|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: FACECI!!Pieszczenie, ktorej czesci ciala sprawia Wam najaiwcej przyjemnosci??
w kolejności intensywności (od najsłabszej do... helikoptera
:-lizanie szyi, -lizanie sutków, -jej język owinięty wokół "główki" (wiadomo czego) i obroty jej głowy w trakcie tego ( tzw. śruba) - dla mnie odlot. |
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: FACECI!!Pieszczenie, ktorej czesci ciala sprawia Wam najaiwcej przyjemnosci??
TŻ.. co to znaczy?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Towarzysz Życia
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
Najwiekszą przyjemność seksualna daje facetowi pieszczenie jego prostaty, ale nie każdy meżczyzna chce doświadczyć takich pieszczot.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój uwielbia jak go całuje po karku i szyi ale nigdzie nie mogę go delikatnie dotykać bo ma łaskotki na każdym cm2 swojego ciała:p
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie najwięcej przyjemności facetowi sprawia pieszczenie jego mózgu. I nie mam tu na myśli dyskusji o wybitnych filozofach Burkina Faso. Popieść jego wyobraźnię, ego, poeksperymentuj trochę z fetyszyzacją dominacji i uległości, znajdź tego jego wewnętrznego nieutulonego kotka i pogłaszcz go, a typ będzie szczytował od całusa w ucho.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Wiadomo ze faceci to wzrokowcy. Ale zawiążcie mu oczy i zacznijcie pieścić od góry w dol a zobaczycie drogie panie co się stanie z waszymi ukochanymi partnerami
Do tego przestrzeń pomiedzy jadrami a anusem i wszelkiego rodzaju pieszczoty naszej meskosci Można zastosować zabawę: Wskaz mi paluszkiem gdzie mam cie całować. lub najprościej spytać co byśmy my mężczyźni chcieli. A tak już poza sypialnia lubię np niespodziewany dotyk w okolicach pachwin. |
|
|
|
|
#38 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Problem leży w tym, że upodobanie do takich pieszczot uważane jest przez społeczeństwo za mało męskie. Jest wieksze przyzwolenie na seks lesbijski niż gejowski. U niektórych kobiet facet lubiący tego typu pieszczoty dużo traci w ich oczach. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tobie pieszczenie prostaty?No i fajnie innym co innego ![]() Nie wiem nie gadałam z żadną kobietą na temat tego czy wkłada coś swojemu facetowi w odbyt (a prostatę można pieścić i od zewnątrz) więc nie wiem jaki mają do tego stosunek![]() Z tego co widzę wygrywa szyja i kark chyba
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-05-13 o 00:46 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Znam taką kobiete, która swojego męża penetruje w odbyt sztusznym penisem i to ona wyszła z tą inicjatywą.
Według mnie jakby było wieksze przyzwolenie na seks gejowski w naszym społeczeństwie, to wiecej heteroseksualnych facetów miałoby za sobą kontakty homoseksualne. A ci co mają przeważnie to ukrywają przed swoimi kobietami, bo kobiet nie podniecają całujący sie faceci. Mój znajomy gej czasem sypia z heteroseksualnymi facetami w heteroseksualny sposób - czyli on robi za kobiete. |
|
|
|
|
#41 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To nie jest heteroseksualny sposób- gdy jakiś mężczyzna uprawia seks z mężczyzną to jest to stosunek homoseksualny. I podejrzewam, że robi to znacznie częściej niż czasem.
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie jest heteroseksualny sposób. To jest postawa pasywna homoseksualna. I ten znajomy raczej "sypia" z biseksualnymi, bo hetero by nie chcieli. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kluczem do określenia orientacji jest określenie, z osobami jakiej płci delikwent CHCE się seksić. Jeśli w ogóle dobrowolnie spróbował homoseksu to już stawia go bardzo blisko postawy bi, jeśli chce kontynuować te doświadczenia to jest bi z całą pewnością, jeśli uznał to za pomyłkę to nie jest. Można sobie taką skalę wyobrazić: 1. Pełne hetero. 2. Hetero z doświadczeniami homo. 3. Bi. 4. Homo z doświadczeniami hetero. 5. Homo. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewentualnie kryptogej albo bi który udaje pełne hetero i "on tylko eksperymentuje ale jest 100% hetero"
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
A jak heteroseksualny facet uprawia seks homoseksualny tylko dla pieniędzy to jest bi?
A jak Lesbijka uprawia seks heteroseksualny żeby zajść w ciąże to też jest bi? |
|
|
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ktoś(w sensie facet) kto uprawia seks z facetem choćby okazjonalnie i czerpie z tego przyjemność nie jest hetero.
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
No dobra offtopic się zrobił straszny. A miało być co nam sprawia przyjemność.
Dodałbym jeszcze do całej serii pieszczot drapanie tudzież podgryzanie pośladków oraz ich miętolenie w dowolny sposób Mozna tez tak, że robicie nam to co same lubicie tylko w mniej delikatny sposób. |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Bo podwodniak lubi robić wywody nie na temat, a inni go podbijają
![]() Co do przyjemności to u mojego faceta wiadomo, ze penis, jądra rowniez ale co ciekawe lubi całowanie i taki ciepły oddech na swoim czole. To go przyprawia o dreszczyk, moze dlatego, ze jest wysoki i nikt nigdy nie całował go tak często w czoło
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Już pisze na temat, ja po prostu lubię być głaskany i przytulany.
Edytowane przez podwodniak Czas edycji: 2011-09-26 o 16:14 |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż nie lubi być głaskany bo drażni go taki lekki dotyk zawsze mówi, że mam go chwycić konkretnie a nie takie smeranie. Lubi za to jak całuję albo ssę jego ucho, drapię po głowie i plecach.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
1) Czy lubicie masowanie głowy, drapanie za uchem, przeczesywanie włosów palcami ?
2) Czy lubicie podgryzanie i ssanie brodawek sutkowych ? 3) Czemu nie lubicie łaskotek ? 4) Czemu nie lubicie dotykania twarzy, gładzenia jej, całowania itp. ?
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie, bo głupio się czuje. Nie mam łaskotek. Lubię, ale nie w miejscach publicznych, bo wtedy głupio się czuje. |
|
|
|
|
|
#54 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2) Nie cierpię. 3) Łaskotki rozpraszają - jeśli dobrze rozumiem chodzi ci o łaskotki w czasie zbliżenia. 4) Mnie to usypia. Jeśli chodzi o twarz to lubię tylko pieszczoty ust. Chciałbym jeszcze dodać do całości tematu jedno sensualne miejsce facetów o którym nikt nie wspomniał w wątku bo wydaje mi się, że ciężko nam się trochę do tego przyznać. Chodzi o pieszczoty ...tyłka. Może dlatego się ciężko nam do tego przyznać bo kojarzy się z homoseksualizmem i jest mało męskie, ale dają (pieszczoty) sporą przyjemność. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Mój facet lubi łaskotki, ale nie za mocne, bo wtedy nie może wytrzymać, na siku się zbiera
Lizanie sutków raczej woli, podgryzanie wątpię .Uwielbia jak głaszcze Go po głowie, to jest nasz częsty rytuał, gdy się widzimy . Mój pieszczoch.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Opcje numer 1 zdecydowanie uwielbiam.
Ja tam brodawki mam bardzo wrażliwe na dotyk nie wiem czemu. ![]() Lubię też, kiedy dziewczyna jest uwieszona na szyi bądź siedzi mi na kolanach. Oczywiście przodem do mnie.
|
|
#58 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
2) Mam sutki tak małe ze to mnie bardziej łaskocze a łaskotek nie lubię. 3) Seks rozluźnia. Łaskotki mnie spinają. Mam ze swoja TŻ momenty na łaskotki takie, że nawet sąsiedzi się zastanawiają czy policji do morderstwa nie wysyłać ale po tym już ciężko do zbliżenia. Jakoś łaskotki są dla mnie na drugim biegunie przyjemności. Może to wina traumy z dzieciństwa o której nie chcę mówić (; 4) Nie potrafię tego wyjaśnić ale nie lubię praktycznie niczego co jest związane z moją głową. Do pieszczot ucha się przekonałem ale do reszty nie mogę. Wolę sam obcałowywać partnerkę niż sam być obcałowywany. Lepiej przyjmuję też gładzenie zwykłe po ramieniu niż czułe po twarzy. A ogólnie do tematu. Najbardziej podobają mi się właśnie pieszczoty ucha (po tym jestem zdolny niemal do wszystkiego co partnerka zechce), ssanie jąder oraz to co wzbudza we mnie największą przyjemność... Jak leży na mnie całym ciężarem ciała. Jej nogi oplatające moje, brzuch miło grzejący mój, piersi które dają tak cudowne uczucie miękkości na moich piersiach i jej twarz wtulona przy mojej twarzy. Za to bym dał się zabić. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Najwięcej przyjemności?
Najśmieszniejsze jest to, że faceci mają swój punkt G, a on jest w ... no właśnie. ![]() Tak umiejscowiony, że prawie nikt z niego nie korzysta. |
|
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2) Nie jara mnie to i nie ziębi ale jakikolwiek przejaw aktywności partnerki jest w pewien sposób przyjemny 3) Łaskotki nie pomagają w rozluźnieniu się, to trochę jakby używać paralizatora elektrycznego (przesadziłem oczywiście z porównaniem) bo też powoduje skurcz mięśni, którego nie unikniesz 4) Jeśli dłonie nie są brudne to nie mam z tym problemu najmniejszego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

: