Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-24, 10:13   #4381
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
dziękuję ślicznie

dziękuję
no a Aga łazi jeszcze i czasem pogaduje ale chyba się przyzwyczaiłam już do tego i nie zwracam na to szczególnej uwagi tylko czasem wieczorem to troche sie dziwnie czuję jak podleci i coś tam wygaduje a szczególnie jak jestem sama ale to juz bardzo rzadko

no i powiesiliśmy sobie Krzyżyk nad drzwiami wejściowymi bo nie mieliśmy i może to mnie też troszeczke uspokaja

a ktoś jakiś czas temu pisał że mamy nowy dom to nie powinno straszyć
my kupiliśmy stary dom do remontu gdzie nikt 25lat nie mieszkał

wczoraj byliśmy z Pawełkiem na szczepieniu i nie płakał odważniak jeden
waży już 6600gr chłopisko
a Agusia nadal 10kg i nie przekracza tej wagi niejadek jeden
Aniulka to Pawełek zaraz Agusie dogoni
Brawa dla Pawełka za szczepieniekla ski:

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:06   #4382
vitreus
Raczkowanie

GG do vitreus
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Dzień doberek, Wróciłam. Jakoś się potem wkręcę do Was jeśli pozwolicie Ciekawe czy ktoś mnie w ogóle pamięta

.razem.

Oskar ~ 12.11.2009

Maja ~ 12.07.2011

ząbki Oskara.
vitreus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:25   #4383
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vitreus Pokaż wiadomość
Dzień doberek, Wróciłam. Jakoś się potem wkręcę do Was jeśli pozwolicie Ciekawe czy ktoś mnie w ogóle pamięta
pamiętamy, witaj ponownie Zaglądaj częściej

a u nas bez zmian, WOjtek nadal gada po swojemu, dużo ale po swojemu tylko. Nie sika na nocnik, nie potrafi nawet powiadomić o potrzebie :/
ale robi się coraz bardziej samodzielny, wszystko sam chce robić.
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 11:42   #4384
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ze pamietamy,witaj!
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

a u nas bez zmian, WOjtek nadal gada po swojemu, dużo ale po swojemu tylko. Nie sika na nocnik, nie potrafi nawet powiadomić o potrzebie :/
U nas to samo Gosiu tylko Mati cos tam gadac juz zaczyna ale nocnik to wróg od ktorego jak najdalej ucieka

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2011-09-24, 11:52   #4385
elalank
Zadomowienie

heloł

idę dziś na sesję zdjęciową z Alą do Cafe Bebe muszę się jakoś "zrobić" żebym potem nie straszyła strasznie jestem już zmęczona a to dopiero 12 46! Aaaa. chyba się starzeję!

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

No i duzo sie nie pomyliłam ,moje dziecko wstało o 6,59 a mialam nadzieje ze troszke pospi bo wczoraj pozno zasnał i da matce odespac caly tydzien wstawania na rano do pracy
my o 6 13
Nasze dzieci są bezwględne

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
oj ja dziś pierwsza
Zeberko-drewniana huśtawka na pewno bedzie lepsza
Widzę,że czas zakupów rozpoczętymy też mamy już troszkę na jesieńKupiłam też od koleżanki butki,kurtkę,czapkę zimowąMuszę się tylko rozejrzeć w lumpku za spodniami na snieg
Wiecie co się stało?Nasz Barney się odnalazłZnalazła go babka u nas na osiedlu co handluje ciuchami-włożyła go do pudła z ręcznikami-ja sobie idę po kratkę na mrówki patrzę-a tu?co?Oli Barney!Fajnie,że nikomu go nie dała.A Oli chodziła z nim juz do końca dnia
ale super! fajnie

Cytat:
Napisane przez jo@śka Pokaż wiadomość
elalank - fajny pomysł z tymi zabawkami, nie wiem czy kiedyś też mi się nie obiło to o uszy a raczej oczy... A masa od ciastoliny różni się tym, ze jest leciutka i z tego, co widziałam, to są takie maleńkie kuleczki...

Dziewczyny uważajcie z tymi inhalatorami. Moja kuzynka też używała często ale lekarka ostrzegała, żeby tylko pod kontrolą tego używać, na zalecenie lekarza, że można krzywdę zrobić jak się tego niewłaściwie używa. Nie mam więc nie wiem na pewno, tak tylko piszę...
aa, no to może kupię z ciekawości Olka lubi takie zabawy

a my nie mamy inhalatora. może to i dobrze??

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
a ktoś jakiś czas temu pisał że mamy nowy dom to nie powinno straszyć
my kupiliśmy stary dom do remontu gdzie nikt 25lat nie mieszkał

wczoraj byliśmy z Pawełkiem na szczepieniu i nie płakał odważniak jeden
waży już 6600gr chłopisko
a Agusia nadal 10kg i nie przekracza tej wagi niejadek jeden
no to dobrze, że jesteś już spokojniejsza.

my byliśmy też na szczepieniu, ale przełożone na przyszły tydzień, bo mamy katar. Brawo dla Pawełka
I Ala waży 6700 lubią pojeść głodomorki

A Olcia to chyba już z 14 będzie ważyła. Dawno jej nie ważyłam, ale ostatnio było około 13,5

Cytat:
ktoś Ty?

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:15   #4386
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam

Podczytuje Was od rana ale jakos nie miałam czasu żeby cos napisac

U mnie ostatnio mało czasu wolnego wiec i mniej na wizaz

Kumpela w pracy cały czas na zwolnieniu wiec ciagniemy jej etat i wiekszosc czasu spedzam w pracy a jak wroce to wiadomo w domu tez cos trzeba zrobic a i z Kamilka chce spedzic jak najwiecej czasu, zreszta ona mnie na krok nie odstepuje jak juz wroce wczoraj byłam w pracy od 7-13 szybkie zakupy i do domu i na 16 na kurs i wróciłam o 20 to dzis jak my stały to Kamilka pyta: "Mama plapla nie" zebym do pracy nie szła

Ja tez kupiłam jej ta mase piankowa ale jeszcze jej nie dałam bo kiedys kumpela przyniosła jej kilka zabawek po swoich dzieciach to narazie ma zajecie

Ela Aniulka to ładnie wam rosną dzieciaczki moze jakies aktualnie fotki dacie

U nas ze spaniem sie troszke unormowało tzn, zasypia z nami przenosze ja do łóżeczka i nawet jak sie w nocy obudzi to nie chce do nas tylko zje i zasypia u siebie pozostał tylko problem zasypiania w dzien bo za nic nie chce nawet z nami na łóżku, przyczy w niebogłosy a spiaca jest bo jak wezme na rece to zaraz zasypia

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

U mnie Kamilka nawet ładnie mówi idzie sie z nia dogadac ostatnio nauczyła sie mówic "Cio to" i bez przerwy pyta

Z nocnikiem my tez w lesie

Cytat:
Witaj

Pamietamy, pamietamy ale musisz sie wkupic ponownie i zdjecia synusia wstawic

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 12:51   #4387
vitreus
Raczkowanie

GG do vitreus

U nas jest tak, że Oskar nic jeszcze nie mówi, tyle co po swojemu, na nocnik nie robi, ale jest bardzo samodzielny. Łóżeczko wyrzuciliśmy kilka dni temu, ładnie zasypia na łóżku.
no to wklejam foto Oskara z Majcią.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05947.jpg (150,9 KB, 42 załadowań)

.razem.

Oskar ~ 12.11.2009

Maja ~ 12.07.2011

ząbki Oskara.
vitreus jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 13:00   #4388
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
U nas jest tak, że Oskar nic jeszcze nie mówi, tyle co po swojemu, na nocnik nie robi, ale jest bardzo samodzielny. Łóżeczko wyrzuciliśmy kilka dni temu, ładnie zasypia na łóżku.
Kochana śliczne masz dzieciaczki

Aniołek[*]
Stary 2011-09-24, 16:42   #4389
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
świetna fota

tylko pisz teraz regularnie!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 21:30   #4390
zebra666
Zakorzenienie

Vitreus witaj! Dzieciaki cudne!

Aniulka super, że już przywykłaś i się tak nie stresujesz zachowaniem córeczki!

Martuś super, że Barney się znalazł

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 22:22   #4391
kachula27
Zakorzenienie

Vitreus dzieciaczki cudne

Pietrusiu fajnie ze sie unormowalo Kamilce,moj Matisek za nic nie chce juz w dzien spac,czasami wsadze go do łozeczka i siedze z nim tak dlugo az nie zasnie,przy czym sa ryki,krzyki i smaryy

Elcia jak po sesji?zrobilas sie na bóstwo ?

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2011-09-25, 08:47   #4392
zebra666
Zakorzenienie

Joaśka z inhalatorami jest jak z wszystkim innym- w granicach rozsądku jest ok. Ja np. już keidyś słyszałam, że nie powinno się go używać non stop i za karzdym razem- dlatego ja czasem używałam inhalatora, a innym razem maści pulmex itd. Póki co już pare razy bylam pytana przez lekarza czy mamy inhalator,a raz miałam zalecone inhalacje chociaż nad garkiem z wodą i wtedy kupiłam inhalator.

Stary 2011-09-25, 13:30   #4393
tarasia
Wtajemniczenie

[QUOTE=[B]suonko[/B]2;29590525] Chodziło mi o jedzenie, gryzienie stałych potraw

rozumiemy sie bez słów

mogę powiedzieć, że już wszystko gryzie. przeszła przemianę w wakacje. poza tym teraz w przedszkolu też się szkoli i nawet sama teraz już je. wcale nie chce pomocy i wręcz się wścieka kiedy chce jej pomóc.

vitreus gratuluję córeczki

wstawiam zdjęcia z naszego dzisiejszego spaceru. w krynicy już jesień na szczęście narazie złota SAM_2446.jpg
SAM_2457.jpg

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 14:12   #4394
kachula27
Zakorzenienie

[QUOTE=tarasia;29616645]
Cytat:
Napisane przez [B
suonko[/B]2;29590525] Chodziło mi o jedzenie, gryzienie stałych potraw

rozumiemy sie bez słów

mogę powiedzieć, że już wszystko gryzie. przeszła przemianę w wakacje. poza tym teraz w przedszkolu też się szkoli i nawet sama teraz już je. wcale nie chce pomocy i wręcz się wścieka kiedy chce jej pomóc.

vitreus gratuluję córeczki

wstawiam zdjęcia z naszego dzisiejszego spaceru. w krynicy już jesień na szczęście narazie złota Załącznik 4245592
Załącznik 4245593
ślicznotka

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2011-09-25, 19:42   #4395
gucia6
Zakorzenienie

hej Mamusie...
w koncu przyczlapalam i tutaj

u nas ostatnio dosc sporo sie dzieje, a wszystko przez chorobska... nanpierw przyplatal nam sie jakis wirus zoladkowy, Sandra nam kilka nocy pod rzad wymiotowala, a potem my troche zoladkowo pochorowalismy. Po tej chorobie bylam troche u rodzicow w Polsce, bo tata mial miec zabieg na sercu, ktory zostal przesuniety, bo maszyneria sie zepsula i mamy nadzieje, ze w przyszlym tygodniu juz bedzie mial termin. A teraz juz od kilku dni jestem w domu, ale znow malenka przyniosla ze zlobka chorobska, tym razem angine i zapalenie spojowek i jedziemy na antybiotyku. Teraz juz na szczescie jest dobrze, ale pare dni temu byl sajgon... zwlaszcza w nocy. Sandra chciala spac tylko na rekach i zeby ja nosic, a ja niestety czuje, ze sie nie nadaje, bo juz mi plecy odpadaja i brzuch pobolewa
W zwiazku z tym chcemy w pazdzierniku kupic Sandrze lozko, zeby nie trzeba jej bylo wyciagac z tego co teraz.

Szkoda tylko, ze przez te choroby zarowno u nas jak i u Kareniny, nie moglysmy sie spotkac, bo pogoda byla cudowna... ale kto wie, moze nam sie w koncu uda w grudniu

Ja sama czuje sie znosnie, mdlosci mi juz calkiem przeszly, brzuch zaczyna rosnac. Troche niepokoja mnie te bole, ale jutro mam wizyte, to sie wszystkiego dowiem. Poza tym od czasu do czasu musze sie wspomagac (albo raczej uspokajac) waleriana przez ta debilna sytuacje z praca . Ale ponoc w ciagu ostatniego tygodnia byla kontrola, takze teraz musze tylko czekac na decyzje , a mam stracha jak cholera.

Vitreus, gratuluje coreczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 19:45   #4396
elalank
Zadomowienie

heloł

dziś dość niefajny mam dzień- zmarł brat mojej mamy, z którym była bardzo blisko. Żal mi jej
A przed chwilą jedząc winogrono- ułamała mi się 6-tka
I głowa mnie zaczęła boleć chyba spływają ze mnie dzisiejsze emocje

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

Pietrusiu fajnie ze sie unormowalo Kamilce,moj Matisek za nic nie chce juz w dzien spac,czasami wsadze go do łozeczka i siedze z nim tak dlugo az nie zasnie,przy czym sa ryki,krzyki i smaryy

Elcia jak po sesji?zrobilas sie na bóstwo ?
uuu, to nie zazdrosczę- u nas w tym tyg drzemki nawet 3 h i potem normalnie o 20 chodziła spać

ee, nie nie bardzo nie miałam tyle czasu, ale pani może coś tam podretuszuje

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
wstawiam zdjęcia z naszego dzisiejszego spaceru. w krynicy już jesień na szczęście narazie złota Załącznik 4245592
Załącznik 4245593
śliczna

Stary 2011-09-25, 22:15   #4397
zebra666
Zakorzenienie

Tarasia

Guciu musi być dobrze, nie stresuj się!!! Trzymam kciuki!

Stary 2011-09-26, 06:40   #4398
tarasia
Wtajemniczenie

guciu i elu

Stary 2011-09-26, 12:44   #4399
konspiracja
Zakorzenienie

Witajcie poweekendowo
Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

idę dziś na sesję zdjęciową z Alą do Cafe Bebe muszę się jakoś "zrobić" żebym potem nie straszyła strasznie jestem już zmęczona a to dopiero 12 46! Aaaa. chyba się starzeję!
Jak tam sesja wypadła? Jakaś fotka nam skapnie?

Cytat:

my o 6 13
Nasze dzieci są bezwględne
Ale ciesz sie że w ciągu dnia regenerują swoje (i Twoje) siły

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
wczoraj byłam w pracy od 7-13 szybkie zakupy i do domu i na 16 na kurs i wróciłam o 20 to dzis jak my stały to Kamilka pyta: "Mama plapla nie" zebym do pracy nie szła
A na jaki kurs chodzisz? Chyba nic nie pisałaś...
Fajnie że spanko się unormowało. A co do spania w dzień to Kamilka wstaje rano tak jak przedtem?

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
U mnie Kamilka nawet ładnie mówi idzie sie z nia dogadac ostatnio nauczyła sie mówic "Cio to" i bez przerwy pyta
Mój syn gada jak najęty. Nie wiem po kim, ale Mąż narzeka że jak tak mu zostanie to on z nami nie wyrobi

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
. poza tym teraz w przedszkolu też się szkoli i nawet sama teraz już je. wcale nie chce pomocy i wręcz się wścieka kiedy chce jej pomóc.

Załącznik 4245593
Ale piękne zdjęcia i czerwone liście

Tarasia, Nila świetnie się ma w nowej sytuacji, a Ty jak sie odnalazłaś? Trudno było sie przyzwyczaić do nowej rzeczywistości?

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
hej Mamusie...
w koncu przyczlapalam i tutaj

No w końcu...
Zdrówka życzę i daj znac jak po wizycie.

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Konspi czekam na fotki! uwielbiam takie sweterki

Ale mówiłam, że takie zwykłe i nie ma co pokazywać...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0994.jpg (74,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0995.jpg (89,1 KB, 24 załadowań)

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 13:08   #4400
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

A na jaki kurs chodzisz? Chyba nic nie pisałaś...
Fajnie że spanko się unormowało. A co do spania w dzień to Kamilka wstaje rano tak jak przedtem?

Ale mówiłam, że takie zwykłe i nie ma co pokazywać...
Rano wstaje tak jak zawsze okolo 7 na drzemke nie chce isc dopiero na rekach udaje mi sie ja uspic i to nie zawsze a jak nie spi w dzien to o 17 juz taka maruda ze wytrzymac sie nie ma a wtedy nie chce jej klasc spac bo wstanie o 19 i potem do 24 bym musiała z nia siedziec.

A jesli chodzi o kurs to był taki jedndniowy nt. " Pomoc psychologiczno- pedagogiczna w przedszkolu" Ja czesto chodze na różne kursy, czasem jest cos fajnego i przydaje sie w pracy a czasem to tylko dla papierka
Czemu zwykłe całkiem fajniutkie sweterki tez lubie takie na guziczki

Aniołek[*]

Edytowane przez pietrusia
Czas edycji: 2011-09-26 o 13:09
Stary 2011-09-26, 14:11   #4401
zebra666
Zakorzenienie

Konspi są super! Zwłaszcza ten ciemniejszy mi się bardzo podoba! Sama na taki mam ochote od dłuższego czasu, bo wszystkie sweterki mam przy krótkie, a nie lubie jak mi po plecach wieje...

Huśtawka przyszła i jest super!!! Ma wysoko te drążki, porządna. Za te cene-warto było

Stary 2011-09-26, 15:52   #4402
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
heloł
ee, nie nie bardzo nie miałam tyle czasu, ale pani może coś tam podretuszuje

EEEE tam pewnie nic nie trzeba bedzie retuszowac

śliczna
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Konspi są super! Zwłaszcza ten ciemniejszy mi się bardzo podoba! Sama na taki mam ochote od dłuższego czasu, bo wszystkie sweterki mam przy krótkie, a nie lubie jak mi po plecach wieje...

Huśtawka przyszła i jest super!!! Ma wysoko te drążki, porządna. Za te cene-warto było
Super ze Piotrus ma nowa bezpieczniejsza hustawczke

Guciu witaj a brzucholek pokazesz?trzymam kciuki za wizyte i nie stresuj sie ta praca,wiem wiem łatwo mi powiedziec...

Co tutaj takie pustki ostatnio?????????

Brombi sie pokazała,fotki obiecała i znikła,
Agusia miala z nami pisac i tez sie nie pokazuje

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2011-09-26, 16:52   #4403
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

zebra fajnie, że huśtawke już macie

konspi ładne sweterkilubie takie dłuższe

gucia też zdrówka życzę

tarasia śliczna a włoski ma identyczne jak moja i chyba nawet tą samą spinke ma we włoskach

Od dwóch dni Kinia już nie płacze, możliwe że to przez ząbki
Kinia też po swojemu nawija, nocnik też ma gdzieś.

Mam pytanko od czasu do czasu u Kingi pęka skórka między paluszkami u nóżek. Czy u Was też tak jest myśle, że to przez pełne buty jak nóżka się spoci..
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 16:52   #4404
gucia6
Zakorzenienie

Kachula, brzuszek pokaze jak zrobie zdjecie

a tak w ogole to na wizycie ok, niestety tylko mi sie jakas grzybica przyplatala , no i dostalam magnez na skurcze, ale z dzidziem ok, plci jeszcze nie znamy, moze uda sie zobaczyc na nastepnej wizycie

natomias mam wiesci z pracy... ponoc w zeszlym tygodniu byla kontrola i teraz czekamy tylko na decyzje, i jeszcze kolega mi sprawdzil, zeskanowal i skopiowal gdzies bezpiecznie dokumenty odbioru jednej maszyny. Takze jak to istnieje, to moga mi skoczyc, ze hej, nawet gdyby mi wytoczyli sprawe, bo jest dowod na to, ze robilam w hali podczas ciazy
Stary 2011-09-26, 21:08   #4405
tarasia
Wtajemniczenie

konspiracjo
powiem szczerze, że nie było Trudno sie przyzwyczaić do nowej rzeczywistości bo w ogóle nie mam na nic czasu i w ogóle się nad tym nie zastanawiam może to i lepiej bo chyba bym zwariowała
szkoda mi tylko tego, że teraz widuję się z Nilą tak krótko w porównaniu z tym co było wcześniej... no ale co robić. nie mam męża milionera

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
tarasia śliczna a włoski ma identyczne jak moja i chyba nawet tą samą spinke ma we włoskach

Mam pytanko od czasu do czasu u Kingi pęka skórka między paluszkami u nóżek. Czy u Was też tak jest myśle, że to przez pełne buty jak nóżka się spoci..
u nas spinki są tylko na " wyjścia" bo Nila ciągle je ściąga.

my nie mieliśmy takiej sytuacji choć widziałam juz, że Nilci trochę zeszła skóra na stopce. takie pękanie skóry wydaje mi się, że jest raczej z przesuszenia niż odparzenia.

guciu
duzo siły!

Stary 2011-09-26, 21:14   #4406
elalank
Zadomowienie

heloł

byłam dziś u dentysty i u gina jak się leczyć to w pakiecie, a co!
nadenerwowałąm się w trasie, bo stałam w korkach, a Ala mi z tyłu płakała z głodu..i nie lubię takich sytuacji, bo od razu mam nerwa

Konspi- fajne te sweterki ja bym przyjęła ten jasny możesz przesłać do P-nia
A fotki będę mieć za ok 2 tyg

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
nie mamy takiego problemu. Nie mam pojęcia od czego to może być.

Cytat:
a tak w ogole to na wizycie ok, niestety tylko mi sie jakas grzybica przyplatala , no i dostalam magnez na skurcze, ale z dzidziem ok, plci jeszcze nie znamy, moze uda sie zobaczyc na nastepnej wizycie

natomias mam wiesci z pracy... ponoc w zeszlym tygodniu byla kontrola i teraz czekamy tylko na decyzje, i jeszcze kolega mi sprawdzil, zeskanowal i skopiowal gdzies bezpiecznie dokumenty odbioru jednej maszyny. Takze jak to istnieje, to moga mi skoczyc, ze hej, nawet gdyby mi wytoczyli sprawe, bo jest dowod na to, ze robilam w hali podczas ciazy
obstawiam dziewczynkę
trzymam kciuki za sprawę.

do jutra

Stary 2011-09-26, 21:19   #4407
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Kachula, brzuszek pokaze jak zrobie zdjecie

No to super ze z dzidziolkiem wszystko dobrze a grzybice szybko sie wyleczy
Dobry ten kolega ze tak zrobił,teraz moga Ci...... zawsze dobrze miec jakiegos haka na pracodawce skur...czybyka

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Oj Elcia rozumiem Cie doskonale,ja tez zaraz sie denerwuje jak Mati mi z tyłu w foteliku wyje,chociaz on duzo starszy niz Alcia ale zawsze to jednak mnie stresuje a z przodu nie moge go posadzic bo mi zaraz biegi chce przełączać

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-27, 10:13   #4408
elalank
Zadomowienie

heloł

gdzie Wy się podziewacie?

wiecie kto dziś wygra 50 mln??? Jaaaaaaaaaaaaaa tylko co ja zrobię z taką ilością pieniędzy

Kachula- u mnie Olka jest na etapie, że chce za kierownią siadać i kręcić ale za biegi jeszcze się nie zabierała

lecę zrobić zdjęcie Ali do dowodu i odebrać Olcię ze żłobka

paaaa

Stary 2011-09-27, 11:11   #4409
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
heloł

gdzie Wy się podziewacie?

wiecie kto dziś wygra 50 mln??? Jaaaaaaaaaaaaaa tylko co ja zrobię z taką ilością pieniędzy

Kachula- u mnie Olka jest na etapie, że chce za kierownią siadać i kręcić ale za biegi jeszcze się nie zabierała

lecę zrobić zdjęcie Ali do dowodu i odebrać Olcię ze żłobka

paaaa
Jak to co zrobisz?????podzielisz sie ze mna hehehe
Oj moj Mati tez uwielbia siedziec i krecic kierownica a jakie dzwieki przy tym wydaje

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2011-09-27, 11:44   #4410
martaN23
Zadomowienie

nie wiem gdzie wy wszystkie hmm?
ja padam na pysk normalnie,pogoda piękna więc całe dnie po za domem i jestem wykończona tż miał nocki więc byłyśmy same.
Ale dziś już w domu jest to znaczy śpi teraz -ale jak wstanie to zajmie się trochę diablicą
Nie to żebym usiadła,bo mam taki burdel ,że głowa mała pranie?chyba ze 4 wsadyNienawidzę jego nocek chyba bardziej niż on sam!
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości