najko to w dniu Urodzin życzę: rychłych, wymarzonych zaręczyn, pociechy z TŻ, dobrego i spokojnego życia z rodziną
i wszystkiego, co zamarzysz, Ukochany Poprawiaczu Błędów Zazdrośnic :P

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
Nie no, ja teraz zarabiam na poczcie szałowe 500zł (pracuję 3 godz dziennie pon-piątek).
A co do tej recepcji, to właśnie godziny fajne: od 10 do 16, poniedziałek-piątek
Także musicie trzymać kciuki jutro.

Cytat:
Napisane przez stygmatek Pokaż wiadomość
Jestem wymordowana. Byłam dzisiaj z rodzicami na wycieczce Pojechaliśmy rano do Krzemionek opatowskich do kopalni krzemienia pasiastego, później do fabryki porcelany w Ćmielowie (jakie tam mają ceny to ) a na koniec pojechaliśmy do parku dinozaurów w Bałtowie
Rodzice mnie bardzo zawiedli bo nie chcieli sobie zrobić zdjęcia w paszczy T-rexa
W drodze powrotnej zahaczyliśmy o ciocię w Sandomierzu bo zapraszała na szarlotkę i dobiliśmy w końcu do domu.
No w Ćmielowie ceny mega byłaś w mojej dzielni niemal, chlip

A u mnie plan dziś się dopiero płodzi, może wywieszą w środę. Kocham kwa, ten instytut

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:52   #4932
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Naj wszystkiego co najlepsze! dużo radości i miłości

powinnam iść biegać a tak mi się nie chce
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:52   #4933
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
widziała któraś ten spektakl http://klimakterium.art.pl/ ??

Nie, a chcesz iść Ola? Bo ja planuję

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2011-09-26, 09:58   #4934
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Kawa, moja mama byla na klimakterium chyba i bardzo jej się podobało

Najuś Ty Moja Z okazji 24 urodzin życzę Ci dużo zdrówka, zadwolenia z życia, podwyżki, żeby każde wakacje były dla Ciebie fajne, TŻ był przecudowny i w końcu stwierdził, że chce się już natychmiast żenić i wykonał odpowiednie procedury prowadzące Cię na ołtarz. Następnie życzę Ci, żebyś każdego była wesoła i smutków miała jak najmniej I żeby magisterka poszła Ci bajecznie szybko

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 09:59   #4935
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Nie, a chcesz iść Ola? Bo ja planuję
na to bym jeszcze chciała 24 pazdizernika jest http://www.teatrgudejko.pl/spektakle.php?a=show&kid=4

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:00   #4936
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

a po ile bilety? Ja się jaram poluzjantami 15.11 w Jędrzejowie

Stary 2011-09-26, 10:02   #4937
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
dzięki dziewoje

a z lubym dziś mówiliśmy o mojej bibie urodzinowej i mu mówię, że musi być z pompą, bo jest co świętować, wszak od jutra oficjalnie będę starą panną a on do mnie: "Krótko będziesz starą panną, niedługo potem będziesz młodą mężatką". Aż mnie zatkało. Prychnęłam po chwili i poszłam siku
No dobra, to teraz zdefiniujmy słowo "krótko" Ale się cieszę!

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:09   #4938
crozee
Zakorzenienie

NAJKA, zebys zawsze była taka NAJFAJNIEJSZA jak teraz... Zdrowia, spelnienia marzan, awansow, pierscionka i szczescia

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
dzisiaj byłam na pierwszych zajęciach grupa ma 15 osób w różnym wieku - myślę, że będzie fajnie jeszcze jutro i koniec weekendu i stwierdziłam, że jeśli mi się nie poprawi z tym bólem ucha i szczęki i gardła i głowy to pójdę w poniedziałek do lekarza
fajnie ze ci sie podoba na studiach, staruszko
Carmi, przykro mi z powodu babci I ciesze sie, ze promotor zaakceptował mgr
Gothka, tez sobie ciebie inaczej wyobrazałam
Naj, ciesze sie, ze wakacje udane, foty mega!
Capri

A ja wrocilam wczoraj z domu rodzicow do poznania, jechalismy jak rumuny :P caly bagaznik i tylne siedzenia az do zagłówkow załadowane naszymi rzeczami z domu na nowy dom
Troche sie załamałam, cierpliwosc zaczyna mi sie konczyc. P. ma dzisiaj wolne i samochod do przeprowadzki, wiec musimy sie przeprowadzic dzisiaj (ale spac bedziemy jeszcze u siostry, na podlodze, bo nadal nie ma plytek w lazience i kabina i sedes nie sa zamontowane...). Załamałam sie, bo jeszcze jest duzo do roboty. niby takie pierdoły jak wymalowanie pokoju drugi raz, fugowanie, przykęcanie listw, dokonczenie tej lazienki, ale jednak duzo czasu zajma, a ten chlopak robi sam tylko (przy czym mam wrazenie, ze lekko sie opierdala). No ale chcac nie chcac, dzisiaj przeprowadzka, ostatnie zakupy (karnisze, lampy), a jutro mamy tam spac na tym bałaganie.. aaaa no i jutro stolarz przyjezdza montowac szafe na przedpokoj i kuchnie.

ide ogladac meble, musze kupic biala komode i szafe i stol z krzeslami
Stary 2011-09-26, 10:11   #4939
BYou
MBZ♥

hej
Naj nie życzę Ci smutku
Na Twoim sercu i na ustach bladoróżowych
Nie życzę Ci samotności
Wśród ludzi i pod dachem nad głową
Nie życzę złych ludzi
W Twoim sąsiedztwie
Nie życzę chorób i innych plag tego świata
Tobie i bliskim
Nie życzę Ci ludzkiej zawiści i poniżenia
Które tak łatwo spotkać w tych czasach
Nie życzę Ci niedostatku i niepowodzenia
W domu i pracy Twojej
Nie życzę Ci kłopotów i zmartwień
Wszędzie gdzie jesteś
Nie życzę Ci niespełnienia
Wszystkich Twych marzeń, zamierzeń i planów
Te moje nieżyczenia prosto z serca płynące
Niech się spełniają w każdą rocznicę Urodzin

przykro mi z powodu wujka

za tekst o starości to masz w tyłek
a jakbym usłyszałam ten tekst Twojego TŻ o krótkim byciu starą panną to bym się rozpłynęła na miejscu

Pony to czyli weekend udany

Osz dużo zdrowia

Gothka całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam

Kasia oby tak dni było jak najwiecej
my byliśmy wczoraj w lesie i dużo koźlarzy nazbieralismy na wrzosowiskach

Frezyjko kasza z gulaszem

Ilsa mi jak, tato czy mama mówili jak mam jechać to zatrzymywałam auto i kazałam się przesiąść-poskutkowało

Pony i Anuszka

Stygmatek fajna wycieczkaa czemu nie chcieli tego zdjęcia?

Caprioszku

Karola za egz przykro mi, że nikt sięz Tobą nie zmienił

Justyś i jak po odwiedzinach?piecho zaakceptował "kolegę"?

Crozee może delikatnie ale stanowczo powiedz fachowcowi, żeby zagęścił ruchy.
trzymam mocno kciuki

wiecie bardzo kocham mojego TŻzawsze jak wychodzi do pracy całuje mnie na dowidzeniadziś się śpieszył, ja leżałam już w łóżku. Słyszę tylko szczęk otwieranych drzwi i Jego:pa kochanie. Ale wrócił się z klatki, wpadł do sypialni i ucałowałniby drobiazg ale jakoś mi lepiej

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-09-26 o 10:14
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:11   #4940
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

będzie dobrze

Stary 2011-09-26, 10:22   #4941
carmelova
Zakorzenienie

Frezi pytałaś, czy wpadnę dziś na kawę. Bardzo bym chciała, ale po pracy jedziemy do rodziców, bo jutro pogrzeb. Za to w środę rano będę już w Krakowie i mam urlop, bo muszę załatwić kilka spraw na uczelni, ale od 14:00 powinnam być już wolna gdyby ktoś chciał się spotkać.
Stary 2011-09-26, 10:22   #4942
kasia0912
Zakorzenienie

Hej

Naj Wszystkiego Najlepszego z Okazji urodzin Spełnienia w pracy i żeby Twój TŻ klęknął nie długo bo ma taką wspaniałą dziewczynę i jeszcze sztywne kolanka. Dużo szczęścia i miłości

ja dziś muszę o 16 iść po wpis, a potem o 17 wykład do 20 heh

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:23   #4943
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ugh, słabo, ja powinnam ćwiczyć, ale jest tak pięknie dziś, mrrr... Mam ochotę na piknik czy coś

Stary 2011-09-26, 10:30   #4944
carmelova
Zakorzenienie

Crozee pociesz się, że już niedługo będziecie mieszkać we własnym mieszkanku Z niecierpliwością czekam na zdjęcia

Byou takie małe gesty najlepiej świadczą o wielkiej miłości
Stary 2011-09-26, 10:31   #4945
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość

Crozee może delikatnie ale stanowczo powiedz fachowcowi, żeby zagęścił ruchy.
trzymam mocno kciuki

wiecie bardzo kocham mojego TŻzawsze jak wychodzi do pracy całuje mnie na dowidzeniadziś się śpieszył, ja leżałam już w łóżku. Słyszę tylko szczęk otwieranych drzwi i Jego:pa kochanie. Ale wrócił się z klatki, wpadł do sypialni i ucałowałniby drobiazg ale jakoś mi lepiej
Ale słodkie Moj tez mnie całuje i czasami wraca sie spod drzwi, ale z klatki jeszcze mu sie nie zdarzyło
Byjou, ja juz mu wczoraj powiedziałam, bo byłam wkurzona, tz tez. Tylko po pierwsze to jest jego jakas rodzina-piata woda po kisielu, wiec jemu glupio tak zwracac uwage, a po drugie on jest za miekki na takie załatwianie, dlatego ja zawsze musze byc ta zła
poza tym staram sie odpisywac kazdej i pamietac o tym, co chciałam odpisac, ale Ty dla mnie Byjou jestes mistrzem odpisywania !!! Pamietasz i odnosisz sie do wszystkiego co dziewczyny napisały!!
Ciekawe czy Hades zaakceptował absztyfikanta Jusi
Stary 2011-09-26, 10:37   #4946
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Frezi pytałaś, czy wpadnę dziś na kawę. Bardzo bym chciała, ale po pracy jedziemy do rodziców, bo jutro pogrzeb. Za to w środę rano będę już w Krakowie i mam urlop, bo muszę załatwić kilka spraw na uczelni, ale od 14:00 powinnam być już wolna gdyby ktoś chciał się spotkać.
ja się bardzo chętnie z Tobą spotkam

Stary 2011-09-26, 10:38   #4947
crozee
Zakorzenienie

ale sie fatalnie czuje...
Stary 2011-09-26, 10:39   #4948
Grapefrutka
Zakorzenienie

Najeczko kochana życzę Ci wszystkiego co najlepsze, wymarzone i wyśnione a nawet tego o czym jeszcze nie zdążyłaś zamarzyć i żebyś dostała od TŻ'ta/mamy/siostry dobry krem na te Twoje wyimaginowane zmarchy

wstałam dziś z potwornym bólem głowy dobrze że dziś wolne
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2011-09-26 o 10:48
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 10:40   #4949
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ale sie fatalnie czuje...
Mały daje popalić?

Stary 2011-09-26, 10:43   #4950
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
A ja wrocilam wczoraj z domu rodzicow do poznania, jechalismy jak rumuny :P caly bagaznik i tylne siedzenia az do zagłówkow załadowane naszymi rzeczami z domu na nowy dom
Troche sie załamałam, cierpliwosc zaczyna mi sie konczyc. P. ma dzisiaj wolne i samochod do przeprowadzki, wiec musimy sie przeprowadzic dzisiaj (ale spac bedziemy jeszcze u siostry, na podlodze, bo nadal nie ma plytek w lazience i kabina i sedes nie sa zamontowane...). Załamałam sie, bo jeszcze jest duzo do roboty. niby takie pierdoły jak wymalowanie pokoju drugi raz, fugowanie, przykęcanie listw, dokonczenie tej lazienki, ale jednak duzo czasu zajma, a ten chlopak robi sam tylko (przy czym mam wrazenie, ze lekko sie opierdala). No ale chcac nie chcac, dzisiaj przeprowadzka, ostatnie zakupy (karnisze, lampy), a jutro mamy tam spac na tym bałaganie.. aaaa no i jutro stolarz przyjezdza montowac szafe na przedpokoj i kuchnie.
Mogę wam dziś i jutro dać tu spać ale w środę wraca tata z gór. Mam dwa podwójne łóżka; byłoby dla Ciebie i dziecka lepiej spać na prawdziwym materacu
Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Ilsa mi jak, tato czy mama mówili jak mam jechać to zatrzymywałam auto i kazałam się przesiąść-poskutkowało
moja mama po prostu by się z ochotą przesiadła bo ona lubi prowadzić niestety mniej więcej 40-50 km/h za szybko

Najko, życzę Ci w dniu urodzin szczęścia z nadciągającego pierścienia, jak najdłuższego działania wakacji we Włoszech na samopoczucie, sukcesów w pracy, podwyżki, żeby mama była trochę mniej despotyczna i żebyś w tym roku przeżyła dużo radości

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości