Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 12:00   #4681
julianna-p
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej Wam znowu mam zaległości przeczytałam kawałek, reszta później.

Dzięki

Ja tylko zimowy, jesienią noszę króciutkie kurtki a płaszcze to jak dla mnie w 90% worki, nie widziałam jeszcze u nikogo chyba zgrabnego, dopasowanego płaszcza.

Witaj ja nie doradzę, jeśli chodzi o podkład, bo nie używam. Chociaż przebarwienia też mam, tuszuję korektorem.

Kitko, ja bym zgłosiła, nienawidzę jak ktoś źle traktuje zwierzęta...

Ja również. Potrzebuję własnej przestrzeni, żeby odpocząć od ludzi. Nie wiem, jak sobie poradzę teraz... niestety wynajęcie samodzielnego pokoju nie było możliwe w moim przypadku

No, jest dobrze wiem o co chodzi z cieniowaniem, sama mam takie włosy próbuję z tego zejść, ale wyglądam okropnie.

Mi też tak mama podcina, jak mówi Ramoncia - zwykłymi nożyczkami. Nigdy jeszcze nie rozdwajały mi się włosy z tego powodu

Wodą, tylko wodą

Jasne, hej

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Dziewczyny, jeszcze pytanie - słyszałam, że robiąc regularnie hennę brwi rozjaśnia się swoje naturalne, w sensie, np. z koloru czarnego robi się ciemnobrązowy po jakimś czasie, wiecie, o co mi chodzi? Czy tak rzeczywiście może być?
gratuluje egzaminu, moje brwi zawsze odrastaja granatowe

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 12:24   #4682
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
mi nawwet kartki nie pomagaja, musze miec suplementy na wierzchu bo inaczej zapomne na bank,
wlasnie pamietalam o Tobie i znalazlam w "instyle" reklame srodka "viviscal" podobno uzywaja go aktorki i efekt mma byc super. jest drogi - 130 zl/60, ale sprobowac mozesz

a moge spytac o nadgodziny i orientacyjnie zarobki w takim miejscu?? bo tam gdzie ja probowalam dziewczyny od razu mowily, ze na bank 10 godzin na dzien, a nie ma mowy o zadnej dodatkowej kasie. w dodatku godziny mega ruchome, sprzet zaden , masakra.
jesli pytania Cie urazaja, to przepraszam

peeling podobno powinno sie robic 2 x w tygodniu, ale ja chyba jeszcze nigdy nie zrobilam wlasciwie bo juz slyszalam, ze mieszam kawe z balsamem, potem wylacznie zalana kawe , potem jeszcze jakos inaczej

ja polecam benzacne, natomiast przy sporych problemach uzywalam silica skin czy jakos tak. jesli nie mam kasy, robie tak, ze przykladam wacik nasaczony spirytusem salicylowym, to wyciaga ( wyglada sie masakrycznie potem), na to benzacne gruba wartwa i daje rade.

a ja wlasnie podniszczylam wlosy bo za czesto farbuje i czeka mnie regeneracja
za to po powrocie do domu ( wyjezdzam na kilka dni) kupie nowy tel i bede mogla wstawiac zdjecia, a jest co wstawiac bo mam duuzo zakupow, a ostatnio odebralam nawet moje kocie oprawki
Oj strasznie drogie :P na takie to mnie chyba nie będzie stać, chciałam coś do 50 zł, chyba zdecyduje się na te L'biotica kosztują 26 zł ale dziękuje że pamiętałaś
Stary 2011-09-26, 12:33   #4683
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Oj strasznie drogie :P na takie to mnie chyba nie będzie stać, chciałam coś do 50 zł, chyba zdecyduje się na te L'biotica kosztują 26 zł ale dziękuje że pamiętałaś

, faktycznie strasznie drogie

ramoncia sto lat, spoznione, ale szczere

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2011-09-26, 14:54   #4684
Lainathiel
Wtajemniczenie

91moniaa161
dziękuję bardzo Niestety zamiast czuć się coraz lepiej, czuję się coraz gorzej... Mam nadzieję że to przejdzie szybko...
Stary 2011-09-26, 15:56   #4685
91moniaa161
Zadomowienie

Ale tu dzisiaj cicho

Podcięłam końcówki gdzieś z 3 cm poszły, ale nie żałuję bo pozbyłam się tych spalonych i rozdwojonych końcówek

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 16:03   #4686
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Ja zmyłam oleje, umyłam włosy szamopnem z Bosilka i nalozylam kallosa z emulsja gloria. Włosy mi teraz schna, mam nadzieje ze beda ładne
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 16:33   #4687
tillavanilla
Raczkowanie

blondyneczka jak juz wczesniej napisalam dobrze ze sie zdecydowalas na obciecie wlosow,bo nie byly w dobrej kondycji,a jak ci idzie rzucanie palenia?ja od czasu do czasu popalam,ale wiem ze nie musze,pale bo lubie
asiulka ladne buty,uwielbiam koturny
caate pokazna lista,ja mam szlaban na zakupy,bo tz za miesiac obchodzi urodziny i odkladam pieniadze,zeby go zaskoczyc czyms fajnym
loluska w czasie ciazy dziurka po kolczyku sporo sie rozciagnela,teraz mam taka poziama kreske nad pepkiemna na niecaly cm,jednak mysle ze gdy bede miala kolczyk nic nie bedzie widac

angelinmyheart gratulacje i wracaj do zdrowia
Lainathiel cos w tym jest bo caly zeszly tydzien bylam przeziebiona,a gdy doszlam do siebie to znowu zaczelo mnie bolec gardlo,tak ze nawet mi ciezko mowic

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 17:13   #4688
loluska
Zakorzenienie

tillavanilla
no to fajnie bałam się że po ciąży może to nieciekawie wyglądać, aczkolwiek jeszcze nie planuję ;p

karolcia198506
witaj w klubie pępkowych kolczyków :p

caate
przepiękny make up masz taka śliczna cere... i chyba grzywkę podcinałaś?

Lenka_1987
cieszę sie że sie zmobilizowałaś do spamowania, my ci sie nie pozwolimy zapuścić

i tak w ogóle to dzień dobry chciałam powiedzieć że jestem wykończona poszukiwaniem płaszcza i stanowczo rezygnuje niech się cmokną wszystkie sklepy w moim mieście, mam to w XXXXX!

Dzis moja przesympatyczna pacjentka wmawiała mi że mam protezę bo takich zębów mieć nie można co było bardzo miłe oczywiście ale znów zabawne

teraz zabieram się za pisanie pracy, więc miłego wieczorku i zdrowia chorowitkom

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 17:32   #4689
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Hey

u mnie wczoraj bylo:
-peeling ciala peelingiem perfecty wanilowo-pomaranczowym
- masaz szorstka rekawica ud i posladow (dodatkowo na to peeling lirene)
-serum x3, i balsam cztery pory roku
- peeling buzi, szyi i dekoltu peelingiem rozanym z biedronki
-olejek arganowy na twarz
- stopy: lawendowy krem yves rocher, sztyft scholl
-olejowanie na noc, serum przeciw wypadaniu natur vital i na skalp radical+wida brzozowa

Dzis rano:
- na 5 min szampon siarkowa moc (tyle karze producent trzymac na skorze glowy)
- serum x3 i balsam
- maska na wlosy: alterra granatowa+ maslo be beauty lemon+ zel ziaja z pantenolem
-delilacja kremem veet nog, rak (co prawka mam rzadkie i jasne wloski, ale wole depilowac) i bikini

w planach:
-maseczka sauna rozgrzewajaca z czerwona glinka firmy mj
-maseczka nawilzajaca
-ampulka alterry
-olejowanie na noc, serum przeciw wypadaniu natur vital i na skalp radical+wida brzozowa
- na twarz dodatkowo zel z pantenolem i olej arganowy
-serumx3 i balsam
i jak sil styknie: zmycie lakieru ze stop, wymoczenie stop, odzywka i potem lakier na paznokcie u stop i dloni

zmeczyc sie mozna

ide sobie przyrzadzic salate i nadrabiam was

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Z rana zajęłam się buzią (maseczka oczyszczająca i regenerująca), na włosach olej działa od wczorajszego wieczora i niech podziała do jutrzejszego ranka..., miałam zrobić jeszcze peeling kawowy, depilację dokładną, brwi wyregulować, stopy wymoczyć, wypumeksować, może paznokcie u stóp jakoś pomalować, ale chyba mnie złapał porozstaniowy dół. Leżę w łóżku, oglądam filmy i nic więcej mi się nie chce zrobić ani dla siebie (ze sobą), ani wokół siebie... Nachodzi mnie myśl "po co się depilować, zimno już się robi, kto zobaczy, że mam owłosione nogi" albo "po co robić coś ze stopami, jak do wiosny nikt poza mną nie będzie ich oglądał" i podobne myśli.
Kochane zmotywujcie mnie jakoś do wstania z łóżka, ogarnięcia pokoju, kuchni, siebie
przeciez przyjemnie jest miec gladkie nogi i stopy

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Załatwianie jakichkolwiek spraw w urzędach, niejednokrotnie kompletny brak uprzejmości, ludzie są zawistni i niekiedy naprawdę, mimo, że mogliby pójść człowiekowi na rękę, to dla zwykłej zasady tego nie zrobią. Najlepszy przykład to fakt, że dziekanaty w Polsce owiane są legendą, podobnie jak miliony historii ze studiowania. Tutaj czegoś takiego nie ma, każdy próbuje pomóc jak może, ludzie są przychylni i zdecydowanie bardziej wyrozumiali.
z urzedami sie zgadzam- ksiazke bym mogla o tym napisac. Jednak jest pewna kwestia- jesli widza, ze sie jest twardym i ma sie wiedze- ze np w skarbowce sie powie- zgodnie z ustawa taka i taka na nadanie tego ma pani tydzien a nie dwa, to juz inaczej zaczynaja mowic

No ale ciezko wymagac, zeby kazdy czlowiek sie znam na wszystkim, ja to jednak ze wzgledu na prace musze byc uzbrojona w takie argumenty Do tego pomolestuje telefonami i zrobia wszystko, zeby zrobic cos szybciej i miec ze mna spokoj

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 17:51   #4690
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:

snow musisz sie zastanowic dlaczego nie chcesz zeznawac, jako osoba bliska mozesz rzucic " odpowiednie swiatlo" na sprawe. takie zeznania w takich sprawach zdecydowanie wiele wnosza. natomiast duzo zalezy to od tego czy to sprawa karna czy z zakresu prawa rodzinnego
moje zeznania mogłyby tylko dodatkowo namieszać poza tym nie chcę mieszać się między nich, jestem bezstronna , nasłuchałam się dodatkowo o adwokacie jednej ze stron, co to potrafi z niewinnego człowieka złodzieja zrobić ja podziękuję byłam dziś i na szczęście nie ma problemu mogę odmówić składania zeznań

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Jak często robicie sobie maseczki na buzię, peelingi, peelingi enzymatyczne? Czy takie coś: peeling enzymatyczny + maseczka oczyszczająca + maseczka nawilżająca/odżywcza mogę robić, czy za dużo tego na raz. Jeśli mogę robić, to jak często taki zabieg mogę powtarzać? co 2 dni, czy rzadziej (bo codziennie to chyba za często). A peeling z kawy jak często mogę wykonywać? (bo jak na razie robię go bardzo rzadko, ale chciałabym częściej)
ja peeling robię 2x w tyg a maseczki 1x

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 18:24   #4691
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to daj znac jak dojdzie
tutaj masz, jezeli jeszcze nie znalazlas

http://allegro.pl/elegancka-bawelnia...830840092.html

inne rozmiary sa na drugiej stronie.

nowy makijaz na blogu z paletki nude
Tzn. Ja planuje kupić tą paletkę na razie za zdany egzamin.
A żakiet też bym chciała. Tylko poluje na czarny, bo najbardziej mi się przyda.
Makijaż cudny.

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
gratulacje i dużo zdrówka dla Was!
Dziękuje.

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
blondyneczka jak juz wczesniej napisalam dobrze ze sie zdecydowalas na obciecie wlosow,bo nie byly w dobrej kondycji,a jak ci idzie rzucanie palenia?ja od czasu do czasu popalam,ale wiem ze nie musze,pale bo lubie
caate pokazna lista,ja mam szlaban na zakupy,bo tz za miesiac obchodzi urodziny i odkladam pieniadze,zeby go zaskoczyc czyms fajnym
loluska w czasie ciazy dziurka po kolczyku sporo sie rozciagnela,teraz mam taka poziama kreske nad pepkiemna na niecaly cm,jednak mysle ze gdy bede miala kolczyk nic nie bedzie widac

Lainathiel cos w tym jest bo caly zeszly tydzien bylam przeziebiona,a gdy doszlam do siebie to znowu zaczelo mnie bolec gardlo,tak ze nawet mi ciezko mowic
Dziękuje i zdrowia.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r

Edytowane przez angelinmyheart
Czas edycji: 2011-09-26 o 18:26
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 18:42   #4692
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej piękne
Ja już po pracy muszę się dziś trochę pospamować bo ostatnio na podstawach lecę
Ech upatrzyłam sobie kilka rzeczy w sh ale co z tego jak mama nie chce jechać żeby mi kupić
Stary 2011-09-26, 18:59   #4693
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej piękne
Ja już po pracy muszę się dziś trochę pospamować bo ostatnio na podstawach lecę
Ech upatrzyłam sobie kilka rzeczy w sh ale co z tego jak mama nie chce jechać żeby mi kupić
kurcze a kogoś innego nie możesz poprosić?
ja dziś też wybrałam się do sh i wyłowiłam kilka fajnych rzeczy za naprawdę niskie ceny

Dbam o siebie

Stary 2011-09-26, 19:03   #4694
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim

Mnie też rozłożyło kompletnie, chyba coś grasuje po Europie, a na pewno po UK, wiele znajomych się rozchorowało, ja również siedzę i smarkam i na pewno doskonały wygląd to teraz ostatnia rzecz jaką można by o mnie powiedzieć
caate a jak studia? Tak z ciekawości się pytam, jeśli nie masz nic przeciwko?
tak jak pisalam, mialam robic rok przerwy i tak robie.
myslalam isc na studium kosmetyczne, chociaz mnie to w ogole nie kreci, bo ja typowy samouk jestem, ale chcialam cos robic, a mie tylko pracowac.
jednak opinie szkol zniechecily mnie i ostatnio dostalam sie na uniwerek zielonogroski na architekture i urbanistyke, a w piatek mam egzamin na architekture wnetrz. zobaczymy jak to bedzie. system wybieram zaoczny, bo bede tam dojezdzac, a na utrzymanie sie, niestety mnie nie stac.

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Caate ten makijaż na blogu cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud o

Dzień dobry
dziekuje

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
(...)

[/COLOR]Dziewczyny, jeszcze pytanie - słyszałam, że robiąc regularnie hennę brwi rozjaśnia się swoje naturalne, w sensie, np. z koloru czarnego robi się ciemnobrązowy po jakimś czasie, wiecie, o co mi chodzi? Czy tak rzeczywiście może być?
nic o tym nie slyszalam, ale mnie nic nie zdziwi, jak wlosy mi sie same w ciagu miesiaca rozjasnily

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
(...)
caate
przepiękny make up masz taka śliczna cere... i chyba grzywkę podcinałaś?

Dzis moja przesympatyczna pacjentka wmawiała mi że mam protezę bo takich zębów mieć nie można co było bardzo miłe oczywiście ale znów zabawne

teraz zabieram się za pisanie pracy, więc miłego wieczorku i zdrowia chorowitkom
dziekuje
tak, sama podcinalam ale srednio mi sie uklada, dlatego chce sie wybrac do fryzjera

a pacjentce sie nie dziwie, zabki masz przepiekne

moja cera? pryszcz na pryszczu w okolicach ust to jej zly stan pookresowy.

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

moja liste musze przyspieszyc i z paru rzeczy zrezygnowac (lakiery, spodnie kremowe), bo znowu mi sie cos syplo w aucie, trzeszczy mi rura wydechowa. nie mam pojecia co to jest, bo tlumik wymienialam 2tyg temu i tanie to nie bylo

a prezentem dla TZta pochwal sie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Tzn. Ja planuje kupić tą paletkę na razie za zdany egzamin.
A żakiet też bym chciała. Tylko poluje na czarny, bo najbardziej mi się przyda.
Makijaż cudny.
no z czarnymi to gorzej, tansze sa np. granatowe co uwazam za niesprawiedliwe

dziekuje ale mi podnioslyscie ego, dawno tyle komplementow nie slyszalam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-26 o 19:04
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 19:04   #4695
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: a co sobie kupilas?

Obejrzalam sobie wlasnie chirurgow, a potem gotowe na wszystko

Ale to potem ale najpierw zmywanie i poogarniam troche w pokoju, bo ledwo sie laptop na stole miesci

<3 <3 <3
Stary 2011-09-26, 19:07   #4696
snowhitee
Zakorzenienie

Caate oczywiście profesjonalny makijaż jak zwykle

Dbam o siebie

Stary 2011-09-26, 19:07   #4697
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja dziś też wybrałam się do sh i wyłowiłam kilka fajnych rzeczy za naprawdę niskie ceny
Nie wiem czy ktoś będzie znajomy taka loteria
Widziałam Twoje zakupy na wątku lumpkowym fajne a koszula z H&M i narzutka boskie
Stary 2011-09-26, 19:11   #4698
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się
Stary 2011-09-26, 19:13   #4699
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
snow: a co sobie kupilas?

Obejrzalam sobie wlasnie chirurgow, a potem gotowe na wszystko

Ale to potem ale najpierw zmywanie i poogarniam troche w pokoju, bo ledwo sie laptop na stole miesci
nie będę tu zaśmiecać, podaję link dzisiejsze i ostatnie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=178 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=112

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktoś będzie znajomy taka loteria
Widziałam Twoje zakupy na wątku lumpkowym fajne a koszula z H&M i narzutka boskie
dzięki cieszę się jak dziecko

Cytat:
Pochwal się
wyżej wstawiłam link

Dbam o siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 19:15   #4700
zielone_oko
Zakorzenienie

Snow śliczna koszula

Ja za tydzień wybieram się na lumpy
Stary 2011-09-26, 19:16   #4701
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: a gdzie ten lumpek?

Ja sie musze wybrac na jakies, bo potrzebne mi swetry z welna, a w sieciowkach nie do uswiadczenia a sobie kupilam taki kiedys za 10 zl np, cieplutki i wytrzymaly, od tego czasu sie zmienily ceny na pewno, ale nawet jak mam dac 30 zl czy ile tam za welne czy 150 w sieciowce za bawelne to wybor jest prosty

<3 <3 <3
Stary 2011-09-26, 19:16   #4702
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow śliczna koszula

Ja za tydzień wybieram się na lumpy
tylko kurde to wciąga

Dbam o siebie

Stary 2011-09-26, 19:21   #4703
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

moje zeznania mogłyby tylko dodatkowo namieszać poza tym nie chcę mieszać się między nich, jestem bezstronna , nasłuchałam się dodatkowo o adwokacie jednej ze stron, co to potrafi z niewinnego człowieka złodzieja zrobić ja podziękuję byłam dziś i na szczęście nie ma problemu mogę odmówić składania zeznań

ja peeling robię 2x w tyg a maseczki 1x
moja rada- nie boj sie prawnikow, legendy zawsze chodza, ale prawda jest taka, ze czesto o tym rzekomym cudownym prawniku decyduje umiejetnie zadane pytanie osobie winnej
ostatnio wlasnie tez slyszalam od jednego chlopaka, ze jakiego to on zlego prawnika mial po drugiej stronie, a potem sie okazalo ze "szarpanina na party" skonczyla sie zlamaniem nosa i reki przeciwnika

Stary 2011-09-26, 19:21   #4704
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
tylko kurde to wciąga
Uzależnia i to bardzo.
Ja za każdym razem wracam z swetrem i to przeważnie w kolorze fioletu, mam chyba już wszystkie odcienie
Ostatnio kupiłam koszulę w kratkę z żabotem i nie zauważyłam, że pod żabotem jest rozerwana , ale dam do zszycia, mam nadzieję, że jeszcze się w nią wcisne ..
Stary 2011-09-26, 19:31   #4705
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snow: a gdzie ten lumpek?

Ja sie musze wybrac na jakies, bo potrzebne mi swetry z welna, a w sieciowkach nie do uswiadczenia a sobie kupilam taki kiedys za 10 zl np, cieplutki i wytrzymaly, od tego czasu sie zmienily ceny na pewno, ale nawet jak mam dac 30 zl czy ile tam za welne czy 150 w sieciowce za bawelne to wybor jest prosty
napisałam

Cytat:
moja rada- nie boj sie prawnikow, legendy zawsze chodza, ale prawda jest taka, ze czesto o tym rzekomym cudownym prawniku decyduje umiejetnie zadane pytanie osobie winnej
ostatnio wlasnie tez slyszalam od jednego chlopaka, ze jakiego to on zlego prawnika mial po drugiej stronie, a potem sie okazalo ze "szarpanina na party" skonczyla sie zlamaniem nosa i reki przeciwnika
tu najbardziej chodzi o to, że niepotrzebnie zostałam wezwana, to bardzo niezręczna sprawa dla mnie bo obie strony darze uczuciem i nie potrafię i nie chcę za którąś się opowiedzieć, a tak niestety musiałoby się stać gdybym zgodziła się zeznawać... tu chodzi o moją malutką siostrzyczkę i ja nie chcę być wyrocznią, że tak powiem w tej sprawie.. niech sobie sami radzą, tak się kochali to niech teraz jakoś się dogadują

Dbam o siebie

Stary 2011-09-26, 19:35   #4706
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate oczywiście profesjonalny makijaż jak zwykle
dziekuje az sie rumienie

u mnie ostatnio jakosc sh sie pogorszyla, musze w innych dzielnicach poszukac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 19:43   #4707
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Dziewczyny orientuje sie któraś jakie badania są potrzebne na studia kosmetologiczne? chodzi o to że mam mieć aktualną ksiązeczka sanepidowską, a kiedy pytam się w dziekanacie to oni sami nie wiedzą jakie badania i mówią ze mam sie udać do lekarza medycyny pracy;/ i on mi powie, sama nie wiem już co robić,bo może on mnie wyśle gdzie indziej i mam mu płacic raz, potem za badania i potem spowrotem do niego i też płacić... może któraś akurat się orientuje?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 19:48   #4708
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hejka

Bylam dzisiaj na szkoleniu od 13 do 16 ! Tym przed wyborczym bo siedze w komisji, siedzi moze ktoras z Was?

z 50 cm sciełam włoski wczoraj u kolezanki na 37 cm czyli mam do ramion
Ale odżyły moje włoski Kupiłam sobie Dove therapy szampon i odzywke i moje włoski są mega mieciutkie i zdrowe. I oby tak dalej Teraz musze zacząć od nowa zapuszczanie Mam nadzieje ze będą rosły zdrowe bo jak nie to nie będe zapuszczac

Cytat:
Hey

u mnie wczoraj bylo:
-peeling ciala peelingiem perfecty wanilowo-pomaranczowym
- masaz szorstka rekawica ud i posladow (dodatkowo na to peeling lirene)
-serum x3, i balsam cztery pory roku
- peeling buzi, szyi i dekoltu peelingiem rozanym z biedronki

Dzis rano:
- na 5 min szampon siarkowa moc (tyle karze producent trzymac na skorze glowy)
- serum x3 i balsam
- maska na wlosy: alterra granatowa+ maslo be beauty lemon+ zel ziaja z pantenolem
-delilacja kremem veet nog, rak (co prawka mam rzadkie i jasne wloski, ale wole depilowac) i bikini

w planach:
-maseczka sauna rozgrzewajaca z czerwona glinka firmy mj
-maseczka nawilzajaca
-ampulka alterry
- na twarz dodatkowo zel z pantenolem i olej arganowy
-serumx3 i balsam
i jak sil styknie: zmycie lakieru ze stop, wymoczenie stop, odzywka i potem lakier na paznokcie u stop i dloni

zmeczyc sie mozna

ide sobie przyrzadzic salate i nadrabiam was

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

przeciez przyjemnie jest miec gladkie nogi i stopy

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

z urzedami sie zgadzam- ksiazke bym mogla o tym napisac. Jednak jest pewna kwestia- jesli widza, ze sie jest twardym i ma sie wiedze- ze np w skarbowce sie powie- zgodnie z ustawa taka i taka na nadanie tego ma pani tydzien a nie dwa, to juz inaczej zaczynaja mowic

No ale ciezko wymagac, zeby kazdy czlowiek sie znam na wszystkim, ja to jednak ze wzgledu na prace musze byc uzbrojona w takie argumenty Do tego pomolestuje telefonami i zrobia wszystko, zeby zrobic cos szybciej i miec ze mna spokoj
Ojej i Ty masz na to czas i siły ? Zazdroszcze

Tillavanilla rzuciłam palenie i Tobie też radze fakt kusi mnie jak widze ze ktos pali ale nie pale bo nie warto!
Stary 2011-09-26, 19:51   #4709
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dobry, mnie nie było od soby na wizażu, tzn czytałam co pisałyście ale nie miałam siły na pisanie.

dziś byłam na zakupach w rosmanie, sprezentowała mi je mamusia na urodzinki, nie chciałam za dużo jej naciągac i wybrałam tylko
-liner z miss sporty
-krem z Perfekty tj. na dzień i na noc- do cery naczyńkowej i tłustej i mieszanej, i pisze jeszcze że idealny pod makijaż. Jak się sprawdzi i nie zapcha mnie będzie moim nr. 1 .
-maseczka z Perfekty z gruszką
-dwie maseczki anty stresowe z ziaji (uzależniłam się od nich
oraz w bierdo balsam regenerujący (podobno tołpa go produkuje)

Jutro już wstawie notkę na bloga z moimi nowościami z wrzesnia, dziś nie mam siły. Idę zrobię zaraz maseczkę na twarz tą z perfekty , balsamowanie, peeling buzi.

caate boski makijaż, uwielbiam Twoje makijaże, i ucze się z nich , ponieważ też samouk jestem, a u Ciebie zawsze wszystko jest pokazne co i jak i zawsze wiem tez co i jak malowac na oczku
Stary 2011-09-26, 19:52   #4710
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Snow sliczny av i uwielbiam koszule w krate śliczna

Kurcze szkoda ze nie moge zrobic lepszego zdjecia, musze kupic baterie do cyfrowki i wtedy Wam pokaże moje włoski bo te zdjecia ktore robiłam to takie jakies brzydkie wyszły nieoddają tego co jest w realu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości