|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII
Ja dziś skromnie, ale zadowolona jestem
![]() 1. Sweter z myślą o chłodniejszych dniach 15zł ![]() 2. Torebka 15zł
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mega zakup
potem jeszcze spodnie kupie, ale odlozyłam, bo tłumy były Otóż dziś zakupiłam nowiutki sweter z kominem H&M za 25 złotych identyczny jak na zdjęciu tylko zdjęcie nie oddaje jego miękkości http://papilot3.mykmyk.pl/img/520/0/49077435.JPG Edytowane przez ciastecek Czas edycji: 2011-09-26 o 12:51 |
|
|
|
#153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na moje wszystkie dotychczas kupione ciuszki w lumpku wydałam gdzieś ok. 150 zeta a w byle jakiej galerii bez przecen to ja mogę sobie kupic dwa swetry lub spodnie i t-shirt, nawet po przecenach jak sie smiga, to i tak byloby sie w plecy ;p dlatego ja też uwielbiam lumpeksy ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
bo ja tak niedawno zrobilam i slad po "moich" spodniach zaginal
|
||
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Są odłożone :P a nawet jeśli, to dziś najwiekszy towar, to pewnie jak wykupią teraz, to po południu dadzą nowe
ale i tak nie zapomnę miny paniusi około 50 jak koło niej wyciągnęłam ten sweter parę dni temu poszedł mi identyczny czarny i też nowy, ale był po 30 :P u was też nowe rzeczy wiszą w innym miejscu niż uzywane?
|
|
|
|
#155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz jakieś znajomości w lumpku?? tam gdzie ja bywam, takiej możliwości nie ma, ale wynika to też tego, że nie znam nikogo z obsługi chodzę po różnych lumpkach - jednak najczęściej po takich gdzie wszystko na wagę jest. Co prawda niby na początku nowe rzeczy, które są zaklipsowane są w innym miejscu niż używane, ale jak towrzycho się rozkręci, to wszystko jest wymieszane. Ale bywałam też w takich, gdzie faktycznie nowe rzeczy są na oddzielnych meblach, niż używane a propos miny kobitki, śmieszą mnie one strasznie, jak jestem w lumpku ostatnio jak była, to dwie kobity mało co się nie zabiłyby o buty, bo jedna znalazła jeden, a druga drugi but do pary i każdej pasował hahahaha myślałam, że posikam się ze śmiechu
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Z widzenia je znam i tyle
ale one każdemu odłożą, tylko warunkiem jest to, że trzeba przyjść je odmówić, jak nie chcesz bo potem mogą się obrazić no ja dziś nie zostałam zjedzona przez tą babkę i inne jak wyszłam z przymierzalni w nim by się pokazać osobie towarzyszącej :P śmieszy mnie to również i przyjmuję taktykę, że jak ktoś coś chce i mówi, ja był pierwsza to nie mówię nic i idę do kasy :P Ostatnio były bransoletki Gucci, dwie się prawie potargały bo obie je złapały xD ogólnie to mozna się pośmiać :P
|
|
|
|
#157 | |
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
Moja mama zapisuje wszystko co kupiłyśmy w lumpeksach od początku roku . Potem zrobimy podsumowanie ile zostawiłyśmy w tego typu sklepach. W sierpniu jak robiłyśmy podliczenie to było nabite 180 zł :P A ile za to "szmat" byłoooooooooo........ ;p Myślę, ze w 300zł do końca roku się zamkniemy.
|
|
|
|
|
#158 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaz fakt, dziewczyny z obslugi mysle, ze juz mnie kojarza ;p hahahahaha ale musialo to smiesznie wygladac hahahahaha ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
tez tak zaczne robic!
|
||
|
|
|
#159 | |
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
monia94:
3. Spódniczka Top Shop, nowa z metkami, 35 zł ; o - też takiej poszukuję ale ta cena jak na spódniczkę z lumpka to spora... 5. Mega wyraczaste pomarańczowe rurki Ja dzisiaj skromnie : 1. Lakierowana ciemny filotet torebka na łańcuszku- Atmosphere - 15 zł 2. Czarna spódniczka New Look - 13 zł. A tak przy okazji witam Wszystkie Wizażanki Lumpeksoholiczki w kolejnej części |
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
1. Lakierowana ciemny filotet torebka na łańcuszku- Atmosphere - 15 zł
Mam taką tylko musztardową, ale kupiłam jako nówke za 17 zł na all, fioletowa fajna
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
1.rurki na 152 cm, ale mieszczę się. ;d CRASHONE 15 zł
2.Koszulka NEXT- 1 zł 3. Marynarka GEORGE 5-6 zł |
|
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajna spódniczka
|
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi, jeśli któraś by mogła, gdzie fajne rzeczy w lumpkach można dostac w Łodzi?
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam was właśnie w wyszukiwarce i nie pogryzła mnie, owszem. Dziękuje za życzliwośc.
|
#167 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
))my również witamy Ciebie na nowym watku ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale jestem szczęsliwa ! Kupiłam po raz pierwszy w lumpie conversy. !
![]() i mam pytanie, skoro ma podwójny język tak ja tutaj na zdjęciu to mam nosić jak na nim, czy po prostu schowane obydwa lepiej będą wyglądać? ![]() a i dałam 10 zł. numer 35.
Co mi w duszy gra? Czemu czasem jestem zła? ile razy chciałam uciekać? Dokąd wiecznie gnam? Chociaż tyle wokół mam. Czemu we mnie tyle czarnego? Edytowane przez meggiess Czas edycji: 2011-09-26 o 17:42 |
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, że nie pogryzła ![]() To użyj po raz kolejny i znajdź wątek o lumpeksach w Łodzi albo używając opcji "przeszukaj wątek". O tak:
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2011-09-26 o 17:47 |
|
|
|
|
#171 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tak nawiasem to jeden ze znajomych mojego Tż śmiał się, że ubieram się w Lumpeksach i to naśmiewał się z tego. Są ludzie durni.
Edytowane przez sasetka316 Czas edycji: 2011-09-26 o 17:46 |
|||||||
|
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dobrze tez bedzie wygladal jak go rozwiniesz i wyrowna sie z tym czarnym naprawde sa super! ja znalazlam ostatnio prawie nowe trampki biale skorzane z Kangola, ale nie moj rozmiar jednak ten kto je kupil, byl wielkim szczesciarzem!
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
dziś tylko torebka z kłódką za 10 zł
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a odwiedzacie lumpeksy internetowe? Ja ostatnio przeglądała kilka stron i znalazłam fajne ciuszki, tylko szkoda, że głównie były to szmaciaki "vintage" więc ceny nie były wcale takie niskie..
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojego czasu przeglądnęłam kilka, ale jakoś niezbyt zaciekawiły mnie te ciuchy. Co do cen też się zgadzam- zbyt wygórowane. No i jednak to nie to samo co szperanie "na żywo".
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze łowy z których jestem niesamowicie zadowolona
![]() -Koszula H&M logg nowa 20zł (z tyłu ma gumkę, przez co jest fajnie taliowana ) 20zł-Bluzeczka George 5zł -Bluzeczka Warehouse 7zł -Narzutka New Look 10zł
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-09-26 o 18:39 |
|
|
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
nattka:
w sumie ta moja też wygląda jakby nie była używana no ale metki nie ma ![]() nattka, CatGirl92r, biala_bula, xxxMikixxx,sasetka316- miło mi, dziękuję meggiess: super trampeczki CatGirl92: Lumpeksów internetowych nie odwiedzam, bo uważam, że nie ma jak szperanie w ciuszkach samemu, zresztą ceny wówczas też są niższe a poza tym zawsze można przymierzyć daną rzecz a wiadomo, że nie wszystko leży jakby się chciało a kupować żeby zaśmiecało szafę nie ma sensu-szczególnie, że mam pełną szafę, więc jeśli już kupuję coś sobie, to musze być pewna, że będę w tym chodzić ufff
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

potem jeszcze spodnie kupie, ale odlozyłam, bo tłumy były 
masz jakieś znajomości w lumpku??
ale one każdemu odłożą, tylko warunkiem jest to, że trzeba przyjść je odmówić, jak nie chcesz bo potem mogą się obrazić