Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-26, 20:22   #181
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Witam i ja widzę że nikt za mną nie tęsknił

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
Gala - cóż... ciężkie są decyzje dotyczące włosów. Prawda jest taka, że ja całe zycie miałam dlugie włosy i się wszystkim podobało i było OK....póki nie ścięłam... teraz nikt juz nie chce, żebym zapuszczała!
Calipso zrób tak jak ty chcesz nie sugeruj się innymi. Chcesz zapuszczać to zapuszczaj możesz spróbować obciąć zawsze można i to chwile zajmuje a zapuszczanie trwa długo dlatego ja do każdego mojego pomysłu obcięcia się na krótko podchodzę z dystansem bo wiem że zaraz może mi się odwidzieć i lipa będzie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Juz mialam kiedys grzywke, przez wiekszosc zycia w sumie i teraz wlasnie jestem na etapie zapuszczania, a wlosy mam do ramion

Kinia, ale z drugiej strony nie wszystkie chlopy pamietaja... ja mojemu tylko mowie, ze np. dzisiaj rocznica, a on: nooo
Podobno najłatwiej czesze się w różne upięcia włosy półdługie więc Aluś na pewno będziesz mieć piękną fryzurkę

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
ja pamiętam okolice tzn. który rok i że to kilka dni po moich urodzinach (w sumie mogę sprawdzić w starym kalendarzu, bo to była noc sb/nd)

IT - information technology, u nas technologia informacyjna, szeroko rozumiane: internet, najnowsze technologie, hardware (sprzęt komputerowy) i software(oprogramowania)
no właśnie wtedy się cieszyłam, a teraz nie... eh, żeby była robota to moglibyśmy prowadzić bardziej realne rozmowy i podjąć konkretne działania, plany... a tak nawet nie bardzo mogę od niego wymagać czegokolwiek... chociaż chcę... eh

edit: oj, ale już zjadłam kalafiora... następnym razem się podzielę
Moniq.. ciężka sprawa.. niestety są faceci którzy później czują potrzebę ustatkowania się.. ja mam swoją taką teorię że jak facet na prawdę bardzo będzie chciał ślubu to choćby na głowie miał stanąć to tego dopnie wymyśli różne sposoby wiadomo czasem trzeba będzie poczekać trochę ale i tak będzie działać w tym kierunku byle to się spełniło a jak nie chce to byle wymówka może być wielką przeszkodą... możliwe że twojemu tż za pół roku np się odmieni i stwierdzi że nie chce tyle czekać i chce poważniejsze kroki z tobą podjąć...

ja nie wiem co ci faceci myślą... tak jakby ślub to był koniec ich życia, jakby nie można było spełniać marzeń jednej i drugiej strony oraz wspólnych razem... powiem ci Moniq że i tak cię podziwiam mnie to by szlag jasny dawno trafił na twym miejscu.. jesteście na prawdę w fajnym wieku, po studiach, jeszcze jak pracę znajdziecie to już w ogóle ja to bym nie wiem... ale widać tż na prawdę jest chyba niedojrzały do tego, nie ma takiej potrzeby, tu z tą pracą że mu się odwidziała kompletnie branża, nawet zamieszkać z tobą nie chce? jeszcze rozumiem że ludzie co są na garnuszku rodziców czekają ze wspólnym życiem itd ale jak ktoś ma możliwości a nie chce to już dla mnie coś nie gra...
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:26   #182
adela50
Wtajemniczenie

jak nie biore tabsów to bym chyba codziennie rrrr, a tak juz 2 miesiac celibat
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:32   #183
sylvi_86
Zakorzenienie

właśnie tabsy. musze wziac
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:36   #184
adela50
Wtajemniczenie

ale tak się zastanawiam czy zaczelo mi kg przybywać po odstawieniu tabsów hmmm, o kasikka jest
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:44   #185
Galadriela87
Zadomowienie

Ojoj...ja tabsów nie biorę tydzień i tak mi libido skoczyło do góry, że omal nie doprowadziłam do zgonu D. z przemęczenia.

Wcześniej i tak miałam spore, ale teraz, to jest szał-ciał.

A gumka jak na złość obciera bardzo i z ostrzejszego rrr nici.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:52   #186
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Moniq to specjalizacja mojego tz to byla informatyka techniczna i pisal mgr.z grafiki 3d ,a caly kierunek studiow to elektrotechnika ,potem zrobil kursy sep i jest bardziej elektrykiem niz informatykiem ,bo twierdzi ,ze jest przesycenia na rynku informatykow i ciezko z praca.

Gala to prawde co do prawnikow ,tydz.temu jak bylismy na weselu to taka dziewczyna mowila ,ze rok szukala pracy po prawie i teraz pracuje w Warszawie w kancelarii za 1000 zl.!!!
no ale do jakiegoś help desku zawsze jest szansa tzn. mam nadzieję
Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Witam i ja widzę że nikt za mną nie tęsknił

Moniq.. ciężka sprawa.. niestety są faceci którzy później czują potrzebę ustatkowania się.. ja mam swoją taką teorię że jak facet na prawdę bardzo będzie chciał ślubu to choćby na głowie miał stanąć to tego dopnie wymyśli różne sposoby wiadomo czasem trzeba będzie poczekać trochę ale i tak będzie działać w tym kierunku byle to się spełniło a jak nie chce to byle wymówka może być wielką przeszkodą... możliwe że twojemu tż za pół roku np się odmieni i stwierdzi że nie chce tyle czekać i chce poważniejsze kroki z tobą podjąć...

ja nie wiem co ci faceci myślą... tak jakby ślub to był koniec ich życia, jakby nie można było spełniać marzeń jednej i drugiej strony oraz wspólnych razem... powiem ci Moniq że i tak cię podziwiam mnie to by szlag jasny dawno trafił na twym miejscu.. jesteście na prawdę w fajnym wieku, po studiach, jeszcze jak pracę znajdziecie to już w ogóle ja to bym nie wiem... ale widać tż na prawdę jest chyba niedojrzały do tego, nie ma takiej potrzeby, tu z tą pracą że mu się odwidziała kompletnie branża, nawet zamieszkać z tobą nie chce? jeszcze rozumiem że ludzie co są na garnuszku rodziców czekają ze wspólnym życiem itd ale jak ktoś ma możliwości a nie chce to już dla mnie coś nie gra...
ja tęskniłam
jednak jestem cierpliwa dla TŻ choć z reguły nie jestem
to wszystko z tej miłości
mam nadzieję, że wszystko się ułoży... oby ta praca była
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
właśnie tabsy. musze wziac
o, to znów bierzesz? a przypadkiem nie przestałaś? no nic, może coś pomerdałam

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

eh wysłałam TŻtowi to: http://www.ii.pw.edu.pl/podyp/ specjalizacj doskonaląca, spojrzał na szczegóły i napisał mi 'to zbyt proste, szkoda czasu' ehh to ja juz nie wiem
a sam powiedział że niczego jeszcze nie szukał
z tym człowiekiem zawału dostanę

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

http://www.bazy.wzim.sggw.pl/index.php to mu sie spodobało! sama bym chciała to skoczyć przydałoby mi się w pracy

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 20:53   #187
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
no ale do jakiegoś help desku zawsze jest szansa tzn. mam nadzieję

ja tęskniłam
jednak jestem cierpliwa dla TŻ choć z reguły nie jestem
to wszystko z tej miłości
mam nadzieję, że wszystko się ułoży... oby ta praca była

o, to znów bierzesz? a przypadkiem nie przestałaś? no nic, może coś pomerdałam

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

eh wysłałam TŻtowi to: http://www.ii.pw.edu.pl/podyp/ specjalizacj doskonaląca, spojrzał na szczegóły i napisał mi 'to zbyt proste, szkoda czasu' ehh to ja juz nie wiem
a sam powiedział że niczego jeszcze nie szukał
z tym człowiekiem zawału dostanę
No tak niestety to jest spięcie rozum-serce i trudno coś dobrze wybrać.. na prawdę... no widzisz nic nie szukał a marzy mu się nie wiadomo co.. najlepiej jak sobie to sam przetrawi może jak dostanie jakąś fajną satysfakcjonującą pracę do tego co teraz ma wykształcenie to coś ruszy do przodu.. z resztą też inaczej jest jak się w czymś pracuje a inaczej jak tylko ma się wyobrażenia o danej pracy i nie zna się jej z własnego doświadczenia.. musi sam sobie to przerobić we własnej głowie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 20:55   #188
sylvi_86
Zakorzenienie

przestalam ale odkad jestem z P. to znowu biore a co tam
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:05   #189
Calipso88
Zadomowienie

Cytat:

a języki to bardzo dobra sprawa!

aa no tak :P

no nieeee przesada z ta robotą? a to sklep spożywczy czy co? płacą chociaż za nadgodziny?
ojej jaki kochany
Niemiecka sieć na L ... grrrrrrrrrrrrrrrrrrr i płacą na pewno nie tyle ile by się za to co tam przerobi należało a na pewno nie na stanowisku kierowniczym! Wynagrodzenie podstawowe 1500zł, potem od razu nadgodziny są "przewidziane" - do 32 albo 36 - wtedy dostaje 2,2tys ... a jak przepracuje ponad ryczałt to po pierwsze - musi się tłumaczyć kierownikowi rejonu, a po drugie - wolą mu je w wolnym oddać... Mój TŻ w sierpniu miał np przepracowanych chyba coś koło 260godzin!? Jaka jestem zła!
Skończył dziś o 21:30!!

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

a co do tabsów odstawiłam je rok temu (brałam z przerwą półroczną) przez 2 lata. Jak zaczęłam brać przytyłam kilka kilo!! Wtedy poznałam TŻ (miałam je zalecone przez dermatologa na trądzik). Libido było ... falujące - raz bardziej, potem mniej, apetyt miałam wilczy! Ale strasznie bolały mnie piersi.
Pół roku po odstawieniu tabletek we wrześniu zeszłego roku, zrobiła mi się torbiel na jajniku, teraz w czerwcu miałam powtórkę i tak będę miała - zaburzenia hormonalne:/ no ale większym zagrożenie bym byłoby teraz brac dalej tabletki i potem mieć torbiele w ciąży (to jest ciąża zagrożona = 9miesiecy lezenia! idzie ocipieć!)

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:06   #190
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
No tak niestety to jest spięcie rozum-serce i trudno coś dobrze wybrać.. na prawdę... no widzisz nic nie szukał a marzy mu się nie wiadomo co.. najlepiej jak sobie to sam przetrawi może jak dostanie jakąś fajną satysfakcjonującą pracę do tego co teraz ma wykształcenie to coś ruszy do przodu.. z resztą też inaczej jest jak się w czymś pracuje a inaczej jak tylko ma się wyobrażenia o danej pracy i nie zna się jej z własnego doświadczenia.. musi sam sobie to przerobić we własnej głowie...
masz racje, sam to musi przemielić... ale jak słyszę tylko gadanie zamiast czynów to szlag mnie trafia! ;/
a w pracy nigdy nie jest tak kolorowo jakby się chciało
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
przestalam ale odkad jestem z P. to znowu biore a co tam
aaa
Cytat:
Niemiecka sieć na L ... grrrrrrrrrrrrrrrrrrr i płacą na pewno nie tyle ile by się za to co tam przerobi należało a na pewno nie na stanowisku kierowniczym! Wynagrodzenie podstawowe 1500zł, potem od razu nadgodziny są "przewidziane" - do 32 albo 36 - wtedy dostaje 2,2tys ... a jak przepracuje ponad ryczałt to po pierwsze - musi się tłumaczyć kierownikowi rejonu, a po drugie - wolą mu je w wolnym oddać... Mój TŻ w sierpniu miał np przepracowanych chyba coś koło 260godzin!? Jaka jestem zła!
Skończył dziś o 21:30!!

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-09-26, 21:08   #191
Calipso88
Zadomowienie

a co do włosów... chyba powoli będę jednak zapuszczała...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 21:08   #192
rudy_moniq
Zadomowienie

anannke lepiej powiedz co u Ciebie!

Calipso
ooo masz! a myślisz że te torbiele to przez rozregulowanie hormonów i branie tabsów?

edit: widze na dole że anannke chyba już poszła... no trudno, pozdrawiamy

Stary 2011-09-26, 21:11   #193
Calipso88
Zadomowienie

Cytat:

moja reakcja była bardziej w stylu :mad ::mur ::mur ::mur :

Stary 2011-09-26, 21:13   #194
Galadriela87
Zadomowienie

Calipso tragicznie z tą pracą twojego TŻ!

Fatalne warunki.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-26, 21:13   #195
Calipso88
Zadomowienie

Cytat:

Calipso
ooo masz! a myślisz że te torbiele to przez rozregulowanie hormonów i branie tabsów?
no wykluczone to nie jest... nigdy wczesniej nie miałam tych problemów, a po odstawieniu tabletek co pół roku torbiel, możliwe jest, że póki nie regulowałam sobie tabletkami hormonów, organizm radził sobie z tym sam, a teraz po prostu dochodzi do przerostu pęcherzyka Graffa on rośnie, rośnie.. nie mam miesiączki (tak jak ostatni cykl 43dni!) i powstaje torbiel, która jak się skręci to... ała :/

Stary 2011-09-26, 21:21   #196
Galadriela87
Zadomowienie

No ja jestem ciekawa jak u mnie z tym PCO i prolaktyną będzie. Za jakieś 3 miesiące robię badania.

Już nie mogę się doczekać powrotu do pigułek. Po ostatnim rrr w gumce chodziłam jakbym miała...pokrzywy w majtkach.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-26, 21:23   #197
Calipso88
Zadomowienie

a nie masz w takim razie uczulenia na lateks? Jeśli nie, możliwe że po prostu potrzebowałabyś nawilżenia - polecam żele z durexu

Stary 2011-09-26, 21:27   #198
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
a nie masz w takim razie uczulenia na lateks? Jeśli nie, możliwe że po prostu potrzebowałabyś nawilżenia - polecam żele z durexu
Chmm...albo uczulenie albo obtarcie.

Użyłam żelu, ale nic to nie dało. Buuu...a ja jak na złość teraz mam straszną chęć i rzucam się na D. jak dzika lwica. A jak go zobaczyłam w sobotę w nowej fryzurze (obciął włosy i ma tak grzecznie zaczesane - wcześniej miał fryz a' la czupiradło), to omal go nie wywróciłam, to się uwiesiłam na nim.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-26, 21:31   #199
Calipso88
Zadomowienie

No a używasz rękawiczek lateksowych?? Jak Twoje ręce na nie reagują? Ja nie mogę nosić lateksowych rękawiczek, ale akurat prezerwatywy z Durexa w połączeniu z żelem są "delikatne" jak dla mnie, a tak w ogóle.. nie jedni by powiedzieli, że z TŻtem "igramy z ogniem" cóż... obydwoje czujemy tak silne instynkty rodzicielskie!!

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

OOO HD w 3D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 21:33   #200
aQ01
Zadomowienie

Hej!

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
a dziewczyny, takie pytanko, macie krótkie grzywki? Gaja Ala i Jlys nie muszą odpowiadać
Ja mam od 12 lat i zastanawiam się czy nie zapuścić bo tak sobie teraz podpinam i wydaje mi się że lepiej mi bez grzywki no i wygodniej
Ja mam wycieniowaną grzywkę do brwi

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Wyplata przyszla mozna pic

Cytat:
Podobno najłatwiej czesze się w różne upięcia włosy półdługie więc Aluś na pewno będziesz mieć piękną fryzurkę
Serio? To co ja zrobię ze swoimi? Sprzedam

Ostatnio jestem padnięta przez pracę. A dziś popołudniu dodatkowo bawiliśmy się 2h z chrześnicą TŻ i dała nam nieźle popalic Wszędzie jej pełno, ciągle biega, a że jeszcze czasem się chwieje na nóżkach to ciągle trzeba byc w pogotowiu i latac za nią Ale tak się dziś do mnie tuliła I TŻ patrzył taki zachwycony Chcę żeby wszystko już ruszyło do przodu...

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 21:34   #201
Galadriela87
Zadomowienie

Cytat:
No a używasz rękawiczek lateksowych?? Jak Twoje ręce na nie reagują? Ja nie mogę nosić lateksowych rękawiczek, ale akurat prezerwatywy z Durexa w połączeniu z żelem są "delikatne" jak dla mnie, a tak w ogóle.. nie jedni by powiedzieli, że z TŻtem "igramy z ogniem" cóż... obydwoje czujemy tak silne instynkty rodzicielskie!!

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

OOO HD w 3D

O! Używam i nie mam uczulenia. Co prawda jak się spocą dłonie, to potrafią się odparzyć, ale nie ma bezpośredniej reakcji po kontakcie z materiałem.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-26, 21:35   #202
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
a co do włosów... chyba powoli będę jednak zapuszczała...
no i dobrze obciąć zawsze można

Cytat:
anannke lepiej powiedz co u Ciebie!

Calipso

edit: widze na dole że anannke chyba już poszła... no trudno, pozdrawiamy
wróciłam u mnie ok zaraz trzeba się zwijać do miasta gdzie studiuje a w poniedziałek na zajęcia - ależ mi się nie chce trochę was opuściłam bo pojechałam z tż na tydzień do jego siostry co w tamtym roku wyszła za mąż i przeprowadziła się do męża a to spory kawałek od jej i tż domu rodzinnego jest więc rzadko się widujemy Było bardzo fajnie i sympatycznie pospacerowaliśmy dotleniliśmy się świeżym powietrzem cisza spokój nie mogłam się przyzwyczaić bo w nocy tak ciemno było że nie widziałam nic totalnie nawet własnej ręki masakra u mnie to nawet jak się pogasi światła to coś widać bo z pola świecą się latarnie albo jakieś światła w oddali a tam taka ciemnica że szok

Cytat:
no wykluczone to nie jest... nigdy wczesniej nie miałam tych problemów, a po odstawieniu tabletek co pół roku torbiel, możliwe jest, że póki nie regulowałam sobie tabletkami hormonów, organizm radził sobie z tym sam, a teraz po prostu dochodzi do przerostu pęcherzyka Graffa on rośnie, rośnie.. nie mam miesiączki (tak jak ostatni cykl 43dni!) i powstaje torbiel, która jak się skręci to... ała :/
nom.. ja na medycynie się nie znam ale z doświadczenia swojego i kilku znajomych wiem że leczenie tabsami obraca się przeciwko osobie która je przyjmuje... i potem niezłe komplikacje mogą wyjść...
Stary 2011-09-26, 21:58   #203
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
moja reakcja była bardziej w stylu :mad ::mur ::mur ::mur :
no to w sumie prawidłowa
Cytat:
(...) a tak w ogóle.. nie jedni by powiedzieli, że z TŻtem "igramy z ogniem" cóż... obydwoje czujemy tak silne instynkty rodzicielskie!!

OOO HD w 3D
skoro chcecie igrać to nie ma się co szczypać
a co to 'HD w 3D' ? chodzi o usg w 3D jak dzidzie widać w brzuchu?
Cytat:
(...) wróciłam u mnie ok zaraz trzeba się zwijać do miasta gdzie studiuje a w poniedziałek na zajęcia - ależ mi się nie chce trochę was opuściłam bo pojechałam z tż na tydzień do jego siostry co w tamtym roku wyszła za mąż i przeprowadziła się do męża a to spory kawałek od jej i tż domu rodzinnego jest więc rzadko się widujemy Było bardzo fajnie i sympatycznie pospacerowaliśmy dotleniliśmy się świeżym powietrzem cisza spokój nie mogłam się przyzwyczaić bo w nocy tak ciemno było że nie widziałam nic totalnie nawet własnej ręki masakra u mnie to nawet jak się pogasi światła to coś widać bo z pola świecą się latarnie albo jakieś światła w oddali a tam taka ciemnica że szok

nom.. ja na medycynie się nie znam ale z doświadczenia swojego i kilku znajomych wiem że leczenie tabsami obraca się przeciwko osobie która je przyjmuje... i potem niezłe komplikacje mogą wyjść...
fajnie że wyjechaliście na ten tydzień, wyjazd zawsze wpływa pozytywnie na wszystko!
a siostra to mieszka na takiej głębokiej wsi że taka ciemnica? bo w domku mojej babci też tak jest (jeszcze domek nie jest bezpośrednio we wsi tylko na tzw. kolonii)

aQ no to do roboty figle-migle i zaraz będzie bobo

Dziewczyny trzymajcie kciuki, jutro test na godz. 9:00, potem od razu rozmowy... uczę się, ale przez wizażowanie nie do końca ;P ja chce pracę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 22:05   #204
Calipso88
Zadomowienie

Cytat:
no to w sumie prawidłowa

skoro chcecie igrać to nie ma się co szczypać
a co to 'HD w 3D' ? chodzi o usg w 3D jak dzidzie widać w brzuchu?

nowy program Majewskiego :P

Gaga- no to w rzeczy samej, nie alergia, jest więc kwestia albo nadwrażliwości, albo za suchej pochwy

Stary 2011-09-26, 22:05   #205
aQ01
Zadomowienie

Cytat:

aQ no to do roboty figle-migle i zaraz będzie bobo

Dziewczyny trzymajcie kciuki, jutro test na godz. 9:00, potem od razu rozmowy... uczę się, ale przez wizażowanie nie do końca ;P ja chce pracę
A i dzisiaj się dowiedzieliśmy, że ten mały szkrab co nas wymęczył będzie miał rodzeństwo
Kochana, najpierw czekamy na mieszkanie, potem można majstrowac bobaski A, no i pierścień! Bez przyklęku nie ma bobo!

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 22:06   #206
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie że wyjechaliście na ten tydzień, wyjazd zawsze wpływa pozytywnie na wszystko!
a siostra to mieszka na takiej głębokiej wsi że taka ciemnica? bo w domku mojej babci też tak jest (jeszcze domek nie jest bezpośrednio we wsi tylko na tzw. kolonii)
No nie no wieś to nie jest podobno miasto ale bardzo małe niedaleko wschodniej granicy i też dom na obrzeżach tego miasteczka a nie w centrum wkoło lasy sosnowe piasek wydmy tylko morza nie ma ale mają tam takie zwyczaje że wyłączają latarnie o 23 latem a zimą jeszcze wcześniej no i tak ciemno jest

Kciuki trzymam będzie dobrze zobaczysz
Stary 2011-09-26, 22:06   #207
Calipso88
Zadomowienie

Anannke - masz racje, te tabletki to mogą się okazać ZMORĄ ... grrr :/

Stary 2011-09-26, 22:14   #208
Galadriela87
Zadomowienie

Moniq niech moc będzie z Tobą!

Cytat:
Gaga- no to w rzeczy samej, nie alergia, jest więc kwestia albo nadwrażliwości, albo za suchej pochwy

Stawiam na nadwrażliwość, bo nie zauważyłam, by było jakoś specjalnie sucho. Chyba, że to kwestia lekkiego niedopasowania między nami i stąd tak łatwo się obcieram. Będę musiała pomęczyć gina i podpytać o to.

...pies leży obok mnie i pierdzi. Nie wytrzymam! Spycham ją, to i tak po chwili wraca.

~Xbox & rock fan
Stary 2011-09-26, 22:17   #209
Calipso88
Zadomowienie

eh... no to ja tylko 6Weidera, kapiel, paciorek i spać

DOBRANOC!!

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Moniq - powodzenia jutro!

Gala - no tak też może być, często też te problemy sie pojawiają, kiedy członek jest za gruby. A pierdzące psy to MASAKRA!

Stary 2011-09-26, 22:25   #210
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
A i dzisiaj się dowiedzieliśmy, że ten mały szkrab co nas wymęczył będzie miał rodzeństwo
Kochana, najpierw czekamy na mieszkanie, potem można majstrowac bobaski A, no i pierścień! Bez przyklęku nie ma bobo!

aa no racja, bez przyklęku nie ma bobo
Cytat:
No nie no wieś to nie jest podobno miasto ale bardzo małe niedaleko wschodniej granicy i też dom na obrzeżach tego miasteczka a nie w centrum wkoło lasy sosnowe piasek wydmy tylko morza nie ma ale mają tam takie zwyczaje że wyłączają latarnie o 23 latem a zimą jeszcze wcześniej no i tak ciemno jest

Kciuki trzymam będzie dobrze zobaczysz
aha... no w sumie u babci tez gaszą chyba o 23 pewnie niedalekie rejony bo u mnie to Podlasie
Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Moniq niech moc będzie z Tobą!

Stawiam na nadwrażliwość, bo nie zauważyłam, by było jakoś specjalnie sucho. Chyba, że to kwestia lekkiego niedopasowania między nami i stąd tak łatwo się obcieram. Będę musiała pomęczyć gina i podpytać o to.

...pies leży obok mnie i pierdzi. Nie wytrzymam! Spycham ją, to i tak po chwili wraca.
no nie mogę kochana psina

dam jutro znać jak poszło choć dopiero wieczorem... szczerze to nie liczę na to, że mi się uda, bo stanowisko dotyczy płatności itp o których nie bardzo mam pojęcie... no, ale próbuje i uczę się
teraz idę pod prysznic jeszcze zajrzę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości