|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
To i ja dopiszę swoje perfumowe marzenia
![]() 1. Chloe Love - ok. 20-30ml 2. Chanel - Coco M - 10ml 3. Chanel Allure - 20-30ml ![]() 4. Dior Dune - 10-20ml 5. CK Euphoria - 20-30ml ![]() 6. Dior Dolce Vita - 10-20ml ![]() 7. Lancome Tresor EDP i In Love - po 10ml 8. Lacoste - Touch of Pink - 20ml 9. Escada - Desire Me i Absolutely me - po 10-20ml
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Halloweena mam z 5 ml we flaszce, bo siostra mi oddała końcówkę (pół roku temu ukradła mi pełną 50-tkę a oddała 5ml, fajnie ) taka kapka mi wystarczy, bo nie będę go często używać Beyonce Heat to chyba był chwilowy kaprys No a ambra ekstremalna jest w rozbiórce Następny na celowniku będzie SdL
|
|
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżamy...
póki co - na pewno Gaiac, pełniuśka flacha. W dalszej kolejności, czy dostaną nominację, zdecydują testy: Musc Ravageur FdB Pozycja niepewna: T4T (po dzisiejszym noszeniu - bardzo ładne, ale nie powaliło na kolana). |
|
|
|
|
#2554 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Na jesień/zimę koniecznie:
-Kenzo Amour Indian Holi -YSL Elle EDT -V&R Flowerbomb EDT -Gucci Envy me -Guerlain Insolence EDT -zapas La Perla Dark Extacy Trochę dłużej mogę poczekać na: -CK Euphoria Blossom -Chanel Chance Eau Fraiche -L'eau d'Issey Miyake Florale -Gucci II -Ralph Wild
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-09-25 o 13:02 |
|
|
|
|
#2555 |
|
Guerlain Lover
|
1. Hypnotic Poison
sprzed reformulacji... Nowej nie testowałam i się boję 2.Zapas Black Cashmere stara wersja ![]() 3. Wszytskie wersje Shalimara - może oprócz Eau de Shalimar, bo używkę mam... ale i tak wolałabym mieć zapas tego cuda 4. Lolita Lempicka edt 5. Flowerbomb edt 6. Laura Biagotti wersja "Rose" 7. Większą ilość Princess Very Wang 8. Ricci ricci Nina Ricci 9. Amethyst Lalique 10. Kenzo Summer 11. Angel Sunessence Blue Lagoon - poczeka na kolejne lato ![]() Wnet koniec odwyku i mam zamiar kupić coś wishlisty na strefie bezcłowej Najbardziej liczę na HP
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od ostatniego wpisu spełniły się kolejne trzy L`Artisany: Premier Figuier Extrême Premier Figuier EdT i Jatamansi Na liście do zdobycia, za jakiś czas zostają L`Artisany: -Dzing! -Safran Troublant posłane kiedyś w świat, jednak chętnie maluszki bym przygarnęła ![]() -Al Oudh - Vanilia - Passage d'Enfer i zapasy Dzongkha oczywiście ![]() Fire From Heaven ![]() aaa i chyba Idole Lubin w wersji edp (ciekawe ile będzie kosztować ) to plan na cały następny rok chyba rozpisałam
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2011-09-26 o 20:29 |
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Gaiac
Chergui (zamówiony na rocznicę ślubu ![]() aż się boję testować zapachy, które mają nominację... |
|
|
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
a mi po miesiącach posuchy powstały nowe chciejstwa i obecnie pragnę:
- Shiseido Zen - Lady Million - Addict to life |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Z poprzedniej listy życzeń kilka się spełniło, kilku mi się odechciało a na chwilę obecną chcę tylko jednego:
Euphoria edp Niestety na to życzenie trochę muszę poczekać - muszę przystopować trochę z zakupami perfumeryjnymi, bo się coś "rozkangurzyłam" w ostatnim czasie
Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2011-09-27 o 23:25 |
|
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
1.S. Lutens Un Bois Vanille
2. Salvatore Ferragamo Incanto Dream 3. Houbigant 'Quelques Fleurs' 4.Salvatore Ferragamo Incanto 5. Hermes Elixir des Merveilles 6. Miracle So Magic 7. Cerruti 1881 collection 8. Houbigant Quelques Fleurs Royale 9. Marc Jacobs Blush 10. Hermes Eau Claire des Merveilles 11.Marc Jacobs edp 12.M. MICALLEF Note Vanille 13. Ralph Lauren Ralph Cool 14. Jimmy Choo EDP 15. L'Eau The One EDT 16. Mat Chocolat EDP 17. Angel Eau de toilette 18. Angel Etoile Seduisante 19. FORBIDDEN EUPHORIA 20.Euphoria EDT 21. DKNY Golden Delicious |
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ależ ten watek ma moc, wystarczy wypowiedzieć życzenie
|
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
skoro ma moc to ja poproszę:
Angel La Rose - minimum 50ml ![]() Elle edp i Amor Forbidden Kiss (widział ktoś już w jakiejś perfumerii internetowej?) edit. wątek działa błyskawicznie ![]() ![]() ![]() Angel la Rose upolowane Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-09-28 o 10:42 |
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu aktualizacja wish listy i teraz za każdym razem jak będę chciała coś spontanicznie kupić, to wejdę tu i będę się umacniać w przekonaniu, że potrzebuję tylko flaszek z wish
![]() 1. L'eau d'Ambre Extreme- będzie za parę dni 2. Sisley Soir de Lune- kolejna rozbiórka 3. Angel likierowy chyba, że poznam i mnie nie zachwyci ![]() 4. La Perla Dark Extacy jeżeli zdarzy się cud i ktoś mi odsprzeda używkę ![]() 5. Chanel Coco Mademoiselle- może na wiosnę ![]() 6. Midnight Poison- ale to dopiero jak wykończę odlewkę 7. Euphoria i Innocent- jak we flaszkach będzie widać dno! i na razie tyle! wątku, działaj!!! |
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Zapachowe marzenia do spełnienia - ciąg dalszy
* Frederic Malle Musc Ravageur - 10 ml * Ginestet Botrytis - 10 ml * Amouage Library Collection Opus IV * Amouage Library Collection Opus V * Nasomatto Black Afgano Extrait de Parfum * Nasomatto Pardon Extrait de Parfum * Nasomatto Duro Extrait de Parfum * Montale Black Aoud * M. Micallef Patchouli Testowo... * YSL Nu edp * Pro Fvmvm Roma Arso * Pro Fvmvm Roma Battito d'Ali * Nasomatto Nuda Extrait de Parfum * Nasomatto Absinth Extrait de Parfum Kolejne trzy marzenia, tym razem testowe zostały spełnione: Battito d'Ali, Nuda i Absinth Pierwszy i trzeci nie wykluczam, że zakończy się flakonowo, bo są ![]() Czas uzupełnić listę testową
|
|
|
|
|
#2565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszystkie flaszeczki (Daim Blond przybędzie jutro) stoją już ładnie na półeczce W przyszłości chciałabym nabyć flaszki: * L'Occitane Amber - mogę sobie jedynie pomarzyć ![]() * Givenchy Organza Indecense * Parfum d'Empire Aziyade odlewkowo wystarczy mi: - Amouge Opus IV - Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle - Dior Pure Poison Elixir - Profvmvm Roma Fiori d'Ambra To tyle w tym temacie
|
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
dune
organza indecence kenzo madagascar
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
Musze moja liste zmodyfikowac. Pi odpada-to zupelnie inny zapach niz ten, ktory pamietam.
Samsara kupiona. Smok-a jakze Teraz jeszcze tylko Eau de Merveilles Edt i Kelly Caleche-w sam raz na zimne dni. Kenzo Indian Holi mam od dawna Edytowane przez doogma Czas edycji: 2011-10-01 o 20:43 |
|
|
|
|
#2568 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Na jesień/zimę koniecznie:
-Kenzo Amour Indian Holi -YSL Elle EDT -Gucci Envy me -Nina Nina Ricci -YR Vanille Noire Trochę dłużej mogę poczekać na: -L'eau d'Issey Miyake Florale -Gucci II -Ralph Wild -Gucci Rush 2 -Versace Crystal Noir Marzy mi się poznanie: -Kenzo Fleur de Prunier
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-10-03 o 11:06 |
|
|
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się marzy:
Hinoki CdG Bal d'afrique L'air du desert marocain, bo w swojej flaszce widzę już dno
|
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ciemno
|
|
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do wishlisty dołączają: Escada Magnetism (po co ja wlazłam do tej perfumerii...) Kenzo Amour Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2011-09-30 o 00:06 |
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Raczkowanie
|
Marzy mi sie Poison Midnight
- ale na razie poprzestane na zdobyciu probki
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
pełna flacha Addicta
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#2574 |
|
Konto usunięte
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;29169743]Na liście zostają zatem:
- Aziyade (muszę je mieć )- Chanel Allure Homme Sport EDT - Chanel Allure Homme - Bleu de Chanel[/QUOTE] Chanel Allure Homme już mam. Coś bym chciał nowego, ale nie wiem co )Na liście muszmieć do końca roku: - Aziyade Na liście "kupię albo nie kupię" - Rochas Lui (piękny jest jesienią, a mi jedynie z 10 ml zostało) - Bleu de Chanel (pewnie zakupię na wiosnę) Natomiast Chalnel Allure homme Sport EDT i Dolcelisir mi się odkochały i mógłbym chcieć, ale najwyżej 10- 20 ml. |
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Chergui
bardzo bardzo...aż zastanawiam się nad puszczeniem w świat chance - jakoś mi się odpodobały, zbyt "agresywne" mi się wydają - a byłoby na kawałek flaszki Lutensa... |
|
|
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Numerem jeden na mojej liście jest teraz artisanowy szafran.
Zobaczymy jak wyjdzie, bo staram się już nie szaleć z flaszkami, poczekam kilka tygodni do urodzin i pozwolę innym o mnie zadbać ![]() Łaskawym okiem spoglądam tez na Szulca, bo jak się okazało, lubimy się. I jescze bardzo czekam na rozbiórkę micallefowej paczuli. |
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na chwilkę obecną chce flaszkowo: -Classique EDP JPG -Shalimar EDP Guerlain -Crystal Noir Versace Próbkowo chcę wreszcie ![]()
|
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
Zapachy na jesien-zime juz mam...zapas calkiem calkiem ale przy okazji psikne sobie Lauder Sensuous...moze bedzie z tego maly romans
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną bardzo pragnę:
Mitsouko w wersji EDP i perfum Ginestet: Sauvignonne i Le Boise Frapin: 1270 i L'Humaniste Lutens Chergui IHP Burning Leaves i wiele innych, powyższych brak jakoś najbardziej mi na tą chwilę dokucza. Wszystkie dobre duchy zaklinam i proszę- pomóżcie, niech magia działa
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

mini Dolce Vitę też bym chciała 
)
) taka kapka mi wystarczy, bo nie będę go często używać 

jeżeli zdarzy się cud i ktoś mi odsprzeda używkę

Do wishlisty dołączają:
)