Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 13:25   #3721
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89
Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Ja mam podobnie... pociąg jedzie 1 godz 10 min, a na dworzec też się jakoś dostać muszę... więc ok 1,5 godz w środkach komunikacji
To i tak macie dobrze... bo ja mam zajecia w soboty od 8 do 15.30 a w niedziele od 7.30 do 20, i problem wlasnie leży w komunikacji bo musze dojechac 100 km w 1 strone i za cholere mi nic nie pasuje... nie mam pociagu żeby w niedziele byc na zajeciach... a jak na zlość nie mam tez noclegu we Wrocku... :-(
patiss89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:25   #3722
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki żyją swoimi ślubami – PM 2012, cz. X

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no raczej nie był to przypadek

jezuu właśnie jednej babce z mojego bloku york z 3 piętra wypadł przez balkon i nie wiadomo czy żyje
;(

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:25   #3723
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziękuję kochana

dziś mija dokładnie rok od spotkania moich rodziców z mamą mojego TŻ

i mam dokładnie 26 urodziny a dziś 26 wrzesień
Kindziu - wszystkiego najlepszego z okazji ostatnich urodzin w stanie PANIEŃSKIM w przyszłym roku to juz będzie prezent od Mężusia a nie Narzeczonego;p : roza::r oza::ro za::roz a:

Co do witania chlebem i solą - u nas przyjęlo sie że to Matki podchodzą z bochenkiem a Ojcowie stoja jakoś z tyłu tak żeby potem pilnować żeby żaden z Gości nie zapomniał szampana wziąć wchodząc.

Jeśli chodzi o suknię, to ja co prawda swojej nie mam bo nawet jak mnie coś zachwyci to musze przynajmniej odwiedzic dla spokoju wszystkie salony ślubne w okolicy bo tez mam skłonności do zadręczania się.... Ja swoja planują zakupic w październiku - modele na 2012 jakoś mnie nie zachwyciły więc wole dokonac zakupu przed podwyżkami listopadowymi na nadejście nowej kolekcji.

Chcicałbym Wam pokazać moja salę - zdjęć jest sporo... Właścicielka powiedziała że jak cos to możemy ustalic z nia potem detale dekoracji (ona zapewni żywe kwiaty na stołach więc pozostanie tylko dobór koloru - myślę że ładnie by wyglądał taki nasycony morelowy róż lub ciepły fiolet z zielenią)

http://www.dworekmarzenie.pl/index.p...&id=7&Itemid=7

co sądzicie?

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:28   #3724
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiss89 Pokaż wiadomość
To i tak macie dobrze... bo ja mam zajecia w soboty od 8 do 15.30 a w niedziele od 7.30 do 20, i problem wlasnie leży w komunikacji bo musze dojechac 100 km w 1 strone i za cholere mi nic nie pasuje... nie mam pociagu żeby w niedziele byc na zajeciach... a jak na zlość nie mam tez noclegu we Wrocku... :-(
Może dogadaj się z jakąś koleżanką, króra w niedziele będzie cię nocować, zapłacisz jej coś do czynszu... Albo zostaje poszukanie taniego hostelu..

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:29   #3725
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Kindziu - wszystkiego najlepszego z okazji ostatnich urodzin w stanie PANIEŃSKIM w przyszłym roku to juz będzie prezent od Mężusia a nie Narzeczonego;p : roza::r oza::ro za::roz a:

Co do witania chlebem i solą - u nas przyjęlo sie że to Matki podchodzą z bochenkiem a Ojcowie stoja jakoś z tyłu tak żeby potem pilnować żeby żaden z Gości nie zapomniał szampana wziąć wchodząc.

Jeśli chodzi o suknię, to ja co prawda swojej nie mam bo nawet jak mnie coś zachwyci to musze przynajmniej odwiedzic dla spokoju wszystkie salony ślubne w okolicy bo tez mam skłonności do zadręczania się.... Ja swoja planują zakupic w październiku - modele na 2012 jakoś mnie nie zachwyciły więc wole dokonac zakupu przed podwyżkami listopadowymi na nadejście nowej kolekcji.

Chcicałbym Wam pokazać moja salę - zdjęć jest sporo... Właścicielka powiedziała że jak cos to możemy ustalic z nia potem detale dekoracji (ona zapewni żywe kwiaty na stołach więc pozostanie tylko dobór koloru - myślę że ładnie by wyglądał taki nasycony morelowy róż lub ciepły fiolet z zielenią)

co sądzicie?
Bardzo ładna ta sala... ja bedę miała na ranczo... tak dla odmiany
Stary 2011-09-26, 13:32   #3726
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
3mam kciuki za Was Jagodzia & Kicia
Kindziulindzia wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen - zwlaszcza tych slubnych
Dziewczyny ja mam jakby dolka troszke... tzn jakos mi tak dziwnie... bo kupilam suknie w 1 salonie do jakiego poszlam, akurat ta jedna suknia mnie zachwycila, reszta sukien byla ok ale bez szalu i teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam ze tak szybko kupilam?! Decyzje musialam podjac szybko bo byla inna chetna na ta kiecke i sie zdecydowalam a teraz mam jakis dziwne wyrzuty ze nie pochodzilam po wiekszej ilosci salonow...:conf used:
Baby takie są A na serio kobiety na prawdę maja wątpliwości, taka nasza natura Ja też miałam takie jakby wyrzuty sumienia, że kupiłam suknie tak szybko, a wszyscy mi mówili, że jeszcze 8 miesięcy do ślubu było. Ale teraz nie żałuje, z biegiem czasu to mija, myślisz o niej patrzysz na zdjęcie i wyobrażasz sobie jak pięknie będziesz w niej wyglądać W końcu to ta jedyna i to ta cię urzekła, nie inna - po co było szukać dalej kiedy znalazłaś swój ideał ?

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
CO za dzień!

Przed chwilą koleżanka ze studiów napisała mi, że robią ślub wtedy co my ( na pewno będziemy mieć przynajmniej jedną koleżankę, która będzie musiała wybrać bo jest moją bliską koleżanką i jej). Najlepsze jest to, że od marca już wiedziała kiedy my mamy a i tak zrobiła w ten sam dzień.
Trochę to nie w porządku Mimo wszysto powinna postarać się wybrać termin inny jeśli miała takie mozliwości, jeśli ni to co innego, ale przynajmniej postarać się byście mogły być na swoich weselach i nie stawiać przed wyborem Waszej koleżanki.

Cytat:

a ja właśnie odpakowałam nasze okładki na zaproszenia są bajeczne strasznie mi się podobają pierwsze zdjęcie to zdjęcie z aukcji drugie zrobione przeze mnie
Śliczne

Margida z okazji 8mki

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:33   #3727
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Może dogadaj się z jakąś koleżanką, króra w niedziele będzie cię nocować, zapłacisz jej coś do czynszu... Albo zostaje poszukanie taniego hostelu..
No wlaśnie tu jest problem bo te 2 ktore uwazalam za dobre kolezanki powiedzialy ze nie maja jak... :-( mimo tego ze od razu zaproponowalam ze moge placic.. jakos przez 3 lata sie udawało mieszkałam u kuzynki mojego TŻta, ale oni sie wyprowadzili 40 km pod Wrocław i owszem moge u nich spać ale wyjechać z tej wioski to masakra... więc pewnie będę wracać do domu.. w osobe nawet fajnie gorzej z ta niedziela i rannymi zajęciami... ale nie ma co uzalać sie nad soba dam rade hehe
Stary 2011-09-26, 13:36   #3728
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
CO za dzień!

Przed chwilą koleżanka ze studiów napisała mi, że robią ślub wtedy co my ( na pewno będziemy mieć przynajmniej jedną koleżankę, która będzie musiała wybrać bo jest moją bliską koleżanką i jej). Najlepsze jest to, że od marca już wiedziała kiedy my mamy a i tak zrobiła w ten sam dzień.
To faktycznie mogła sobie darować ten termin

U nas też o tyle źle że dowiedziałam się że kolega ze szkoły robi w ten sam dzień co ja i moja psiapsióła będzie miała problem gdzie iść, bo jego rodzina przyjaźni się z jej. Także nie wiem czy do mnie przyjdzie, ale nie naciskam

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
No wlaśnie tu jest problem bo te 2 ktore uwazalam za dobre kolezanki powiedzialy ze nie maja jak... :-( mimo tego ze od razu zaproponowalam ze moge placic.. jakos przez 3 lata sie udawało mieszkałam u kuzynki mojego TŻta, ale oni sie wyprowadzili 40 km pod Wrocław i owszem moge u nich spać ale wyjechać z tej wioski to masakra... więc pewnie będę wracać do domu.. w osobe nawet fajnie gorzej z ta niedziela i rannymi zajęciami... ale nie ma co uzalać sie nad soba dam rade hehe
a nie możesz noclegu w jakiejś bursie wynająć? Moje koleżanki tak spały jak przyjeżdzały na studia. Ogłoszeń na pewno jest sporo.
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:40   #3729
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29632654]To faktycznie mogła sobie darować ten termin

U nas też o tyle źle że dowiedziałam się że kolega ze szkoły robi w ten sam dzień co ja i moja psiapsióła będzie miała problem gdzie iść, bo jego rodzina przyjaźni się z jej. Także nie wiem czy do mnie przyjdzie, ale nie naciskam

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

a nie możesz noclegu w jakiejś bursie wynająć? Moje koleżanki tak spały jak przyjeżdzały na studia. Ogłoszeń na pewno jest sporo.[/QUOTE]

nie wiem zobaczymy jak to się rozwinie...
Stary 2011-09-26, 13:43   #3730
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Baby takie są A na serio kobiety na prawdę maja wątpliwości, taka nasza natura Ja też miałam takie jakby wyrzuty sumienia, że kupiłam suknie tak szybko, a wszyscy mi mówili, że jeszcze 8 miesięcy do ślubu było. Ale teraz nie żałuje, z biegiem czasu to mija, myślisz o niej patrzysz na zdjęcie i wyobrażasz sobie jak pięknie będziesz w niej wyglądać W końcu to ta jedyna i to ta cię urzekła, nie inna - po co było szukać dalej kiedy znalazłaś swój ideał ?

Trochę to nie w porządku Mimo wszysto powinna postarać się wybrać termin inny jeśli miała takie mozliwości, jeśli ni to co innego, ale przynajmniej postarać się byście mogły być na swoich weselach i nie stawiać przed wyborem Waszej koleżanki.

no np ja... wiedziałam że ty masz ślub 12tego i już tego terminu na Nasz ślub nie brałam w ogóle pod uwagę bo bardzo chcę byc na twoim ślubie i bardzo chciałam żebyś ty na moim była

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:45   #3731
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że udało się Twoim rodzicom znaleźć domek, już chyba od dłuższego czasu go szukali?? A nie rozważaliście, żeby zostać z Tżtem w obecnym mieszkaniu, a rodzice wyprowadzą się do domu?
niestety nie bo kasa ze sprzedaży mieszkania pójdzie na opłacenie tamtego domku.
A z tym że musimy to przemyśleć to chodzi mi włośnie o humorki mojego ojca, raz jest dobrze a raz źle. Dlatego bardziej jestem na nie. No ale jak zaciążę a np. mój Niusio nie będzie dużo zarabiał i nie uda nam się utrzymać to trzeba będzie się do nich przeprowadzić. Ale to było by podczas najgorszego najczarniejszego scenariusza.
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziękuje kochane

ale się dziś czuje staro
stawiam kolejkę i zaraz będzie torcik
sto lat sto lat wszystkiego naj kochana
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:48   #3732
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no np ja... wiedziałam że ty masz ślub 12tego i już tego terminu na Nasz ślub nie brałam w ogóle pod uwagę bo bardzo chcę byc na twoim ślubie i bardzo chciałam żebyś ty na moim była
No właśnie Właśnie dlatego nie warto brać tego samego terminu tylko się starać A tak mamy dwa weselicha pod rząd

Stary 2011-09-26, 13:48   #3733
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie Właśnie dlatego nie warto brać tego samego terminu tylko się starać A tak mamy dwa weselicha pod rząd
więcej zabawy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-26, 13:50   #3734
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
więcej zabawy
Hehe jaha

Właśnie zarezerwowałam bilety do kina. Wreszcie I idziemy na "O północy w Paryżu" wszyscy zachwalali to w końcu zobaczymy

Stary 2011-09-26, 13:51   #3735
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe jaha

Właśnie zarezerwowałam bilety do kina. Wreszcie I idziemy na "O północy w Paryżu" wszyscy zachwalali to w końcu zobaczymy
my sobie chyba do kina pójdziemy w naszą 6 rocznicę, a niedlugo muszę zasuwac do galerii kupic coś tżtowi z tej okazji

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-26, 13:54   #3736
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

(kicia) bardzo ładne okładki na zaproszenia

O właśnie! A ile wcześniej dajecie zaproszenia?

megan713
Bardzo ładna sala

Ja już wróciłam od promotora i nie jest dobrze ... red bulle już kupione, kawa przy laptopie jade z koksem, później do Was zajrzę
Stary 2011-09-26, 13:55   #3737
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość

megan713
Bardzo ładna sala

Ja już wróciłam od promotora i nie jest dobrze ... red bulle już kupione, kawa przy laptopie jade z koksem, później do Was zajrzę
my ślubujemy w maju a po nowym roku już będziemy rozwozic zaproszenia, jak ja to lllubię

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-26, 13:56   #3738
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
CO za dzień!

Ja na jej miejscy poszlabym do tej, ktora mnie pierwsza zaprosila-czyli do Ciebie
Cytat:

a ja właśnie odpakowałam nasze okładki na zaproszenia są bajeczne strasznie mi się podobają pierwsze zdjęcie to zdjęcie z aukcji drugie zrobione przeze mnie
zamawialas same te okladki? Moza wiedziec skad? Bardzo ladne

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość

co sądzicie?
Bardzo ladna sala, moja ma podobny wystroj i chce kwiaty na 90% fioletowo-ecri-rozowe - takie jak w bukiecie, wiec mysle ze Twoje kolorki jak najbardziej sie sprawdza!

Cytat:
Racja W sumie to juz sobie innej nie wyobrazam wiec skad te watpliwosci chcialam skromna i w literke A i taka mam
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:57   #3739
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
my ślubujemy w maju a po nowym roku już będziemy rozwozic zaproszenia, jak ja to lllubię
my tak samo część zaproszeń podczas rodzinnych świąt tak przy okzaji bo wszyscy będą w jednym miejscu :P a reszcie po nowym roku
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:57   #3740
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość

megan713
Bardzo ładna sala

to zależy komu do rodziny za granicą i do osób które muszą wcześniej zaplanować wyjazd (wojskowi itp) to po nowym roku wyślemy reszte około kwietnia zaczniemy rozwozić
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-09-26 o 14:00
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 13:59   #3741
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
my tak samo część zaproszeń podczas rodzinnych świąt tak przy okzaji bo wszyscy będą w jednym miejscu :P a reszcie po nowym roku
dokładnie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-26, 13:59   #3742
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ja na jej miejscy poszlabym do tej, ktora mnie pierwsza zaprosila-czyli do Ciebie

zamawialas same te okladki? Moza wiedziec skad? Bardzo ladne

Bardzo ladna sala, moja ma podobny wystroj i chce kwiaty na 90% fioletowo-ecri-rozowe - takie jak w bukiecie, wiec mysle ze Twoje kolorki jak najbardziej sie sprawdza!

Racja W sumie to juz sobie innej nie wyobrazam wiec skad te watpliwosci chcialam skromna i w literke A i taka mam
u tego allerowicza
http://moda.allegro.pl/listing.php/user?us_id=10952662

można zamówić też gotowe zaproszenia ale nie ma możliwości personalizacji gości... więc ja robię wnętrze sama. Tata ma znajomego drukarza ma mi taniej papier ozdobny załatwić

Stary 2011-09-26, 14:04   #3743
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
witajcie
mam kaca giganta
ale wczoraj wytańczyłam się jak głupia. Byliśmy w klubie, gdzie Tż czasem bawi się w Dja, ale wczoraj stał po drugiej stronie gramofonu i bawiliśmy się razem. Muzyka była boska, i ogólnie wieczór bardzo udany, tylko był jeden zgrzyt. Stoimy sobie z Tżtem w klubie i rozmawiamy, a tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy przyleciała jakaś panna i wrzeszczy do mojego Tżta - czeeeeeeeeeść! do tego rzucając się mu na szyję (nie trzeba dodawać, że była trochę wcięta). Tż nie wiedział za bardzo jak się zachować zaskoczony jej wylewnością, powiedział chłodno "no cześć" i przedstawił mnie jako swoją narzeczoną. Dopiero wtedy ta laska zauważyła, że wogóle tam jestem Wkurzyłam się na nią na maxa. Później cały wieczór uśmiechała się do mnie, podlizywała i pytała jak tam przygotowania do ślubu. Oczywiście nietrudno zgadnąć, że byłam już do niej uprzedzona, odpowiadałam półsłówkami albo wcale, mając największą ochotę powiedzieć jej, żeby spier****a
A skąd Tż ją zna ?? - to w ogóle "narzeczona" jego kumpla, ale nie jakiegoś bardzo bliskiego, następnym razem jak go spotkam, to powiem żeby jej lepiej pilnował.
Reasumując atak zazdrości był intensywny, ale krótki, bo dziewczyna dostała ode mnie max 3 punkty na 10 (i dodaję, że była to ocena w miarę obiektywna)
Takie sytuacje są najgorsze, kiedy jakaś dziewczyna rzuca się na Twojego kolesia, a ty ją pierwszy raz na oczy widzisz. Można zgłupieć

kindzia torcik smaczny, pychota, chociaż od tygodnia nie jem słodyczy - to wirtualny smakuje . Sto lat !!

kicia zaproszenia ładne, a jak w środku wyglądają?

A my z TŻ w weekend ćwiczyliśmy nasz pierwszy taniec i jest masakra tak szczerze. Co chwile sie sprzeczaliśmy, bo każdy z nas uważał, że dany krok inaczej się stawia itp. Ja byłam w pewnym momencie już taka zła, że płakać mi się chciało. Odechciało mi się kombinowania z układem do pierwszego tańca, ale nie chcę tez zwykłego bujania. Czuję, że to skończy sie tak, że będziemy musieli iść chociaż na 1 h do instruktora jakiegoś żeby ocenił i poprawił nasze wygibasy. Stresuje się tym tańcem i muszę namawiać coraz częściej TŻ do ćwiczeń, czasu coraz mniej....

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 14:06   #3744
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
no raczej nie był to przypadek

jezuu właśnie jednej babce z mojego bloku york z 3 piętra wypadł przez balkon i nie wiadomo czy żyje
O rany z takiej wysokości to raczej ciężko, żeby przeżył Ale to on się między szczebelkami zmieścił?

Cytat:
A nie jeździ nikt samochodem z Twojej okolicy?
Ja mam np takie super połączenie, że żeby być na 12:15 na zajęciach w poniedziałki będę musiała wychodzić z domu ok 9:45... i jadę tylko na 1 zajęcia
Stary 2011-09-26, 14:06   #3745
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
My tak samo Część przy okazji, a reszta po nowym roku, żeby jak najszybciej wiedzieli i się zdecydowali bo lista B (awaryjna - na doproszenie ) jest długa
To proszenie gości będzie bardzo męczące, tym bardziej, że mamy prawie 80 par i połowę z rodziny TŻta będzie trzeba prosić osobiście, na prawdę niewiele zaproszeń pójdzie do wysłania

Cytat:
my sobie chyba do kina pójdziemy w naszą 6 rocznicę, a niedlugo muszę zasuwac do galerii kupic coś tżtowi z tej okazji
Ale masz ciężki orzech do zgryzienia Ja bym to wszystko podciągnęła pod rocznicę, bez prezentów, wspólne wyjście do kina jakiejś fajnej knajpki, spacer po parku w domu kilka drinków i wieczór udany jak malowany

Stary 2011-09-26, 14:09   #3746
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
CO za dzień!

Ale masz koleżankę... Dla mnie to trochę dziwne jest robić ślub w tym samym terminie co ktoś z mojego otoczenia (oczywiście jeśli się o dacie wie wcześniej). No i pewnie bym się ostro wkurzyła wiedząc, że moja koleżanka robi to tego samego dnia. Pozostaje mi jedynie współczuć Tobie, bo jak sama mówić z zapraszaniem wspólnych znajomych może być ciężko.

Kicia widziałaś już nowych chirurgów???

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 14:11   #3747
patiss89
Raczkowanie

GG do patiss89

Cytat:
A nie jeździ nikt samochodem z Twojej okolicy?
Ja mam np takie super połączenie, że żeby być na 12:15 na zajęciach w poniedziałki będę musiała wychodzić z domu ok 9:45... i jadę tylko na 1 zajęcia
Niestety nikt nie jeździ a ja mam samochód na benzyne który pali tyle ,że szkoda gadać to już wole jechac o 4 rano i czekac na zajecia 2 godz... nie zarobie na paliwo..:P:P
Stary 2011-09-26, 14:15   #3748
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
u tego allerowicza
http://moda.allegro.pl/listing.php/user?us_id=10952662

można zamówić też gotowe zaproszenia ale nie ma możliwości personalizacji gości... więc ja robię wnętrze sama. Tata ma znajomego drukarza ma mi taniej papier ozdobny załatwić
Extra Ja ciagle mysle nad swoimi zaproszeniami... a niekotre PM-ki juz wkrotce chca rozdawac... az sie zestresowalam, ze nadal tego nie mam

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

A my z TŻ w weekend ćwiczyliśmy nasz pierwszy taniec i jest masakra tak szczerze. Co chwile sie sprzeczaliśmy, bo każdy z nas uważał, że dany krok inaczej się stawia itp. Ja byłam w pewnym momencie już taka zła, że płakać mi się chciało. Odechciało mi się kombinowania z układem do pierwszego tańca, ale nie chcę tez zwykłego bujania. Czuję, że to skończy sie tak, że będziemy musieli iść chociaż na 1 h do instruktora jakiegoś żeby ocenił i poprawił nasze wygibasy. Stresuje się tym tańcem i muszę namawiać coraz częściej TŻ do ćwiczeń, czasu coraz mniej....
My sie wybieramy na kurs tanca, bo moj TŻecik jest genialny w tancu-robi to po swojemu a ja najczesciej prowadze i pozniej mam problem jak tancze z "obcym chlopem" bo tez chce prowadzic a "oni" wtedy robia wieeeeeeeeelkie oczy
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 14:19   #3749
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
O rany z takiej wysokości to raczej ciężko, żeby przeżył Ale to on się między szczebelkami zmieścił?

nio zmieścił się bo to szczeniaczek miniaturka yorka takie maleństwo

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

kicia zaproszenia ładne, a jak w środku wyglądają?
środka na razie nie ma sama go wykonam

a mój TŻcik miał dziś mieć szklenie bhp 8 godzin ale miał tylko 4 i teraz mnie porywa

do wieczora

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ale masz koleżankę... Dla mnie to trochę dziwne jest robić ślub w tym samym terminie co ktoś z mojego otoczenia (oczywiście jeśli się o dacie wie wcześniej). No i pewnie bym się ostro wkurzyła wiedząc, że moja koleżanka robi to tego samego dnia. Pozostaje mi jedynie współczuć Tobie, bo jak sama mówić z zapraszaniem wspólnych znajomych może być ciężko.

Kicia widziałaś już nowych chirurgów???
właśnie nie wiem czy już są gdzieś wieczorem będę szukać

Stary 2011-09-26, 14:21   #3750
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Też się wkurzyłam. Ta dziewczyna ma ze mną jedne zajęcia teraz ale wcześniej miała więcej wiec jakoś tak bardziej się razem trzymałyśmy. Wiedziała o ślubie bo mnie pytały własnie na tych zajęciach i mówiłam jasno, ze ostatni weekend października czyli 27. Czy da się jaśniej powiedzieć?? Chyba nie. W sumie ja nie zapraszam dużo osób z uczelni ale ta koleżanka, która będzie musiała wybierać to jedna z dwóch moich najbliższych. Ona ma ślub w sierpniu w przyszłym roku wiec przed nami. Zobaczymy co powie jak zaczniemy zajęcia. Nie ma takiej możliwości, żeby przyszła na oba bo to jest daleko.

Co za uroczy dzień mam. Niech mi ktoś jeszcze przyniesie jakąś dobrą nowinę to chyba zabiję

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości