|
|
#391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXX
zrobie tak ze pojde porobie wszystko co mam i zapytam czy chce zebym zostala czy mam sie zmyc do domu
ale Ci doooobrze ![]() Cytat:
![]() no i jeszcze moje dziewczynki troche chore wiec od nich pewnie zlapalam ![]() dzieki ![]() Ty tez wracaj szybko do zdrowia Cytat:
to czekam cierpliwie Czesc dziewczyny ![]() bylismy dzisiaj z mezulkiem na zakupach. ... kupilam sobie marynarke kliwia cos podobna do Twojej aa no i oczywiscie swojemu malemu chrzesnikowi pare ciuszkow Bylismy tez na obiedzie i obok nas siedziala mloda para .. masakra panienka miala 22lata i juz .. 4 dzieci !! najstarsza moze miala z 6-7 lat a najmniejsze pare miesiecy !!
|
|
|
#392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
India - relax na maxa ). Żabcia - ale ta sąsiadka palnęła!! Dobra tez była moja babcia. Jak jej powiedziałam, ze śpimy pod dwiema kołdrami, to ona to skwitowała tak, że ... dzieci to z tego nie da... jak to mówiła, to oboje parsknęliśmy śmiechem i potem mieliśmy z tego ubaw jeszcze długi czas, z resztą do dziś mnie to bawi .Tylko takie słowa babci inaczej się odbiera niż wścibskiej sąsiadki... Kliwia - psinka czuje się lepiej, czy nadal nic nie może jeść? Ciekawe, czy w ogóle tę specjalna karmę będzie chciała wcinać. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-09-26 o 08:34 |
|
|
|
|
#393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim wieku ![]() Cytat:
zaś mój tata powiedział, że zakręci ogrzewanie w domu, cobyśmy się mocno grzali |
||
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia nie wiem, dzisiaj sie dowiem wszytskie jak pojde na kroploweczke kolejna
wiem tylko tyle, ze ta karme mozna kupic tylko u weterynarza.prawdopodobnie cos takiego: http://www.zwierzakowo.pl/opis-produ...nine.1434.html Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-09-26 o 09:24 |
|
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Weekend miło spędzony, szkoda, że tak szybko minął. Wczoraj byliśmy na starówce i w muzeum wojska polskiego - R miał frajdę ![]() Kupiłam rano wyborczą, ale nie znalazłam ani jednej oferty pracy dla siebie
|
|
#396 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#398 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wygląda na to że chłopa tylko na dziecko mogłam złapać ? ![]() Cytat:
|
|
#399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pędzę
![]() Cytat:
Znalazłam taki artykuł, może ci się przyda, choć pewnie już go czytałaś http://www.vetopedia.pl/article319-1...scia_ne...htmlCytat:
![]() Dzień dobry wszystkim
|
||
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Weekend minął ekspresowo, ale za to jak miło. W piątek pobujałam się po moim rodzinnym mieście - ale miałam frajdę Zaliczyłam kosmetyczkę i w końcu moje brwi wyglądają jak wyglądać powinny![]() W sobotę byli u nas znajomi. Miło nas zaskoczyli bo przyszli z wielkim kwiatkiem dla nas Także dzisiaj jedziemy po doniczkę i Martucha, kolor dodatków w salonie to zieleń![]() Wczoraj niestety już dzień nie był taki miły, bo coś mi się przesunęło i dostałam @. Przespałam cały dzień, mąż mi tylko tabletki przeciwbólowe donosił. masakra była. Dzisiaj już dużo lepiej, ale za to pracy mam bardzo dużo, więc będę Was nadrabiać popołudniu
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
Celi - bądź dobrej myśli, jak nam przez kołdrę się udało
, to Wam w końcu pewnie też wyjdzie |
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj na stronie urzędu pracy, na gazeta praca w necie jest tez dużo ofert
|
|
#403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia czytalam.
co do karmy to wiem ze tylko u weta mozna ja kupic ![]() agatkaL no masakra z ogloszeniami o prace. Ja jutro tez kupuje gazetke lokalna. a noz widelec cos bedzie. na pupie nic. administracji publicznej nic. |
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taaaaakąąą górę prasowania, a do tego taaaaakieeeegoooo lenia Ale jak się nie wezmę za to, to Marcelina będzie z gołym tyłkiem latać
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-09-26 o 12:26 |
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Udało się! Dziękuję, że tak niewiele naskrobałyście przez weekend
Klion, cieszę się, że jesteś już w domku. Nie miałam pojęcia, że wylądowałaś w szpitalu. mam nadzieje, że już nie będziesz musiała tam wrócić, no chyba, że na porodówkę Dobrze Cię widziećMartucha, cieszę sie, że wszystko się udało! Wiedziałam, że sobie poradzisz! India, zazdroszczę wyjazdu. Jakie zabiegi sobie zafundowałaś? I gdzie dokładnie byłaś? wiem, 100pytań do, przepraszamKasiaher, co się dzieje u Ciebie w pracy? W czym się pracodawca nie wywiązuje? Mam nadzieje, że znajdziesz lepszą pracę i że humor powróci! Kliwia, przykro mi z powodu psiny. Biedactwo. Cieszę się, że Zu przesypia noce! ![]() Żabcia, zdrowiej! Co będziesz chorować! Rossi, co Ci się śniło? Mam nadzieje, że to nie był koszmar![]() Ktosia, powodzenia w prasowaniu. Mnie dzisiaj czeka robienie prania a co za tym idzie... prasowanie w przeciągu kilku dni... łłłeee Agatka L, mam nadzieje, że znajdziesz szybko pracę. Ja bym szukała przez internet. W gazety pod tym względem nie wierzę. Każda firma teraz szuka pracowników przez neta. Kolanka, Twoja babcia mnie rozbroiła Śliweńka, fajnie, że mdłości już sobie idą w zapomnienie! Baja, cześć!
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#408 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
haha! dobre!
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Madzia zapomniałam, zrobiłam na niedzielę Twoja zupę cebulową. Mnie nie powaliła -tzn smaczna, ale za wiele nie mogłabym jej zjeść (ale to może też wynik mojego wczorajszego samopoczucia) za to mąż zachwycony. Do tego zrobiłam grzanki z serem i bardzo mu smakowało Jeszcze dzisiaj będziemy dojadać
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() kolanka czas leci nie wiadomo kiedy ![]() Gucia cieszę się , ze męzowi smakowała. Zrobiłaś pikantną?? |
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, tak. Mocno pikantna jest
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Taką lubię najbardziej
A mam prośbę, ostatni potraciłam połowę moich przepisów, możesz mi przesłać na PW ten mój na cebulową??
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
|
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Witaj! Jeszcze raz ogromne gratulacje I dopraszam się o zdjęcia
|
||
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Kacper w pierwszej dobie życia.
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Witam świeżą mamę
![]() Ślicznego macie synka! jeszcze raz ogromne gratulacje!
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
Magialena- ogromne gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców. Twój synek jest uroczy. Dużo zdrówka Wam życzę!
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne maleństwo! Dużo zdrówka dla niego i wytrwałości i radochy dla Ciebie i męża!
Jak się czujesz po porodzie? Synuś nie spieszył się na świat
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kliwia fajnie, ze z psinkiem lepiej Cytat:
na pewno coś znajdziesz. Jeśli mogę cos podpowiedzieć, to nie opieraj sie tylko na ogłoszeniach w gazecie i na stronach z ogłoszeniami ale wchodż na strony wszystkich firm, które CI przychodzą do głowy i na ich stronach bezpośrednio szukaj bo nie każda firma daje ogłoszenie na stronach "publicznych". niektóre zamieszczają je tylko na swoich stronach.... gratulacje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

było super!! chce jeszcze
ide nadrabiać

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wygląda na to że chłopa tylko na dziecko mogłam złapać ?
Znalazłam taki artykuł, może ci się przyda, choć pewnie już go czytałaś 

I dopraszam się o zdjęcia