|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Cześć. Może tutaj mi ktoś coś poradzi. Obecnie mam baleyage z jasnym brązem, ale więcej jest tych jasnych włosów. Mój naturalny kolor to ciemny popielaty (mysi) blond. Odrost ma ok 2 cm. Mam chłodny typ urody - lato. Oczy mam brązowe, ale brwi jasne takie popielate. Jeśli nie użyje kredki to w ogóle ich nie widać. Chciałabym pomalować włosy na jeden kolor. Na jakiś blond, ale z tych ciemniejszych nie żadną paltynę. Swego czasu farbowałam na ciemny blond i wychodziły jasnobrązowe dlatego chciałabym coś jaśniejszego. Wklejam zdjęcia jaki kolor chciałabym uzyskać.
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z was kupowała może farby w hurtowni Newcomer?
Bo wiem ze sa w roznych miastach i cos mi sie kojarzy że któraś z was kupowała. Oni wogóle mają produkty Welli?
|
|
|
|
#3813 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() dzięki za opinie A na uczelnie ja sie ubieram normalnie jak na codzien. Elegancko to na egzaminy ![]() Cytat:
u mnie jest tylko polwell i wellmar |
||
|
|
|
#3814 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Blondyneczki
Potrzebuję Waszej pomocy. kupiłam farbę Loreal Excell '10 w kolorze Baby Blonde 10.02 a dopiero teraz zabrałam się za czytanie opinii na KWC i powiem szczerze, że boję się ją nałożyć. Podobno kolory wychodza ciemniej! mam włosy rozjaśnione rozjaśniaczem 9 % londa profesional a odrosty około 1,5 cm w kolorze dość ciemnego blondu. Boję się czy chwyci na odroście i czy nie przyciemni mi reszty włosów? Macie doświadczenia z tą farbą? Czy kolor Baby Blond ma składniki rozjaśniające? Proszę pomóżcie
|
|
|
|
#3815 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitka śliczne jak zawsze
Asia od Jasia jakie loczyska :lovr: Juliszka odrost się odcina u Ciebie, ja bym szukała dalej ![]() Bunny do kanałowego nie dali Ci znieczulenia ?????? :O Lady dziękuję na uczelni ? fajnie. Sami faceci prawie ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Princesska ja też pracuję jako asystentka stomatologa od 2 miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Princesska i jak ładnie Ci w tych ciemnych włoskach
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
No Princeska faktycznie czarne lepiej ci pasują
|
|
|
|
#3818 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
a jak Ci się praca podoba?Dziękuję za opinie dzięki moim zdaniem Tobie też lepiej w ciemnych |
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewuszki!
wiecie co ...poszłam zaprowadzić mojego syna do szkoły i ledwo wróciłam .tak mnie zaczęła noga bolec po drodze dokładnie biodro i promieniuje w kierunku pleców pod żebra.juz sie tak fajnie czułam a tu krótki spacer i wrócic nie mogłam ledwo sie doczłapałam do domu a tak sie spociłam z bólu że byłam mokrusieńka .ja nie wiem jak ja będę funkcjonować jak tu sie chodzic nie da normalnie cały posladek i kość z tyłu tak boli że cos okropnego,ale puścilo jakby przy tym jajniku na szczęście nie czuje juz tego piekącego bólu ale to biodro ![]() snow a jak u ciebie było z chodzeniem? długo cie bolało ? juz tak sie w miarę dobrze czulam a tu taki ból po krótkim spacerku wiecie co jest najsmieszniejsze ? że wczoraj prawie cały dzień leżałam ,troszke ino chodziłam po domku i dzis mnie normalnie du..a tak boli jak siadam lub się kładę chyba od leżenia
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
asia
przykro mi Ale przejdzie Ci, nie martw sie![]() Muszę Was ponadrabiac
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej wlasnie jak sie człowiek nawet ruszyc nie moze :/ A te leki cały czas bierzesz? Nie pomagaja nic?Wstawiłam zakupy do albumu, ale nie mam czasu fotek na sobie robic wiec tak na podłodze, a dopiero jak sie zalozy to wiekszosc rzeczy uroku nabiera
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
buahot
jak tam 10/16? ![]() Moj sprany po 3 tyg od farbowania wyglada tak jak na zdjeciu, dzis zrobiłam, mam trochę tłuste włosy ale trudno ![]() Jak widzisz szarego nie ma wiec sie nie martw ![]() Tylko nie wiem czemu mi sie zawsze tak włosy odksztalcaja, widać na zdjeciu, kazdy w inną stronę ![]() blond bunny ja do dentysty chodzę prywatnie wiec nie pomoge
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-09-26 o 12:56 |
|
|
|
#3824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3825 | |||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() czytałam,że włoski w gorszym stanie? Wiesz, ja miałam podobnie.. na początku wydawalo mi sie,ze wloski sa zdrowe, farbowalam juz sam odrost,a one zaczely sie kruszyc. To wszystko wychodzi z czasem niestety ![]() Ale najwazniejsze,żebys Ty sie dobrze czula w swoim kolorku Cytat:
Dziewczynki pożaliłam się klubie ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może ktoś jeszcze się wypowie? A może Loreal Casting 1013 by złapał lepiej niż ten Excell '10 Baby blond? jak sądzicie, który lepiej rozjaśnia? ![]() poniżej kolor mojego odrostu: |
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zaraz zajrzę do albumu ![]() Cytat:
Cytat:
może to jakiś urok a swoja drogą wierzycie w coś takiego?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
|
|
|
#3830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- acha, czyli teoretycznie Excell powinien lepiej mi rozjasnic niz casting? |
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak schodze powoli i schodze ![]() W kolorku wlasnie dobrze sie czuje...ale w takim perłowym
|
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
czeko fajne zakupki
![]() zaraz zajrze do klubiku
|
|
|
#3835 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
ale juz sciagnelam i dzis zamowilam clipy ![]() kupilam Jantar do wcierania w skore glowy, komus w 6 tygodni uroslo 7 cm ( ktos na wizazu o tym pisal) a w przedluzanych mi nie wygodnie bylo ![]() masz duzo dluzsze do moich,a pamietam jak mialysmy taka sama dlugosc
|
|
|
|
|
#3836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Agatko Bunny pytała o prywatnego właśnie ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ja ciągle zastanawiam się nad przyciemnieniem nie aż takim jak Ty ale jednak przyciemnić troszkę
|
||
|
|
|
#3837 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
Perlowy to Stockholm,ale on Ci chyba nie chwyci odrostu ![]() wiem ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() Chcialam Camerony,ale ostatnio dziewczyna na watku o przedluzaniu wkleila zdjecia i strasznie wygladaly ![]() a jaki kolorek bys chciala? Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2011-09-26 o 13:17 |
||
|
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Stockholm raczej odrostu by mi nie chwycił
|
|
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie że w połowie ja kiedyś często bywałam w Poznaniu teraz rzadziej ale nadrobię wybiorę się niebawem ![]() rozumiem też mam różne buciki do latania dzięki są fajne fakt mam nadzieję że ja nie zabiję się
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
ja to mam szczescie takie,że jak mam buty na szpilce to zawsze mi utykaja w dziurach w chodniku ![]() no tam jeszcze jakas droge robia to juz wogole masakra,żeby dojechac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

Bo wiem ze sa w roznych miastach i cos mi sie kojarzy że któraś z was kupowała. Oni wogóle mają produkty Welli?
chyba lepiej niż blond.. tak naturalniej
na uczelni ? fajnie. Sami faceci prawie 

ledwo sie doczłapałam do domu a tak sie spociłam z bólu że byłam mokrusieńka
.ja nie wiem jak ja będę funkcjonować jak tu sie chodzic nie da
Ale przejdzie Ci, nie martw sie