|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Edzik też ma ten gryzaczek, ale w ogóle mu się nie podoba...
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
night25
![]() Nadusi przypasowal od pierwszej chwili Smoczek nie bardzo, tez sobie z niego gryzaka robi ![]() Paulizia Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo ?
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-09-26 o 18:17 |
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
delicadeza super że chrzciny udane
![]() gusia ale śmiesznie z tym gryzakiem Nadusia wygląda ![]() chyba jej się podoba mamaopt idę na kolacje |
|
|
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
No moja maruda właśnie usnęła
Miska sie kąpie, a ja zmykalm na pilates
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki duzy ten gryzak Ale wazne, ze zadowolona![]() Tez ide cos przegryzc. |
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Mamusie
![]() po łebkach przeleciałam i: a) trzymam kciuki za Wasze plany dzidziusiowe! ![]() b) Kasiu łódzka gratulacje i koniecznie pochwal się suknią, kiedy już kupisz c) MoniaK, można mrozić, brokuły też Jakby ktoś pytał, to żyjemy, jakiś zalatany czas teraz, sporo gości, spraw do załatwiania, spacery, łapiemy ostatnie promienie słońca. Nie mam czasu nadrobić i mi tak głupio włazić i tylko o sobie pisać Jakoś mi ciężko się wbić w wątek, staram się nadrabiać klub, ale z odpisaniem gorzej. Hanex ostatnio przebudza się koło 23:00-24:00 i zaczyna jakieś monologi, ciężko Ją uśpić, zasypia po ok. godzinie Jeśli chodzi o karmienie, to ze słoiczków przechodzimy na domowe jedzonko, dziś było jabłko+banan, po samym jabłku darła się, jakbym karmiła Ją gwoździami z musztardą i papryczkami chili. Słoiczki będą na dni lenistwa mamusi i na wyjazdy ![]() Poza tym poluję na jakąś fajną okazję do kupienia Szczeniaczka Uczniaczka. Mamy podwójne znają pewnie? Zabawka rewelacja. Hanutka bawiła się nią w gościach. Mimo że jeszcze nie do końca kumała, to już widzę ogromne zainteresowanie i MUSIMY MIEĆ TĘ ZABAWKĘ
|
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
Wpadam na szybko... padam na ryjek. Żyjemy ale ledwo. Jutro może do Was zajrzę bo od dawna co wejdę to słyszę płacz. Dzieciaki dalej chore i popalić dają. Ręce mam naciągnięte do kolan. Miłej nocki Buziak
|
#3370 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
moria,wieka trzymam kciuki żeby sie udało ![]() Night witam wieczorowa porą, my po badaniu, z bioderkami w jak najlepszym porządku już nie musimy chodzic na kontrole . ale dzisiaj była piękna pogoda.
|
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
andziotku dzięki
W końcu klapnęłam. Ubolewam bardzo nad tym że nie mam czasu ogarnąć wszystkiego a zwłaszcza że nie jestem na bieżąco z nowymi fotkami Waszych słodkich dzidziusiów. Klub przeleciałam, ania2631 wysłałam maila sprawdź. Coś Paulizi mało??? Kasia gratuuluję decyzji o ślubie a suknie koniecznie pokaż jak zakupisz, basienka Twoją suknie też chciałabym obejrzeć ![]() Co do marzeń o dzidziusiach to życzę wszystkim aby się spełniły dokładnie wtedy kiedy tego oczekujecie. Moria, weka, daisy, lolka mary poziomkowa ostatnio dość sporo pisałyśmy o Szczeniaczku też jestem nim zachwycona a teraz na naszym wyjeździe do Karpacza sprawdził się rewelacyjnie śpiewał i zagadywał. Muszę też powiedzieć że ta małpka z Lamaze to też jest u nas hicior, wszystkie gryzaki z Can.pola się kryją a najbardziej oblegane kółeczko biało-czarne. I ta zabawka pozwoliła Franiowi udoskonalić chwytanie i trafianie do buzi. W Tesco za 25 zł albo 19 zl nie pamiętam ale naprawdę warto
Edytowane przez mamaoptymistka Czas edycji: 2011-09-26 o 20:13 |
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Siasiek
![]() Mamooptymistko, nie nadrobiłam tego, co pisałyście, sorry ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- tylko ta cena
|
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Siasiu
Chłopaki wyzdrowieją niedługo i będzie lepiej ![]() Eda zjadł 210ml z 5 miarkami kleiku. Zdziwił się, że się skończyło tak szybko ![]() A w dzień zjadł zupkę jarzynową, ale Gerbera (ma inny skład i mu smakowała ).W ogóle grzeczny, nie mam na co narzekać ![]() Dieta super, nawet mnie nie ciągnie do słodyczy, jak tż je wcina przez cały wieczór Ćwiczę codziennie, a dziś zaliczyłam dwa spacery ![]() Gdyby nie to, że mam w piątek egzamin i nic nie umiem i nie mogę się zmobilizować do nauki, to byłoby super ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- poziomka może być prezentem pod choinkę, to może ktoś Hani kupi
|
|
#3374 |
|
Zadomowienie
|
od rana nie miałam internetu, teraz będę was nadrabiać do jutra
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Matall, dzielna jesteś z dietą i ćwiczeniami!
Mnie też dietka przydałaby się, ale gubi mnie kokakola, piwo, słodycze... ![]() Szczeniak potrzebny jest teraz, w święta, to już pewnie coś innego będzie na czasie
|
|
|
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
mary ale wart swojej ceny andziotka pisała że jej Zosia teraz bawi się nim tak bardziej świadomie więc prawdopodobnie to jak leginnys z H&M na długo starcza
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
No to cudnie! Lecę na allegro
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Siasiek Jeszcze troszke i odspaniesz
![]() gosiek dziekuje w imieniu Naduski oklaski za bioderka i za jutrzejsze szczepieniemamaoptymistka oj kusisz tym gryzakiem, kusisz
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() można po nim nawet mazakami malować ![]() (Zosia sprawdziła) |
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nie wiem ![]() Powiedz tacie Hanutki, że jest NIEZBĘDNY Aż zachciało mi się tego psiaka... No, ale u nas to serio na święta może, bo teraz nie ma kasy ![]() A za miesiąc zmieniamy auto i w ogóle ubezpieczenie itd., no po prostu bank chyba obrabuję
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, na allegro kiepskie ceny. Podjadę przy okazji do jakiegoś sklepu dzieciowego
![]() Andziotek, czyli flamastry nam niestraszne
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
obliczyłam urlopy i 12 grudnia wracam do pracy
ja chyba tego nie przeżyję .... ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- radzę kupować takie łatwo spierające się
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Matall, tak zrobię!
Wyślę go po zakupy z listą i jako jeden z punktów będzie Szczeniaczek Uczniaczek ![]() Np. 1) pałeczki do uszu 1 op. 2) kaszka ryżowa 1 0p. 3) śliniak 1 szt. 4) Szczeniaczek Uczniaczek 1 szt. [PILNE!] |
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
A u nas drugi dzien bez kupki
Dobrze, ze brzusio jeszcze nie boli ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Podoba mi sie ten patent
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Andziot, a jak ze ścianami? Czy masz tam jakieś dzieła ścienne? Może polecasz jakieś farby do ścian?
![]() ja mam z urlopami wolne do 1 grudnia, ale po dyskusjach, rozmowach, ustaleniach na szczycie podjęłam decyzję o kilku miechach wychowawczego. Spora kasa miesięcznie będzie mniej, ale... trudno. Może jakoś się uda przeżyć |
|
|
|
#3386 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A gryzaczek kupuj bo jest super.
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiu, Twoja Nadunia taka śliczna, że powinnaś Ją na niemowlęcą fotomodelkę promować
|
|
|
|
#3388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie juz nie martwie. Brzuszek ma mieciutki, spokojniutka jest, pierdki sa bezbolesne A gryzaczek zamowie. Moze tez zadziala jak u Franusia i Nadia wycwiczy sobie umiejetnosc chwytania ![]() Cytat:
Taki komplement, ze az mnie zatkalo na moment
|
||
|
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
Czyli Andziot 12 grudnia do pracy, Mary 1 grudnia...A reszta? Zosiaaa już pracuje,tak? anulinka też, ale chyba nie na cały etat? Daisy jeszcze wraca niedługo tak? Kurde...ja też bym musiała,ale tak ciężko mi jak sobie pomyślę
|
|
|
|
#3390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

Smoczek nie bardzo, tez sobie z niego gryzaka robi 

Miska sie kąpie, a ja zmykalm na pilates
Ale wazne, ze zadowolona

. 

).

Taki komplement, ze az mnie zatkalo na moment