![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
ojoj... z moim zapuszczaniem włosów to strasznie długa historia. Zaczęło się kiedy gdzieś w czwertej klasie podstawówki z długości, która sprawiała, że jak miałam rozpuszczone włosy to je sobie dość mocno przysiadałam
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie "Zapuszczające" i zyczę wytrwałości! |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
Gdzies od grzybka zapuszczałem a farbowac musiałem bo strasznie szybko mi sie przetłuszczały a na rozjasnianych to mniej widac i wogle jakby mniej sie przetłuszczaja .
#273 |
Zakorzenienie
|
zglasza sie kolejna zapuszczajaca
![]() hm.. ja to w ogole lubie eksperymentowac, mialam juz krotkie wloski, nawet przez kilka lat. obecnie mam takie siegajace do lopatek, z przodu grzywke i mocno wycieniowane, ale te najdluzsze do lopatek siagna ![]() zapuszczam od hm.. maja tego roku wiec stosunkowo krotko ![]() ale zamarzyly mi sie dlugie proste wlosy.. i dopne swego ![]() ![]() poki co wspomagam sie kuracja - Seboradinem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
ja zapuszczam wlosy od grudnia, kiedy to fryzjerka za bardzo sobie poszalala.teraz mam gdzies takie do lopatek i chce miec teraz takie naprawde dlugie wlosy i za nic nie skusze sie na podcinanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
ja tez zapuszczam wloski i w sumie mam juz zapuszczone,bo siegaj za polowe plecow;] tylko moim problemem sa przesuszone koncowki mimo ze je regularnie podcinam<przez co proces zapuszczania sie troszku przedluza> znacie moze cos taniego i dobrego do odzywienia dlugich wlosow??
#276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale fantastyczne.....chyba zakocham sie w takich wlosach.... zawsze, ZAWSZE mam slabosc do mezczyzn z dlugimi wlosami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Przyczajenie
|
E po pierwsze ja nie jestem mezczyzna a przystojny napewno nie jestem co najwyzej sie spotykam z okresleniem uroczy czy cos takiego
http://michas2236.fotka.pl prosze tu wiecej mozna zobaczyc jak wygladam. i jakie zapusciłem włosy.
"Wole by mnie nienawidzili za to kim jestem niż kochali za udawanie kogoś lepszego" Kurt Cobain ![]() Edytowane przez Michas2236 Czas edycji: 2006-10-25 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tesh mi sie podobaja dlugie wlosy u mezczyzny... Choc nie kazdemu pasuja. Mój mąż ma 3 mm na głowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
no i tyle bylo tego zapuszczania, w sobote do fryzjera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Nie poddawaj sie, ja byłam dwa dni temu u fryzjera. Musiałam podciąć włosy, bo miałam bardzo zniszczone, ale teraz twardo zaczynam zapuszczać, już tak dawno nie miałam długich włosów, że zapomniałam, jak w takich wyglądam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
w sumie nie mam rozdwojonych koncówek, ale chcialam na zime podciąc jakies 5cm albo nawet wiecej, zeby nie byly takie cięzkie, no i zeby jakos tą zime przezimowac (masło maslane ;D )
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
BAN stały
|
A czy jest tutaj jakis watek o pielegnacji długich włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
przed wakacjami pragnelam za wszelka cene sciac wlosy tak gdzies przed ramiona. Uwazalam ze bedzie mi tak fajnie,ale na poczatku wrezsnia kiedy chcialam wybrac sie juz do p.fryzjerki kolegra wypersfazowal mi ten teraz glupi problem. Wg wielu osob mam bardzo ladne i grube wlosy. Żal byloby ich sciac. Teraz siegaja mi gdzies polowy lopatek i ani mi sie sni ich ruszac. Jak urosna gdzies przed pupe wtedy pomysle o lekkim scieciu a jak na razie jest ok. Przynajmniej z taka dlugoscia wlosow moge zrobic wszystko0uplesc pieknego warkocza,zrobic koka,rozpuscic i porobic inne wariacje. Pozatym drugim "ale" w tej calej sprawie jest moj tatuś. On nigdy nie chcial zebym scinala wlosy. Wg niego dziewczyna ktora posiada wlosy przed ramiona nie jest w ogole kobieca. Coz rozne sa gusta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
BAN stały
|
nie od dziś piekne, długie, zadbane włosy sa symbolem kobiecego piekna
Natomiast nietety nie kazdej pasuja długie wlosy |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Michas2236 masz bardzo fajne włoski
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
ja od 3 miesiecy zapuszczam wlosy i niewiem do kiedy, moze byc tak ze zobacze kogos na ulicy z fajna fryzurka i polece szybko do fryzjera. Ale jak narazie jestem silna i jakos sie trzymam ze swoimi wlosami, nawet niewiem jaka maja dlugos- do ramion (jeszcze dluga droga przede mna). Mam corke ktorej zapuszczam wlosy, jak bedzie duza i niebedzie chciala dlugich wlosow to je zetnie- to bedzie jej decyzja. Ja w wieku przedszkolnym mialam dlugie wlosy, strasznie sie krecily (loki) mama moja mi je sciela bo za duzo roboty przy nich, i od tego czasu zawsze nosilam wlosy krotkie lub poldlugie. Teraz chcem miec dlugie, chcem zobaczyc jak to jest i jak bede wygladac. Pozdrawiam Was dziewczyny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
Hey dziewczyny!!! Za mną już 4 miesiące zapuszczania, są całkiem długie ale powiem wam szczerze, coraz bardziej mnie drażnią... codzienne suszenie, mycie, prostowanie,...to istna gehenna ;/ ciężko się układają, końcówki są przesuszone i ciągle się odgniatają
![]() ...ale z drugiej strony za każdym razem kiedy widzę dziewczynę z długimi włosami ![]() ![]() (ps. mój tatuś też uważa, że najpiękniejsze są długie, zadbane włosy) są taaaakie kobiece...
Dbam o siebie ![]() 20.12.2010 jeszcze 6,7kg TO GO!!! Edytowane przez paulinka_vel_paulinka Czas edycji: 2006-10-28 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
♥
|
ja zapuszczam włosy juz od jakiegos czasu .. mam juz takie za ramiona ? ... i narazie mnie jeszcze nie wnerwiaja oprocz grzywki skośnej ktora wypadało by odciac ale boje sie isc do fyzjera po ostatniej wizycie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
Hej!Ja też zapuszczam kłaki, tylko boję się że efekt nie będzie zbyt kuszący bo zaczęły mi się ostatnio przetłuszczać:/ Znacie może jakiś dobry szampon do przetłuszczających się włosów, ale jednocześnie wzmacniający? A ten Radicol byłby dobry?
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
ja mam podobny problem i niestety nie znalazłam jeszcze dobrego szamponu, jak narazię głowe myję codziennie i staram się jak najmniej dotykać włosów.
#292 |
Wtajemniczenie
|
Kiedyś miałam przetłuszczające się włosy, które jednak po wysuszeniu sprawiały wrazenie suchych tzn. pojedyncze włosy odstawały od reszty, moze byly zniszczone. Ale świetny był szampon Fructis Fresh. Polecam
#293 |
Raczkowanie
|
Też zapuszczam włoski!! Ale im są dłuższe tym dłużej mi zajmuje prostowanie i juz mnie to powoli wkurza. A co do szamponu to stosuje gliskur wzmacniajacy i nawet jest dobry
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
BAN stały
|
Dla mnie szampony fructis to ogromna porażka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
gorzej jesli wlosy przetluszczaja sie u nasady, a na koncach pozostaja suche, w ten sposob ciagle ma przesuszona jedna partie wlosow, bo przeciez nie moge umyc tylko nasady...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Przyczajenie
|
Ahaha dajcie spokój ja zapuszczam włosy już rok chyba a może dopiero rok i rosną bardzo wolno, ale cóż takie życie. Kiedyś miałam włosy do pupy w sensie takiej długości teraz mam do łopatek i nie jest źle ale mogłoby być lepiej a że mam lekko kręcone to wyglądałoby to pięknie. Na razie to tylko marzenia
![]()
#297 |
Zadomowienie
|
a mi jako tako pasowaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
ja zapuszczam dopiero półtora miesiąca...
wypadało by podciąć grzywkę, ale boję się podreptać do fryzjera bo jeszcze wyjdę z połową mojej obecnej długości... narazie stosuję tylko olejek rycynowy i zastanawiam się nad kupnem Skrzypovity, ale ponoć efekty są dopiero po kilku miesiącach... a do tego czasu i tak zwątpię/zapomnę/nie będzie mi się chciało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
BAN stały
|
Wiadomo ze to zalezy od włosów .. mi one w ogóle nie służyły ... miała SIANO na głowie a póbowałam różnych rodzajów fructis, bo moja mam je keidyś kupowała na promocji :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
BAN stały
|
Cytat:
to jest zreczywiscie STRACH ... zawsze tez tego sie boję ... a już szerokim łukiem odmijam fryzjerki z krótkimi włosami .. bo jaks boje sie, ze one widzac moje długie włosy swierdza .. centymetr mniej czy wiecej, co to za roznica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.